Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés


hemi

Recommended Posts

Én azt gondoldom hogy a jól bevált módon a reklámokkal kellene finanszírozni az oldal működésést, ha innen elpártolnak az emberkék és nem lesz aki segítsen, így nem lesznek új tagok sem mert minek is csatlakozna valaki egy olyan fórumhoz ahol nem tudnak segíteni mert nincs aki segítsen. Én megmondom őszintén hogy nem vagyok autószerelő, de ha tudok seegítek, ha másnem azzal hogy keresek egy linket az inteneten ami segít a másik gondján baján, sokszor már ez is nagy segítség és jólesik az emberenk, de ha nem lesz itt olyan ember aki ezt a kicsit is megtegye akkor minek jönnének ide új tagok?! Inkább akkor legyen kisseb a fórumfelület és kétoldalt legyenek reklámok!

Link to comment
Megosztás:

Emberek ! Kicsit olvassátok már vissza magatokat..mindneki leírja hogy milyen régóta van itt meg mit köszönhet ennek a fórumnak,de a működésébe egy fillért sem tesz bele. Ez olyan mintha a Vectrádat megveszed teli tankkal, mész vele párszáz örömteli km-ert és amikor kifogy belőle a benzin akkor meg szídod hogy milyen rossz autó és inkább veszel egy skodát.....

Link to comment
Megosztás:

Érdekes a tagok hozzáállása így visszaolvasva. Olyan, mintha itt minden tag ötven éve foglalkozna Opelekkel. És nem felhasználói szinten, hanem supervisor hozzáértéssel. <_< Én személy szerint azért járok, jártam ide sűrűn mert jó a társaság. Ezekkel az emberekkel szívesen találkoznék élőben is. Szerintem többet segítettem itt embereknek, mint amennyit kérdeztem. (tagok nyugodtan visszanézhetitek a hozzászólásaimat) Bár igaz csak kb 15 éve vannak Opeljeim. De hogy én ezért nem fizetek egy petákot sem, az biztos. Találkozók messze vannak, Unixba, Bárdiba, Szakálba van 40% kedvezményem. Miért kéne egy szerencsétlen Opel tulajdonost azzal a szöveggel kirekeszteni, hogy nem ért hozzá és ide jön egy banális kérdéssel? Egy fórum nem azért van? Fizessen szerencsétlen mert nem indul az autója és mi az esetek többségében kapásból rávágjuk mi a baja? Hagy jöjjön. Ha nem tudja kinyitni az ötödik ajtót, mi megmondjuk neki hogy kell. A tagok kapjanak plusz szolgáltatást. Mondjuk élő beszélgetési felületet vagy mittudomén. De mert valaki tag, istent azért ne játsszon már. Ha hülye vagyok és befizetek x összeget, akkor korlátlanul írhatom a hülyeségeket. Ha nem vagyok tag, és valamennyire értek az autóhoz akkor meg ötöt. Vicc. Tisztelet a kivételnek persze azon tagok iránt, akik értenek is az adott típushoz, esetleg nap mint nap azt csinálják. De szerintem jó pár tag mellé oda lehetne állni akinek nincs annyi tudása mint az itt jelen lévő nem tagnak. Egy biztos én nem fizetek. És az is biztos, hogy öt hozzászólásban ha akarom megválaszolom az adott embereknek a mondókámat. Összeszerkesztem aztán beteszem egybe. :hehe: a modik meg azt csinálnak vele amit akarnak. Bár úgy is a helyesírást nézik inkább. (Mintha azon olyan sok múlna :rolleyes: )

ja és 8:38 van nem 7:38. Vagy már időzónát is váltottatok? Kár hogy nem nyugat felé :)

Link to comment
Megosztás:

Egy ilyen látogatottságú fórumon már a reklámok bevételének elégnek kell lennie a fenntartáshoz, ha ez nem így van akkor elég rosszul vannak kihasználva a lehetőségek.

Nem látok olyan előnyt a klubtagságban amiért befizetném megint, 1szer támogattam ennyi telt tőlem. A kedvezmények többsége nem ér semmit, nagyítóval kell keresni amit meg is adnak és kártya nélkül nem kapnád meg. Nem korlátozással kell tagokat szerezni. Lehet, hogy sokan jönnek ingyenszervízre, de akik közülük segítséget kapnak, és látják az ittenikek jó hozzáállását, lehet, hogy befizetik 1-2szer a klubtagságot, hogy támogassák a klub-ot, esetleg megtetszve a közösség elmenjenek pár talira, és igazi taggá váljanak. Ha azt látja az ember idejőve, hogy korlátozzák, és így akarják forszírozni, hogy fizessen, 2szer is meggondolja mielőtt regisztrál. Inkább ez a rossz megoldás, mint berakni googli adsence bannereket ami bár néha idegesítő, mégsem feltétlen a pénzéhség látszatát kelti. És amúgy is, ha van reklám (és én a csergőt is annak tartom) akkor, ha valaki rákattint máris támogatta pár fillérrel a klubot, lehet kevéssel, de sok kicsi sokra megy ugyebár. Minél több ember jár ide annál több tag lesz, ezzel ellenben a vezetőség most pont azt fogja elérni, hogy kevesebben járjanak ide.

Úgy érzem rossz irányba fordult az egész, a fórumot arra kéne használni, mint eddig, hogy új tagokat csábítson a klubba, nem arra, hogy konkrétan a fórumozásból finanszírozzák a klub működését, ami fele most tart az oldal. Így maradni fog a "keménymag" a többi meg elszállingózik máshova.

A "ha így marad én elmegyek" hozzáállást meg mindig is gyerekesnek tartottam, esélyt kell adni egy új rendszer kialakítására, de a vezetőségnek is hallgatnia kell a tagokra, nem csak elfogadtatni a döntést.

Ez a véleményem nem kell megsértődni rajta senkinek.

Link to comment
Megosztás:

Gondoltam a sok kérdést megválaszolom...

Érdekesnek tartom, hogy itt tépitek a szátokat, de kérdést senki sem tesz fel..... :whistle:

A fórumlakók hozzászólás korlátozása pontosan azért lett kitalálva, hogy azok az emberek akik 1 cm se tettek még az ügy érdekébe elpártoljanak innen. Rengetegen vannak, akik csak okoskodni, szakérteni nulla szakértelemmel, feszültséget kelteni jár ide, aki miatt rengeteg értékes klubtag a fórum felé sem néz, mert megelégelte az -igen, most lehet megsértődni- az ingyenszervizre idejáró embereket.

Ezekből elég.

És ezek nem szegény szerencsétlenek akinek nem indul az autója, hanem egy user, aki pénzt akar itt spórolni, majd megsértődik, hogy ingyen nem tud mégtöbbpénzt spórolni, és azon is megsértődik, ha az interneten nem javitod meg az autóját....

A klub fórumát a klubtagok finanszírozzák, és inkább velük foglalkozik mindenki.

Érdekességképp egy klubtag sem sírt, hogy ez milyen rossz... ( kivéve Big Bosst, bár ő leírta hogy nem akar hosszabbítani, így lassan Ő is beleesik a korlátozásba)

Amit még érdemes kivesézni: 3.500 Ft. 8 liter benzin ára, vagy egy nagyonéhesen Mcdonaldsozás. ( Én ma 7.800 ft ért tankoltam LPG-t, amit el is használtam, pedig nem vagyok gazdag...)

Ne mejünk messzire, vatera.hu . évekkel ezelött bevezették a feltöltési díjat. mMINDENKI kurvaanyázott, csak az nem aki ténylegesen kereskedni akart ott. Lényege az volt, hogy kiszoritsák a nem odavaló embereket.

Hát itt most ez van.

Lemorzsolódik 10-20-60-200 ember, és marad akiért érdemes fórumot fentartani...

( hozzáteszem, hogy körbenéztem, és a szinvonalas fórumok nagytöbbsége zárt, csak külön engedéllyel regisztrálhatsz.)

Szóval 8 liter benzin egy szinvonalas, müködő, az év 100% ban rendelkezésre álló fórumért sok?

Link to comment
Megosztás:

...

Ez a véleményem nem kell megsértődni rajta senkinek.

Senki nem sértődött meg, csak nem értik, vagy nem akarják érteni miről van szó és a példákat próbálják kimagyarázni.

Lehet, sokkal egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy a fórum működése anyagi és tárhely okok miatt ez és ez lett.

Ide teszem mennyi a hozzászólások átlaga naponta: (tudom az átlagok félrevihetnek, de elgondolkodtató)

tothi_87 → 1,23 Hozzászólás naponta

kelly → 0,98 Hozzászólás naponta

Hanguci → 0,44 Hozzászólás naponta

Big Boss → 0,29 Hozzászólás naponta

_Seth_→ 0,92 Hozzászólás naponta

Adam1 → 3,16 Hozzászólás naponta

Link to comment
Megosztás:

Sziasztok

Elnézve az érveket és mivel hiányoljátok a kérdéseket,nekem lenne.

Először is nekem itt Miskolcon milyen előnyökkel járna a klubtagság?Nekem mindenhol kb 30-40% kedvezményem van zárójelben szerelőként)Ehhez nem hinném hogy van még kedvezmény :icon10:

Ha jól tudom a fórumok többségének nem utolsó sorban a segítségnyújtás is célja érdeke.

Szakértelem nélkül szak érteni nehéz de nem hinném hogy mindenkinek mester vizsgája van aki klubtag.icon14.gif

Hát én ma 2500 ért tankoltam csak :auto_1: Nem telik többre most

Végül ha valóban ez a véleményetek az ide járó emberekről akkor mért nem teszitek ti is zárttá aztán aki nem idevaló az azért nem lessz tag hogy beszólogathasson,okoskodjon aki meg más okból keres más fórumot hát lelke rajta,' héten belül kipereg akinek ki kell

Bár én új résztvevője vagyok ennek a fórumnak beleszólásom nem maximum véleményem lehet ebben az ügyben.

Link to comment
Megosztás:

No, tegnap fórum idő szerint 19:50 óta most engedett ismét írni de sebaj...

http://opelvectrab.gportal.hu Ha esetleg érdekel valakit kemény 10 perces munkával összedobtam egy ilyet.

Érv volt mindenféle már mondjuk ez a statisztika szerinti hsz/nap nem sokat mond mivel nem írunk csak ha van valami gond olyankor ellenben egy nap sokat de lehet egy hétig semmit de szerintem ennyire bagatell dolgokat nem kell magyarázni sem.

Én 1x már támogattam a klubot kerek 5000 forinttal, megjegyzem, hogy sehol sincs semmilyen fizetős tagságim, ahova kedvezményes kártyám vagy más kedvezményem van mind ingyenes.

EDC elfogadóhelyek városomban: "Nincs találat!".

Debrecenbe járok még sokat, ott is összesen van 24 elfogadóhely amiből nézzük, hogy mi az ami egy Opelesnek azaz autó tulajnak hasznos:

-Agip -8 ft/l, nem is rossz! A baj csak az, hogy friss árakat nézve ahol tankolni lehetne alapból egy számomra kieső kút és jelenleg 424,9/l a 95-ös benzin, az envi a metronál 416,9 arra még járok is és ha az agip árából levonom a 8 forintot pontosan 416,9 forint jön ki, de ami nekem igazán útbaesik ott is 417,8 ft jelenleg, és nincs akkora tankom még nekem sem, hogy megérje az agiphoz elmenni még ha 410 vagy akár 407 lenne akkor sem, forgalmas, zűrös hely, sok lámpa, messze is van, teletankoláskor is több elmegy a kocsikázással mint amit nyernék a kártyával.

-Autókölcsönző, már van autóm :) Ha elromlik akkor javíttatni kell azaz nem telik kölcsönzésre...

-Autóüveg csere, nem rossz de van egy olyan erős gyanúm, hogy féláron megoldhatom a város másik felében szintén új üveggel :)

-Unix 10%, végre egy igazi autós csemege lenne... http://www.unixauto.hu/Autokartya.aspx 10% garantált de pontokkal 20 is megvan, ingyenes bárki számára elérhető.

-Autószerelő! Témánál vagyunk végre valami amire igazán szükség van! Egy fényező, szerviz, gumicsere, javítás szóval minden egy helyen, 8% kedvemény! ráadásul ha rosszindulatú vagyok ez már nem is a városban van de legalább létezik ilyen is.

És itt a vége, ennyi ami autós Debrecenben, nem nagy város csak a második legnagyobb az országban.

Na de még Miskolcon járok így megnéztem azt is:

-Autókölcsönző ismét

-Agip szintén

-Autó üveg

-Unix

Ennyi, összesen 15 hely, na most az ilyen biobolt, fogászat és hasonlók a maguk 5%-ukkal nem épp kecsegtetőek.

Amiket kihagytam azok ruha márkaboltok többnyire, nike, adidas és hasolnól 10% kedvezménnyel ami jól hangzik de egy M3 outlet vagy hasonlóban annyival olcsóbb, hogy megéri tankolni és odamenni vagy egy hervis és hasonló kaliberűben is akár fél áron meg lehet venni ugyanazt.

A max kedvezmény 10% amit láttam az említett városokban de van ahova 8-5% csupán.

Youngtimerrre amúgy sem nagy összeg a biztosítás akinek meg sokba van az megint csak nem nyer semmit a tagsággal, megjegyzem, hogy egy kis motorral szerelt opelre egy 40 éves férfi évente (baleseti adót nem számolva) kb annyit fizet mint ide az 5000-es tagság...

(Az mellesleg csak ráadás, hogy EDC kártya van vagy 5 itthon, egy időben kapta fater rendszeresen persze nem MOTE-től de a mind érintetlen, egyszer sem használt mivel nem volt hova).

(584-es sorszámú volt az edc mote kártyám ha esetleg valaki kételkedne)

Egy életszerű helyzet:

Van egy opelem, megdöglik mint ahogy tette is nekem és meg kell csináltatnom, mivel vagyok előrébb egy ilyen nagyon jó esetben 50, kevésbé jó esetben 150, rossz esetben 200 ezres tehát eléggé jelentős kiadásban ha klubtag vagyok? 10-20% Jelenleg is megvan az unixtól de nem is onnan rendelek mert kedvezmény ide vagy oda jelentősen olcsóbban is lehet alkatrészt venni, egy szem szerelő van ugyan tőlem kb 25 kilométerre de most oda vigyem? Tréler? És kapok majd a munkadíjból 8%-ot? :D Hagyjuk... szóval semmi.

Na de ez nem is egyszerű dolog pláne olyanokat találni akik adnak kedvezményt annak fejében, hogy reklámot kapnak így nincs is ezzel nagy gond, csergo-t irta vki korábban, szerintem a csergo nem fizet semmti sem a reklámért inkább ad kedvezményt klubtagoknak, szerintem így működik.

Milyen színvonalas fórum van ami zárt? Eddig bármit kerestem a google soha sem dobott ki zártat nekem.

Ingyenszerviz: érdekes azért, hogy még ez nem lett kivéve az első hozzászólásból.. nem lett volna ezzel nagy gond teljesen más tálalással ami egyszerűbb lett volna sokkal:

"Bocsi srácok de nem tudunk pénz előteremteni a mote klub működéséhez, már mindent megpróbáltunk de mégsincs elég fedezet a működéshez így a fórum fizetős lesz, mi is sajnáljuk de nincs mit tenni."

De az az ingyenszerviz meg menjen aki nem fizet mert nem kell ide meg ilyenek.... Én is kaptam sok segítséget de szerintem volt akinek én segítettem, azért aki már itt van pár éve írt jópár hozzászólást az kizárt, hogy mindig csak segítséget kérne, ad is bőven, ugyanakkor ha nem fizetek meg vagyok bélyegezve, hogy szemét ingyenélő....

A vatera egy aukciós oldal és mint minden aukciós oldal vagy ház az adásvételből kéri a részét, a feltöltési díj 5 ft, hány terméket is lehet feltölteni 3500 forintból? :)

Az opelforum.hu még mindig nem jött egyszer sem megjavítani az autóm és még nem kaptam tőle alkatrészt sem, sőt még csak egy tanácsot sem egyedül a felületet adja, egy fórum megalkotása 2012-ben 10 percembe került és egyszeri 500 forintomba kerül ha a köv hétben lesz rá érdeklődő, annyit kibírok egy komplett oldalért fórummal, tárhellyel.

Big Boss: nem gyerekes, inkább elvi dolog ez. Ha valahol megmondják első körben, hogy ingyenélő vagy miután évek óta ide jársz nem biztos, hogy jó érzés tölt el :) Az hab a tortán, hogy gyakorlatilag a többi ingyenszervizes segítségére alapozza a hasznosságát az oldal, B vectrások között nem sok klubtag van ezt meg lehet nézni, akkor minket lehet is hagyni mert ugye ez úgy néz ki, hogy tanácsot az ad aki klubtag az okos is, aki nem az buta és csak segítséget kér... én írtam, ha lenne valami fórumozói tagság mérsékelt áron, tehát ha ezt így jelentik be na az másabbul festene de akkor se azért fizessek, hogy segítsek én is másoknak és pl kelly vagy a többiek akik még jobban értenek hozzá... A mote tag pedig mint írtam elég ritka vendég ezen a vectrás részen...

Link to comment
Megosztás:

Sikeresen összetörte egy kutya a lökhárítómat. :( 110-el vertem telibe! Örülök hogy csak a lökhárítóm ment szét és a hűtömnek semmi baja. Ha valaki tudna egy színazonos lökhárítót kérem szoljon. :(

A kisképed alapján nem vagyok biztos benne de talán http://www.vatera.hu...1530258692.html ez jó lesz és az ára sem vészes.

Na igen, ebből még nagyobb kár is lehetett volna de ez sem jön jól soha.

Link to comment
Megosztás:

... én írtam, ha lenne valami fórumozói tagság mérsékelt áron, tehát ha ezt így jelentik be na az másabbul festene de akkor se azért fizessek, hogy segítsek én is másoknak és pl kelly vagy a többiek akik még jobban értenek hozzá... A mote tag pedig mint írtam elég ritka vendég ezen a vectrás részen...

Elöljáróban annyit, hogy én sem veszek igénybe kedvezményt, a MOTE rendezvényeken kívül, mert az általatok említett kedvezményeket én is megkapom máshol. Szerintem nem feltétlen szükséges csak azért klubtagnak lenni, mert kedvezményekkel jár. De fentiek mind csak kifogások, és ezzel nem ledegradálni akarom senki véleményét, mert fontos mindenkié, de igazán előrevivő javaslat szerintem az az 1 volt amit itt kiemeltem. Nem ismerem pontosan a döntés hátterét sem és biztos vagyok benne, hogy ez a döntés sincs bebetonozva, így biztos lesz olyan megoldás ami a többségnek megfelel. Olyam soha sem lesz ami mindenkinek jó. Ehhez pedig javaslatok ötletek kellenek, nem pedig kijelenteni, hogy ilyen-olyan elveim vannak.

Aki azért jár ide, hogy segítsen másoknak, az így is megtalálja a módját, és ha azon agyalnánk mi lenne mindenkinek a legmegfelelőbb akkor talán előrébb jutnánk. ;) :)

Link to comment
Megosztás:

Elöljáróban annyit, hogy én sem veszek igénybe kedvezményt, a MOTE rendezvényeken kívül, mert az általatok említett kedvezményeket én is megkapom máshol. Szerintem nem feltétlen szükséges csak azért klubtagnak lenni, mert kedvezményekkel jár. De fentiek mind csak kifogások, és ezzel nem ledegradálni akarom senki véleményét, mert fontos mindenkié, de igazán előrevivő javaslat szerintem az az 1 volt amit itt kiemeltem. Nem ismerem pontosan a döntés hátterét sem és biztos vagyok benne, hogy ez a döntés sincs bebetonozva, így biztos lesz olyan megoldás ami a többségnek megfelel. Olyam soha sem lesz ami mindenkinek jó. Ehhez pedig javaslatok ötletek kellenek, nem pedig kijelenteni, hogy ilyen-olyan elveim vannak.

Aki azért jár ide, hogy segítsen másoknak, az így is megtalálja a módját, és ha azon agyalnánk mi lenne mindenkinek a legmegfelelőbb akkor talán előrébb jutnánk. ;) :)

hagyd...

nem akarja megérteni.

Link to comment
Megosztás:

No, tegnap fórum idő szerint 19:50 óta most engedett ismét írni de sebaj...

http://opelvectrab.gportal.hu Ha esetleg érdekel valakit kemény 10 perces munkával összedobtam egy ilyet.

Opelem nincs régóta,mégis befizettem a klubtagságot...hogy miért?Mert semmi sincsen ingyen :smartass: Egyszerűen nem értem,mit nem lehet azon megérteni,hogy ez a fórum,nem egy ingyenesen összetákolt fórum.Kemény pénzért kellett megvenni az egészet,sok pénzt kell fizetni a karbantartásért,a szerverekért....Az összes moderátor,és klubtag admin a szabadidejében csinál mindent,azért hogy neked legyen egy olyan hely ahova azért jössz fel,mert jól érzed magad....Ezen a fórumon nem volt leállás 1 percre sem 4 éve,nem volt olyan,hogy elvesztek volna a hozzászólások...Miért?Mert sok pénzt fizet érte 120 ember,hogy ez így működjön.....

És ha már itt tartunk,akkor ez az oldal nem azért van,hogy ide járj a saját oldaladat reklámozni,amit szintén ingyen teszel :smartass: Ilyenek a magyarok,és ezért tartunk ott ahol.......

Sajnos elég szomorú,hogy Magyarország egyik leglátogatottabb autós fóruma ez,mégse tud reklám felületet eladni senkinek,mert nincs rá kereslet...de úgy gondolom ez nem rátok tartozik :icon13:

Sok sikert a fórumodhoz...és hogy lásd milyen nagylelkűek vagyunk,kint hagyom a fórumod linkjét is holnapig :sneaky:

Link to comment
Megosztás:

Elöljáróban annyit, hogy én sem veszek igénybe kedvezményt, a MOTE rendezvényeken kívül, mert az általatok említett kedvezményeket én is megkapom máshol. Szerintem nem feltétlen szükséges csak azért klubtagnak lenni, mert kedvezményekkel jár. De fentiek mind csak kifogások, és ezzel nem ledegradálni akarom senki véleményét, mert fontos mindenkié, de igazán előrevivő javaslat szerintem az az 1 volt amit itt kiemeltem. Nem ismerem pontosan a döntés hátterét sem és biztos vagyok benne, hogy ez a döntés sincs bebetonozva, így biztos lesz olyan megoldás ami a többségnek megfelel. Olyam soha sem lesz ami mindenkinek jó. Ehhez pedig javaslatok ötletek kellenek, nem pedig kijelenteni, hogy ilyen-olyan elveim vannak.

Aki azért jár ide, hogy segítsen másoknak, az így is megtalálja a módját, és ha azon agyalnánk mi lenne mindenkinek a legmegfelelőbb akkor talán előrébb jutnánk. ;) :)

MOTE rendezvény? Hol? Az ország keleti felében mi is szokott lenni? Ez sem érint... itt keleten csak fizetni kell :D

Az már átjött az ötlet kitalálójától, hogy elvei nincsenek... mindenesetre ezzel a tálalással egész szép lett az összkép.

Érdemi válasz eddig egy felvetésre sem érkezett csak, hogy minden kifogás ezek szerint a MOTE mindent jól csinál csak épp ott tart, hogy önmagát nem képes fenntartani és zárt fórumok ide vagy oda olyat vezet be ami egyáltalán nem megszokott dolog. Régen sem volt jó helyzetben a klub de talán akkor a hivatalosságát kellene megszüntetni ha érdemben biztosítani nem tud semmit.

Az szintén kissé fura, hogy én aki találkozókra lakhelyemnél fogva nem jutok el ugyanúgy fizessem be a tagdíjat mint az aki mindegyiken ott tud lenni és vissza is jön neki a tagdíj ára... nem fordítva kellene? A találkozón ne legyen kedvezmény és a fórum legyen az ami mindenki számára nyitott pláne azért mert egy ekkora fórumot 1-2 tag díjából már üzemeltetni lehet.

Szintén jobb ötlet lett volna a fizetőssé tétellel egyben új kedvezményeket bejelenteni amivel valóban meg lehetne takarítani, pl egy unix 20-25 vagy hasonló, vagy bővíteni, bárdi, start autó és társaik, fűnek-fának adnak kedvezményt ezek a cégek, mint írták sokan akár 40%-ot is, 20-at ki lehetne harcolni megfelelő feltételekkel ez biztos. Reklám is ez a google felé van csak. Ha oldalüzemeltetésről van szó ott ami lényeges: oldal látogatottsága és a reklámokra kattintások száma, a kettő együtt nő de gondolom nincs olyan hatalmas érdeklődés a fórum iránt, hogy jól fizető reklámozókat lehessen szerezni, persze ahol nincs sok oldalletöltés oda nem kell annyi karbantartás valamint olyan erős hardver sem tehát a működtetés anyagi vonzata sem hatalmas.

Link to comment
Megosztás:

Opelem nincs régóta,mégis befizettem a klubtagságot...hogy miért?Mert semmi sincsen ingyen :smartass: Egyszerűen nem értem,mit nem lehet azon megérteni,hogy ez a fórum,nem egy ingyenesen összetákolt fórum.Kemény pénzért kellett megvenni az egészet,sok pénzt kell fizetni a karbantartásért,a szerverekért....Az összes moderátor,és klubtag admin a szabadidejében csinál mindent,azért hogy neked legyen egy olyan hely ahova azért jössz fel,mert jól érzed magad....Ezen a fórumon nem volt leállás 1 percre sem 4 éve,nem volt olyan,hogy elvesztek volna a hozzászólások...Miért?Mert sok pénzt fizet érte 120 ember,hogy ez így működjön.....

És ha már itt tartunk,akkor ez az oldal nem azért van,hogy ide járj a saját oldaladat reklámozni,amit szintén ingyen teszel :smartass: Ilyenek a magyarok,és ezért tartunk ott ahol.......

Sajnos elég szomorú,hogy Magyarország egyik leglátogatottabb autós fóruma ez,mégse tud reklám felületet eladni senkinek,mert nincs rá kereslet...de úgy gondolom ez nem rátok tartozik

Sok sikert a fórumodhoz...és hogy lásd milyen nagylelkűek vagyunk,kint hagyom a fórumod linkjét is holnapig

Ilyenek a magyarok? Igen! Ilyenek! Pénzbehajtás ész nélkül ahelyett, hogy érdemi szolgáltatásokat és kedvezményeket kapnánk, valóban ez megy, nincs pénz akor kötelező a baleseti adó, ez ugyanolyan döntés volt.

Szerintem az, hogy nincs a reklámfelületre kereslet pont, hogy ránk tartozik mivel ha lenne akkor nem kellett volna ilyen lépést tenni, de lehet tévedek...

Ez az IP fórum ha minden létező modult megveszek és ha üzleti változatot kérek akkor egyszeri 130e. Mint nem nagy pénzű fórum és mint szabadidős moderátorok, adminok, egy informatikus kellene aki megcsinálja tegyük fel ingyen mote rendezvény belépőkért valamint ingyen tagságiért. A frissítések félévente 20e forintba kerülnek de lehet ám akár évente 1x frissíteni mint ahogy itt sem változott félévente a fórum sem.

Saját oldalam, ezt a 10 perces kis alkotást én sajátomnak nem mondanám, és pláne nincs belőle hasznom, sőt, az opelforumnak sem kára elvégre akire nincs szükség mint Én is akár oda is írhatok, se kár se haszon akkor meg....

No igen, ezekre már válaszolni nem tudok.... ez van.

Megjegyzem, hogy akik most ide írtak azokat az elmúlt három évben ha 1-2 alkalommal láttam itt a B vectra részen már lehet sokat mondok, biztosan Ők azok akik segítenek.

Egyszer én is voltam klubtag mint korábban írtam, szóval legalább 1x5000 forinttal én is támogattam, ezzel szemben sokan még egyszer sem tették ezt meg persze ez csak 1 évre vonatkozik de ez van.

Rendezvények szervezését és klubok üzemeltetését nem kívánom átvenni pláne nem belefolyni azok után amiket régebben hallottam, nem egyszerű az egész. Ötletet normális ember a döntése előtt kér nem utána, és pláne nem miután mindenki megkapta a magáét.

Részemről befejeztem a MOTE fórumban való részvételt. A szűrés sikeres, egy ingyenszervizessel kevesebb! :)

További jó fórumozást mindenkinek!

Link to comment
Megosztás:

...

Hány találkozót szerveztél eddig? Hányszor ajánlottad fel, hogy szeretnél segítni, és kiveszed a részed abból, hogy keletebbre is legyen találkozó???

Debrecen mint Blitz elég kelet? Vagy előtte a Debreceni Opel Találkozó?

Vagy Kunmadaras??? Blitz Power? Vagy Tisza Tó?

Vagy mennyire legyen kelet???

A lényeg a lényeg... a gond sajnos a hozzáállással van... itt nem azt kéne figyelembe venni, hogy mit kapsz viszont... szerinted??? Én mit kaptam viszont a klubtól??? Megmondom neked... BARÁTOKAT... na forintosítsd, aztán majd meglátod...vagy nem...

A klub anyagi helyzete köszönjük szépen jól van, nem emiatt lett meghozva a limitált hozzászólások bevezetése... nem várunk ettől több klubtagot, vagy változást a fórumozók létszámában... szűrni kívánjuk a usereket... a fórumot a MOTE üzemelteti, és ezáltal a szabályokat is ő hozza mint egyesület... ha ez valakinek nem tetszik, hát van ilyen... a fórumot itt nem is szabad külön nézni mint fórum, mert ez a klub szerves része, és mint olyanja olyan keretek között alakítja ami a tagjainak tetszik. Márpedig a tagoknak ez tetszik...

Aki eddig jól érezte itt magát az megfontolja, kitalálja és dönt... ha úgy dönt marad, vagy megelékszik a napi 5 hozzászólás lehetőségével, vagy belép, és korlátlanul tudja használni a forumot... ha pedig nem marad, akkor tudom ajánlani: http://opelvectrab.gportal.hu :icon13:

Tudom ajánlani: http://opelvectrab.gportal.hu

:icon10:

Link to comment
Megosztás:

no, elég legyen.

Látom Te is okos ember vagy, és állati jól el tudod mondani hogy hogy kéne csinálni.

Nincs itt vész, gyere, mutasd meg hogy kell. Végülis a MOTE vezetősége is az ország különböző pontján lakik, ugyhogy a távolság nem akadály....

Ha viszont nem vállalkoznál erre, akkor elég legyen ebből, ha nem tetszik a rendszer, mivel neked ebbe nincs beleszólásod, teljesen feleslegesen téped a szádat.

Okos - megmondóemberből van elég a fórumon.

És cserébe a fórumodon - weboldaladon azt csinálsz amit akarsz.....

A véleményedet már tudjuk, köszönjük.

Link to comment
Megosztás:

MOTE rendezvény? Hol? Az ország keleti felében mi is szokott lenni? Ez sem érint... itt keleten csak fizetni kell :D

...

Nem értelek. :wacko: A rendezvényt csak azért írtam, hogy teljes legyen a kép. Voltam 3 éve Debrecenben, mert ott volt tali, tavaly Szegeden mert ott. Sorolhatnám, de ennek semmi jelentősége.

Abban is egyet értek, hogy lehet Téged személy szerint vagy másokat sért a bejelentés miértje, de túl kell lépni ezen, ha azt szeretnénk(tek) legyen megoldás. A mi lett volna ha, nem visz sehova, mert ami elmúlt azt nem lehet visszacsinálni. Ha annál a verziónál maradtok, hogy "tudod mit őzike, ..." , akkor további jó fórumozást, :) és bocs, hogy erre jártam. :blush:

Link to comment
Megosztás:

Ilyenek a magyarok? Igen! Ilyenek! Pénzbehajtás ész nélkül ahelyett, hogy érdemi szolgáltatásokat és kedvezményeket kapnánk, valóban ez megy, nincs pénz akor kötelező a baleseti adó, ez ugyanolyan döntés volt.

Szerintem az, hogy nincs a reklámfelületre kereslet pont, hogy ránk tartozik mivel ha lenne akkor nem kellett volna ilyen lépést tenni, de lehet tévedek... :)

Ez az IP fórum ha minden létező modult megveszek és ha üzleti változatot kérek akkor egyszeri 130e. Mint nem nagy pénzű fórum és mint szabadidős moderátorok, adminok, egy informatikus kellene aki megcsinálja tegyük fel ingyen mote rendezvény belépőkért valamint ingyen tagságiért. A frissítések félévente 20e forintba kerülnek de lehet ám akár évente 1x frissíteni mint ahogy itt sem változott félévente a fórum sem.

Saját oldalam, ezt a 10 perces kis alkotást én sajátomnak nem mondanám, és pláne nincs belőle hasznom, sőt, az opelforumnak sem kára elvégre akire nincs szükség mint Én is akár oda is írhatok, se kár se haszon akkor meg....

Igen sajnos ilyenek... látod most is leírtál egy megoldást... látom értesz is hozzá...de azt nem ajánlottad fel, hogy megoldod...látod ezzel van itt a baj... de még azt sem, hogy segítenél... tehát babusgathatnád a forumot, szolgáltathatnál tárhelyet, telefonálhatnál jobbra balra, stb...stb... de még akár cikkeket is írkálhatnál, és kaphatnál cserébe tagságit...képzeld mi emelett, hogy ezektek megtesszük, pont ugyan úgy befizetjük az éves tagsági díjat mint bármelyik másik klubtag... lehet velünk van a baj...

Link to comment
Megosztás:

Igen sajnos ilyenek... látod most is leírtál egy megoldást... látom értesz is hozzá...de azt nem ajánlottad fel, hogy megoldod...látod ezzel van itt a baj... de még azt sem, hogy segítenél... tehát babusgathatnád a forumot, szolgáltathatnál tárhelyet, telefonálhatnál jobbra balra, stb...stb... de még akár cikkeket is írkálhatnál, és kaphatnál cserébe tagságit...képzeld mi emelett, hogy ezektek megtesszük, pont ugyan úgy befizetjük az éves tagsági díjat mint bármelyik másik klubtag... lehet velünk van a baj...

Nincs itt semmi baj, csak változás van. Annak meg mindig vannak pozitív és negatív hatásai.

Részemről - most hogy lassan nem opeles leszek - nagyon hálás vagyok a fórumnak, nagyon sok segítséget kaptam innen, hogy a problémák ellenére élvezni tudjam az opelozást. Kaptam én tanácsot klubtagtól is, mint ahogy a szimplán rendszeresen fórumozóktól is.

Gondolkoztam, hogy belépjek-e a klubba, de - talán éppen azért, mert nem volt kötelező (igazából most sem az), nem léptem. Ha maradna a Vectra, talán belépnék, de így nem.

Szerintem érthető az is, hogy valahogy ösztönözni kell a belépést, és az megnyugtató, hogy hagynak lehetőséget anélkül is túlélni a fórumon. Máshol nem nagyon tapasztaltam ilyet.

Viszont volna egy kérdésem: az első olvasatlan bejegyzés funkció eltűnt, vagy csak én vagyok béna, és nem találom az új felületen?

Megtaláltam!!! :D

Köszi, és jó fórumozást mindenkinek! ;)

Módosítva : Zsomat
Link to comment
Megosztás:

Az elmúlt pár oldalból látszik hogy miért nem lesz ebben az országban egy igazán nagy kaliberű opel találkozó. Mi már évek óta próbálkozunk mindenfél dologgal de amíg ilyen az emberek felfogása és hozzászólása nem lesz itt semmi. Az meg nagyon vicces hogy ingyen használtok valamit, sokat köszönhettek neki és amikor a szolgáltató korlátozza a dolgot akkor fel vagytok háborodva. Amíg nem fizetsz valamiért addig nem is reklamálhatsz. Mindenhol ez van. Sok sikert az új forumhoz, majd cseréljünk bannert :w00t:

Link to comment
Megosztás:

Nem ez van mindenhol, hanem az, hogy a lehúzás megy. Cserébe nem kapok semmit, hanem itt azért kellene fizetnem, hogy a topiktársak kérdéseire, problémáira segítséget, választ adjak. Kicsit nevetségesen hangzik. Eddig szívesen és önzetlenül tettem, a fórum rá a bizonyíték, és nem vártam érte ellenszolgáltatást.

Ha azt mondjátok, hogy a fórum tárhelyéért, karbantartásárt és biztonságáért fizetni kell, az érthető, és elfogadható, de ez az ingyenszervizesek elküldése duma egy szánalom, ráadásul nem fogja elérni a célját.

Link to comment
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
×
×
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.