GH Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Megjött nekem is a HEKO légterelőm. :D Kép1 Kép2 A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni? szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :icon4: a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne Ja szatunánál vmi fém szarral kell feltenni de én letörtem amikor a fóliát tették fel full felesleges és elcsúnyítja a kocsit :D Sokkal szebb anélkül :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne 4db 'U' alakú pöcök van, azzal kell rögzíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 szerintem tök mindegy .. elvileg a heko ragasztó csíkos.. de sz@rt se ér rajta, de ettől függetlenül stabilan áll :D a szatuna asszem van valami csavaros megoldás benne Csak mert a heko-ból is van 2 fajta, azért kérdeztem: http://www.heko-legterelo.hu/Index.aspx?MN...mp;LN=Hungarian Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Csak mert a heko-ból is van 2 fajta, azért kérdeztem: http://www.heko-legterelo.hu/Index.aspx?MN...mp;LN=Hungarian Szatunánál nem így kell, ablakkal rögzíteni tutira nem, vagyis az enyimet nem úgy rakták fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Szatunánál nem így kell, ablakkal rögzíteni tutira nem, vagyis az enyimet nem úgy rakták fel. Nekem szatuna van. Ugyanígy 4 db kis u alakú fémpöcköt kellett felnyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Nekem szatuna van. Ugyanígy 4 db kis u alakú fémpöcköt kellett felnyomni. De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác... Én speciál egy csavarhúzóval csináltam, de így ablakkal lehet még jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Én speciál egy csavarhúzóval csináltam, de így ablakkal lehet még jobb. Ha van benne erő, mert 4 fele kell nyomnia az ablaknak, s annyira azért nem könnyű belenyomni ha jól emlékszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ha van benne erő, mert 4 fele kell nyomnia az ablaknak, s annyira azért nem könnyű belenyomni ha jól emlékszek... Akkor mégis jobb, hogy csavarhúzóval csináltam. (Mekkora profi vagyok tudat alatt, mi? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 De ablakkal? Nekem valami szerszámmal nyomta be a srác... és nem fájt?? :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A pattintósat vagy a ragasztósat érdemes venni? Csak a többieket tudom megerősíteni, enyém ragasztós, de ragasztó nélkül sem mozogna. Meg benyomtam 2-2 fémvackot csavarhúzóval mindkét oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! hátsóra nekem nem jött be,kétszer vettem,el is hagytam őket,nem áll benne stabilul,nem feszül mint elöl.lehuzták az ablakot hátul,és hussss.... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Ha a szatunára csukod be a tükröt, az nem törik le. :icon4: Nekem is beázik, ha magasnyomást oda irányítják, de esőben semmi gond nincs vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem heko van. az első héten becsukták a tükröm és az aljából kitört egy 5centis darab és még így se zajos és stabilan áll. magasnyomásúval mosom a kocsit akkor beázik a fém peckeknél amik tarják de nem vészes :D fóliázásnál levették a hátsókat egymásra téve volt a kocsiba 1hétig hát jól szétkaristolták egymást középtájban :icon4: valaki elmondaná hogy a hátsó ajtóról mért kell lespórolni, nem értem, szerintem jobban néz ki ha hátul is van. azt sajnálom hogy a kicsi 3szög üvegre nincs egy kicsi darabka ami zárná a terelők "ívét" vonalát még szebb lenne. fekete kocsin gyönyörű!!!!!!!!!!!!! A látványért biztos érdemes hátra is. Viszont ha azért veszed, mert praktikus, bőven elég előre. Arról nem is beszélve hogy a 2 pár drágább is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 hátsóra nekem nem jött be,kétszer vettem,el is hagytam őket,nem áll benne stabilul,nem feszül mint elöl.lehuzták az ablakot hátul,és hussss.... :D Milyen típusút vettél ami leesett? Sógorom Astrájára épp most raktuk fel a Szatuna Slim-et, miután a hozzáadott U alakú bizbaszokat belenyomkodtuk, az megfeszült úgy, az életbe le nem jön többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Milyen típusút vettél ami leesett? Sógorom Astrájára épp most raktuk fel a Szatuna Slim-et, miután a hozzáadott U alakú bizbaszokat belenyomkodtuk, az megfeszült úgy, az életbe le nem jön többet. Én heko-t vettem,azt tudom szerezni akciosan :D ,de még igy olcsón is elhagytam...ezért most már csak előre veszek.meg ha van klima,akkor minek hátra?nekem2 vagy 4 zónás van,mittomén :icon4: ugy hogy szerintem az ablakok be is vannak rohadva :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ha a szatunára csukod be a tükröt, az nem törik le. :icon4: Nekem is beázik, ha magasnyomást oda irányítják, de esőben semmi gond nincs vele. Nekem Szatuna van és letört :icon4: Kép1 kép2 De a beázás az rendben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Én heko-t vettem,azt tudom szerezni akciosan :D ,de még igy olcsón is elhagytam... Könnyen jött, könnyen ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Könnyen jött, könnyen ment... ennyi,tudod,van másik.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Nekem Szatuna van és letört :icon4: De a beázás az rendben van :D Nekem 3 év alatt nem szerencsére. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Mi van a fórummal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Mi van a fórummal? :D Meleg van, biztos piheg mindenki. Szombaton megyek futóműbeállításra. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts