Jump to content

Frankie64

Forummember
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frankie64 last won the day on October 7 2014

Frankie64 had the most liked content!

Community Reputation

73 Segítőkész

About Frankie64

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra h
 • City
  Zalaegerszeg

Recent Profile Visitors

2,067 profile views
 1. Szia! A szűrőr csőcsatlakozásait nézd át, valamelyik "o" gyűrű tönkremehetett esetleg, vagy nincs rendesen a helyén a csatlakozó.
 2. Nyugodt autózást az új verdával
 3. Üdv! Köszi, már túl vagyunk a műtéten Régen jártál erre, tán paripa váltás volt
 4. Üdv Mindenkinek! A héten átesett a kéttömegű lendkerék és kuplung szett cserén az autó. 170e km-l vettem, egész eddig meg voltam győződve róla, eredeti alkatrészek vannak benne, de nem. Úgy halt meg, hogy 5-ből még kivettem, de a 4-t már nem tudtam rakni mert beesett a pedál, elment a kuplung. A szerelő egy LUK szettet talált a gyári helyén, 110e km-nél többet bírt ki, nem tudom mennyivel, én ennyit mentem vele, de volt egy kis szünet a szerviz könyv adatai, és km óra közt mikor átvettem az autót. Mivel Mo-n vagyunk, az sem kizárt, hogy tekertek kicsit az órán bár a motorvezérlő, és a km óra egyezett. Most egy új LUK szett került be, remélem ez is kibír annyit mint az elődje Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy én kb 80%-ban városban, rövid utakra használom az autót. Úgy 20e km-l ez előtt kezdte a csattogást indításkor, leállításkor. Kb 7-8e km-l ezelőtt kezdett érezhetően felerősödni a remegés alapjáraton, és 1500-1700-s fordulat környékén, és magasabb fordulatnál akadozott a váltás. Most vaj puha minden, mintha új lenne az autó Mindezt csak azért írtam le, ha valaki hasonló dolgokat tapasztal, az nagy valószínőséggel ide fog érkezni. Ez a történet komplett szettel, 2l váltó olajjal(75-95 full szint), főtengely szimeringel, munkadíjjal 2 kiló volt Jó hétvégét mindenkinek!
 5. Köszi! Szerencsére a kézi könyv több oldalon foglalkozik a mindennel, de egy betűt nem találtam a váltó olajról
 6. Hali! Meg tudja valaki mondani mennyi és milyen olaj kell a váltóba? 2006. 02. hó, z17dth motor, manuális 5 fokú váltó. Úgy rémlik f23 a váltó, de nem biztos. Előre is köszi!
 7. Nekem maszek kulcsos intézte az új bicskakulcsot féláron mint a szerviz, nézz utána van-e valaki felétek.
 8. Szia! Nekem a hátsó ajtó átvezetőben eltört a vezeték és az miatt nem szólt a rádió. próbáld meg a hangot csak az első hangszórókra tenni
 9. Minap volt egy írás valahol, hogy kísérleti példányokat értékesített valamelyik cég, és most veszik vissza, meg bünti, mert még azokra a példányokra nem vonatkozott a típusengedély. Gondolom, ha a típusengedélyben nem szerepel adott modellre a vegyes méretű gumi, akkor bukta. Régen létezett típus módosítás, terveztetés, műszaki, engedély. Én annak idején cseréltem 2000 ccm motort 1600 ccm-re egy autómban, ott egyszerűbb volt az eljárás, mert azonos modell volt. Most nem tudom hogyan működnek ezek a dolgok, ma már nem kezdenék bele
 10. Ez azért fájt de ahogy visszaolvastam, nem mi tanácsoltuk , hogy 15" gumit tegyél fel a 16" felnire
 11. Az enyémen 195/65*15 a téli is meg a nyári is, 1,7 d kombi 101 paci maradéka . Tárcsa elöl, hátul. Eredetileg 16" volt de én már így vettem. A 6,5" lemez felnin teljesen jó, de a 7" alun már határeset a 195-s. Nekem teljesen jól működik A-ból B-be eljutni, meg földutazni.
 12. Ez ugye valami vicc csak ?
 13. Szia! Ez igaz! Csak azt néztem, hogy az az egyetlen jelenlévő hiba kód, de akkor tovább kell keresgélni
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.