Guest Endy Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 http://www.haon.hu/kepek/3293171-2 http://www.haon.hu/kepek/3293171-3 Ejnye...
Korzika Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 http://www.haon.hu/kepek/3293171-2 http://www.haon.hu/kepek/3293171-3 Ejnye... Kis adalék! A HAON információi szerint egy Opel kombi haladt a Kossuth utcán, amikor a Sas utcai keresztezésben a lámpa jelzésére megállt. Ezt azonban későn észlelhette a mögötte érkező Suzuki vezetője, aki járművével hátulról belecsapódott az Opelba. A balesetben a kombi vezetője sérült könnyebben, akinek horzsolásait a kiérkező mentők látták el.
Konkesz Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Kis adalék! A HAON információi szerint egy Opel kombi haladt a Kossuth utcán, amikor a Sas utcai keresztezésben a lámpa jelzésére megállt. Ezt azonban későn észlelhette a mögötte érkező Suzuki vezetője, aki járművével hátulról belecsapódott az Opelba. A balesetben a kombi vezetője sérült könnyebben, akinek horzsolásait a kiérkező mentők látták el. A Mutyuki eléggé meggyűrődött ahogy a képeket elnézem. :lol:
Korzika Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Kis adalék! A HAON információi szerint egy Opel kombi haladt a Kossuth utcán, amikor a Sas utcai keresztezésben a lámpa jelzésére megállt. Ezt azonban későn észlelhette a mögötte érkező Suzuki vezetője, aki járművével hátulról belecsapódott az Opelba. A balesetben a kombi vezetője sérült könnyebben, akinek horzsolásait a kiérkező mentők látták el. Tudhatnák amúgy,hogy az Opel kombit nem készített csak:caravan-t! :lol:
uhuhu Elküldve November24, 2011 Szerző Elküldve November24, 2011 és még fel se robbant, pedig gázos :lol:
bocs Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 A kemény opel. ;) A suzuki eleje tényleg elég rendesen lerongyolódott. :lol:
NorbyAstraG Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 A suzuki eleje tényleg elég rendesen lerongyolódott. ;) Nem is értem hogy ment át a törés teszten. Biztos Bunda volt :lol:
imy Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 és még fel se robbant, pedig gázos :lol: Tényleg, Te már mindenben meglátod az LPG-t. ;)
imy Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Nem is értem hogy ment át a törés teszten. Biztos Bunda volt :lol: Ezért mondják papirhajónak. ;)
uhuhu Elküldve November24, 2011 Szerző Elküldve November24, 2011 Tényleg, Te már mindenben meglátod az LPG-t. :lol: hát ... figyelek ;) :)
paja Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 http://www.haon.hu/kepek/3293171-2 http://www.haon.hu/kepek/3293171-3 Ejnye... Veszélyeztetett "faj" lettünk... :lol: Én a mult hét szerdán jártam hasonlóan. Szintén piros lámpa,szintén suzuki swift csak az új. Én kevesebb horpadással úsztam meg, de így is csere a lökös-vonóhorog-csomagtér ajtó... Mondjuk a vonóhorog sokat segített nekem, a suzi elvérzett...
Konkesz Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 Veszélyeztetett "faj" lettünk... :lol: Én a mult hét szerdán jártam hasonlóan. Szintén piros lámpa,szintén suzuki swift csak az új. Én kevesebb horpadással úsztam meg, de így is csere a lökös-vonóhorog-csomagtér ajtó... Mondjuk a vonóhorog sokat segített nekem, a suzi elvérzett... Na igen: majomfogóm nekem is van hátul, az kisebb koccanásnál fel fogja a moslékképűt, aki nem szereti betartani a követési távolságot, amitől én ideges leszek. ;)
szopcsi13 Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 Na igen: majomfogóm nekem is van hátul, az kisebb koccanásnál fel fogja a moslékképűt, aki nem szereti betartani a követési távolságot, amitől én ideges leszek. :lol: Ja, tesóm is elfolyatta a vizet valami terepjáróból, mikor az bekóstolta hátulról! kisebb koccnál jó a horog, de egy erőssebb csattanásnál már nem biztos. Nem a hátfal törik, hanem tolja az alvázat.
Mc-elek Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 látom mindenki okés és még mindig nem 300 a gáz ;) :),én még idén nullás leszek :lol: semmi pletyka??
Korzika Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 látom mindenki okés és még mindig nem 300 a gáz :) :),én még idén nullás leszek ;) semmi pletyka?? Jól sikerült az új GTC! :P Ja és én is nullás leszek idén! :lol: Az autó viszont leműszakizott és a zöld után kék plakettet kapott!
uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Elküldve November25, 2011 :lol: az jó ;) én is belehúzok, de nekem ez azért nem fog menni.... :) de ha a zafira fogyasztása így marad akkor nyugdijazni fogom a civicet, és csak zafira..... ebbe az évbe még beletekerek egy 3-4 ezret biztosan....
Mc-elek Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 Az autó viszont leműszakizott és a zöld után kék plakettet kapott! az ÖKÓTECH motor :lol:
Mc-elek Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 de ha a zafira fogyasztása így marad akkor nyugdijazni fogom a civicet, és csak zafira..... ebbe az évbe még beletekerek egy 3-4 ezret biztosan.... megtudod csinálni :lol:
Guest Endy Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 :) az jó :) én is belehúzok, de nekem ez azért nem fog menni.... :lol: de ha a zafira fogyasztása így marad akkor nyugdijazni fogom a civicet, és csak zafira..... ebbe az évbe még beletekerek egy 3-4 ezret biztosan.... Akkor, ha jól értelmezem, minél többet autózunk( mondjuk gázzal) akkor egyre több pénzünk lesz? :lol: Vagy több marad? :P Vagy... ;)
uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Elküldve November25, 2011 inkább csak több marad, vagyis kevesebbet adunk ki.....
dini979 Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 inkább csak több marad, vagyis kevesebbet adunk ki..... Szia Ákos. Hol szerelték be a gázt?
Guest Endy Elküldve November25, 2011 Elküldve November25, 2011 inkább csak több marad, vagyis kevesebbet adunk ki..... Én ha ki sem állok a garázsból, akkor pont a pénzemnél vagyok. :lol: Csak poénkodtam. Nekem sokára hozná vissza az árát. Ebben az évben volt olyan hét, hogy 1000km és olyan hónap hogy 500km. A téli gumim 10 éves korára sem fog elkopni, amit elvileg használni sem szabadna annyi idősen.
uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Elküldve November25, 2011 Szia Ákos. Hol szerelték be a gázt? www.medic-car.hu itt :lol:
Recommended Posts