khena Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Hello. Igen fenti félfordulat ha kapcsolok klímát ugy ahogy irtad a jeladokat ossze kotve akkor félfordulat mindkettő alsoeg csak a nagy ventit kapcsolja maxon. Illetőleg a klimánál lévőnek csak akkor kéne maxon mennie ha az alsó kapcsol? nem tudom neked milyen motorvan benne de nem lehet hogy nekem a belső ventim nagyobb és ezért csak azt kapcsolja maxra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 Hello. Igen fenti félfordulat ha kapcsolok klímát ugy ahogy irtad a jeladokat ossze kotve akkor félfordulat mindkettő alsoeg csak a nagy ventit kapcsolja maxon. Illetőleg a klimánál lévőnek csak akkor kéne maxon mennie ha az alsó kapcsol? nem tudom neked milyen motorvan benne de nem lehet hogy nekem a belső ventim nagyobb és ezért csak azt kapcsolja maxra? Klímásokba ugyanazt a hűtőt rakják, mint pl az 1,8 vagy 2 literes nme klímás autókba is. Tehát a nagyblokkoshoz valót. Egyébként 1.6-os az enyém. Ezért nem értem, mert rajz szerint mind a kettőnek be kéne kapcsolnia nagy fordulatra, nem csak a belsőnek, amit te nagynak hívsz. Na majd ha lesz időm, akkor kipróbálom már ezt én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június27, 2015 Megoszt Elküldve Június27, 2015 A belső levegőkeringető kapcsoló működését ismeri valaki? Le tudná írni, hogy működik? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2015 Megoszt Elküldve Június27, 2015 A belső levegőkeringető kapcsoló működését ismeri valaki? Le tudná írni, hogy működik? Köszönöm. Vákuumos. Benyomod és a vákuum mozgat egy csapot, amivel nem kívülről fogja szívni a levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június27, 2015 Megoszt Elküldve Június27, 2015 Vákuumos. Benyomod és a vákuum mozgat egy csapot, amivel nem kívülről fogja szívni a levegőt. Az a baj vele, hogy benyomom és hallom, hogy átkapcsol belső keringésre, de ha kikapcsolom a gomb nem ugrik azonnal ki olyan mintha beragadt volna és ha újra be akarom kapcsolni akkor meg már nem is lehet. Később viszont újra működik, de mindig csak 1x. Régebb ki-be lehetett kapcsolgatni egymásután. Nem tudom most mi lehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2015 Megoszt Elküldve Június28, 2015 Az a baj vele, hogy benyomom és hallom, hogy átkapcsol belső keringésre, de ha kikapcsolom a gomb nem ugrik azonnal ki olyan mintha beragadt volna és ha újra be akarom kapcsolni akkor meg már nem is lehet. Később viszont újra működik, de mindig csak 1x. Régebb ki-be lehetett kapcsolgatni egymásután. Nem tudom most mi lehet vele. A gomb maga mechanikus, csak ugye a levegő útját-nyitja zárja...szedd szétt, fújj bele pici szilikont majd rakd össze. Figyelj mert egy pici kerék van benne amit egy labirintusba kell behelyezni. Esetleg ha széttszedést nélkül fújsz oda körbe a gomb széléhez az is segíthet, először próbáld meg azt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 A gomb maga mechanikus, csak ugye a levegő útját-nyitja zárja...szedd szétt, fújj bele pici szilikont majd rakd össze. Figyelj mert egy pici kerék van benne amit egy labirintusba kell behelyezni. Esetleg ha széttszedést nélkül fújsz oda körbe a gomb széléhez az is segíthet, először próbáld meg azt. Megcsináltam, eddig úgy tűnik, hogy jó lett. Pucolás után szilikonzsírral bekentem azt a kis réz akármit, mert láttam, hogy gyárilag is meg volt kenve valami kenőanyaggal. Most meg túl könnyen kapcsolható, nem is érzem hol kapcsol :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Megcsináltam, eddig úgy tűnik, hogy jó lett. Pucolás után szilikonzsírral bekentem azt a kis réz akármit, mert láttam, hogy gyárilag is meg volt kenve valami kenőanyaggal. Most meg túl könnyen kapcsolható, nem is érzem hol kapcsol :D . Egy picit beljebb van a gomb ha be van kapcsolva, és ugye világítt ha még nem égett ki az izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Az a baj vele, hogy benyomom és hallom, hogy átkapcsol belső keringésre, de ha kikapcsolom a gomb nem ugrik azonnal ki olyan mintha beragadt volna és ha újra be akarom kapcsolni akkor meg már nem is lehet. Később viszont újra működik, de mindig csak 1x. Régebb ki-be lehetett kapcsolgatni egymásután. Nem tudom most mi lehet vele. Lehet hogy maga a gomb ragad, de egy vákumcsövet le kéne húzni és megnézni belülről. Ha olajos, akkor gáz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Lehet hogy maga a gomb ragad, de egy vákumcsövet le kéne húzni és megnézni belülről. Ha olajos, akkor gáz van. Olajos? :icon14: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Olajos? :icon14: :rolleyes: Nemtudni traktoros e, mert azt nem mondta. Ha igen, akkor -mivel avákumszivattyú a veztengelyről van hajtva, ami ha eléggé kikopott beengedi az olajat,-tele tudja dolgozni a vákumrendszert olajjal hogy fincsi legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Nemtudni traktoros e, mert azt nem mondta. Ha igen, akkor -mivel avákumszivattyú a veztengelyről van hajtva, ami ha eléggé kikopott beengedi az olajat,-tele tudja dolgozni a vákumrendszert olajjal hogy fincsi legyen. :D Ja igen vákumszivatyú...ha a saját autója, C20NE van az aláírásában. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Ja igen vákumszivatyú...ha a saját autója, C20NE van az aláírásában. :icon1:Akkor nem szótam, telefonos felületen nem látom az aláírásokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Akkor nem szótam, telefonos felületen nem látom az aláírásokat :rolleyes: Jóvan vergődjél a mobilneteddel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Jóvan vergődjél a mobilneteddel... :D Ájfón... Ájfónt írjál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 :goofy: :D Ájfón... Ájfónt írjál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Jóvan vergődjél a mobilneteddel... :D nem kopog valamelyik féltengelyed? :D Ájfón... Ájfónt írjál! :D Ki fogom cserélni parkettaragasztóra a niveádat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 nem kopog valamelyik féltengelyed? :D Ki fogom cserélni parkettaragasztóra a niveádat :D tök szerencse, hogy a garázsban van a nívea. :D de jó hogy mondod. ápolni kell a bőrt. két napja nem vót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 nem kopog valamelyik féltengelyed? :D Ki fogom cserélni parkettaragasztóra a niveádat :D Most nem...kopp-kopp,lek(rop)opogtam.... :D Vazelinre kéne oszt fékezéskor becsúszik a lábtérbe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Nekem is ájfón van, akkor nem vagyok divatos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Nekem is ájfón van, akkor nem vagyok divatos? :D Hanyas? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Nekem is ájfón van, akkor nem vagyok divatos? :D Csak ha hatplusz, és meg van hajlítva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Akkor jó, mert csak egy 4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Helló Megtudnátok mondani fékfolyadékból Dot 3 vagy 4-es kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Helló Megtudnátok mondani fékfolyadékból Dot 3 vagy 4-es kell? Négyes. Akarom mondani: SSSS. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts