Jump to content

Kukacka

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  113
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  3

Kukacka last won the day on Június 2

Kukacka had the most liked content!

Hírnév

21 Segítőkész

Kukacka névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

488 profile views
 1. Értékelhető infót akkor tudsz kapni, ha valamit konkretizálsz, ez már csak ilyen szakma. Véletlenül nem azt hallod, hogy az ajtók lezárnak? G-ben mondjuk ez szerintem nem volt opciós sem.
 2. A világegyetemből bármi. Mondjuk kéne a kattanás helye.
 3. Kukacka

  kényelmi kérdések

  Tonnaszám vannak G Astra hibátlan ülések a piacon, Meriva ülés egyébként szerintem sem jó. Ez ennyire nem egyszerű. Én most fejeztem be a bulit, Vectra B bőr fotelek lettek bedobva. Megspékelve Omega B kapcsolókkal. Teljes kábelezés saját, dugó saját, kapcsoló berakás saját. Nyilván az a legjobb, ha találsz autót, amiből minden kiszedhető és utána lehet okosítani a verdát. Én 1 évig kerestem megfelelő állapotú üléseket. Nem volt. Így maradt ez az opció. Csak az vágjon bele, akinek helye-szerszáma-tudása megvan, mert mocsok módon be lehet szívni. Mondjuk ha a bontott ülésben van egy szakadás a fűtőelemben, akkor elég gyorsan drága móka lesz a kárpitos árával.
 4. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Jah, nem erre céloztam. Hanem a fogyasztói jogokra leginkább. Az EU-ban, főleg nálunk gyakorlatilag nincsenek. Teljesen ki vagy szolgáltatva, hiába csinálsz mindent okosan.
 5. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Sajnos rengeteg remek sztorim van a több évtizedes műhelyekről is. Nem véletlen kezdett ez az infós fejem autót megtanulni szerelni.
 6. Kukacka

  Astra G szervízelés

  A kérdés az, hogy a szerelő ellen mi lesz a kezedben, ha azt mondja: meh. Emlékezzünk meg a 3000GT-s sztoriról amiről Zách Dani írt. Konkrétan egy köteg papírja és mindenféle szerződése volt a srácnak, hogy mi kerül a kocsiba és hogyan. Igazságügyi szakértői hablatytól kezdve minden. Kocsija nem lett szerintem azóta sem. Amíg ennyire lazák a törvények, addig sajnos ki leszel szolgáltatva.
 7. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Minden bérgyártó és beszállító olyat gyárt, amire a piacnak szüksége van, vagy amire szerződést írt anno a rendelővel. Bosch is elvben "név" pedig tud a kínai Bosch is akkora szemetet gyártani, hogy ihaj. Minden pénz kérdése. Egy alkatrész lehet 10 dollár és 20 dollár is azonos márkanév alatt. Csak ez a végén látszani is fog.
 8. Kukacka

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Ha eszi akkor bontás és meg kell keresni miért. Ami biztos, hogy ha már bent van egy Dexos2 nagy gáz nem lehet. Nyilván lehet itt finomítani, de egyre inkább azt látom többet ér a sűrűbb csere, mintsem az, hogy kitartod a periódust egy elvben csúcs olajjal.
 9. Kukacka

  Motor

  Ha Kínából rendelnéd legyél résen. NAV már egy ideje rajta van ezen a témán és elég valószínű, hogy csomag helyett levelet kapsz, benne csúnya összegekkel.
 10. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Bizony műanyag. Spéci szerszám meg lehet van hozzá, de, hogy minek az is rejtély. 32-es dugót rá és csókolom. Ha valami agyroggyant nem nyalta körbe a műanyagot akkor szerintem ez a gyári metódus is, nem kell gyarapítani a garázst felesleges lomokkal.
 11. Van egy paraszt megoldás, nálunk ez ment idő, bontózás és más úgyse kerül bele alapon: a két nagy átvezető meg lett bővítve, amik azt hiszem a motorhoz vinnék a kraftot és ezen lett átfűzve a vezeték. Kicsit kókány, de működik. Majd egyszer valamikor a távoli jövőben talán bontózok egyet villanyablakokkal együtt. Addig meg tökéletes.
 12. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Nem egy élettartam garis cuccom van, lefűzve a számla, amíg a gyártó él anyagfáradásokra is cserélnek. Láttam már fura dolgokat, vannak emberek akiknek a csavarhúzót is max nézniük kéne.
 13. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Akkor számlával vidd vissza a vásárlás helyéhez és küldjék a gyártóhoz, mert selejtet kaptál. Vagy csak a használattal van gond.
 14. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Én rengeteg szívtam velük. Gyári csatik mentek is a lecsóba, mert egyszerűen széthullott a vezető oldali. Ha dobja is a légzsák lámpát, amint rendbe hozod eltűnik. Én már akkut sem kötöttem le tegnap, meguntam. Nem volt vele így sem gond, pedig vagy 20 alkalmat próbálgattam milyen csatlakozó lesz az igazi.
 15. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Bowdent azt is kereshetsz a kuplungnál, mert abból egy deka nincs
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.