Jump to content

Kukacka

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  145
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  3

Kukacka last won the day on Június 2

Kukacka had the most liked content!

Hírnév

24 Segítőkész

Kukacka névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

542 profile views
 1. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Működő dolgok megjavítása.
 2. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Egyfelől max 30 másodperc és indulj el vele. Csak a benzinnel mosatod az olajfilmet fölöslegesen. Kímélő üzemben indulj el. Álló helyben csak 12 literes fogyasztásod lesz és alig melegedő motorod. Meg kéne keresni azt a tömítést, mert ez így nekem fura. Van azon a részen sok tömítés, ezt bizton állíthatom, én is nézegettem már, hogy hova mehet el 1 deci víz köbö 2 hónap alatt. Én inkább gyanakszom, hogy az állófűtés könyökén húzni kéne picit. De az ugye nálad 99%, hogy nincs is.
 3. Kukacka

  Elektronikus gondok

  Akkor adatot rögzítve kell vele addig járnod, amíg nem üt be a hiba. Akkor után egy pohár kakaó mellett szépen meg lehet mindent vizsgálni a gép előtt.
 4. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Pont oda van tervezve és akkora, hogy ahol elvágod a csövet oda elfér szépen magának és keringető sem kell hozzá, mert szépen megindul a hideg blokkból a víz a körben. Okos
 5. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Pedig érdemes, minél több cső és bilincs van bent annál nagyobb eséllyel döglik el valami. Így, hogy a derékszögbe való a fűtőtest 2 darab plusz bilincs van csak a közegben és a gyári szöge és ejtése is megmaradt mindennek.
 6. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Mármint nem úgy gyárit, hanem az ilyen vízmelegítővel foglalkozó cégektől azt a gyárit, amit az adott motorkódhoz gyártanak. Én a DEFA-t ismerem, ezért erről tudok nyilatkozni csak. Ott szépen bedobod milyen kocsid van milyen motorral és már ki is adja melyik szett kell bele. A benyás állófűtés más, de jellemzően az is Webasto ha gyárilag kéred, ha utólagos.
 7. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Ezt passzolom az elv hasonló mindegyiknél, innentől mindenki eldönti, hogy gyárilag abba szánt verziót vesz-e vagy barkácsol.
 8. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Ebben a blokkban EGR és fűtésradi közötti csőbe kellett rakni. De van fagydugós változat is.
 9. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Nagyon-nagyon okosban lett megoldva, így 30k lett talán tokkal-vonóval. Még egy beltéri egységet akarok, hogy jég le legyen olvadva reggel és jó melegre lehessen beülni. Az még köbö ugyanennyiből összerakható. De ezek úgy nézd, hogy kéz alól vett anyag, magamnak szerelés és rengeteg gugli meg okosság után lett ennyi.
 10. Kukacka

  Fűtés, és klíma

  Ja, tavaly óta van DEFA a verdában, igaz, G Astra, de az elv mindegyiknél ugyanaz. Vagy fagydugós vagy csőbe integrált. Reggel 1,5 óra fűtés után 50 fok diffit tudsz vele elérni.
 11. Kukacka

  Általános műszaki problémák!

  Biztos lehetsz benne, hogy lesz. Pedig aztán ez tényleg nem egy atomfizika. Gomb és elemtartó láb. Régi kulcsunk elemtartós lett. 2 pöttyintés, új felső rész, kész is. Röntgen vazzeg, az. Mert az elemtartónak is azzal kezd neki az emberfia, véletlen sem azzal, hogy puszta szemmel megnézi, hogy lóg-e a füle annak a tartónak. Mindig ez a kukimérés.
 12. Kukacka

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Ha itthon szervizeltetsz az az alap kiindulás, hogy szakember nincs, csak mímelők. Ha mákod van lesz valódi is. Fórumon felkeresheted a típushibákat, leendő elromló korrodálódó részeket. De ezek már nem ilyen ránézek egyből és meg is vagyunk dolgok. Egy belső levegő keringető csonk repdése majd törése, az már kicsit bontósabb, stb.
 13. Kukacka

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Hátsó nem, elsők igen. 10w40 az a. Jót tesz láncnak, tőkének. Király ötlet volt a gazditól. Van szép hosszú sor kint és bent is, ízlés szerinti bontásokkal bárminek nekimehetsz
 14. Kukacka

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Na sorban: Van rendes ülés is. ClassicII ülés valóban putri. Vectra B ülés vagy Astra plüss ajánlott. Rezonancia passz, pár négyzetméter zajcsillapító után már nincs zörgés és rezgés. Előtte azért tud lenni bent is. Olajfogyi meg egyes motorokkal van. Klasszikus összemosás, hogy 170 féle ecotec motort gyártottak, ha nem többet és "áááá ecotec, eszi az olajat". Szokásos hülyeség. 1.4 twinportra olajzabát nem hallottam, cserébe van más, ami el tud romlani :D
 15. Kukacka

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  2. csere volt Fuchs olajjal. Rendben van, nem láttam vagy éreztem negatív oldalról semmit. Mannolhoz meg amúgy nem nagyon kell senki és semmi, van egy lista, ami tartalmaz mindent, amire kiadták a minősítést a számokkal együtt. Ezen sose volt Mannol.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.