gezoli Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Amenyit kell a ködlámpa, azért nem érdemes beruházni egy xenon szettbe. Akkor már azt is tudom, hogy milyen izzó megy bele. :lol: Ha már időben észreveszel egy bringást és kitudod kerülni akkor már megérte! Megúsztál egy börtönt (rosszabb esetben) és egy autótörést. 8990ft egy szett. Azért gondoltam a ködösbe belerakni, mert ködben még a yard sem szeret kiállni az út szélére. Ha pedig annyira rosszak a látási viszonyok akkor fölkapcsolom. Egyébként a fényszóróba kinéztem egy izzótípust. Osram NightBreaker +90%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Ha már időben észreveszel egy bringást és kitudod kerülni akkor már megérte! Megúsztál egy börtönt (rosszabb esetben) és egy autótörést. 8990ft egy szett. Azért gondoltam a ködösbe belerakni, mert ködben még a yard sem szeret kiállni az út szélére. Ha pedig annyira rosszak a látási viszonyok akkor fölkapcsolom. Egyébként a fényszóróba kinéztem egy izzótípust. Osram NightBreaker +90%. Értem, lehet igazad van. :lol: A másik kérdés, kódfényszóróba a normál izzó, vagy a sárgás, vagy a hideg fehér az előnyösebb? Én ezzel szemezek, ha a sárga jó. Illetve teljesítményre 55 vagy 100W legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Értem, lehet igazad van. :devlish: A másik kérdés, kódfényszóróba a normál izzó, vagy a sárgás, vagy a hideg fehér az előnyösebb? Én ezzel szemezek, ha a sárga jó. Illetve teljesítményre 55 vagy 100W legyen? A 100W-ost én nem tenném bele, biztos hogy akkorára nincs méretezve a gyári vezetékezés. 2x100W az elég durva, azt eleve máshogy kéne kialakítani, kitenni a relé(ke)t a motortérbe, és közvetlen az akksiról levenni a kapcsolt áramot, de egy 100W-os égő lehet még a lámpát is szétégeti. Szóval szerintem maradj az 55W-nál, az a szabvány :lol: Egyszer egyik ismerősöm tett a fényszórójába 100W-os izzót, aztán meg csodálkozott, hogy miért ég szét folyamatosan a biztosítéktábla, meg a vezetékek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 A 100W-ost én nem tenném bele, biztos hogy akkorára nincs méretezve a gyári vezetékezés. 2x100W az elég durva, azt eleve máshogy kéne kialakítani, kitenni a relé(ke)t a motortérbe, és közvetlen az akksiról levenni a kapcsolt áramot, de egy 100W-os égő lehet még a lámpát is szétégeti. Szóval szerintem maradj az 55W-nál, az a szabvány :lol: Egyszer egyik ismerősöm tett a fényszórójába 100W-os izzót, aztán meg csodálkozott, hogy miért ég szét folyamatosan a biztosítéktábla, meg a vezetékek :D Ezt én is így gondolom! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 A 100W-ost én nem tenném bele, biztos hogy akkorára nincs méretezve a gyári vezetékezés. 2x100W az elég durva, azt eleve máshogy kéne kialakítani, kitenni a relé(ke)t a motortérbe, és közvetlen az akksiról levenni a kapcsolt áramot, de egy 100W-os égő lehet még a lámpát is szétégeti. Szóval szerintem maradj az 55W-nál, az a szabvány :lol: Egyszer egyik ismerősöm tett a fényszórójába 100W-os izzót, aztán meg csodálkozott, hogy miért ég szét folyamatosan a biztosítéktábla, meg a vezetékek :D Köszi, akkor marad majd az 55W. De milyen szin a legjobb? Sárga, normál, vagy jégfehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Köszi, akkor marad majd az 55W. De milyen szin a legjobb? Sárga, normál, vagy jégfehér? elméletileg egy színűnek kell lenni a tompítottal, mert ezért is büntetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 elméletileg egy színűnek kell lenni a tompítottal, mert ezért is büntetnek. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ha már időben észreveszel egy bringást és kitudod kerülni akkor már megérte! Megúsztál egy börtönt (rosszabb esetben) és egy autótörést. 8990ft egy szett. Azért gondoltam a ködösbe belerakni, mert ködben még a yard sem szeret kiállni az út szélére. Ha pedig annyira rosszak a látási viszonyok akkor fölkapcsolom. Egyébként a fényszóróba kinéztem egy izzótípust. Osram NightBreaker +90%. Én kb. 1 hónapja használom. Száraz időben határozottan jobb!!! Esőben még nem próbáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 elméletileg egy színűnek kell lenni a tompítottal, mert ezért is büntetnek. Akinek xenonos a tompított, az már fel se kapcsolja akkor? Mert ugyanolyan színű nem lesz, mint a halogén. A 4300K fehér, a 3000K pedig meg már jóval sárgább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 tetszik, kéne nekem is valami hasonló Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 tetszik, kéne nekem is valami hasonló Ilyen középkonzolt gyártanak hozzá amibe belefér egy ekkora kijelző, vagy ez valami egyedi készítésű lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ilyen középkonzolt gyártanak hozzá amibe belefér egy ekkora kijelző, vagy ez valami egyedi készítésű lehet? Gyárilag is van ilyen GPS-es konzol, csak ritka, mint a fehér Zorró. Én 7"-os érintős kijelzőt tervezek beépíteni itx pc-vel, hasonló módon: LINK Bár itt egy 2 din-es dvd van csak beépítve, de az elrendezés tetszik, mert a fűtéskapcsolók és szellőzők megmaradnak. Középkonzol már megvan, hogy ne a gyárimat barkácsoljam szét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Gyárilag is van ilyen GPS-es konzol, csak ritka, mint a fehér Zorró. Én 7"-os érintős kijelzőt tervezek beépíteni itx pc-vel, hasonló módon: LINK Bár itt egy 2 din-es dvd van csak beépítve, de az elrendezés tetszik, mert a fűtéskapcsolók és szellőzők megmaradnak. Középkonzol már megvan, hogy ne a gyárimat barkácsoljam szét. :lol: Én is elgondolkodtam már ilyesmin, de az a megoldás amit linkeltél nekem azért nem tetszik mert nagyon lentre kerül a kijelző. Úgy meg még álló helyzetben is kényelmetlen, főleg ha kicsi az LCD betekintési szöge. De én menet közben is szeretek rápillantani a térképre, hiába navigál hanggal is, az nem mindig egyértelmű, és ha lefelé kell nézelődni az balesetveszélyes. Pedig vannak olyan autók, amelyikben gyárilag van annyira lent a kijelző, azt nem is értem. Szerintem annak mindenképpen a műszerfal fölső részére kellene kerülnie, hogy jól használható legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Gyárilag is van ilyen GPS-es konzol, csak ritka, mint a fehér Zorró. Én 7"-os érintős kijelzőt tervezek beépíteni itx pc-vel, hasonló módon: LINK Bár itt egy 2 din-es dvd van csak beépítve, de az elrendezés tetszik, mert a fűtéskapcsolók és szellőzők megmaradnak. Középkonzol már megvan, hogy ne a gyárimat barkácsoljam szét. :lol: Ja csak 2 gond van a klimavezérlő emlékeim szerint bovdenes és iszonyat paszentosan van benne azt meghosszabbítani biztos élvezet plusz van keresztben egy merevító fémből amit én nem szívesen vágnék el. De a gyári satnav középkonzol tök jó lenne mert azon jó mélyen van az LCD talán napsütésben látnék is valamit belőle így. Az ITX-es rendszert eddig csak ezért nem raktam bele mert nehéz lett volna szépen belefaragni a kjelzőt. Az 1 DIN motoros cuccok meg nagyon gagyik és túl sokat kérnek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ja csak 2 gond van a klimavezérlő emlékeim szerint bovdenes és iszonyat paszentosan van benne azt meghosszabbítani biztos élvezet plusz van keresztben egy merevító fémből amit én nem szívesen vágnék el. De a gyári satnav középkonzol tök jó lenne mert azon jó mélyen van az LCD talán napsütésben látnék is valamit belőle így. Az ITX-es rendszert eddig csak ezért nem raktam bele mert nehéz lett volna szépen belefaragni a kjelzőt. Az 1 DIN motoros cuccok meg nagyon gagyik és túl sokat kérnek érte. Én már építettem egyet. :lol: De még nem építettem be. A PC-ben nincs rádió. Vettem egy HQCT-t, is hozzá, így már rádió is lenne. 