Jump to content

Kukacka

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  170
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  5

Everything posted by Kukacka

 1. Ilyen alapon itt is cseréltetnél láncot. Totál feleslegesen. Ezért kell elvinni egy megfelelő helyre ahol el tudják ezt a 2 jelenséget különíteni és nem fogják lebombázni a motort és fizettetni 80k-t azért, hogy utána melegen megint csattogjanak a tőkék.
 2. Kimoshatod az egészet akár, de ezek közül egyiknek sincs köze a traktorozáshoz. Ennek 2 oka van: lánc és hidrotőke. EGR.nek ehhez semmi köze, a többi csőnek sincs, a kartergáz visszavezető ugyanolyan lesz 2-3 nap múlva megint. A fizika már csak ilyen.
 3. Akkor nem kérdés, az aligha gyertya.
 4. Akkor kb. jól raktam össze a sztorit. marad a lábállásos megoldás.
 5. Kukacka

  Elektromos

  Gyújtáskapcsoló elektromos betét. Egy rakat hulladék a gyári, nekem 10 darabban sikerült konkrétan széttörve kiszedegetni, mert szanaszét égett már a foglalatban. Le kell bontani hozzá a dolgokat rendesen, de utána pöcc-röff.
 6. Minap ezt nézegettem én is. Engem a kipörgésgátló érdekelne. ClassicII az áldozat és ugye ebben nincs. Mennyire durva beavatkozást kérne ennek a működésre bírása?
 7. Diagnosztika annyi volt, hogy legjobb esetben opcomra rá lett dugva és kész? Kezdetnek jó, csak pont emiatt cseréltem majdnem első szondát második helyett. Az EGR működése is mérhető, hajrá.
 8. Jajaja, ilyen van nekünk is, csak Behr. Akinek Delphi volt és ilyen évjárat abban is tört, nem változott ott semmi, ugyanaz az egész. Semmi nem figyeli, ez a gond, ezért törik. Ellentétes irányba kis kábelezéssel meg tudod nézni, hogy forog-e.
 9. Patentes. És a párásodás ilyen, lehet taknyolni de semmi értelme, amint kiment a pára többsége a kocsiból onnan is eltűnik többnyire.
 10. Ismert hiba, rákeresem ontja a net és fórum a hiba megoldását, javítását és egyéb körülményeit. Tengelyt töri el a motor és beáll a lapát. Neked pont zárt állásban azért párásodik. Motorhibát még nem is láttam.
 11. Megtörtént az eset. Egy sor gyertya után már jobb lett, aztán lambdaszonda csere elöl és kész is volt minden. Hibakód nem volt, semmilyen egyéb okosság nem volt, csak ez. Attól, mert a trafónak fizikailag kintről nincs baja, még lehet rossz. Ez nem ennyire egyszerű, bár így lenne.
 12. Gyárilag is kérhető volt, de nálam vezeték sem volt meg, nekem kellett behúzni mindent.
 13. Nagyjából ennyit ér a márkaszerviz, tegnap raktak fel képet egy légszűrőről, örvendetes, hogy annak a cseréje sem megy egyes helyeken. A vízpumpa megállt az azt jelenti, hogy megállt és addig mentél amíg a motor fel nem főtt?
 14. Igen, de ha találsz bontót, nem kicsit olcsóbb lesz, ezresért vettem 2 hátsót plusz csomitartóba valót. Egyben. Minden máshol meg neked kell tudni mi van a kocsiban meg mi nincs. És ha nincs mennyire megy a vezetékelés. Hátsó középső pilács is lehet opció, nem drága és akkor kevesebb a vezetékeléses tökölés.
 15. Nem, nem kell. 2 pici csík kell a vezérlés fedelénél és ennyi. Mikor kaparni kell cserénél és őszülsz bele akkor megköszönöd. A tömítés és gyári technológia így jó, ahogy És működik, hidd el. Jah és nyomatékkulcs, ofc.
 16. Ilyesmit kell majd venned, persze infózva melyik váltóhoz jó.
 17. BGA-t vettem nyáron valami 2300 pénzért. 4 évente ledobálni tökéletes. Cromax kicsit borsos ebből a szempontból.
 18. Ha van miből költeni, akkor nyilván nem gond
 19. Lehetőségeid végtelenek. Ha nem lesz gombnyomás és bármi egyéb, akkor szépen beteszed a kardánalagúthoz, szivargyújtó mögé egy egyszerű saru osztóval, millió helyre tudod fogatni és kötegelni. Emiatt nem raknék piggy-t biztitáblára.
 20. Akkor már csak a maradék 5000000 darabot kell megrendelned hozzá, mert ez is ugyanaz a fél dolláros Aliexpress-eBay cucc, ami eddig is volt olcsón. A spriccnis másik változat, na az nincs csak drágán és csak a románoknál.
 21. Hasonló hibát okozott egy nem meghúzott bilincs 1-2 hete. Végül a sok trutyi meg aknában pörgés rávezetett.
 22. Nem is kell, kárpit bontás nélkül cseréltem én is, nem kell ehhez semmit lebontani. Igaz, nekem műszerész kezem van. 2 fajta gumi van. Egyik hátsó mosóshoz másik simához. Picit más a forma és belül is eltér. De ez ilyen. Annak semmi értelme, hogy kendácsolj, szilózz meg porladtat rakj fel.
 23. Bontót felesleges, autóról ilyet le nem vennék, főleg nem adnék érte pénzt. A spriccnisre is rámelegíthető a sima is kis ügyeskedéssel, egyébként pedig a román ebayen találtam spriccnis változatot is, 4k körül adják.
 24. Egyfelől meg kell nézni mennyire pontos a mérő. Futottam bele 1 bar fölémérésbe is. Utána meg jah, kéne. Én télen-nyáron 1-1-et állítok utánuk. De egyébként ezt kéne baromi sokszor, mert ha 5-en mentek csomival ugye az nem akkora keréknyomást kér, mint 2 fővel.
 25. Igen, kiszárad. Magasnyomású teljesen felesleges, azzal csak bevered mélyebbre a koszt, mikor te kiszedni akarod. Vizes takarítógéppel nekem a beltéri szőnyeg és a csomi az 4-5 óra volt és 4 menet. Plusz ipari mosószer. Utána nyilván amíg erőd bírja le is kell szívni a vizet róla. Utána 2 nap a 40 fokos kánikulában elég is. A gond pont azzal van, hogy azt hiszed száraz. Sajnos nem. Belül nyirkos, mint a habos rész is. Ami utána penészedni fog. Baromi durván. Hacsak nem valami különleges alkalom van, ezeket mindet nyárra halaszd el a legdurvább melegre és kell takkergép is. Odabent télen amiért megint nem szárítanék: pára. Atom penészes lesz minden sarok és párás a szűzmariska is.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.