telo Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Vazze, ma reggel megharapott egy rotweiler szerű kutya ahogy haladtam el a járdán egy nyitott udvarkapu előtt. :evil: A nadrágomból egy darabot kiszakított, de a lábamat csak horzsolta, igazából nem is vérzett, meg nem is annyira érezem vészesnek. Be volt oltva elvileg, gazdája szerint legalábbis. Nemsokára megyek orvoshoz azért, de nem akarok tetanuszt, utálom a szurit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Vazze, ma reggel megharapott egy rotweiler szerű kutya ahogy haladtam el a járdán egy nyitott udvarkapu előtt. :evil: A nadrágomból egy darabot kiszakított, de a lábamat csak horzsolta, igazából nem is vérzett, meg nem is annyira érezem vészesnek. Be volt oltva elvileg, gazdája szerint legalábbis. Nemsokára megyek orvoshoz azért, de nem akarok tetanuszt, utálom a szurit :P Hát ez is nagyon durva. Gazdája mit mondott? Nadrágot kifizeti? Oltási igazolások megvannak? A veszettség elleni kúra kicsit neccesebb, mint egy sima tetanusz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Hát ez is nagyon durva. Gazdája mit mondott? Nadrágot kifizeti? Oltási igazolások megvannak? A veszettség elleni kúra kicsit neccesebb, mint egy sima tetanusz... Papírokat sajna nem néztem meg, elhittem, de megvan a cím... Mindjárt megyek a dokihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Kaptam tetanuszt, doki azt mondta nem tűnik komolynak, de azért kérjem el és nézzem meg a kutya papírjait, hogy tényleg oltva volt-e. Amúgy picit szerencsétlen a szitu, rosszkor voltam rossz helyen... Épp jött ki a srác a kocsival, és megállt úgy, hogy még belógott a járdára kicsit az autó hátulja (asszem zárta volna be a kaput), addig is gondoltam elmegyek mögötte a járdán. Ekkor jött a kutya az udvarról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Sziasztok! Hát ez biztoasn! Nekem is van egy Rotim (5hónapos), de már tudja, hogy nem mehet ki az utcára, ha nyitva a kapu, különben meg lesz "rázva"! Remélem most nem akarjátok ezt a fajtát kikezdeni, mert miindenki tudja akinek ilyen van, hogy ez is egy nagyon értelmes, okos fajta. Ha van vele foglalkozva, igen is hogy sokmindenre megtanítató. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Ha akarnak is beszélni róla, biztos nem itt fogják tenni, mert van külön kutyás topic :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Csak hírtelen a kutyához! 8) Az én ebem egyszer megpróbálta ,,megtisztelni kocsim kerekét....... Olyan ,,oktatásban" részesült, hogy azóta is tudja, Opelnek még a gumi futófelülete is szent és sérthetetlen! :P :D Ennyit tudok elmondani az OPEL-kutya kapcsolatról ...Kérem kapcsolja ki... Ui: Még egy dolog! KUTYÁT NEM SZABAD ELÜTNI! A foga megkarcolhatja a lökhárítót!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Ez a hozzászólásod nem csak a kutyádrol adott képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Sziasztok ! Lenne egy pár kérdésem. Holnap veszek át egy g astra caravánt 1.4 twinport motorosat. - Mire figyeljek az átvételnél? -Mennyi kulcs jár az autóhoz? - távirányítós központi záram lesz, mindegyik kulcshoz adnak távnyitót? Remélem beválik az autó, eddig még nem használtam opelt. NyuszMusznak 1,4 TWP a Tigrája, és a kocsi meglepően keveset eszik (7 liter körül, sokszor alatta, főképpen városban). Kb. 5-7ezer után a teljesítmény érezhetően javult. Szerintem is nézz rá a bejáratós topicra, hasznos. Mi nagyon óvatosan járattuk be, szerintem jobb a biztonság, nekem egy 1,6-16V-m az olaj nagy barátja lett, miután bejáratásnál nem voltam vele annyira kíméletes. 5000 km-enként 1 liter 100ezer-nél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Vazze, ma reggel megharapott egy rotweiler szerű kutya ahogy haladtam el a járdán egy nyitott udvarkapu előtt. :evil: Te jó ég!!!!!!! Remélem mostmár minden ok!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Kitartás Telo! Tudod nem bánt csak megkostól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Jobbulást Telo Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Köszönöm szépen a jókívánságokat, hatottak! Hétvégén ugyan volt egy kis lázam a tetanusz következtében, de már teljesen jól vagyok. 8) A doki sajnos nem említette, hogy az oltást követően ne nagyon erőltessem meg magam (állítólag nem tesz jót). Én meg nekiálltam szombat délelőtt gereblyézni a telken, utána meg felraktam a téli kerekeket. Nem tudom, hogy ezek miatt-e, vagy ezek csak ráadtak egy lapáttal, de estére meg is jött a hatás: didergés, gyengeség, 38.5 fok, eléggé nagy területen beduzzadt fájó szuri hely. De szerencsére mára már elmúlt minden :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 AGA Ennyit rólad meg a képeidről..... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Ma olyat játszott az autóm, hogy ha bezártam a közpival akkor a tanksapkát nem csukta be, sőt még egy kicsit ki is nyomta, hogy látszódjon hogy nyitva van. Estére meggyógyult. lehet, hogy beijedt, hogy viszem a szervízbe?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Ma olyat játszott az autóm, hogy ha bezártam a közpival akkor a tanksapkát nem csukta be, sőt még egy kicsit ki is nyomta, hogy látszódjon hogy nyitva van. Estére meggyógyult. lehet, hogy beijedt, hogy viszem a szervízbe?! Még egy autó aminek lelke van :wink: Szolnoki vagy???? Hmmm, az közel van Debrecenhez, nem akarsz a debreceni szekcióhoz csatlakozni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Üdv Néked Gabesz!!! Alsó hangon motorgenerál kell neki.... ::P Még egy autó aminek lelke van :wink: Szolnoki vagy???? Hmmm, az közel van Debrecenhez, nem akarsz a debreceni szekcióhoz csatlakozni??? Ezaz Nyuszkó, nyomújjááááá:D:) :hello1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Ezaz Nyuszkó, nyomújjááááá:P:) :hello1: Te meg mit keresel itt????? :D Mars a debreceni topicba, :wink: Oda is irogatni bemutatkozni!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Még egy autó aminek lelke van :wink: Szolnoki vagy???? Hmmm, az közel van Debrecenhez, nem akarsz a debreceni szekcióhoz csatlakozni??? Ja... HA Nyújorkból nézzük Sopron, meg Bécs is közel van Debrecenhez! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Ja... HA Nyújorkból nézzük Sopron, meg Bécs is közel van Debrecenhez! :P :D :D :P :D :D a "környéke" szó nincs kilométerekre korlátozva, és a nyúl keze messzire elér :D 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Ma olyat játszott az autóm, hogy ha bezártam a közpival akkor a tanksapkát nem csukta be, sőt még egy kicsit ki is nyomta, hogy látszódjon hogy nyitva van. Estére meggyógyult. lehet, hogy beijedt, hogy viszem a szervízbe?! Talán a hideg az ok, és nem tudott a retesz becsúszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Sza Nyuszkó! Ha legközelebb megyek Debibe, akkor majd megnézem mit tehetek a Szekció érdekében :P Azéé a motorgenerál még messze van. Igaz, hogy havi 3200 km fog beleszaladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Sza Nyuszkó! Ha legközelebb megyek Debibe, akkor majd megnézem mit tehetek a Szekció érdekében :P rendben, én meg majd megyek hozzátok, Pjoc-al már megbeszéltük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Te meg mit keresel itt????? :D Mars a debreceni topicba, :wink: Oda is irogatni bemutatkozni!!!!!!! Ne kergesd innen el az embereket, jó? :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Itt vagyok emberek! Bocsi, de hétvégenként mostanában nem vagyok netközelben... Király, hogy így összejöttünk itt, de szerintem nem ebben a topicban kéne társalogni... Menjünk át a G Astra tulajok beszélnek erről-arról-ba vagy a találkozó topicba, mert már amúgy is gondolkodtam azon, hogy jó lenne a G Astrásoknak összejönni egy kicsit vmi kis meghitt helyen... Na tessék, tudtam, hogy kapni fogunk :P Hát tessék akkor itt vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts