Mc-elek Elküldve Március9, 2010 Elküldve Március9, 2010 Még nem írtam. 97-es Akkor felejtős a villogtatás...
Mc-elek Elküldve Március9, 2010 Elküldve Március9, 2010 Miért? Mert az azon már OBD csatlakozó van. Elvileg '96-tól olyannal szerelik az autókat,persze van átfedés a két csatlakozó között. Gondolok itt arra hogy 96ban is volt olyan,hogy még régi csatlakozó volt rajta. keresek képet mindjárt.
hajdugabords Elküldve Március9, 2010 Elküldve Március9, 2010 Mert az azon már OBD csatlakozó van. Elvileg '96-tól olyannal szerelik az autókat,persze van átfedés a két csatlakozó között. Gondolok itt arra hogy 96ban is volt olyan,hogy még régi csatlakozó volt rajta. keresek képet mindjárt. Értem, akkor a sufnibütykölést buktam asszem
Mc-elek Elküldve Március9, 2010 Elküldve Március9, 2010 Értem, akkor a sufnibütykölést buktam asszem http://www.autodiagnosztika.eu/components/...osztik_4ab7c4ee A bal oldali a régi, a jobb oldali az új ,csak ez anya mert ez egy átalakító kábel. De itt az alakja a lényeg. http://www.autodiagnosztika.eu/csatlakozok...kito-kabel.html Az első link az nem jó
hajdugabords Elküldve Március9, 2010 Elküldve Március9, 2010 http://www.autodiagnosztika.eu/components/...osztik_4ab7c4ee A bal oldali a régi, a jobb oldali az új ,csak ez anya mert ez egy átalakító kábel. De itt az alakja a lényeg. http://www.autodiagnosztika.eu/csatlakozok...kito-kabel.html Az első link az nem jó Köszi a képet. Akkor ezek szerint marad a szerelő, meg pár ezer mínusz a diagnosztikáért plusz kitudja mennyi lesz a szerelés.
hajdugabords Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Na sikerült megcsináltatnom és csinálnom a kocsit. Termosztát csere, meg 2 vákumvezeték el volt törve, ezt jelezte folyton vissza a szervizlámpa. Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget.
jester Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Nemsokára meglesz a kuplungcsere az ótón, igaz, most nem produkálja a korábbi tüneteket (1-est, 2-est, R-t nehezen , reccsenve veszi, nem emel ki?). A másik tüntet, ami súlyosbodott - nem tudom már melyik car-társ említette - a töltés. A fordulatszámmérő gyakorlatilag halott, 500-as fix "alapjáratom" van :lol: . Hosszabb utak során se jött rendbe. Már a héten leszívott egy akksit, 11-12 V körül van a töltés. Itt mi lehet a gond? a/ ékszíj csúszhat/laza és emiatt nincs megfelelő töltés b/ a generátorban halt meg valami? Biztos, ami sicher, kicseréltetem az ékszíjat is, remélhetőleg megoldódik a probléma. Ha nem, akkor marad a generátor felújítás/csere :) Ami furcsa, hogy nem ég a töltésvisszajelző lámpa, hogy gáz lenne. A fene se érti ezt. Üdv
Mester91 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Nemsokára meglesz a kuplungcsere az ótón, igaz, most nem produkálja a korábbi tüneteket (1-est, 2-est, R-t nehezen , reccsenve veszi, nem emel ki?). A másik tüntet, ami súlyosbodott - nem tudom már melyik car-társ említette - a töltés. A fordulatszámmérő gyakorlatilag halott, 500-as fix "alapjáratom" van :lol: . Hosszabb utak során se jött rendbe. Már a héten leszívott egy akksit, 11-12 V körül van a töltés. Itt mi lehet a gond? a/ ékszíj csúszhat/laza és emiatt nincs megfelelő töltés b/ a generátorban halt meg valami? Biztos, ami sicher, kicseréltetem az ékszíjat is, remélhetőleg megoldódik a probléma. Ha nem, akkor marad a generátor felújítás/csere :) Ami furcsa, hogy nem ég a töltésvisszajelző lámpa, hogy gáz lenne. A fene se érti ezt. Üdv Mióta van benne ez az aksi ?
LököttZsiráf Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Nemsokára meglesz a kuplungcsere az ótón, igaz, most nem produkálja a korábbi tüneteket (1-est, 2-est, R-t nehezen , reccsenve veszi, nem emel ki?). A másik tüntet, ami súlyosbodott - nem tudom már melyik car-társ említette - a töltés. A fordulatszámmérő gyakorlatilag halott, 500-as fix "alapjáratom" van :lol: . Hosszabb utak során se jött rendbe. Már a héten leszívott egy akksit, 11-12 V körül van a töltés. Itt mi lehet a gond? a/ ékszíj csúszhat/laza és emiatt nincs megfelelő töltés b/ a generátorban halt meg valami? Biztos, ami sicher, kicseréltetem az ékszíjat is, remélhetőleg megoldódik a probléma. Ha nem, akkor marad a generátor felújítás/csere :) Ami furcsa, hogy nem ég a töltésvisszajelző lámpa, hogy gáz lenne. A fene se érti ezt. Üdv Ha az ekszij nem megfelelo, az meghallod, mert amikor csuszik, akkor visit. A generator felso rogzitese segitsegevel tudod utanhuzni. Inkabb a generator fesz.szabalyzoja a rossz, de majd megmondja, ki ert hozza. Ha ramertel, es 11-12V a toltes, akkor az biza keves. Ha teljesen rossz lenne, akkor vilagitana a toltesvisszajelzo a muszerfalon, igy csak felig rossz. Vagy mi. ;) Miert 500-as az alapjarat? Rossz mogyorot kaptak a mokusok? ;)
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Ha az ekszij nem megfelelo, az meghallod, mert amikor csuszik, akkor visit. A generator felso rogzitese segitsegevel tudod utanhuzni. Inkabb a generator fesz.szabalyzoja a rossz, de majd megmondja, ki ert hozza. Ha ramertel, es 11-12V a toltes, akkor az biza keves. Ha teljesen rossz lenne, akkor vilagitana a toltesvisszajelzo a muszerfalon, igy csak felig rossz. Vagy mi. :lol: Miert 500-as az alapjarat? Rossz mogyorot kaptak a mokusok? :) 14.4 vagy 14.1 a töltő feszkó.
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! X12SZ-em van,szerintetek kuka a termosztát,ha a hőfokmérőmön a mutató még [ -ezt a jelet sem hagyja el,hanem megáll benne ha megyek országúton 100km-t akkor sem? Viszont a fűtésre nincs panasz 2km alatt már meleg a radiátor... A tiétek hol szokott megállni?
LököttZsiráf Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! X12SZ-em van,szerintetek kuka a termosztát,ha a hőfokmérőmön a mutató még [ -ezt a jelet sem hagyja el,hanem megáll benne ha megyek országúton 100km-t akkor sem? Viszont a fűtésre nincs panasz 2km alatt már meleg a radiátor... A tiétek hol szokott megállni? Szia, itt szinten X12SZ; nalam most lesz termosztat-csere par het mulva, illetve teljes huto-belso-mosas. Hosszabb uton, nalam a [ ] kozott feluton all meg a mutato (ha jol emlekszem a felso ] utan van a 90 fok). Azt olvastam korabban, hogy a Corsak motorjai valahogy tulhutottre sikerultek. [ A hetvegen itt meg kozepso dob csere, mert elkezdett hangosabb lenni, mint kellene... a magyarorszagi nagyfelujitasig mar nem birja ki. (35 €-ert talaltam dobot+csovet.) ]
Laccci Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Szia, itt szinten X12SZ; nalam most lesz termosztat-csere par het mulva, illetve teljes huto-belso-mosas. Hosszabb uton, nalam a [ ] kozott feluton all meg a mutato (ha jol emlekszem a felso ] utan van a 90 fok). Azt olvastam korabban, hogy a Corsak motorjai valahogy tulhutottre sikerultek. [ A hetvegen itt meg kozepso dob csere, mert elkezdett hangosabb lenni, mint kellene... a magyarorszagi nagyfelujitasig mar nem birja ki. (35 €-ert talaltam dobot+csovet.) ] én most cseréltem középsőt meg hátsót ami 8+10 rugó volt és ASSO. Az én használatommal szerintem 20 évet elbír XD
jester Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mióta van benne ez az aksi ? Mester 91: kb 1 hónapja lett feltöltve. Ez az akksi kb. 5 éves, de van egy "új", tavaly vettem, mintegy tartalék akkunak, most azt raktam bele, kipróbálom, hogy meddig bírja. LököttZsiráf: az ékszíj nem nyöszörgött indításnál, indulás után kb. 2-3 km-rel kezdett nyöszörögni, de utána "feléledt" a fordulatszámmérő (addig ti. nem mért vagy beáll egy fix értékre - jelen esetben 500 rpm). Most már nem is nyöszörög, csak 500-ra áll be, holott nem annyi sem az alapjárat, sem a menet közbeni ford. szám :lol: Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem.
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! X12SZ-em van,szerintetek kuka a termosztát,ha a hőfokmérőmön a mutató még [ -ezt a jelet sem hagyja el,hanem megáll benne ha megyek országúton 100km-t akkor sem? Viszont a fűtésre nincs panasz 2km alatt már meleg a radiátor... A tiétek hol szokott megállni? 92 fok a jó, kb 2-3e a termo bele,és mocsok cserélni,mert le kell szedni a vezérműszíjat.....
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem.
Mester91 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Szerintem az az 5 éves aksi is hunyó lehet!
krapi Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mester 91: kb 1 hónapja lett feltöltve. Ez az akksi kb. 5 éves, de van egy "új", tavaly vettem, mintegy tartalék akkunak, most azt raktam bele, kipróbálom, hogy meddig bírja. LököttZsiráf: az ékszíj nem nyöszörgött indításnál, indulás után kb. 2-3 km-rel kezdett nyöszörögni, de utána "feléledt" a fordulatszámmérő (addig ti. nem mért vagy beáll egy fix értékre - jelen esetben 500 rpm). Most már nem is nyöszörög, csak 500-ra áll be, holott nem annyi sem az alapjárat, sem a menet közbeni ford. szám :lol: Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem. szia a 13 v tuti nem jó, én már ezzel igy megjártam14.2-14.6 meg ami 14 felett van korábban megirtam test kábel vagy diódasór mehetett ki a generátorban valamelyik, ékszij kizárt annak nem sok köze van csak ha el nem szakadt:)))
kucu32 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Hali!!! Én ősszel cseréltem az asszony corsijában termosztátot. Addíg a mutató csak az alsó kis sávban mocorgott. A csere óta szépen beáll a 90 fölé egy kicsit. Az enyémben először felmegy 98 fokra, utána visszamegy 90-re és ott marad. Nekem a generátort egy csúszógyűrű, szénkefe, fesszabályzó és csapágycsere keltette életre. Azóta minden OK vele.
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Csákány! Köszönöm a válaszokat! Termosztátról megkérdeztem a szerelőmet is,azt mondta,hogy hiába cseréli ki akkor is ott fog maradni a hőmérő 80 fok körül,mert az összes termosztát ilyen a Corsákban,nekem 92 csak dugóban araszolva szokott lenni és óra szerint 94 körül már bekapcsol a venti.Lehet,hogy csak a hőfok jeladója hibás? De ha kucunak használt akkor most kinek higgyek? Voltam futóművet állítani,az összetartást sikerült beállítani,de azt mondta a bácsi,hogy a kerékdőlésem befelé túl nagy mindkét oldalon. Ez azt jelenti,hogy az eleje nagyon "terpeszt" ,tehát inkább a gumik belső oldala kopik.Igazából ez csak a lengéscsillapító hibájából eredhet,mert beljebb vannak a kerékagy felfogató csavarok,mint a gyárin.Fél éve cseréltem őket... Igazából menettulajdonságok miatt kedvezőbb a nagyobb terpesztés,csak a gumikopás elvileg nagyobb lehet.Modjuk 6000 km-t mentem a téli gumikkal gátlócsere óta és a belső oldal nem kopottabb 1mm-nél sem,de azért vittem el beállítani mert a nyári gumikon,amivel vettem az autót nyáron,fogalmam sincs mennyit futottak látható volt a különbség a külső-belső oldal között.Tehát elvileg a régi gátlóval is jobban terpesztett.A fószer felajánlotta,hogy oldalanként 20pénzért..muhhahahahaha :lol: eljátszadozik az átfúrkálással,hogy azt a 1,2fok kerékdőlést visszaállítsa 0.45 re.Mégha valami nagyvasról lenne szó,ami alatt 18colos 245ös gumik vannak aminek darabja 30pénznél indul...Az a helyzet,hogy ennyi pénzért tudok venni 4pár gumit szereléssel együtt szóval az a kérdés,hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata,hogy mennyit bírnak így az első gumik? Az a k***a érdekes,hogy mindkét oldal egyformán terpeszt így nem hiszem,hogy valami eldeformálódhatott pont ugyanúgy,vagy hallottatok már ilyenről?
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Csákány! Köszönöm a válaszokat! Termosztátról megkérdeztem a szerelőmet is,azt mondta,hogy hiába cseréli ki akkor is ott fog maradni a hőmérő 80 fok körül,mert az összes termosztát ilyen a Corsákban,nekem 92 csak dugóban araszolva szokott lenni és óra szerint 94 körül már bekapcsol a venti.Lehet,hogy csak a hőfok jeladója hibás? De ha kucunak használt akkor most kinek higgyek? Jó duma,hogy ott marad ,wahler kell bele rakni az van benne gyárilag,nálam kb 4-5km után üzem meleg a motor és 6.5 eszik télen. Csak onnan tudom ,mert a munkatársam vette meg :lol:
jester Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem. Hát azt írja,akkor nincs mese. Kuplung királyságos?? Kuplungot még nem cserélt a szaki, csak 2 hét múlva ér rá. De a fene se érti, hogy mi van, most egyáltalán nem reccsen. Most nyomtam le a kocsival 150 km-t, de nem volt kapcsolási nehézség.
jester Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Szerintem az az 5 éves aksi is hunyó lehet! Most az "új" van benne, kíváncsi vagyok, meddig bírja.
jester Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 szia a 13 v tuti nem jó, én már ezzel igy megjártam14.2-14.6 meg ami 14 felett van korábban megirtam test kábel vagy diódasór mehetett ki a generátorban valamelyik, ékszij kizárt annak nem sok köze van csak ha el nem szakadt:))) A testkábelt már próbáltam mozgatni, de semmi javulás. A diódasort még nem nézte villanyász, én házilag nem sokat tudok vele kezdeni.
Recommended Posts