CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 ..elmész ám a pi...ba! :o ;) ...a szivem szakad meg ilyenkor mert nekem meg majdnem a duplája(6,7l/100km) és még csak nem is megy az "egynégy".. :wacko: Még akkor is ha nem összehasonlitható a diesel a benzinessel. <_< Romániában tankol...lehet, hogy ott még jobb is a gázolaj nem csak olcsóbb? :( fog az majd menni! :) a benzinnel is így van kinnt? ;) :o nem mintha érintene mer attól baromi messze lakok de akkor már megkérdem! :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 most nem tudom megdícsérjelek vagy ne szeresselek! :D :P :) :D széép fogyi! hogyan tankolsz amúgy ha nem vagyok indiszkrét? kedvezmény vagy hogy??? :o Kedvezmény, de csak néhány személnek! <_< Számléát nem biztos hogy kapok :wacko: Jó fogyi, de ez szinte üresen volt, csak ketten a feleségemmel. :) Kb így néztem a benzinkútnál: ;) :o Egyszerűen nem ment bele több, kattogtattam a pisztolyt vagy 20x... egyszer már produkáltam hasonló fogyit, akkor ugyanez a táv 4,11-re jött ki, akkor egyedül! Talán most még annyira sem toltam, aszonykám állandóan szólongatott, lassabban, ne előzz, stb. :( Úgyhogy nyugisan haladtunk csak. ;)
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 ..elmész ám a pi...ba! :) :o ...a szivem szakad meg ilyenkor mert nekem meg majdnem a duplája(6,7l/100km) és még csak nem is megy az "egynégy".. :( Még akkor is ha nem összehasonlitható a diesel a benzinessel. :wacko: Romániában tankol...lehet, hogy ott még jobb is a gázolaj nem csak olcsóbb? ;) ez egyszeri fogyasztás csak!!!! <_< Amúgy kb 5L-el járok! :o Kint tankoltam, eddig, mostmár ott is felment az áfa: 309 Ft most! (És valóban, szerintem is kicsit mintha jobb lenne!) Lukoil-nál tankolok mindíg, ott nagyon jó az anyag! :D ) Ez egy magán kút itt magyarországon, itt ha minden igaz 280-ért már tudok tankolni (haveron keresztül persze...) fog az majd menni! :D a benzinnel is így van kinnt? ;) :P nem mintha érintene mer attól baromi messze lakok de akkor már megkérdem! :) A benzin most olyan 300 körül van! A sima 95-ös.
spzoli Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem meg 10liter alatt lesz a pályanappal együtt. <_<
CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem meg 10liter alatt lesz a pályanappal együtt. ;) <_< :wacko: nem ment fölé???? :( ;) :o
spzoli Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 <_< :wacko: nem ment fölé???? :( ;) ;) Tud ám ez is 6.2/100at :o
brezsó Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem meg 10liter alatt lesz a pályanappal együtt. :wacko: Akkó'jóvan, megnyugodtam! <_<
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 ez egyszeri fogyasztás csak!!!! <_< Amúgy kb 5L-el járok! :( Kint tankoltam, eddig, mostmár ott is felment az áfa: 309 Ft most! (És valóban, szerintem is kicsit mintha jobb lenne!) Lukoil-nál tankolok mindíg, ott nagyon jó az anyag! ;) ) Ez egy magán kút itt magyarországon, itt ha minden igaz 280-ért már tudok tankolni (haveron keresztül persze...) A benzin most olyan 300 körül van! A sima 95-ös. Ma 225-ért tankoltam! :wacko:
conquistador Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Én azt vettem észre, hogy az új szoftverrel sokkal jobb a fogyasztás, mint régen... Nekem hosszú úton, kb 110-es átlagnál evett egy kicsivel 7 fölött, tiszta E85-tel... Igaz h városban 9-10, de itt sokat megyek hideg mocival... <_< Ui.: Vagy neked nem a Futó Gabi féle kütyü van? Szia Pszilaj! De igen, nekem is az van benne. Nekem eddig a rekord 90-100 között cc 6Liter benzinnel megspékelve 7,1 volt 2 személlyel, ez alá nem tudtam és nem is akarok menni, mert az nagyon necces már szerintem.
CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Tud ám ez is 6.2/100at :wacko: egy pillanatig sem kételkedtem benne :( <_<
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Szia Pszilaj! De igen, nekem is az van benne. Nekem eddig a rekord 90-100 között cc 6Liter benzinnel megspékelve 7,1 volt 2 személlyel, ez alá nem tudtam és nem is akarok menni, mert az nagyon necces már szerintem. Nekem meg az a baj, hogy itt városban még rúgom is neki... :wacko: Szeretem amikor 2.ban nyiszorognak a brillantiszok! <_<
moti Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Meglepetés ért! ;) :( Nem hajtottam nagyon, sötét volt, és esett egész úton, de a 90-100 átlagban megvolt azért! A feleségemmel mentünk üresen szentgyörgy felé este-éjjel, 11-re értünk oda! Nagy forgalom nem volt, de volt pár kamion az úton... A fogyasztásom rendkívül meglepő lett! ;) 471 Km-re 17, 76 L-t tudtam betankolni! (színültig mind a 2x ugyanúgy) 3,77 L/100 km-en. a visszafele úton 4 személy volt, kicsit keményebb tempó, 4,45-re jött ki! Szeretem a dízelt! :o (Ja és most találtam egy benzinkutat, ahol tudok majd tankolni 280/L áron! :) Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást <_< sztem vmit nagyon elszámoltál :wacko: a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :o
FPepe Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Tud ám ez is 6.2/100at :( Mármint gyorsulást <_< :wacko:
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást <_< sztem vmit nagyon elszámoltál :wacko: a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :( Persze hpgy nullát, mert villannyal megy...de azt valamikor, valahonnan fel kell tölteni... és választhat a csóka, hogy a benzinkúton fizet vagy majd a villanyszámlába tankol... :S
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást :wacko: sztem vmit nagyon elszámoltál :( a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu ;) Nekem is volt már 4.2, nagyon alvósan, éjszaka, 400km egyben 80-90 között fixen, és akkor még tele is volt a hátulja. (jó, nem nehéz cuccokkal, csak ülésekkel, meg tető-oldal stb. kárpitokkal) Ha akkor sz.rodó termosztáttal 4.2 volt, simán elhiszem egy laza gurulással a 3.7-et ;) Az meg hogy a toyota legújabb csodahibridje mit fogyaszt... 23000 részecskeszűrő-szűrőn kell átpréselnie még azt a minimál fingot is amit kiadna, miközben 2 tonna kábelt, meg akksit húz magával, és akkor még benzines is... Ez oldszkúúl dízel, nem euro600-ra megy, hanem arra hogy 90-el gurulva kimenjen a világból. <_<
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást :wacko: sztem vmit nagyon elszámoltál ;) a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :o km óra állása , számla a tankolásról Nekem is szinte hihetetlen volt, de lefotóztam mindent, hogy meglegyen! :) Nekem is volt már 4.2, nagyon alvósan, éjszaka, 400km egyben 80-90 között fixen, és akkor még tele is volt a hátulja. (jó, nem nehéz cuccokkal, csak ülésekkel, meg tető-oldal stb. kárpitokkal) Ha akkor sz.rodó termosztáttal 4.2 volt, simán elhiszem egy laza gurulással a 3.7-et ;) Az meg hogy a toyota legújabb csodahibridje mit fogyaszt... 23000 részecskeszűrő-szűrőn kell átpréselnie még azt a minimál fingot is amit kiadna, miközben 2 tonna kábelt, meg akksit húz magával, és akkor még benzines is... Ez oldszkúúl dízel, nem euro600-ra megy, hanem arra hogy 90-el gurulva kimenjen a világból. <_< 4,1 már többször is volt nekem! :o Ha jól tudom, akkor Opeles90-nek is gyakran ilyen eredmények jönnek ki! :(
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 km óra állása , számla a tankolásról Nekem is szinte hihetetlen volt, de lefotóztam mindent, hogy meglegyen! :o 4,1 már többször is volt nekem! :D Ha jól tudom, akkor Opeles90-nek is gyakran ilyen eredmények jönnek ki! ;) Nekem egyszer volt 4.2, hulla is voltam köd is volt, nem nyomtam, örültem hogy megyek :( Debrecenből jöttem haza taliról asszem, de már az se biztos. ;) egyszer volt még 4.6, akkor nyaralni voltam. Amúgy 5.4-5.6 körül vagyok vele, csak Bp.-n, melóval, megpakolva <_< Ha sokat megyek hidegen, akkor csúszik be egy-egy 6-6.2, de inkább 5-el kezdődik :wacko: Lacinak is csak egyszer volt olyan :o Ő is elment nyaralni, és egyben tekert le vagy 600-at fix 80-al :)
moti Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Persze hpgy nullát, mert villannyal megy...de azt valamikor, valahonnan fel kell tölteni... és választhat a csóka, hogy a benzinkúton fizet vagy majd a villanyszámlába tankol... :S Nem, nem kell feltölteni. Menet közbe a nagy generátor a nagy akkumlátort tölti folyamatosan
moti Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 km óra állása , számla a tankolásról Nekem is szinte hihetetlen volt, de lefotóztam mindent, hogy meglegyen! <_< Elhiszem már, csak hihetetlen volt, hogy lehet ilyen kevés fogyasztást kihozni belőle.
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Nem, nem kell feltölteni. Menet közbe a nagy generátor a nagy akkumlátort tölti folyamatosan Én ezt elhiszem, sőt tudom is! De azért én akkor is furcsállom, hogy a motorja mozgatja a nagy súlyt, miközben egy nagy teljesítményű generátor még fojtja is, és csak 3,8-at eszik... A mieink, meg feleannyi súllyal, generátor "nélkül" kétszer annyit esznek... Csak szimpla fizika...
moti Elküldve Szeptember20, 2010 Elküldve Szeptember20, 2010 Én ezt elhiszem, sőt tudom is! De azért én akkor is furcsállom, hogy a motorja mozgatja a nagy súlyt, miközben egy nagy teljesítményű generátor még fojtja is, és csak 3,8-at eszik... A mieink, meg feleannyi súllyal, generátor "nélkül" kétszer annyit esznek... Csak szimpla fizika... Erre mást nem tudok mondani, minden lehetséges vhogy. venni kell egyet vkinek és kikell probálni <_< de biztos csinálnak tesztet róla és meglehet nézni hogy is van ez
Csücsök Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Ma 225-ért tankoltam! :wacko: Mennyiért váltották? Amúgy elmehetnek a sunyiba, benzint olcsósítják, a gázd meg drágítják. Majdnem fél hrivnyával (~14 Ft). Ellenben engem is ért meglepi, Debrecenben a diószegin 149 Ft a gáz. Ha azt nézem, hogy mittomén Újfehértón 185, akkor nem gyengén olcsóbb. Ukrajnában ~120 1 lityó. --- Nem mellesleg meg lett az eredménye a kerékfújásnak. Kemény kerék "óta" 7,9l, de 110-es országútival és sok várossal. Nincs 1000 huff/100km. <_< És nincs tattorhang!
pszilaj Elküldve Szeptember21, 2010 Elküldve Szeptember21, 2010 Mennyiért váltották? Amúgy elmehetnek a sunyiba, benzint olcsósítják, a gázd meg drágítják. Majdnem fél hrivnyával (~14 Ft). Ellenben engem is ért meglepi, Debrecenben a diószegin 149 Ft a gáz. Ha azt nézem, hogy mittomén Újfehértón 185, akkor nem gyengén olcsóbb. Ukrajnában ~120 1 lityó. --- Nem mellesleg meg lett az eredménye a kerékfújásnak. Kemény kerék "óta" 7,9l, de 110-es országútival és sok várossal. Nincs 1000 huff/100km. <_< És nincs tattorhang! Simán forintért tankoltam a debreceni diószegi úton...csak E85-öt! :wacko: :(
Thor Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Nemhiszem el azt a 3,77es fogyasztást <_< sztem vmit nagyon elszámoltál :wacko: a legújabb toyota hibrid motorja fogyaszt 3.8at, igaz városba 0-50km/h 0 litert, de ott is lehet vmi kamu :( Szerintem lehet reális. Ha nekem 6 liter alá megy az X20XEV, akkor a jó öreg Dezső miért ne menne 4 alá?
Thor Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Mennyiért váltották? Amúgy elmehetnek a sunyiba, benzint olcsósítják, a gázd meg drágítják. Majdnem fél hrivnyával (~14 Ft). Ellenben engem is ért meglepi, Debrecenben a diószegin 149 Ft a gáz. Ha azt nézem, hogy mittomén Újfehértón 185, akkor nem gyengén olcsóbb. Ukrajnában ~120 1 lityó. --- Nem mellesleg meg lett az eredménye a kerékfújásnak. Kemény kerék "óta" 7,9l, de 110-es országútival és sok várossal. Nincs 1000 huff/100km. :wacko: És nincs tattorhang! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a048.gif Én minden hosszabb autópályás vagy autóutas karika előtt felnyomom őket. Ha visszatérek a "csodálatos városba", akkor meg komfortosítom némi nyomáscsökkentéssel <_<
Recommended Posts