bazs7 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Én itt vettem a Nokia CK-200 kihangosítót, ennyiért nem találsz sehol sem (máshol 25 fölött van itt 14 alatt). http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=259539&productSearchUrl=http%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSAccessorySearchCmd%3FproductId%3D%26categoryId%3D48611%26sort-top%3Dcheap%26autoSuggestText%3Dlegolcs%25C3%25B3bb%26AUTHTOKEN%3D3K3P-5WUF-W9B0-N6PA-T68U-92JK-JNTP-F2WC%26attribute%3Dall%26AUTHTOKEN%3D3K3P-5WUF-W9B0-N6PA-T68U-92JK-JNTP-F2WC amugy nagyjabol mennyibe faj egy ilyen kütyü bekotese? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 amugy nagyjabol mennyibe faj egy ilyen kütyü bekotese?Márkaszervizben számlával, garanciával 10k.Feketét nem tudsz véletlenül? Esetleg klíma panelt(manuális) feketében?Másik autónkba már csak ezek kellenek és minden fekete lesz abban is....DSajnos nem. Két garnitúra (sötét) grafitszürkét és egy garnitúra világosszürkét láttam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Márkaszervizben számlával, garanciával 10k. Sajnos nem. Két garnitúra (sötét) grafitszürkét és egy garnitúra világosszürkét láttam. koszonom! tehat akkor csak megveszem a kutyut es beviszem a markaszervizbe es ok telepitik? amugy az opelnel mennyibe kerul egy ilyen extrat kerni utolag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 koszonom! tehat akkor csak megveszem a kutyut es beviszem a markaszervizbe es ok telepitik? amugy az opelnel mennyibe kerul egy ilyen extrat kerni utolag? Az extralistán 100 eFt körül volt a bluetooth-os kihangosító (gyári). Ha van GID vagy CID az autóban, és kormánykapcsoló akkor utólag is be lehet építeni, kb.: 30-35 eFt körüli összegért (~20-25: UHP4+mikrofon, ~3-5: csatlakozó+kábelek, ~5-10: beszerelés, ~5: Tech2 programozás). Márkaszervizben szerintem ilyet nem csinálnak. Ott csak az univerzálist építik be, ahogy Cserenkov is írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 nah...irtak a markaszervizbol... " Természetesen be tudjuk szerelni garanciálisan melynek költsége 30.000.-Ft lenne. " ez igen! 30 rugo??? valaki kevesebbert tud helyet? megbizhatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Sziasztok! Van itt valaki Debrecenből OP-Commal, aki vállalna egy tempomat engedélyeztetést? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Az extralistán 100 eFt körül volt a bluetooth-os kihangosító (gyári). Ha van GID vagy CID az autóban, és kormánykapcsoló akkor utólag is be lehet építeni, kb.: 30-35 eFt körüli összegért (~20-25: UHP4+mikrofon, ~3-5: csatlakozó+kábelek, ~5-10: beszerelés, ~5: Tech2 programozás). Márkaszervizben szerintem ilyet nem csinálnak. Ott csak az univerzálist építik be, ahogy Cserenkov is írta. Német ebayen van is komplett készlet: http://www.ebay.de/itm/Opel-UHP-4-Bluetooth-Freisprecheinrichtung-Astra-H-Zafira-B-Vectra-C-Original-/111144522043?pt=Freisprechanlagen&hash=item19e0bad13b Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bat83 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy a fedélzeti számítógéphez létezik magyarosítás? Ha igen akkor azt hol lehetne beszerezni? Esetleg aki már csinált ilyet a tapasztalatait elmondhatná :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Német ebayen van is komplett készlet: http://www.ebay.de/itm/Opel-UHP-4-Bluetooth-Freisprecheinrichtung-Astra-H-Zafira-B-Vectra-C-Original-/111144522043?pt=Freisprechanlagen&hash=item19e0bad13b sajnos 260 eur ami cirka 75 ezer forint...es szallitas nincsen benne... de azert koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 nah...irtak a markaszervizbol... " Természetesen be tudjuk szerelni garanciálisan melynek költsége 30.000.-Ft lenne. " ez igen! 30 rugo??? valaki kevesebbert tud helyet? megbizhatot? De ez most mi ami 30 rugó? Ha még mindig a ("nem gyári") kihangosító utólagos beszereléséről van szó, itt továbbra is 10-ért csinálják: http://www.opelmolnar.hu/markeszerviz/topszerviz/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 De ez most mi ami 30 rugó? Ha még mindig a ("nem gyári") kihangosító utólagos beszereléséről van szó, itt továbbra is 10-ért csinálják: http://www.opelmolnar.hu/markeszerviz/topszerviz/ en ugy ertettem,hogy csak a beépítés de most rá is kérdeztem! :) amugy hozzájuk vinném éves szervízre, de ha ilyen vastagon fog a toll akkor lehet hogy keresek más szervízt! ezek megbízhatóak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
talaberferenc Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni olyan ügyben hogy az autó nem jelzi ki fogyasztási adatokat, menübe csak a Timer jelenik meg semmi bc1 bc2 az autó 2007 évjáratú bőrös xenon lámpás nem gondolom hogy nem lenne benne fogyasztás mérő..... Másik problémám hogy nem jelenik meg sehol a víz hőfok??? Van egy menü ahol láttam valami Coolant :67' de azt keveslem mert mentem vele 80km biztos... vagy lehet akkor termosztát nyitva van és nem zár el.... nem tudom. Segítségetek előre is köszönőm!! Üdvözlettel: Talabér Ferenc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni olyan ügyben hogy az autó nem jelzi ki fogyasztási adatokat, menübe csak a Timer jelenik meg semmi bc1 bc2 az autó 2007 évjáratú bőrös xenon lámpás nem gondolom hogy nem lenne benne fogyasztás mérő..... Másik problémám hogy nem jelenik meg sehol a víz hőfok??? Van egy menü ahol láttam valami Coolant :67' de azt keveslem mert mentem vele 80km biztos... vagy lehet akkor termosztát nyitva van és nem zár el.... nem tudom. Segítségetek előre is köszönőm!!Üdvözlettel: Talabér FerencEzekszerint nincs benne BC. Fel kell programoztatni Tech2 műszerrel. Nem nagy dolog, 10 perces művelet.Vízhőfokot járó motor mellett nézd! en ugy ertettem,hogy csak a beépítés de most rá is kérdeztem! :) amugy hozzájuk vinném éves szervízre, de ha ilyen vastagon fog a toll akkor lehet hogy keresek más szervízt! ezek megbízhatóak?Ezt sajnos nem tudom. De tervezem, hogy kipróbálom őket. Nekem majdnem útbaesik és ezek a neten fent lévő akciós áraik egész jónak tűnnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Ezekszerint nincs benne BC. Fel kell programoztatni Tech2 műszerrel. Nem nagy dolog, 10 perces művelet. Vízhőfokot járó motor mellett nézd! Ezt sajnos nem tudom. De tervezem, hogy kipróbálom őket. Nekem majdnem útbaesik és ezek a neten fent lévő akciós áraik egész jónak tűnnek. hat nekem is egy kicsit kozelebb vannak,hiszen ahol vettem az autot az erden van, tehat egy kicsit odebb...es ha ekkora kulonbsegk vannak akkor mar inkabb ide. amugy valaki tudja, hogy az opel garancia az pontosan mire is vonatkozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Ígértem, hogy teszek fel képet ha beszerelték a kihangosítót (Nokia CK-200). http://kepfeltoltes.hu/view/140105/k2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140105/k3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140105/k4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mikrofon a visszapillantó felett: http://kepfeltoltes.hu/view/140105/k1_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA kihangosítás az autó saját hangszóróin szólal meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 A kihangosítás az autó saját hangszóróin szólal meg? Igen az autó hangszóróin szólal meg, ha épp szól a rádió akkor lehalkítja azt és a telefont hangosítja ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
talaberferenc Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Hello! Olyan kérdésem lenne gyári CD rádióba lehet USB aljzatot rakatni zene lejátszás céljából? Menyibe kerülne ?? Válaszokat előre köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Sziasztok, 2006, Z14XEP, H Astra, gyújtás ráadásakor, rövid, sípoló hang a motortérben. Bentről nem hallható. Mi lehet ez ? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Sziasztok, 2006, Z14XEP, H Astra, gyújtás ráadásakor, rövid, sípoló hang a motortérben. Bentről nem hallható. Mi lehet ez ? Köszi.Fojtószelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Z17DTH motornál van utóizzítás?Ha van, létezik, hogy az nem kapcsol le időben és emiatt szíva az akksit, a töltést pedig az alapjáraton ketyegő generátor nem győz kapacitással és emiatt hideg motornál jóval 14V alá esik az akufeszültség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Z17DTH motornál van utóizzítás? Ha van, létezik, hogy az nem kapcsol le időben és emiatt szíva az akksit, a töltést pedig az alapjáraton ketyegő generátor nem győz kapacitással és emiatt hideg motornál jóval 14V alá esik az akufeszültség? Van, de siman ellenorizheto, mikor kapcsol le: voltmero, vagy egy izzo egy gyertya csatlakozojara kotve, es mindent latsz. Sot, lehet a gyertyakhoz meno vezetek masik vegere is, ha hozzaferheto egyszeruen. Amugy alapjaraton esetleg elkepzelheto, de fordulaton biztos nem, es nalad emlekeim szerint ott is megvolt a problema. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Van, de siman ellenorizheto, mikor kapcsol le: voltmero, vagy egy izzo egy gyertya csatlakozojara kotve, es mindent latsz. Sot, lehet a gyertyakhoz meno vezetek masik vegere is, ha hozzaferheto egyszeruen. Amugy alapjaraton esetleg elkepzelheto, de fordulaton biztos nem, es nalad emlekeim szerint ott is megvolt a problema.1200-as fordulaton már van olyan 13,5V körüli töltés, alapjáraton semmi, egészen 40 fokos hűtővézhőmérsékletik. Ahogy ezt eléri egyből megjön a töltés alapjáraton is. Ebből gondoltam, hogy az utóizzításhoz lehet valami köze a dolognak, gondolom ekkor kapcsol le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 1200-as fordulaton már van olyan 13,5V körüli töltés, alapjáraton semmi, egészen 40 fokos hűtővézhőmérsékletik. Ahogy ezt eléri egyből megjön a töltés alapjáraton is. Ebből gondoltam, hogy az utóizzításhoz lehet valami köze a dolognak, gondolom ekkor kapcsol le. Biztos nincs az autódban quickheat rendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Hello! Olyan kérdésem lenne gyári CD rádióba lehet USB aljzatot rakatni zene lejátszás céljából? Menyibe kerülne ?? Válaszokat előre köszönöm! Szia! Maximum AUX bemenet lehetséges! Milyen fejegységed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
talaberferenc Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Szia! Maximum AUX bemenet lehetséges! Milyen fejegységed van? Passz nem tudom milyen fejegyseg cd rádió:D cosmo felszereltségü az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts