Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De mi van benne? Mert csak egy "gyári" központi zár még nem jelenti hogy van benne rádióvevő is.

Az igaz de honnan tudom hogy van e benne?????????

Hol tudok utánanézni???

Elküldve
Az igaz de honnan tudom hogy van e benne?????????

Hol tudok utánanézni???

alapból veheted úgy hogy nincs :)

mert f astrának nem volt ilyen alapból :D

szal szettben gondolkodj, vevővel.

Elküldve
Akkor többet lehetőleg ne használd a reteszt, mert egyszer úgy fog maradni, és akkor nem lehet kinyitni!

Úgy meg necces ám a kárpitbontás is! :)

Sajnos ki van kopva a zármotor szerkezete.

akkor csere...

kikeresem melyik való bele

Köszi

Elküldve

gabi a "start" gombra visszatérve.

ugy szeretném, hogy a kulccsal is induljon, így arra gondoltam, hogy apiros- fekete vezetékre akkor rácsatlakozok, és ugy viszem egy gombon keresztül a + tápfeszig.

abbol nem lesz baj ha nem a gyujtásból viszem, hanem egy sima + vezetékből???

Elküldve
Ehhez csak a fekete-piros kábelt kell átkötnöd a slusszról egy nyomógombra, és azon

keresztül pozitívra. Amit fontos tudni, hogy legalább 10A-es nyomógomb és biztosíték

kell a + felől.

Hi!

Szerintem a 10A-es kevés lesz. Ha csak ennyit venne fel egy behúzómágnes akkor sose égnének be a gyújtáskapcsolók.

De ha nem akarod egy szép Ikarus busz leszállás jelző gombját belefaragni a műszerfalba, hanem csak valami kis diszkrét gombocskát, akkor

rakj be egy relét is.

Egyébként minek a gomb?

Elküldve
abbol nem lesz baj ha nem a gyujtásból viszem, hanem egy sima + vezetékből???

nem. rákötheted párhuzamosan is a gombot, és bárhonnan hozhatod a +t, ami elbír 10A-t :)

Elküldve
Sziasztok!

Szerelt már be valaki F Astra-ba multikormányt?

Mi kell hozzá a kormányon kívül?

Üdv Csaba

Mi az a multikormány? :)

Oktatóautókba való, mint a vidámparkban? :D

Elküldve
Ahol kezelőgombok vannak a kormányon. Pl G, H Astrában van ilyen.

Jaa... Köszi! Az én tippem amúgy az a külön felszerelhető kis kezelőbütyök lett volna, amit fejegységekhez lehet kapni:

l_00040563.jpg

Elküldve
Tudtommal nincs ilyen.

B Vetra-ban láttam ilyet, onnan jött az ötlet., (a kormánykerék szerintem olyan mint a az F astra kormánya, bár nem tudom hogy az agyméret stimel-e)

Opelbonto .hu honlapján is van.

Csak nincs vectra kapcsolási rajzom, hogy kell bekötni, és azt sem tudom hogy mi kellhet hozzá. /pl: kormányatvezető./

Elküldve
Piohoz is létezik ilyen megoldás kérdés hogy a fejegység képes e kezelni :D

Az én fejegységemhez pl ilyen kell

http://image.arukereso.hu/full/18303381.jpg

A Piónál nem tudom hogyan van megoldva, de szerintem hasonló lehet:

A Balunál a mini-ISO csatinál van a szenzor kivezetése, amit akárhova felrakhatsz, hogy rálásson az infra távirányító.

szerk.: Nem Balu, hanem Blaut akartam írni :)

Elküldve

oké gabi köcc mégeccer.

a gomb pedig azért kell, mert igy nem ég majd be a sluszkulcs, meg megtetszett az uj autokból, illetve a wareszunkba is ez volt, és tetszett :) :D

Elküldve
B Vetra-ban láttam ilyet, onnan jött az ötlet., (a kormánykerék szerintem olyan mint a az F astra kormánya, bár nem tudom hogy az agyméret stimel-e)

Csak nincs vectra kapcsolási rajzom, hogy kell bekötni, és azt sem tudom hogy mi kellhet hozzá. /pl: kormányatvezető./

És mire akarod rákötni? :)

Szerintem nem igazán kompatibilis, főleg nem a kormányátvezető (ami a duda és a légzsák kábelét is viszi).

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.