Jump to content

Kukacka

Forummember
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kukacka last won the day on January 24

Kukacka had the most liked content!

Community Reputation

32 Segítőkész

About Kukacka

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

784 profile views
 1. Akkor hajrá. Lehet tesztelgetni mit bír a műanyag szelepfedél. Sok sikert.
 2. Tudod mi lesz? Vetemedik a szelepfedél vagy a tömítés nem fog tömíteni. Hajrá, lehet otthon nyugodtan játszani 60k-s alkatrészekkel, a hülye mérnök azért ült a CAD előtt még azért számolt, mert Mucsaröcsögén a kocsma tulaj Józsi úgyis jobban tudja majd.
 3. Nem abból van. Ahogy ezek az autók sem 30-40 éves cuccok, hogy ehhez mérten szereljék vagy tartsák őket karban. Lehet vele próbálkozni, csak a végeredmény egy vödör csavar lesz. Ahogy lehet most is B30-al falazni úgy lehet kézzel lehúzni egy mostani műanyag szelepfedél tömítést is. Csak egyiknek sincs értelme, mert ezen már átléptünk.
 4. Egész jól lehet vele falazni, ha használod a falazóelemeket is mellé, csodát látsz. Ytong ragasztónak hívják amúgy És igen, pórusbetont szoktak felrakni csemperagasztóval is. Szerintem is hagyjuk, tökéletesen igazoltad amit fentebb írtam.
 5. Ezért szívok én most mindennel. Autóval, fürdőszoba építéssel, bármivel. És éppen ezért nem szeretnek felvenni idősebb korosztályt a munkáltatók is. Mert 20-30-40-7000 évvel ezelőtt valami úgy volt jó, ahogy, akkor most miért csinálnám másképp. Azért, mert most 2 zsák ragasztóval felfalaztunk 10 négyzetmétert ketten 2*5 óra alatt, anno meg keverték köbméterszám a habarcsot a brigádok. Nagyfater meg csak ingatta a fejét, hogy Istenem, hát ilyen nincs. Pedig van. A Lada óta meg bekerült a kocsikba 30km vezeték és lettek az illesztések 1 tizedes értékkel finomabbak. Csupán ezek miatt kell haladni a korral.
 6. Pedig biztosan található, csak nekem porosodik a fiókban 3, csak unom már rakni fel a hirdetéseket mindig Amúgy F, G, H Astra és Vectra biztosan egyezik, ezek tutira egyformák.
 7. Remek a kérdés, lehet csak az immo chip kérte... eskü meg nem mondom, nekem egy füst alatt lement az egész itthon, ennyire már nem emlékszem. De úgyis csinálok most harmadik kulcsot, majd feljegyzem.
 8. Egy trehányul összerakott Veramon főleg. Ez nem test, inkább valamilyen szoftveres vagy áramköri hiba.
 9. Lesz is mindegyiken. A gyárin is, a gyári "Hengst" verzión is és az olcsón is. Ez ilyen.
 10. Be. Multis átvezető szalag és kormány csere utána menni fog minden.
 11. Z14XEP és társai alatt kicsit másabb a buli.
 12. Jó, akkor legyünk konkrétak: a jelen szívósor felújítása nem alkatrész csere, hanem konkrétan átalakítás, nem is kicsit, elég durván. Ez otthon nem fog menni. Minden más okay, de elnézve azt, hogy bekerül vagy 20 csapágy az addigi semmi helyére, ez nem az otthoni olaj-szűrő csere szint.
 13. Nekem megér 40 ropit egy ilyen móka. Lehet meg tudnám csinálni, de akinek van benne rutinja ezerszer jobbat csinál úgyis negyed annyi idő alatt.
 14. Az a baj, hogy nem csak LEGO, ahogy néztem elég szépen van fúrás-faragás. Én se nagyon szórakoznék vele, pedig ezt tolom napi 10 órában.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.