kocka Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nos akkor leírom a kékiesítést hogy csináltam a műszerfalon..... Köszönet!!! A piros LED hiánya nem kritika akart leni, bontás nélküli kékítésnek szerintem az eredmény kiváló! Nekem annak idején az A Vekiben nem lett ilyen szép eredmény pedig rapityára szedtem a műszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 No nehogy meg sértődj már <_< Mert én nem sértésnek vettem amit írtál,csak neked válaszoltam először!Hidd el nem zavaró hogy nem piros. Köszönet!!! A piros LED hiánya nem kritika akart leni, bontás nélküli kékítésnek szerintem az eredmény kiváló! Nekem annak idején az A Vekiben nem lett ilyen szép eredmény pedig rapityára szedtem a műszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Miért van az, hogy a szájbab....ott osram nem gyárt 1,2w-nál nagyobb izzót a lámpakapcsolóba? :lol: :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 No nehogy meg sértődj már <_< Mert én nem sértésnek vettem amit írtál,csak neked válaszoltam először!Hidd el nem zavaró hogy nem piros. Semmi sértődés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csiki Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Sziasztok!A problémám a következő:Vectra B2 X16XEL 2000ÉVJ alacsony fordulatnál gázadásra becsörög a motor(szelepek) ez vajon mitől lehet? alapjáraton az elögyúltás 1 fok kivéve az egyes hengert abban 2,1 fokaz baj?És mi okzhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Hello Csiki!Vidd vissza a Zsoltikának,majd ő leszervizeli! <_< :lol: Nem a kopogás érzékelőd rosszalkodik? Sziasztok!A problémám a következő:Vectra B2 X16XEL 2000ÉVJ alacsony fordulatnál gázadásra becsörög a motor(szelepek) ez vajon mitől lehet? alapjáraton az elögyúltás 1 fok kivéve az egyes hengert abban 2,1 fokaz baj?És mi okzhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csiki Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 arra gondoltam én is...Gyufával megnézettem gép szerint müködik csak az a kérdés hogy jól-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Van egy ismerősöm az Egri Opelban a Ricsi gyerek.Nem tudom ismered-e.Ha kell,valahol még a száma is meg van azt hiszem.Ügyes kis gyerek,és néha még telefonba is elmondja hogy mi lehet a gond.Ha gondolod megadom a számát,ha meg nincs meg akkor a pontos nevét és be kell menni hozzá.Hátha tud valami okosat....... arra gondoltam én is...Gyufával megnézettem gép szerint müködik csak az a kérdés hogy jól-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 No nehogy meg sértődj már :D Mert én nem sértésnek vettem amit írtál,csak neked válaszoltam először!Hidd el nem zavaró hogy nem piros. Tudnál feltenni képeket nappali fényben is a computerről és a napi kilóméterszámlálóról? Csak, hogy rendesen látszik-e nappal? Nagyon megköszönném! Meg biztos mást is érdekel hogy hogy néz ki nappal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hát nem a leg verőfényesebb napsütésben tudtam neked lefényképezni de hát ez van....... http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00299_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00307_www...ltoltes.hu_.jpg Aműgy a computer látható napsütésben is.A kilométer számlálóval én meg mindig bajba voltam,mert pont olyan szögbe esik nekem hogy mindig kicsit előre kell dőlnöm hogy teljesen lássam,de azt is látni.Azért változtattak a B2-es Vectrában már ugye a mutató alatt van. Tudnál feltenni képeket nappali fényben is a computerről és a napi kilóméterszámlálóról? Csak, hogy rendesen látszik-e nappal? Nagyon megköszönném! Meg biztos mást is érdekel hogy hogy néz ki nappal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hát nem a leg verőfényesebb napsütésben tudtam neked lefényképezni de hát ez van....... http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00299_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00307_www...ltoltes.hu_.jpg Aműgy a computer látható napsütésben is.A kilométer számlálóval én meg mindig bajba voltam,mert pont olyan szögbe esik nekem hogy mindig kicsit előre kell dőlnöm hogy teljesen lássam,de azt is látni.Azért változtattak a B2-es Vectrában már ugye a mutató alatt van. Állatul néz ki! Te rágcsáltad össze a kormányt, vagy vki orvul odalopózott és előre megfontoltan, aljas szándékból tette? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nem rágcsálta össze senki sem.Ez egy 310e km-es Vectrából való kormány.Az enyém pihen.Amúgy kormányvédő volt rajta. Állatul néz ki! Te rágcsáltad össze a kormányt, vagy vki orvul odalopózott és előre megfontoltan, aljas szándékból tette? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hát nem a leg verőfényesebb napsütésben tudtam neked lefényképezni de hát ez van....... http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00299_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00307_www...ltoltes.hu_.jpg Aműgy a computer látható napsütésben is.A kilométer számlálóval én meg mindig bajba voltam,mert pont olyan szögbe esik nekem hogy mindig kicsit előre kell dőlnöm hogy teljesen lássam,de azt is látni.Azért változtattak a B2-es Vectrában már ugye a mutató alatt van. Köszi! Tényleg állatul néz ki! Asszem neki esek én is! Mert én a plasma számlapon gondolkodtam de azzal az a baj hogy fehér számlapos. Az Astrámban jókl nézett ki mert az fehér volt kívül, de a veki az kék! De ez a megoldás is zsír! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hát nem a leg verőfényesebb napsütésben tudtam neked lefényképezni de hát ez van....... http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00299_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090528/DSC00307_www...ltoltes.hu_.jpg Aműgy a computer látható napsütésben is.A kilométer számlálóval én meg mindig bajba voltam,mert pont olyan szögbe esik nekem hogy mindig kicsit előre kell dőlnöm hogy teljesen lássam,de azt is látni.Azért változtattak a B2-es Vectrában már ugye a mutató alatt van. Azt még meg tudod mondani, hogy a T10-es ledből a 3W vagy az 5W? És nem tudod véletlenül, hogy a digitklímába hány izzó kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nem rágcsálta össze senki sem.Ez egy 310e km-es Vectrából való kormány.Az enyém pihen.Amúgy kormányvédő volt rajta. Ez tök jó hír! Ezek szerint az én vectrám 200e km-e valós lehet, mivel a kormány jobban néz ki. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Állatul néz ki! Te rágcsáltad össze a kormányt, vagy vki orvul odalopózott és előre megfontoltan, aljas szándékból tette? :lol: :lol: :D :D Az én kormányom is így néz ki, de nálam az előző tulaj valami műbőr védőakármit bandázsolt rá ami csúszkált. Én leszedtem mert nem tetszett és tiszta kopás alatta a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ez tök jó hír! Ezek szerint az én vectrám 200e km-e valós lehet, mivel a kormány jobban néz ki. :lol: :D :lol: Amúgy ezek a régebbi gyári bőrkormányok nagyon gyorsan koptak el pláne ha akár csak 1 gyűrűt is hordott a sofőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Én úgy kértem a sráctól,hogy a létező legnagyobb fényű ledet küldje,és ebből ugye 2 db T10-es kell.A kilométer számlálót meg leddel csináltam meg.A digit klímával vigyázz.Nekem egyszer kiégett egy izzó és ki akartam cserélni.Hát jó nagyot szo.tam vele.Én nem bírtam leszedni az előlap panelt ami körülötte van.Nagyon feszíteni meg nem akartam,nehogy eltörjön.Így hát cd ki,kerete ki,és onnan szerencsétlenkedtem be.Azóta mindig rettegek mikor ég ki.Ha jól emlékszem azt 3 darab világítja és azt hiszem T5-ös foglalatú izzó van benne.Amúgy a minap cseréltem ki a szivar gyujtóba,és elég komoly,hogy szét kell szedni az egész box részt hozzá.Na akkor meg néztem hogy alulról hozzá lehet-e férni a klíma izzókhoz,gondoltam ha igen,akkor kékiesítem azt is,de nem lehet. Azt még meg tudod mondani, hogy a T10-es ledből a 3W vagy az 5W? És nem tudod véletlenül, hogy a digitklímába hány izzó kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ebben igazad van.Én is hordok gyűrűt és az is ad neki rendesen,meg ez a kormány már egyszer volt is festve,azért néz ki ilyen gyalázatul.Amúgy meg a legnagyobb baromság a kormányra kormányvédőt tenni,mert elintézi idővel rendesen a kormányt. :lol: Amúgy ezek a régebbi gyári bőrkormányok nagyon gyorsan koptak el pláne ha akár csak 1 gyűrűt is hordott a sofőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Na végre én is elkészültem a Ledesítéssel, itt az eredmény: (Igaz kicsiben nen sokat látni, a képből) Már csak a kormánygombok vannak hátra, annak még nem mertem nekiállni, de egyszer rászánom magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Én úgy kértem a sráctól,hogy a létező legnagyobb fényű ledet küldje,és ebből ugye 2 db T10-es kell.A kilométer számlálót meg leddel csináltam meg.A digit klímával vigyázz.Nekem egyszer kiégett egy izzó és ki akartam cserélni.Hát jó nagyot szo.tam vele.Én nem bírtam leszedni az előlap panelt ami körülötte van.Nagyon feszíteni meg nem akartam,nehogy eltörjön.Így hát cd ki,kerete ki,és onnan szerencsétlenkedtem be.Azóta mindig rettegek mikor ég ki.Ha jól emlékszem azt 3 darab világítja és azt hiszem T5-ös foglalatú izzó van benne.Amúgy a minap cseréltem ki a szivar gyujtóba,és elég komoly,hogy szét kell szedni az egész box részt hozzá.Na akkor meg néztem hogy alulról hozzá lehet-e férni a klíma izzókhoz,gondoltam ha igen,akkor kékiesítem azt is,de nem lehet. Helló!! Nálam is folyik a led projekt.Én inkább a piros színt részesítem előnyben.A digit klímánál 4 izzó van.Én simán kiszedtem a helyéről,sőt szét is szedtem az egészet.A kapcsolókba is kicseréltem az izzókat ledekre.Nem volt egyszerű,de jó lett.Ha kell vkinek kép róla szóljon.A ledekről csak annyit,h.nemcsak a fényerő számít,hanem a sugárzási szög.Minnél nagyobb a sugárzási szög annál jobban szórja a fényt(mint 1 izzó).Én mondjuk a kapcsolókba 3mm-eset tettem helyszűke miatt.A digitklíma részre flat head-eset szerettem volna,de győrbe a somogyiba nem volt csak 5ös kör led.Ezzel is sikerült megoldani hellyel közel.Megkellet reszelni a tetejét és így nem világít 1 pontba,egyenletesebben világítja meg a kijelzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Na végre én is elkészültem a Ledesítéssel, itt az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090530/100_27...ltoltes.hu_.jpg (Igaz kicsiben nen sokat látni, a képből) Már csak a kormánygombok vannak hátra, annak még nem mertem nekiállni, de egyszer rászánom magam. A műszerfal nagyon szép lett.A mutatókat hogy oldottad meg??Külön leddel világítottad meg a tövénél??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Az is jó ha lereszeled a sima led fejét,de az még jobb,ha olyan ledet veszel ami 180o-ban szórja a fényt,és azt reszelni sem kell mert gyárilag homorú. Hogy szedted szét a digit klímát? Helló!! Nálam is folyik a led projekt.Én inkább a piros színt részesítem előnyben.A digit klímánál 4 izzó van.Én simán kiszedtem a helyéről,sőt szét is szedtem az egészet.A kapcsolókba is kicseréltem az izzókat ledekre.Nem volt egyszerű,de jó lett.Ha kell vkinek kép róla szóljon.A ledekről csak annyit,h.nemcsak a fényerő számít,hanem a sugárzási szög.Minnél nagyobb a sugárzási szög annál jobban szórja a fényt(mint 1 izzó).Én mondjuk a kapcsolókba 3mm-eset tettem helyszűke miatt.A digitklíma részre flat head-eset szerettem volna,de győrbe a somogyiba nem volt csak 5ös kör led.Ezzel is sikerült megoldani hellyel közel.Megkellet reszelni a tetejét és így nem világít 1 pontba,egyenletesebben világítja meg a kijelzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 A műszerfal nagyon szép lett.A mutatókat hogy oldottad meg??Külön leddel világítottad meg a tövénél??? A mutatók tövébe, a plexilapba van beragasztva piros Led. Fotóim vannak, ha valakit érdekel készítek egy leírást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts