opel16v Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Nem ártana legalább olajcserét és szűrőcseréket megejteni évente...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Nem ártana legalább olajcserét és szűrőcseréket megejteni évente... Ugyan...35Ekm...tudod. :huh:
Robee Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Mi olajcserét évente?! 1 olajcsere ugy 30000 KM után kell nem, minek minden éven ?
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Mi olajcserét évente?! 1 olajcsere ugy 30000 KM után kell nem, minek minden éven ? Mondom én! :huh: A marketing duma mindenkit beszív. Évente vagy max 15Ekm a "normális" csereperiódus.
Dini Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Mi olajcserét évente?! 1 olajcsere ugy 30000 KM után kell nem, minek minden éven ? Tudomasom szerinte a full szintetikus olaj ami az autodban van annak a szavatosági ideje 1 év. tehát a polcon a dobozban 1 év alatt tönkremegy azt mondjak. Én nem értek hozzá. ezért van az 1 év.
opel16v Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Mondom én! :lol: A marketing duma mindenkit beszív. Sajnos ilyen világban élünk! :huh: Robee! Ha hosszú távra tervezel az autóddal, és nem akarsz magaddal kib@szni, akkor ahogy Johnny is mondta, max 15ezer km és max 1 év a csereintervallum :D
voszi Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 nem kell olajat cserélni, de akkor ne is csodálkozz, ha esetleg szépen becsipegeti a gép büntetésből a lötyit... ha valamire ne sajnáljad a lóvét, akkor az a jó olaj + olajcsere! :huh:
Robee Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 nem kell olajat cserélni, de akkor ne is csodálkozz, ha esetleg szépen becsipegeti a gép büntetésből a lötyit... ha valamire ne sajnáljad a lóvét, akkor az a jó olaj + olajcsere! :huh: Jo de van benne ólaj MAX-ig, 1 éve volt cserélve még egy darabig kibirja aztán lecserélem ugy tavasszal! De ne félj nem sajnálom a JO olajat megfizetni, csakis jot kap! pl Shell az jo nem?! :lol:
opel16v Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Jo de van benne ólaj MAX-ig, 1 éve volt cserélve még egy darabig kibirja aztán lecserélem ugy tavasszal! De ne félj nem sajnálom a JO olajat megfizetni, csakis jot kap! pl Shell az jo nem?! :lol: jajj :huh: persze, az hogy vársz még két hónapot, nem fogja gallyra vágni a motorod, de azért lehetőleg minél előbb. nem elég az az egyszerű nézet, hogy minden nagy márka olaja jó is lehet. pl a shell konkrétan nem olyan jó minőséget képvisel. Ha jót akarsz, akkor ezek pl: metabond, castrol, mobil1. És mindenképpen a tiedhez való viszkozítású kell! (5W40)
Robee Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 jajj :huh: persze, az hogy vársz még két hónapot, nem fogja gallyra vágni a motorod, de azért lehetőleg minél előbb. nem elég az az egyszerű nézet, hogy minden nagy márka olaja jó is lehet. pl a shell konkrétan nem olyan jó minőséget képvisel. Ha jót akarsz, akkor ezek pl: metabond, castrol, mobil1. És mindenképpen a tiedhez való viszkozítású kell! (5W40) Nekem pl a szervizben is Shell-t ajánlotak, igen az 5W40 ojan kell :lol:
Dini Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Nekem pl a szervizben is Shell-t ajánlotak, igen az 5W40 ojan kell :huh: Abba 5W40 kell az enyémbe 0w30 at nyomtak igaz 1.7 cdti jo drága olaj hogy a fene vinné el
opel16v Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Nekem pl a szervizben is Shell-t ajánlotak, igen az 5W40 ojan kell :lol: Persze, hát kinek mi van az udvarában ugye :huh: Hidd el, sok jobb minőségűt találsz még abban az árban :D
opel16v Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Abba 5W40 kell az enyémbe 0w30 at nyomtak igaz 1.7 cdti jo drága olaj hogy a fene vinné el tiedbe is lehet szerintem 5-ös. van benne részecskeszűrő? mert akkor annyi a feltétel, hogy "low-saps" olaj legyen. http://www.opel16v.hu/metabond/meta_c3lsx.htm
voszi Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 én nem akarlak froclizni, ez a Te dolgod, csak gondoltam szólok. minden baja lehet a kocsinak, ha az olajjal baj van, kár kockáztatni.
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 tiedbe is lehet szerintem 5-ös. van benne részecskeszűrő? mert akkor annyi a feltétel, hogy "low-saps" olaj legyen. http://www.opel16v.hu/metabond/meta_c3lsx.htm"]http://www.opel16v.hu/metabond/meta_c3lsx.htm Persze, hát kinek mi van az udvarában ugye :D Hidd el, sok jobb minőségűt találsz még abban az árban :P :huh: :lol: :D :D
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 picit nem értem.... de ugy gondolom, hogy az nem müködik, hogy ha megnyomod a bezár gombot, éls nyomva tartod, akkor nem huzzafel az ablakot. ez a funkcio csak a 4 elektromos ablakkal szerelt Astránál müködik ! vagy nem erre gondoltál? sziasztok!......bocsi h beleszólok....csak 1 jótanács!......nekem ezt egy 3000 Ft-os kütyüvel(időzítővel) megoldotta 1 autóvillamossági srác.............a kulcson a záró gomb megnyomásásval felhúzódik az első 2 ablakom.......szerettem volna a szakszervízben felprogramoztatni,REC hiányában nem ment.......
hening Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 sziasztok!......bocsi h beleszólok....csak 1 jótanács!......nekem ezt egy 3000 Ft-os kütyüvel(időzítővel) megoldotta 1 autóvillamossági srác.............a kulcson a záró gomb megnyomásásval felhúzódik az első 2 ablakom.......szerettem volna a szakszervízben felprogramoztatni,REC hiányában nem ment....... Csaba, a hsz bal felső sarkában találod annak idejét. Amire ta most válaszoltál az 2004-es hsz volt. Persze attól még megteheted, de nagy eséllyek nem fog rá válaszolni senki.
Dini Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 Csaba, a hsz bal felső sarkában találod annak idejét. Amire ta most válaszoltál az 2004-es hsz volt. Persze attól még megteheted, de nagy eséllyek nem fog rá válaszolni senki. De ebből latszik hogy milyen pedáns ember mert az elejétől kezdi az olvasát. :huh:
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 kicsit felvoltam pörögve,eddig :huh: ..........
Alexxebb Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 sziasztok!......bocsi h beleszólok....csak 1 jótanács!......nekem ezt egy 3000 Ft-os kütyüvel(időzítővel) megoldotta 1 autóvillamossági srác.............a kulcson a záró gomb megnyomásásval felhúzódik az első 2 ablakom.......szerettem volna a szakszervízben felprogramoztatni,REC hiányában nem ment....... engem egyébként érdekel a dolog ki ez a srác aki ilyeneket beszerel a kocsiba
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 engem egyébként érdekel a dolog ki ez a srác aki ilyeneket beszerel a kocsiba nemhiszem h Győben is érdekelne,de megadhatom a címet........
hening Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 De ebből latszik hogy milyen pedáns ember mert az elejétől kezdi az olvasát. :huh: Az nem baj ha pedáns :lol: .
uhuhu Elküldve Január9, 2008 Szerző Elküldve Január9, 2008 kicsit felvoltam pörögve,eddig :lol: .......... de mé csak eddig??? :huh:
Dini Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 de mé csak eddig??? :huh: mert most mar dieseles lelke van.
Csaba_Győr Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 de mé csak eddig??? :huh: mert most pihizek 1 kicsit,majd újból belendülök :lol:
Recommended Posts