Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

muszáj lesz berakatnom a tempomatot...

ma voltam egy céges úton Pozsonyban egy 1.4tsi Octaviával... és nagyon kényelmes dolog ez :icon10:

akkor jelentkezz be Daninál :)

Elküldve

muszáj lesz berakatnom a tempomatot...

ma voltam egy céges úton Pozsonyban egy 1.4tsi Octaviával... és nagyon kényelmes dolog ez :icon10:

Kiváncsi leszek mennyibe fáj ez a Z14XEP motoros gépbe.

Elküldve

Kiváncsi leszek mennyibe fáj ez a Z14XEP motoros gépbe.

ha jól tudom 50 pénz körüli összeget kell gyűjteni...

Elküldve

Sziasztok!

Kivettem a kocsiból a rádiót ami benne volt és beleraktam az enyémet a másik kocsimból.Az is Sony meg ez is.Így csak összedugtam a csatlakozót és szólt is.Nyomkorásztam a gombokat és ekkor vettem észre,hogy van a hátsó ajtóban is hangszóró,de elég halk.Ha frontra állítom akkor elöl jól szól,ha rearra akkor hátul alig hallani.Középre van állítva,de így csak elöl szól.Gagyi hangszórót tehettek bele,vagy rosszul van bekötve?Mi lehet a baja?

Elküldve

Sziasztok!

Kivettem a kocsiból a rádiót ami benne volt és beleraktam az enyémet a másik kocsimból.Az is Sony meg ez is.Így csak összedugtam a csatlakozót és szólt is.Nyomkorásztam a gombokat és ekkor vettem észre,hogy van a hátsó ajtóban is hangszóró,de elég halk.Ha frontra állítom akkor elöl jól szól,ha rearra akkor hátul alig hallani.Középre van állítva,de így csak elöl szól.Gagyi hangszórót tehettek bele,vagy rosszul van bekötve?Mi lehet a baja?

amit kivettél az nem 4 csatornás volt??

Elküldve

Fogalmam sincs hány csatornás volt.Azon nem is néztem,hogy szól-e hátul.Amit most beleraktam az Sony cdx-gt 616u.4x50 wattos.

ami nekem volt a G-be ott semmi nem gyári .... :)

clarion fej és mac hangszórók,igazából nem lehetett hallani hogy van benne vagy sem ,csak akkor a ha a fader-t valamerre elállítottad(nagyon)

Elküldve

Azt még elfelejtettem hogy kell valamilyen tömítőalátét vagy mehet fém a fémen?

Előre is köszi

Szia!

Én kb 2 hete csináltam meg.Az enyém 1.6-os. Szükség van egy 10 mm-es anyagra, ami lehet alu is(nekem az), a két csavar helyén kívül kimartam 8,5 mm mélyen a szelep helyét is, hogy tudjon dolgozni magában. Azóta mentem vele 800 km.-t és szuper!

Egyébként fém tömítése van , amit vissza is tettem az új alá.

Üdv.: Chris

Elküldve

Sziasztok na itthon az astra g :)

Olyat kérdeznék hogy ha nincs gomb az ablaktörlő végén akkor a középen lévő kijelző csak az órát,dátumot illetve a külső höm. képes mutatni,pill. fogyasztást ilyesmit nem ??Akármit nyomok a kijelzőnél csak az óra beállitását tudom állitani,elvileg mást nem tudtam még.

Van még valami,van nokia kihangositó blutos,időnként most vagy az vagy más,de kb 3-5 percenkén egy hang hallatszik.Az mi lehet?

Elküldve

Sziasztok na itthon az astra g :)

Olyat kérdeznék hogy ha nincs gomb az ablaktörlő végén akkor a középen lévő kijelző csak az órát,dátumot illetve a külső höm. képes mutatni,pill. fogyasztást ilyesmit nem ??Akármit nyomok a kijelzőnél csak az óra beállitását tudom állitani,elvileg mást nem tudtam még.

Igen, csak annyit tud...

Elküldve

Azt meg tudnátok mondani, hogy amit az oldalsó ablak tetejéhez szoktak szerelni az mire jó? Arra a sötét műanyagra gondolok, ami végigfut az ablak felső és a visszapillantó tükörig tartó részén.

Elküldve

Sziasztok,megnéztem az astra g-m agr szelepét és nincs a helyén,mellé rakva sem,falazást ami arra hasonlít találtam,de maga a az alaktrészt sehol?Létezik ilyen? A gép 2004,08 havi.Nem is jelez hibát a műszerfal sem.A másik meg hogy nincs az autóban az emelő,vonószem,kulcs sem...valakinek van eladója,vagy hol keressek ilyesmit.

Elküldve

Ha már a km.óránál tartunk. A km.óra számláló része cserélhető? Így vettem 2 éve, hogy pixel hibás a számláló, a tíz és százezres számnál össze vannak folyva a számok. Amúgy nem lényeges, hogy mennyi van benne, mert motorcserés volt. Csak esztétikailag.

Elküldve

Sziasztok,megnéztem az astra g-m agr szelepét és nincs a helyén,mellé rakva sem,falazást ami arra hasonlít találtam,de maga a az alaktrészt sehol?Létezik ilyen? A gép 2004,08 havi.Nem is jelez hibát a műszerfal sem.A másik meg hogy nincs az autóban az emelő,vonószem,kulcs sem...valakinek van eladója,vagy hol keressek ilyesmit.

Igen, 2004-ben kimaradt...

Elküldve

Az bizony. És ezen túl én felfedeztem még egy olyan előnyét is, ha nincs a lábam a gázpedálon nincs olyan kísértés se, hogy "még egy kicsit jobban" nyomjam neki :D Mióta beraktam teljesen beállt az utazótempóm a szabályos 90 km/h-ra, előtte az inkább olyan 110 volt. :) Hétvégén megyünk a Forma1-re, ez lesz az első hosszabb utam mióta bent van a tempomat, ráadásul 90% autópálya, kíváncsi leszek, hogy fogyasztásban is jelentkezik-e az előnye.

Meg volt a Szolnok-Balaton túra. Ugyanezek a tapasztalataim!! Nagyon jó, egy percig sem bánom, hogy beleraktam. Nem kell folyamatosan az órát bámulni, hogy mennyivel megyek. Sajnos hajlamos a lábam meg-megnyúlni!

Ráadásul még az asszonynak is tetszett! Az első dolog amire nem mondta azt, hogy: Ez minek?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.