Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 értelek :) tis szerint az első kép sima blokkolás gátló rendszer.. a második ABS+TC+ESP de az ABS+TC nek is ugyan az a kapcs rajza.. nemértem :blush: ha megnézed a bekarikázott dolgot akkor ez van benne ABS+TC D (D=dizel) én attól tartok más ABS modul kell hozzá :(
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Mihez kell más ABS modul? Nekem benne van a TC gyárilag, épp azt akarom elérni hogy kikapcsolható legyen, mert így folyton működik. (Coupéban széria volt, legalábbis 1.8-tól felfelé biztosan. Csak az ESP volt extra.)
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Mihez kell más ABS modul? Nekem benne van a TC gyárilag, épp azt akarom elérni hogy kikapcsolható legyen, mert így folyton működik. (Coupéban széria volt, legalábbis 1.8-tól felfelé biztosan. Csak az ESP volt extra.) jah :) én ezt nem tudtam :) akkor a második rajz a Tied :) Kérdés van még ? :D :D :D
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Siker van ... úgy néz ki :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu a kapcsoló másik lába a 4es multira megy (34) a kapcsoló 2es lábára meg egy negatív kell neki
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 a kapcsoló másik lába a 4es multira megy (34) Öeah... ezt légyszi magyarul, mert így még mindig nincs meg nekem... a 4-es minek a hova? :blush:
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Öeah... ezt légyszi magyarul, mert így még mindig nincs meg nekem... a 4-es minek a hova? :blush: szóval :) kapcsoló 2es lába a multitimer 34es lábába (ez csak a kapcsoló világításához kell) kapcsoló 3as lába ABS vezérlő 25 lábához kapcsoló 4es lába egy testelési ponthoz valszeg szar a rajz ... mert rajz szerint a motortér egyik negatív elosztójából megy a negatív szál a 4es lábra ... de minek ? :) ... nincs értelme ,és nincs is közte az X2 nagy csati amin átmegy ... a vekiben is így van megoldva ... direkt emiatt megnéztem :)
bocs Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a dugónak a cikkszámát,ami ebbe a csatiba belemegy. Ez a vonóhorog villanyának gyári kiépítése csak kéne a másik fele ami ebbe belemegy aztán csatlakozik a vonóhorgon levő dugóhoz. Köszönöm előre is!
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a dugónak a cikkszámát,ami ebbe a csatiba belemegy. Ez a vonóhorog villanyának gyári kiépítése csak kéne a másik fele ami ebbe belemegy aztán csatlakozik a vonóhorgon levő dugóhoz. Köszönöm előre is! válogass :) http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=hu&country=HU&vehicle_name=Zafira&category=Sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%B3-+%C3%A9s+rakod%C3%B3rendszerek&subcategory=Von%C3%B3horog&part_num=93165134
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 15:43, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Ennek így nincs értelme. Azt a 25-öst nem a testre kell kapcsolni, hanem a WEG-re! Ha a kapcsolót kikapcsolod, nincs sebesség jel, mintha állna az autó. Lehet fékezni, lehet indulni... én nem tudom... én is furcsállom... de ez a gyári kapcsolási rajz a vekinél is így van megoldva hogy kap egy testet... na azt viszont nem tudni hogy adja a negatív szálat ,vagy a kapcsoló szakítja meg... és így kapcsolja ki a TC-t
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 a veki a TC kapcsolója A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu az elv ugyan az
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 18:24, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 nekem is érdekes hogy a testet kapcsolja.... a vekinél is meg az astránál is.. mivel ez a program eléggé interaktív így ha rámegyek a szál végére azt írja hogy testtelési pont.. egészen végig követtem a karosszériáig én csak azt tudom mondani amit a program ír :)
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 18:38, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Naugyehogyugye! A 3-as potra megy! Ekkor már belül, a modulban történik az elektromos kapcsolás. (Vectra C/Signum) a Gabinak a modulba megy a 25 pin :)
bocs Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 válogass :) http://www.opel-acce...rt_num=93165134 Köszönöm szépen a segítségedet! Nagyon tökéletes! :)
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 @Mc-elek, DartVödör: Tök jól elbeszélgettek, bár érteném... :D Mondjuk közelednek az álláspontok, egyre biztosabb hogy a 25-ös pin lesz a nyerő, már csak az a kérdés hogy vajon testre kell kötni vagy simán megszakítani?
Bombero Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a dugónak a cikkszámát,ami ebbe a csatiba belemegy. Ez a vonóhorog villanyának gyári kiépítése csak kéne a másik fele ami ebbe belemegy aztán csatlakozik a vonóhorgon levő dugóhoz. Köszönöm előre is! Ezt pontosan hol találtad?
bocs Elküldve Október23, 2012 Elküldve Október23, 2012 Ezt pontosan hol találtad? Nekem Caravanom van,a csomagtérben a bal oldalon,ahova az egészségügyi dobozt lehet betenni,ott volt.
Mc-elek Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 @Mc-elek, DartVödör: Tök jól elbeszélgettek, bár érteném... :D Mondjuk közelednek az álláspontok, egyre biztosabb hogy a 25-ös pin lesz a nyerő, már csak az a kérdés hogy vajon testre kell kötni vagy simán megszakítani? ahogy néztem az be is van kötve neked a csatiba... szakítsd meg :),abból baj nem lehet ha mégse jó ,akkor nincs több ötletem a TC csatid az gyári?
tgabika76 Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 a TC csatid az gyári? Nem. Illetve nincs olyan csatlakozóm amilyennek én a TC csatit gondolom, ellenben van egy amit nem ismerek fel. Ilyennek kéne lennie a gyári TC csatlakozójának (ilyen a kapcsolóm is): Ehelyett van egy méretre nagyjából ugyanekkora, de sokkal több érintkezővel rendelkező csatlakozóm ugyanitt, hasonló az automata váltó csatlakozójához. A lenti képen látszik az automata váltó csatija (zöld), na nekem van még egy ugyanilyen mellette, csak az kék. Fogalmam sincs mi lehet. :blush: 1
DarthVödör Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 20:26, tgabika76 írta: On 2012. 10. 24. at 6:50, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
Mc-elek Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 :) ahogy áll össze a kép a dologról... Gabinál jelenleg a 25pin fixre van kötve egy test szállal.. a kapcsoló azt szakítja meg talán így működhet :) vagy nem :) a 25ösön kívül még kap testet a 16oson és 19esen :)
szpeki Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Sziasztok. SOS-be kellene nekem egy kapcsolási rajz Légzsákhoz, mert direktbe be lett kötve az ülés alatt a csatlakozó és szerintem fordítva rakta össze a srác, a vezetéket és leszeretném ellenőrizni! Nekem is megvolt de nem találom sajnos! Kék, Kék fehér kábel lenne nekem fontos, hogy melyikre melyik megy! Köszönöm
ampervadasz Elküldve Október24, 2012 Elküldve Október24, 2012 Sziasztok. SOS-be kellene nekem egy kapcsolási rajz Légzsákhoz, mert direktbe be lett kötve az ülés alatt a csatlakozó és szerintem fordítva rakta össze a srác, a vezetéket és leszeretném ellenőrizni! Nekem is megvolt de nem találom sajnos! Kék, Kék fehér kábel lenne nekem fontos, hogy melyikre melyik megy! Köszönöm Szia! Amennyiben a bal-első ülés alatti oldallégzsák csatlakozóról van szó, akkor a kék a kékkel, a kék-fehér pedig a barnával csatlakozik. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Recommended Posts