7" touchos LCD monitor, AV bemenettel (tolató kamera). Az alaplap INTEL D201GLY2, 1 GB RAM, M1 ATX, 7" TFT HANTOUCH, HQCT RADIO, DVD, USB- GPS, WLAN, BLUETOOTH, USB HUB7, COMPAQ HÁZ, 2x PWM hőmérséklet vezérelt ventilátorok. A monitor el is férne a konzol felső részében, mint a gyári 7"-os. A PC, meg mehetne a kesztyűtartóba, vagy mögé. Akit érdekel, itt olvashat róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 lehet shoppingolni :lol: http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-G-CC-Cou...=item2317894c09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 lehet shoppingolni :lol: http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-G-CC-Cou...=item2317894c09 Digitális klímához van nekem nem jó. Ráadásul 130 Euro postával és nem szállít csak Németbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Digitális klímához van nekem nem jó. Ráadásul 130 Euro postával és nem szállít csak Németbe. ha belegondolsz nem olyN vészes. 130ért tokkal vonoval a lényege. antenna stb. kb 20e itt. a kijelző ugye defektes. van eg pasi. 10e ért javítja. igy is jobban kijössz mint pl én: bekem 60ba lett volna kompletten antennával mono kijelzővel vezetékkel fejessel. ja ezt csak azért irtam h nem olyan durva ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 ha belegondolsz nem olyN vészes. 130ért tokkal vonoval a lényege. antenna stb. kb 20e itt. a kijelző ugye defektes. van eg pasi. 10e ért javítja. igy is jobban kijössz mint pl én: bekem 60ba lett volna kompletten antennával mono kijelzővel vezetékkel fejessel. ja ezt csak azért irtam h nem olyan durva ám :lol: Na igen de még mindíg digitklímás illetve nem tudom milyen egy Astra g Gyári navijának a térképe. Ha nincs szerencséd Magyerországot nem is ismeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Ha valakinek nincs meg az OPEL ASTRA G kapcsolási rajza, az ITT letöltheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Na igen de még mindíg digitklímás illetve nem tudom milyen egy Astra g Gyári navijának a térképe. Ha nincs szerencséd Magyerországot nem is ismeri. A kijelzője hibás a leirás szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 A kijelzője hibás a leirás szerint "a kijelző ugye defektes. van eg pasi. 10e ért javítja" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 elkészült és mükszik a villanyablak :lol: a kábelezés az elég idő igényes ..kb 8-9 óra... vagy én szöszmötöltem vele :D annyi szerencsém volt hogy be tudtam pinezni mindent ,kaptam egy kábelt amiből kitudtam szedni és átforrasztani... voltam 3 bontóba komplett belsőtér kötegért... nincs... mert a b-oszlopnál vágják a kasztni.. maradt a kábelezés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ma megrendeltem a ködlámpákat TYC 3950ft/db. Ha megkaptam majd regélek, hogy milyenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ma megrendeltem a ködlámpákat TYC 3950ft/db. Ha megkaptam majd regélek, hogy milyenek. :lol: Meg képeket is tegyél fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts