berlina Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 Senator-Omega-ban gyárilag szerelt rádióerősítókről szeretnék infókat: gyártó, tipus, vezérelt hangszórók száma, esetleg hangszínszabályzóval is? köszi ja: persze nem a mostaniakról, mi volt az első néhány konfig anno , ez érdekel
eszeky Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 sziasztok! milyen olaj kell a motorba? elfelejtettem. temészetesen a gyári érdekelne. köszi
warwolf Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 sziasztok! milyen olaj kell a motorba? elfelejtettem. temészetesen a gyári érdekelne. köszi Ez attól függ, hogy milyen. :roll:
Blitz Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 sziasztok! milyen olaj kell a motorba? elfelejtettem. temészetesen a gyári érdekelne. köszi A 2,5 V6 10W-40 nel elmegy.
Bogyo Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 ------------------------------------------------------------------------------------- Berlina írta: Senator-Omega-ban gyárilag szerelt rádióerősítókről szeretnék infókat: gyártó, tipus, vezérelt hangszórók száma, esetleg hangszínszabályzóval is? köszi ja: persze nem a mostaniakról, mi volt az első néhány konfig anno , ez érdekel ------------------------------------------------------------------------------------- Ez engem is érdekelne. nekem igen szarul jönnek az állomások. Az extrem-en szoktam tesztelni. Mert az egy igen gyengén sugárzott adó. De néha sisstereg úgy hogy alig hallom. Merre fele található ez az erősitő? Lehet nekem nem is mükszik. :(
tgabika76 Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Merre fele található ez az erősitő? Lehet nekem nem is mükszik. :( Jó eséllyel az antenna talpában, mint a Calibrában. A tetőkárpit levétele után szerelhető...
berlina Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 az előbb a vonaton éppen ezen gondolkodtam, valószínűleg rosszul fogalmaztam: erősítőnek erősítőre gondoltam, csak nem a rádiójeleket erősíti, hanem a hangjeleket. Akkor régen-nagyon régen még szerelték az quadro erősítőt külön a fejegységtől, így lett a fejegység sztereójából 4 csatorna. Neten kerestem, állítólag Senator-Omegába is rakták a Blau BQB 40-et vagy 80-at. Esetleg találkozhatnék-é egy ilyen erősítővel az egyik talin? (Ha az Opel-ben ez volt a gyári Sound-System)
kori Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Én úgy tudtam, hogy csak full szintetikus jó neki, és a 10-40 általában csak fél szinti. A debreceni omegánál érdekes a hátsó oldallégzsák. Sosem volt ilyen omiban. Ma beraktunk egy omiba előre gyári el.ablakemelőt. Kicseréltük az ajtóban a kábelköteget is, így tökéletesen működik (egyérintés, kulcsal ablak feltekerés), de valami csoda (szivatás) folytán a tükörállító csatija más volt.
greg Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Full szintetikus??? :shock: ezt még nem hallottam. Mindenesetre a 10W/40 az szerintem stimmel.
berlina Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 ok köszi most nézem, tényleg B Omi a topic :shock: boccs
kori Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 A magyar azt írja: A hathengeres motorok számára csak a többfokozatú emelt kenőképességű olajok a megfelelőek. Ebből nekm az jött le, hoyg a full szinti a jó a V6-ba. És pécsett a szervízben is azt mondták, hogy csak 5w-x et lehet belerakni, vagy jobbat.
opel16v Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 "többfokozatú emelt kenőképességű " Ebből még nem jön le, hogy 5W kell, de természetesen neked tényleg az egyik ajánlott olaj ez. :(
Omega_Dénes Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Hello Nem találtam jobb topicot, itt kérdezem meg. 98-as Omega első futóműben cserélhetőek a két alsó lengőkarban a szilentblokkok? Vagy milyen egyéb megoldás van a javításra? Sajnos kicsit szét vannak esve és előre-hátra elmozdul a futómű, amit kisebb úthibáknál is erős koppanással ad tudtomra. Persze az egész lengőkart nincs "kedvem" cserélni. Köszi Dénes
Blitz Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Elvileg cserélhetők, de már találkoztam olyannal, hogy kiverődött a lengőkarban lévő furat, és nem szorult meg az új szilent.
greg Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Én ezen már túl vagyok. :( Azonnal meg kell csináltatni és akkor nincs baj. Az enyém nagyon jó lett. :wink:
Dark Angel Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Nekem is cseréltek már benne szilentet, és nem kellett komplett lengőkart cserélni.
opel16v Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Pesterzsébeten van a szilentblokkos cég, ők bizti tudnak benne cserélni, és nagyon jó minőséget csinálnak. Asszem Pákozdi u. 12.
opel16v Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Nekem már raktak az Astrába, és fényévekkel jobb, mint a gyári megoldás (hangsúlyoznám, nekem kemény túlméretesből csinálták, hogy jól tartson a futómű, de ugyanilyen megoldásból tudnak utcai puhasági fokozatban is). :(
opel16v Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Ja, a jobbat a tartósságára, megbízhatóságára értem legfőképpen. :(
Omega_Dénes Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Kösz-kösz az infókat, már meg is vettem a gyári szettet. Hétvégén kicseréltetem.
Steve10 Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Van egy Opel Omega Caravan személygépkocsim Dupla Digit Klimával. Hogyan lehet leszedni a boritást, hogy hozzáférjek a mögötte lévö égőkhöz mert az eggyik nem világit. Ha valaki tudna segiteni, megköszöném
Recommended Posts