Jump to content
OPEL FÓRUM

Kukacka

Forummember
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kukacka last won the day on July 23 2019

Kukacka had the most liked content!

Community Reputation

33 Segítőkész

About Kukacka

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

1,016 profile views
 1. A tisztogatás sajnos sokat nem ér, ha amúgy el van kopva az egész a francba.
 2. Ezért van minden szezonban levéve a felső rács és a dobbetétek és az egész kimosva és waxozva. Nincs gond
 3. Pedig ott lesz a hiba. Én meguntam és újracsináltam az egészet rendes csatikkal és szépen megtoldott vezetékkel. Régi G-ken ütni kell, a lengyelekben már nincs külön légzsák modul, ott amint rendben van a csatlakozás elalszik.
 4. Gombnyomás: csukódik. Megint gombnyomás: kinyílik.
 5. Kukacka

  Karosszéria

  Olyan mint a lefogató klipszek. Kész, vége, nincs több. Nekem is épp ez a bajom. Univerzális sárfogó lett, az legalább télen nem szakad le és Ford rögzítő, mert az meg még van.
 6. Igazándiból ezt megoldja az autó, mert ha beáztattad, kocsikázol, úgyis melegszik. Utána megint megpancsolni és másnap megint autókázás. Én úgy tekertem ki mind a kettőt, mintha vajazva lettek volna. És nem kellett acetilén meg gázlámpa.
 7. Csavarlazító hegyek kellenek akkor. És vagy 3 napnyi türelem.
 8. Egy durva hajtás után nálunk kellett 3 hét intenzív 50m-es utazgatás, hogy köbö fél egységet nőjön a szint. Sajnos nem tudok én sem mit kezdeni a jelenséggel, majdnem maxra rakott olajjal töltöm a cseréknél az autót, kövi cserére is maxon van. Közben meg ingadozhat ahogy akar. Ja és lambdaszonda. Nem lesz check engine, de bele tud fáradni a drága elég hamar az életbe, az kifejezetten tud ilyet csinálni.
 9. Gyári GM olajat ezer meg egy helyen lehet kapni. Cromaxban 11k, 2-3 másik megbízható boltban meg 6.5k. De ezen az olajváltás aligha fog változtatni. Szerintem most sem olajat evett az a motor. Csak az eddig beledúsított benzint égette el.
 10. Ha marha sokat van röviden használva gusztustalanul sok benzint képes az olajba bekeverni. Pályán jól kivereted és egyből el is tűnik 1 csík. Tapasztalat, hogy ez így megy.
 11. Akkor hajrá. Lehet tesztelgetni mit bír a műanyag szelepfedél. Sok sikert.
 12. Tudod mi lesz? Vetemedik a szelepfedél vagy a tömítés nem fog tömíteni. Hajrá, lehet otthon nyugodtan játszani 60k-s alkatrészekkel, a hülye mérnök azért ült a CAD előtt még azért számolt, mert Mucsaröcsögén a kocsma tulaj Józsi úgyis jobban tudja majd.
 13. Nem abból van. Ahogy ezek az autók sem 30-40 éves cuccok, hogy ehhez mérten szereljék vagy tartsák őket karban. Lehet vele próbálkozni, csak a végeredmény egy vödör csavar lesz. Ahogy lehet most is B30-al falazni úgy lehet kézzel lehúzni egy mostani műanyag szelepfedél tömítést is. Csak egyiknek sincs értelme, mert ezen már átléptünk.
 14. Egész jól lehet vele falazni, ha használod a falazóelemeket is mellé, csodát látsz. Ytong ragasztónak hívják amúgy És igen, pórusbetont szoktak felrakni csemperagasztóval is. Szerintem is hagyjuk, tökéletesen igazoltad amit fentebb írtam.
 15. Ezért szívok én most mindennel. Autóval, fürdőszoba építéssel, bármivel. És éppen ezért nem szeretnek felvenni idősebb korosztályt a munkáltatók is. Mert 20-30-40-7000 évvel ezelőtt valami úgy volt jó, ahogy, akkor most miért csinálnám másképp. Azért, mert most 2 zsák ragasztóval felfalaztunk 10 négyzetmétert ketten 2*5 óra alatt, anno meg keverték köbméterszám a habarcsot a brigádok. Nagyfater meg csak ingatta a fejét, hogy Istenem, hát ilyen nincs. Pedig van. A Lada óta meg bekerült a kocsikba 30km vezeték és lettek az illesztések 1 tizedes értékkel finomabbak. Csupán ezek miatt kell haladni a korral.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.