Jump to content

Lóránd0607

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  45
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

14 Segítőkész

Lóránd0607 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Város
  ---------------

Legutóbbi látogatók

624 profile views
 1. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy nektek is sokkal távolabb mutat a két oldalsó tükrötök G Astrákban? Ha igen az oldalsó tükrök körülbelül hány métert csalnak? Szerintetek oldalsó tükör üveglapjával lehet valami probléma mivel nagyon távolra mutatja a hátul vagy az oldalt levő autót sávváltáskor. Nektek mi a tapasztalatotok ezek kapcsolatban? A középső tükör viszont megfelelően közel mutatja a valós távolságot az autókról. Miért van a két oldalsó tükör és a középső tükör között távolság mutatásakor ekkora különbség? Van valakinek tapasztalata holteres plusz tükörrel kapcsolatban? Erről mi a véleményetek? szerintetek fel lehet tenni G Astra oldalsó tükreire? https://alkatreszek.hu/tk_3r_079_td?per_page=3 Ti milyen holteres tükröt ajánlanátok? Válaszokat előre köszönöm
 2. Lóránd0607

  Fogyasztás

  Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Ezek szerint lehetséges hogy sok rövidtávon és télén akár 10 fölé is akár. Kinek mi a tapasztalata a minőségi benzinnel kapcsolatban? Tényleg jót tesz az autónak? Rövidtávú használatkor érdemes használni az autóban? Mol EvoNeo 100 milyen tapasztalatok vannak?
 3. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
 4. Lóránd0607

  Fogyasztás

  Sziasztok! Érdeklődni szeretnék fogyasztással kapcsolatban rövid távon napi kb 5-6 km használat plusz hétvégén 25 km két részletben menne az autó ebből 12-14 km autópálya használat. Mennyi a reális fogyasztása Astra G x14xe motorú kombi Karavánnak? Ilyen 8-9 liter vagy több, akár lehet 10-12 liter is ilyen körülmények között télen? Mennyi lenne a reális 95 benzin Mol kútnál tankolt benziből fogyasztása egy ilyen autónak? Mennyi Evo Neo 100-as benzinnel a normális fogyasztása egy ilyen autónak? Válaszokat előre köszönöm
 5. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Lenne két kérdésem Astra G első lámpájába milyen helyzetjelző izzót kell tenni? Esetleg típus és a többi adatot is leírnátok. Rendszám tábla világításba milyen izzó kell tenni Asra G kombi? Esetleg típus és a többi adatot is leírnátok. Válaszokat előre köszönöm.
 6. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Köszönöm szépen a válaszokat. Váróm hogy milyen tapasztalatod vannak a megrendelt termékről. Mennyi volt a szállítási díj a terméknek a jófogáson?
 7. Szia! Köszönöm a válaszodat. Valahol olvastam, hogy lehet Carvan hátsó szélvédőjére tenni is belülről. Köszönöm, ha megnézed. Várom a többi fórumozótárs tapasztalatát és véleményét is a kamerákkal kapcsolatban.
 8. Sziasztok! Autós fedélzeti kamerával kapcsolatban érdeklődnék. Olyat szeretnék, ami jó tolató kameraként is, használható és visszapillantóba van építve. Magyar menüje legyen. A tolató kamera felszereléséhez muszáj fúrni az autót? Nem lehet hátsó szélvédőre belülről felrakni tapadós részével? Nektek esetleg milyen van? Melyik hogy vált be? Milyen árba vettétek, és honnan? Én ezeket néztem: http://www.metroman.hu/termek/autos-ketkameras-dvr-menetrogzito-es-tolato-kamera-mlogic-m0733-fhd https://www.alza.hu/hobby/navitel-mr250-autos-menetrogzito-kamera-d5136884.htm#alternativy https://vennivalo.hu/termek/belso_visszapillanto_tukorbe_epitett_tolato_es_esemenyrogzito_kamera.html Mi a véleményetek róluk? Van valakinek tapasztalata valamelyikről? Válaszokat és a segítséget előre köszönöm.
 9. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! Érdeklődni szeretnék antenna talp gumi tömítéssel kapcsolatban, milyen jó az Opel Astra G kombihoz? Az autó adatai az aláírásomban szerepelnek. Sajnos az enyémet megette az idő. Ti esetleg már cseréltetek rajta ilyen alkatrészt? Ha igen honnan és milyen árba találtatok. Én találtam egyet interneten. Szerintetek ez jó lenne hozzá? https://opeleseknek.hu/tipusfuggetlen-termekek/opel-antenna-talp-tomito-gumi Válaszokat és a segítséget előre köszönöm.
 10. Lóránd0607

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem Mobil Super 2000 X1 10w40 motorolajról mi véleményetek róla? Van belőle külön benzines és Diesel változat is. Ha benzines autóba véletlenül ennek az olajnak a Diesel változatát teszi be valaki okozhat valami problémát vagy gondot? Lehet vele használni az autót így vagy le kell cserélni? Választ és a segítséget előre köszönöm
 11. Lóránd0607

  Jókivánságok topikja

  Kellemes, szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok és, Boldog, békés balesetmentes új évet minden Fórumtagnak és Márkatársnak!
 12. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a választ. Akkor ezek szerint nincs jó tapasztalatotok vele. Még gondolkozom hogy használjam vagy nem. Ha valakinek van még tapasztalata akár jó akár rossz páramentesítő spraykel kapcsolatban (nekem pumpás van) kérem írja meg.
 13. Lóránd0607

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Szia Janó32! Én pont a napokban vettem Prevent páramentesítőt szóval azt mondod, hogy nem jó? Még nem próbáltam ki . Szerinted annyira rossz hogy ne is próbáljam ki? Másnak van Prevent páramentesítővel tapasztalata? Milyen? Érdemes használni vagy nem? Válaszokat előre köszönöm.
 14. Lóránd0607

  Általános műszaki problémák!

  Szia! Köszönöm a választ. Nem vezetek durva stílusban jól gondoltad. A lógó csapágynak milyen jellegzetes hangja van? Milyen hangra kell ilyenkor figyelni? Mivel írtad hogy ezt hallanám csak azért kérdezzem.
 15. Lóránd0607

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy szerintetek mitől lehet hogy a hátsó gumijaim nem kopnak egyformán az egyik oldalon (jobb oldalon) 1 mm jobban kopik a gumi mint a másikon. Az első gumijaim egyformán kopnak. A hátsók mitől nem kophatnak egyformán? Mi okozhatja ezt a problémát? Okozhat ez valami különösebb műszaki problémát? Vezetés közben egyébként nem veszek észre semmi különöset. A válaszokat és segítségeteket előre köszönöm.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.