Jump to content

Kukacka

Forummember
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Kukacka

 1. Egész jól lehet vele falazni, ha használod a falazóelemeket is mellé, csodát látsz. Ytong ragasztónak hívják amúgy És igen, pórusbetont szoktak felrakni csemperagasztóval is. Szerintem is hagyjuk, tökéletesen igazoltad amit fentebb írtam.
 2. Ezért szívok én most mindennel. Autóval, fürdőszoba építéssel, bármivel. És éppen ezért nem szeretnek felvenni idősebb korosztályt a munkáltatók is. Mert 20-30-40-7000 évvel ezelőtt valami úgy volt jó, ahogy, akkor most miért csinálnám másképp. Azért, mert most 2 zsák ragasztóval felfalaztunk 10 négyzetmétert ketten 2*5 óra alatt, anno meg keverték köbméterszám a habarcsot a brigádok. Nagyfater meg csak ingatta a fejét, hogy Istenem, hát ilyen nincs. Pedig van. A Lada óta meg bekerült a kocsikba 30km vezeték és lettek az illesztések 1 tizedes értékkel finomabbak. Csupán ezek miatt kell haladni a korral.
 3. Pedig biztosan található, csak nekem porosodik a fiókban 3, csak unom már rakni fel a hirdetéseket mindig Amúgy F, G, H Astra és Vectra biztosan egyezik, ezek tutira egyformák.
 4. Remek a kérdés, lehet csak az immo chip kérte... eskü meg nem mondom, nekem egy füst alatt lement az egész itthon, ennyire már nem emlékszem. De úgyis csinálok most harmadik kulcsot, majd feljegyzem.
 5. Egy trehányul összerakott Veramon főleg. Ez nem test, inkább valamilyen szoftveres vagy áramköri hiba.
 6. Lesz is mindegyiken. A gyárin is, a gyári "Hengst" verzión is és az olcsón is. Ez ilyen.
 7. Be. Multis átvezető szalag és kormány csere utána menni fog minden.
 8. Z14XEP és társai alatt kicsit másabb a buli.
 9. Jó, akkor legyünk konkrétak: a jelen szívósor felújítása nem alkatrész csere, hanem konkrétan átalakítás, nem is kicsit, elég durván. Ez otthon nem fog menni. Minden más okay, de elnézve azt, hogy bekerül vagy 20 csapágy az addigi semmi helyére, ez nem az otthoni olaj-szűrő csere szint.
 10. Nekem megér 40 ropit egy ilyen móka. Lehet meg tudnám csinálni, de akinek van benne rutinja ezerszer jobbat csinál úgyis negyed annyi idő alatt.
 11. Az a baj, hogy nem csak LEGO, ahogy néztem elég szépen van fúrás-faragás. Én se nagyon szórakoznék vele, pedig ezt tolom napi 10 órában.
 12. Gödöllőre mehet is a szívósor, 40-50k befizetése után azonnal küldik is a cseredarabot átalakítva.
 13. Akkor a legjobb rész pont. Szakmabeliként, csak másik területen merem mondani, hogy ez a leghúzósabb része.
 14. Lehetséges, de erről szerintem tudnának a szakemberek is. Az a gond, hogy alapvető dolgok hiányoznak a működéséhez ennél a motornál.
 15. Olyat ha bárhol találsz is jól leszel. Még elméleti szinten sem nagyon volt kész a tempomat ilyen motoros verdába.
 16. Ilyen alapon itt is cseréltetnél láncot. Totál feleslegesen. Ezért kell elvinni egy megfelelő helyre ahol el tudják ezt a 2 jelenséget különíteni és nem fogják lebombázni a motort és fizettetni 80k-t azért, hogy utána melegen megint csattogjanak a tőkék.
 17. Kimoshatod az egészet akár, de ezek közül egyiknek sincs köze a traktorozáshoz. Ennek 2 oka van: lánc és hidrotőke. EGR.nek ehhez semmi köze, a többi csőnek sincs, a kartergáz visszavezető ugyanolyan lesz 2-3 nap múlva megint. A fizika már csak ilyen.
 18. Akkor nem kérdés, az aligha gyertya.
 19. Akkor kb. jól raktam össze a sztorit. marad a lábállásos megoldás.
 20. Kukacka

  Elektromos

  Gyújtáskapcsoló elektromos betét. Egy rakat hulladék a gyári, nekem 10 darabban sikerült konkrétan széttörve kiszedegetni, mert szanaszét égett már a foglalatban. Le kell bontani hozzá a dolgokat rendesen, de utána pöcc-röff.
 21. Minap ezt nézegettem én is. Engem a kipörgésgátló érdekelne. ClassicII az áldozat és ugye ebben nincs. Mennyire durva beavatkozást kérne ennek a működésre bírása?
 22. Diagnosztika annyi volt, hogy legjobb esetben opcomra rá lett dugva és kész? Kezdetnek jó, csak pont emiatt cseréltem majdnem első szondát második helyett. Az EGR működése is mérhető, hajrá.
 23. Jajaja, ilyen van nekünk is, csak Behr. Akinek Delphi volt és ilyen évjárat abban is tört, nem változott ott semmi, ugyanaz az egész. Semmi nem figyeli, ez a gond, ezért törik. Ellentétes irányba kis kábelezéssel meg tudod nézni, hogy forog-e.
 24. Patentes. És a párásodás ilyen, lehet taknyolni de semmi értelme, amint kiment a pára többsége a kocsiból onnan is eltűnik többnyire.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.