Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 be tudnál irni pár adatot a kocsidról ? -teljesítmény stb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 be tudnál irni pár adatot a kocsidról ? -teljesítmény stb :P Mi sem nehezebb (hetekig baszkuráltam a netet ezekért az infókért): Motor: Z20LET turbo Max. teljesítmény: 200 LE (5600-as fordulaton) Max. nyomaték: 250 nm (1950-es fordulaton) Váltó: 5 sebességes, kézi Max sebesség: 240 km/h Gyorsulás (0-100 km/h): 7,0 mp Kerekek: 215/40ZR-17 Tömeg: 1250 kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Eredetileg 2002. áprilisban a C20LET motorral mutatták be a prototípust (192 LE-vel), de aztán 2002. október végétől az első darabok már a 200 LE-s változattal lettek szállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 meggyőztél :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Az jutott eszembe, hogy az Ángliusoknál GSi-nek hívják az OPC-ket. Ezt tudtátok? Íme: http://bbs.tiscali.co.uk/motoring/firstimp...12/story_2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nem csoda, Vauxhall-t nem hívhatnak OpelPerfCenter-nek!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Hát akkor rá is kérdezek a cuccosra... Szerintem ezek csak gyárit babrálnak bele. Mindenesetre a Maxit nem ajánlom, mint szerviz, szerintem szemi pancserek. Beszéltem az emberkémmel a Maxiban, és aszondja, hogy holnapra megmondja hogyér gyártaná le Neked az ablakemelő cuccost. Minden gyári lenne. Most csak annyit mondott, hogy jó lesz az ár, meglátod... Gondolom ügyeskedik majd vmit, és nem akarta, hogy hallják a többiek, hogy mit managerkedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nem csoda, Vauxhall-t nem hívhatnak OpelPerfCenter-nek!! :P hm, lógigusnak tűnik... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Beszéltem az emberkémmel a Maxiban, és aszondja, hogy holnapra megmondja hogyér gyártaná le Neked az ablakemelő cuccost. Minden gyári lenne. Most csak annyit mondott, hogy jó lesz az ár, meglátod... Gondolom ügyeskedik majd vmit, és nem akarta, hogy hallják a többiek, hogy mit managerkedik. Köszönöm szépen!És ha tényleg kedvező lesz az ár,akkor felmenjek majd Pestre?Vagy hogyan lehet megoldani?Csak azért,mert én Szomathelyi vagyok,és hát nincsen olyan közel Budapest hozzám.Egyébként én is találtam egy "ismerőst"az itteni szervízben,és ő 50e-t mondott nekem a gyári cuccra,berakással együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Fel kell jönni, ha oks az ár Budapestre. Ezt számold még hozzá. Ha belevágsz, arra ügyelj, hogy ne személyesen Mekk Mester nyúljon a kocsidhoz, mert akkor aztán rendesen ketyeregni fog az ajtódon a kárpit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Hívott az ürge. 60e. Maradj a helyi okosítóknál... Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Egy kis cikk az Astrákról: http://totalcar.hu/tesztek/atrafgh/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 fuuuu Voszi nagynagy grat az autóhoz, én örülök, hogy a kék let nekem az jobban tetszett :D ha megvan kötelező megmutatni mindenkinek (vagy lekorlátozzuk a fórumos hozzáférésed a muffnézegetős topikra és lehet otthon magyarázkodni :twisted: :twisted: ) A GSI Astra volt mégiscsak a tökösség Csimborasszója anno 8) 8) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Grat a gépsárkányhoz! AMúgy én is a kék mellett voksoltamám és naggyon teccik!! Használd egészséggel!!!! :P:):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 OPC Totalcar teszt A végén a szavazást ajánlom figyelmetekbe! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Van itt pár érdekes dolog. Kapcsirajzok, műszaki adatok. Egy része lengyelül van de érdemes megnézni. http://astra.autokacik.pl/download/download.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 OPC Totalcar teszt A végén a szavazást ajánlom figyelmetekbe! :evil: Hi! Végigolvastam, végignéztem a képeket, az összeset letöltöttem. Ez minden, amit egyelőre tehetek... :D De ha 1x felébredek, lemegyek a garázsba, s ott álldogál 1 vadiúj :prayer: OPC Astra... :oops: Hát, én besírok... :P Béke, Tezsvérek... :weedman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Hívott az ürge. 60e. Maradj a helyi okosítóknál... Sok sikert! OK!Köszi szépen,hogy utánna kérdeztél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 fuuuu Voszi nagynagy grat az autóhoz, én örülök, hogy a kék let nekem az jobban tetszett :D ha megvan kötelező megmutatni mindenkinek (vagy lekorlátozzuk a fórumos hozzáférésed a muffnézegetős topikra és lehet otthon magyarázkodni :twisted: :twisted: ) 8) 8) :P :D hehe :-) inkább megmutatom... én se bánom már, hogy kék let köszi a gratulákat még egyszer, mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 OPC Totalcar teszt A végén a szavazást ajánlom figyelmetekbe! :evil: Láttam, szavaztam... A kis köcsög, aki írta pedig tovább furikázik a 34 LE-s Renault Thaliajaval... Meg is érdemli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Én is szavaztam!Nekem kissé etikátlannak tünt az az utolsó választási lehetőség.Az már vetekszik a Győzike show -ban levő kérdésekkel,szerintem aki ilyet ír az kb azon a szinten van,vagy csak ideiglenesen engedték ki a pszihiátriáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Sziasztok ! Lenne egy pár kérdésem. Holnap veszek át egy g astra caravánt 1.4 twinport motorosat. - Mire figyeljek az átvételnél? -Mennyi kulcs jár az autóhoz? - távirányítós központi záram lesz, mindegyik kulcshoz adnak távnyitót? Remélem beválik az autó, eddig még nem használtam opelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Sziasztok ! Lenne egy pár kérdésem. Holnap veszek át egy g astra caravánt 1.4 twinport motorosat. - Mire figyeljek az átvételnél? -Mennyi kulcs jár az autóhoz? - távirányítós központi záram lesz, mindegyik kulcshoz adnak távnyitót? Remélem beválik az autó, eddig még nem használtam opelt. Nekem nem gyári a riasztó, hanem a kereskedésben szerelték be, így kaptam 1 db gyári távirányítós központi zárásra alkalmas kulcsot, 1 db szervízkulcsot (evvel nem lehet működtetni távírányítással a központi zárat), valamint 2 db META típusú riasztóhoz távvezérlőt. A kulcsokhoz kódlapka jár, melyen megtalálható kulcsutángyártásra a kód. Csak ez alapján és a vásárlási bizonylattal lehet új kulcsot rendelni a gyártól, gondolom horror áron. :evil: Az autó be fog válni, ha olvasgatod a fogyasztás topikot, már van tapasztalat 1,4 TWP motoros sárkány figyasztásról. Az enyém 1,6 TWP és Budapesten 7,4-et :wink: fogyaszt, ami kifejezetten jó fogyasztás a rengeteg dugó miatt. Országúti fogyit még nem tudok, mert még csak 7800 km van benne és amikor tartósan voltam országúton, akkor még csak 1000 körül volt benne. Először még többet fogyaszt, de 7-8000 után kezd beállni a fogyi. :P Javaslom a bejáratás topic olvasgatását, a kollégák sok hasznos tanácsot feltettek, melyeket érdemes megszívlelni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nekem nem gyári a riasztó, hanem a kereskedésben szerelték be, így kaptam 1 db gyári távirányítós központi zárásra alkalmas kulcsot, 1 db szervízkulcsot (evvel nem lehet működtetni távírányítással a központi zárat), valamint 2 db META típusú riasztóhoz távvezérlőt. A kulcsokhoz kódlapka jár, melyen megtalálható kulcsutángyártásra a kód. Csak ez alapján és a vásárlási bizonylattal lehet új kulcsot rendelni a gyártól, gondolom horror áron. :evil: Az autó be fog válni, ha olvasgatod a fogyasztás topikot, már van tapasztalat 1,4 TWP motoros sárkány figyasztásról. Az enyém 1,6 TWP és Budapesten 7,4-et :wink: fogyaszt, ami kifejezetten jó fogyasztás a rengeteg dugó miatt. Országúti fogyit még nem tudok, mert még csak 7800 km van benne és amikor tartósan voltam országúton, akkor még csak 1000 körül volt benne. Először még többet fogyaszt, de 7-8000 után kezd beállni a fogyi. :P Javaslom a bejáratás topic olvasgatását, a kollégák sok hasznos tanácsot feltettek, melyeket érdemes megszívlelni :idea:Köszi a gyors választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Sziasztok ! Lenne egy pár kérdésem. Holnap veszek át egy g astra caravánt 1.4 twinport motorosat. - Mire figyeljek az átvételnél? -Mennyi kulcs jár az autóhoz? - távirányítós központi záram lesz, mindegyik kulcshoz adnak távnyitót? Remélem beválik az autó, eddig még nem használtam opelt. Biztosan tetszeni fog,nagyon jó kis autók.Nézd meg a bejáratós topicot is,rengeteg dolgot megtárgyaltak a srácok,én is sok kérdésre kaptam ott választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts