Jump to content

Kukacka

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  43
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Kukacka last won the day on Május 21

Kukacka had the most liked content!

Hírnév

6 Semleges

Kukacka névjegye

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

372 profile views
 1. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Nem para, minden nagyobb kicsit és ennyi A kocsi faék, spéci szerszám nem nagyon kell, szerintem 20-30 eszközzel konkrétan a teljes autó szervizelhető a sima alap vackokon felül.
 2. Kukacka

  Astra G szervízelés

  A garikkal az a gond, hogy ezek sosem akarnak úgy működni, mint IT körökben valamiért. Ott is van gond, ebben dolgozom, de azért ez a sz@rrágás messze nincs. Első körben kell a beépítésről a számla, hogy szakszerviz rakta be. Ha ez megvan utána már csak 10 év mire a bolt és a szerviz lemeccseli rajtad keresztül, hogy akkor ki a felelős a nyilvánvalóért. Nem új sztori, srác 1 hete mesélt ilyet. Ő 1 éve nem tud kiszállni egy 10k-s alkatrészből. Hiába van blokk és hiába van beépítés, jogorvoslat nuku, békéltető semmit sem ér. Ennyi Ha minimális kézügyességed és helyed van csináld meg magadnak. Márkaszerviz simán betölti a nem belevaló olajat a kocsiba, magánszervizben pedig alapvető dolgokra sem képesek. Kivételeknek respect. Legutóbb féltengely gumiharangot cseréltek és kéziféket kellett volna megcsinálni. Előbbinél szimplán egy bilincset lehagytak, amit kerékcserénél vettem észre, utóbbit kézifékkötél cserével akarták megoldani, de sokat nem ért a dolog. Nyilván, mert a dobon és a kéziféken is állítani kellett volna 3 kattintást és tekerést, de az már büdös munka volt. Végül én állítottam be őket, a gumiharangra meg vettem bilincset 150 forintért, ebayen 1000 forint volt a szorító és 1 perc munka az egész. Nekem speciel egy szervizkönyv sokat nem jelentene ha autót vennék. Ha volt gazdája a kocsinak, nem csak tulaja, az látszik. Szinte azonnal. Most ha eladnánk az autót és mutatnám az első 2 pecsétet, akkor értelmes vevőnek felakadna a szeme. A márkaszerviz 10W olajjal simán megtolta az autót az első 2 alkalommal. Azt az autót amibe 0W-s meg 5W-s olaj való. Ennyit arról, hogy mit jelent a füzet.
 3. Utolsó 3 rendelésem ezek voltak: ez meg ez és ez. De ebayen elég sok dolog eltűnt sajna, így lehet volt még ezen kis módosítás. Sajna ilyenkor a kocsi 250km-re van tőlem, nehéz megnézni pontosan melyikek lettek a jók. De kísérletezni mindig ér
 4. Nekem a VANSSI prémium sorozata jött be valamint Nanoshine van 2 darab a plafonban a hátsó sorban. Ezek nem ilyen kékes borzalmak, mint amit itthon árulnak, elég minőségi cuccok és ha kis akció van akkor mondjuk egy teljes beltér 9 fényforrása megvan 5-6k-ból. Csak mire ide eljutottam elfüstöltem vagy 20 ropit
 5. Nekik bevételük lesz, neked meg nagyon vacak izzóid. Mondd meg mi kell aztán kapsz egy marékkal, csak tényleg rossz nézni amire készülsz
 6. Van itthon pár elég nagy webshop ami körülményesebb bír lenni, mint egy Ali-eBay-Gearbest tengely Van leírás mindenről magyarul is netszerte, elég sokat lehet fogni némi keresőhasználattal.
 7. A foglalkozni kell vele az nekem 900%-os profitnál értelmezhetetlen. Főleg, hogy próbálgatni akarsz. Na azt ennyiért ne tedd. Nekem 10k-nyi sofita meg W5W áll itt, mire meglettek azok, amiknek lett is értelme. És hidd el, a bolti ár feléért sem lehet eladni, mert 4 kattintás a rendelés és miért fizetne érte többet
 8. Néztem azokat az árakat. Huh. 1 darab árából 10-es pakkot kapsz ha direktben rendeled meg kínából, nálam is itt van a fiókban vagy 50 darab. Amire én rájöttem nagyon sok led rendelés után: ha rendes fényt akarsz, az kintről is 1k/darab lesz. De az tükrözni is fogja a minőséget már.
 9. Mert a gyári így kapott típusbizonyítványt, plusz elég sok nappali fény tud dimmelni és akkor éghet is a tompítottal vagy helyzetjelzővel.
 10. Azt keresheted a motortérben, mert beltéri bizti
 11. Nekem 2 szálat kellett már kivinnem bentről, így adta magát egy megfelelő bizti. Relés dobozban olyat, ami max 1-2 másodpercet tudott én nem nagyon találtam. Most így tökéletes, csak bandázsolsz, veszel vékony gégecsövet akkor nagyon gyárias ez a megoldás is, avatatlan szem meg nem mondja a dolgot. Csak tényleg kell hozzá maceráskodni meg fetrengeni.
 12. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Nem viccből olyan finoman töltöttem és szívtam le, majd azonnal tisztítóztam mindent a télen is Ezt így tippelni lehetetlen, itt most egy 20 ismeretlenes egyenletet akarunk megfejteni. Nem papírból vannak ott és lentebb a dolgok, szóval semmi sem lesz halálos. De nyilván nem tesz jót.
 13. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Mindent lehet javítani. Ez mindig csak idő, pénz és szakértelem kérdése.
 14. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Maga a fék tökéletes lesz, mármint úgy érzésre. Meg egy darabig. Mivel a fékfolyadék higroszkopikus ezért szépen felvizesedik, ami a durva fékezéseknél lesz majd vicces. Nomeg a vizet nem szereti semmi, ABS tömbök, vezetékek, nyergek. Nem poénból van az a 2 év. Csere, utána fékpad. Meg lesz mutatva ha baja van. Hogy miért a jobbosok szeretnek jobban fogni passzolom, járműmérnökök gondolom csípőből tudják mondani a választ. Ha tocsognak a dolgok a fékfolyadékban az nem szép. Eléggé esznek mindent, amire kerülnek. Plusz az egészhez ennél a kocsinál elég egy 2 literes flakon, egy 6-os cső, talán 11-es villáskulcs meg aki pumpál. Ha húgommal 1 óra alatt teljes áttakarítással is kétszer körbecseréltünk minden oldalt úgy, hogy még az aknát is pakolni kellett, akkor hadd menjen már a szerviznek leszívóval is rendesen.
 15. Kukacka

  Astra G szervízelés

  Mert leégett róla a festék, mint a huzat. 1 tél után csak úgy dobta lefele magáról. Fékfolyadék meg cserénél látszott. Jobb hátul koromfekete volt, bal hátul nagyon erősen barna, elöl ezekhez képest csak közepesen mocskos. Egy nagyobb hőterheléstől simán gatyára raksz egy tárcsát és pár betétet. Vannak agyatlanok akik egy Tokajt sem tudnak megtenni elfüstölés nélkül. Ültem Passatban ami így jött le. Na az alatt úgy remegett a fék a móka után, hogy 100k instant ment a lecsóba.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.