Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Lóránd0607

Fórumlakó
  • Hozzászólások

    47
  • Csatlakozott

  • Utolsó látogatás

Everything posted by Lóránd0607

  1. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy nincs valakinek 4 db acél vagy alufelni garnitúra eladó. 15" 4x100. Astra G karaván kellene. Ha van kérlek írjátok meg nekem! Köszönöm. Még az lenne a kérdésem hogy néztem felniket itt a link: https://www.jofogas.hu/vi/102397541.htm Ez a másik: https://www.jofogas.hu/vi/102725451.htm Mind a két felni jó Astra G Caravan kocsira? Válaszokat és segítségét előre köszönöm!
  2. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék az oxigénszenzorról jól tudom, hogy ez a lambdaszonda másik neve? Az oxigénszenzornak melyek a megfelelő értékei mVi? Milyen értékek között kell mozognia, ha megfelelően működik? A másik kérdésem az lenne, hogy bal első tompított izzó néha magától kialszik, ez mitől lehet? Az izzó teljesen jó benne. Ha viszont megmozgatjuk akkor működik ismét egy ideig jól. Mitől lehet ez a hiba? Találkoztatok már ilyennel? Mit lehet csinálni ilyen esetben? A válaszokat és a segítségét előre köszönöm.
  3. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy nektek is sokkal távolabb mutat a két oldalsó tükrötök G Astrákban? Ha igen az oldalsó tükrök körülbelül hány métert csalnak? Szerintetek oldalsó tükör üveglapjával lehet valami probléma mivel nagyon távolra mutatja a hátul vagy az oldalt levő autót sávváltáskor. Nektek mi a tapasztalatotok ezek kapcsolatban? A középső tükör viszont megfelelően közel mutatja a valós távolságot az autókról. Miért van a két oldalsó tükör és a középső tükör között távolság mutatásakor ekkora különbség? Van valakinek tapasztalata holteres plusz tükörrel kapcsolatban? Erről mi a véleményetek? szerintetek fel lehet tenni G Astra oldalsó tükreire? https://alkatreszek.hu/tk_3r_079_td?per_page=3 Ti milyen holteres tükröt ajánlanátok? Válaszokat előre köszönöm
  4. Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Ezek szerint lehetséges hogy sok rövidtávon és télén akár 10 fölé is akár. Kinek mi a tapasztalata a minőségi benzinnel kapcsolatban? Tényleg jót tesz az autónak? Rövidtávú használatkor érdemes használni az autóban? Mol EvoNeo 100 milyen tapasztalatok vannak?
  5. Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
  6. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék fogyasztással kapcsolatban rövid távon napi kb 5-6 km használat plusz hétvégén 25 km két részletben menne az autó ebből 12-14 km autópálya használat. Mennyi a reális fogyasztása Astra G x14xe motorú kombi Karavánnak? Ilyen 8-9 liter vagy több, akár lehet 10-12 liter is ilyen körülmények között télen? Mennyi lenne a reális 95 benzin Mol kútnál tankolt benziből fogyasztása egy ilyen autónak? Mennyi Evo Neo 100-as benzinnel a normális fogyasztása egy ilyen autónak? Válaszokat előre köszönöm
  7. Sziasztok! Lenne két kérdésem Astra G első lámpájába milyen helyzetjelző izzót kell tenni? Esetleg típus és a többi adatot is leírnátok. Rendszám tábla világításba milyen izzó kell tenni Asra G kombi? Esetleg típus és a többi adatot is leírnátok. Válaszokat előre köszönöm.
  8. Köszönöm szépen a válaszokat. Váróm hogy milyen tapasztalatod vannak a megrendelt termékről. Mennyi volt a szállítási díj a terméknek a jófogáson?
  9. Szia! Köszönöm a válaszodat. Valahol olvastam, hogy lehet Carvan hátsó szélvédőjére tenni is belülről. Köszönöm, ha megnézed. Várom a többi fórumozótárs tapasztalatát és véleményét is a kamerákkal kapcsolatban.
  10. Sziasztok! Autós fedélzeti kamerával kapcsolatban érdeklődnék. Olyat szeretnék, ami jó tolató kameraként is, használható és visszapillantóba van építve. Magyar menüje legyen. A tolató kamera felszereléséhez muszáj fúrni az autót? Nem lehet hátsó szélvédőre belülről felrakni tapadós részével? Nektek esetleg milyen van? Melyik hogy vált be? Milyen árba vettétek, és honnan? Én ezeket néztem: http://www.metroman.hu/termek/autos-ketkameras-dvr-menetrogzito-es-tolato-kamera-mlogic-m0733-fhd https://www.alza.hu/hobby/navitel-mr250-autos-menetrogzito-kamera-d5136884.htm#alternativy https://vennivalo.hu/termek/belso_visszapillanto_tukorbe_epitett_tolato_es_esemenyrogzito_kamera.html Mi a véleményetek róluk? Van valakinek tapasztalata valamelyikről? Válaszokat és a segítséget előre köszönöm.
  11. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék antenna talp gumi tömítéssel kapcsolatban, milyen jó az Opel Astra G kombihoz? Az autó adatai az aláírásomban szerepelnek. Sajnos az enyémet megette az idő. Ti esetleg már cseréltetek rajta ilyen alkatrészt? Ha igen honnan és milyen árba találtatok. Én találtam egyet interneten. Szerintetek ez jó lenne hozzá? https://opeleseknek.hu/tipusfuggetlen-termekek/opel-antenna-talp-tomito-gumi Válaszokat és a segítséget előre köszönöm.
  12. Sziasztok! Lenne egy kérdésem Mobil Super 2000 X1 10w40 motorolajról mi véleményetek róla? Van belőle külön benzines és Diesel változat is. Ha benzines autóba véletlenül ennek az olajnak a Diesel változatát teszi be valaki okozhat valami problémát vagy gondot? Lehet vele használni az autót így vagy le kell cserélni? Választ és a segítséget előre köszönöm
  13. Kellemes, szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok és, Boldog, békés balesetmentes új évet minden Fórumtagnak és Márkatársnak!
  14. Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a választ. Akkor ezek szerint nincs jó tapasztalatotok vele. Még gondolkozom hogy használjam vagy nem. Ha valakinek van még tapasztalata akár jó akár rossz páramentesítő spraykel kapcsolatban (nekem pumpás van) kérem írja meg.
  15. Szia Janó32! Én pont a napokban vettem Prevent páramentesítőt szóval azt mondod, hogy nem jó? Még nem próbáltam ki . Szerinted annyira rossz hogy ne is próbáljam ki? Másnak van Prevent páramentesítővel tapasztalata? Milyen? Érdemes használni vagy nem? Válaszokat előre köszönöm.
  16. Szia! Köszönöm a választ. Nem vezetek durva stílusban jól gondoltad. A lógó csapágynak milyen jellegzetes hangja van? Milyen hangra kell ilyenkor figyelni? Mivel írtad hogy ezt hallanám csak azért kérdezzem.
  17. Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy szerintetek mitől lehet hogy a hátsó gumijaim nem kopnak egyformán az egyik oldalon (jobb oldalon) 1 mm jobban kopik a gumi mint a másikon. Az első gumijaim egyformán kopnak. A hátsók mitől nem kophatnak egyformán? Mi okozhatja ezt a problémát? Okozhat ez valami különösebb műszaki problémát? Vezetés közben egyébként nem veszek észre semmi különöset. A válaszokat és segítségeteket előre köszönöm.
  18. Sziasztok! Sajnos megsérült az egyik hátsó lámpám. Szerintetek lehet így használni, vagy szükséges cserélni? Úgy látóm nem tört el. Lehet a lámpa burát javítani? Ellenőrzéskor (rendőri) mondhatnak valamit? Itt a kép (lent jobb oldalt van a sérülés) https://drive.google.com/file/d/0BwiFCSl5wsN6bnJBa1BMaF9Xa0U/view?usp=sharing Válaszokat előre köszönöm
  19. Sziasztok! Milyen márkájú nyári gumit ajánlanátok 195/60 R15 méretben? Sajnos defektet kaptam elől. A gumi valószínűleg teljesen tönkre ment. Úgy tudom hogy csak párban lehet a gumikat cserélni. Vagy nem muszáj a gumikat párban cserélni? Ezekről a gumikról mi a véleményetek? Van valakinek, valamelyikkel tapasztalata? Melyiket ajánlanátok és melyiket nem? http://www.gumitop.hu/nyari-gumik/25483-vredestein-sportrac-5 http://www.gumitop.hu/szemelygepkocsi/13518-continental-contipremiumcontact-5 http://www.gumitop.hu/szemelygepkocsi/3209-continental-contiecocontact-5 http://www.gumitop.hu/nyari-gumik/32240-bridgestone-re002 http://www.arukereso.hu/gumiabroncs-c3615/falken/ziex-ze-914-195-60-r15-88v-p134296027/ Szerintetek érdemes jó minőségű használt gumit venni? Vagy jobb az új gumiabroncs. Válaszokat és a mielőbbi segítséget előre köszönöm.
  20. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Tudom hogy valahol a fórumon már le van írva de nem találom váltószoknya és kézifék borítás cseréjének a leírását. Le tudnátok nekem lépésről lépesre írni hogy, hogyan kell cserélni a váltószoknyát és a kéziiknél lévő borítást? Le írnátok azt is lépésről lépésre hogy miként kell visszarakni is az újat. Válaszokat és a segítségét előre köszönöm.
  21. Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. 195/60 R15 gumikhoz milyen felni a jó. Én ezt lemezfelnit néztem 6x15 4/100, ET50. A gumimérethez jó ilyen méretű felni, fel lehet rá rakni 195/60 R15 gumit? A futóműhez jó az ilyen felni? Azon túl hogy nagyobb a gyári méretnél okozhat valami problémát? Válaszokat előre köszönöm.
  22. Szia! Nekünk is javasolta a szerelő hogy cseréljük ki a katalizátort. Először nekünk is csak kiütötték a belsejét, de az autónak ezek után nagyon csúnya hangja lett, úgyhogy ezt nem javasolnám saját tapasztalatból.Mivel gyárira nekünk nem volt anyagilag keretünk nagyon drága,ezért kicseréltük univerzális katalizátorra.Ennek már lassan 2 éve, az autó azóta is jól működik az univerzális katalizátorral. Az univerzális sokkal olcsóbb. De biztos hogy többiek is majd megírják a véleményüket. Remélem tudtam segíteni.
  23. Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.Teletankoláskor üzemanyagfolyása van az autónak! Ha teletankolok, akkor valahol folyik az üzemanyag. Eléggé. De ameddig hazaérek a kútról elmúlik a folyás. Van-e valami túlfolyó a túltankolás ellen a tank tetején vagy valami törött és menjek szerelőhöz vele? Vagy használhatóm így csak ne tankoljam tele? Az autó alján olyan mintha bilincsnél folyna? Vagy van ott valami tömítés, ami elromlott? Valami ötlet, hogy mi romolhatott el és miért ereszti a benzint teletankoláskor? Csak első kattanásig szoktam tankolni! Ha nem tankolom tele az autót akkor, nem szokta ereszteni benzint. Válaszokat és segítséget előre köszönöm.
  24. Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
  25. Szia! Köszönöm kobraCode-nak és neked is tgabika76 a válaszokat. Főleg azért kérdeztem mert elég keveset használóm az autót. Így mikor használom néha berángat az autó főleg alacsonyabb sebességnél EGR szelep csere volt, és fojtószelepház tisztítás is. Egyébként az mitől lehet hogy néha alacsonyabb sebességnél kicsit rángat az autó? Azt gondoltam hogy mivel kevesebbet használóm az autót érdemesebb magasabb oktánszámú benzint tennem. Csak nagyon ritkán évente maximum 1-2 használóm autópályán. Inkább rövidebb utakon 10-15 km használóm. A válaszaitokból arra gondolok hogy érdemesebb a jobb minőségi benzint tankolni. Mivel keveset használóm az autót szerintetek is érdemesebb magasabb oktanszámú benzint tankolnom? Jól gondolom hogy ilyen esetben érdemes ilyet tankolni?
×
×
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.