Jump to content

rotel

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  153
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

rotel last won the day on Július 20

rotel had the most liked content!

Hírnév

14 Segítőkész

rotel névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  opel astra h
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.534 profile views
 1. Vegyél gyárit!Nem drága és tökéletes.
 2. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Mindkét jelzés megszűnik.
 3. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Tech2 vagy OP-COM a megoldás.Ez nálam is ki van iktatva.
 4. rotel

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Fék-gáz benyom ráadott gyújtásnál és kiadja a tárolt hibákat,ha vannak.Amennyiben nincs,úgy ECN 0000 látszik.Bár lehet olyan eltárolt hiba,amit csak OP-COM-mal,vagy TECH2-vel lehet kiolvasni. Amennyiben a vízhőmérséklet jeladó a hibás,nem egy nagy tétel (pár ezer Ft).Igaz,ha rossz akkor tud érdekes dolgokat produkálni.
 5. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Fejed felett középtájon?
 6. Azzal a 10W40-es olajjal végképp hazavágod a motort.Ilyen olaj nem való H Astrába!Tedd rendbe a motort (a twinport-ot is) és mérséklődni fog az olajfogyasztás.
 7. Nem szeretek reklámot csinálni semmilyen terméknek,mert általában nem nagyon hiszek ezekben.Viszont az előző autómon (2000-es évjáratú 1,2-es B Corsa X12XE motorkód,16 szelepes ECOTEC ,valós 150 ezer km-nél ) olyan probléma jött elő,hogy az egyik hengerben 6 bar volt a nyomás kompressziómérésnél (másik 3 henger 11 bar volt).A szerelőmmel gondolatban már szétkaptuk a motort.Utolsó esélyként javasolt egy XADO motorolaj adalékot,amit olajcsere előtt kell betölteni a motorba.Én kb.200 km-t mentem vele és nehezen hittem el,de visszaállt az összes hengerbe a nyomás átlag 12 bar körülire.Azóta is rendben a kocsi,mert ismerős vette meg és néha beszélünk.
 8. A szolenoidokat is cseréld ki,mielőtt még az új kerekeket is tönkretenné!Nekem se volt hibakód (tünetek viszont dögivel ).Mindent cseréltem (szolenoidok,okoskerekek,vezérlés,vízpumpa)
 9. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Az 1.kérdéshez kapcsolódva,szerintem inkább a fűtőmotor hangját hallod,annak a tengelye szokott elromlani a H Astrák esetén és állandóan megy a motor,mert nem találja a végpontokat.
 10. rotel

  Zene

  Igen megoldható,csak a megfelelő embert kell megtalálni hozzá.Jelen esetben itt a topicban keresd Somi-t!Ő megoldja a problémádat.
 11. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Természetesen lehetséges.Viszont én azt javasolnám,hogy ugord át a BID-et és inkább legalább GID-re válts.Nem nagy anyagi differencia és azért többet tud jóval. A csere menete,hogy OpCom-mal vagy Tech2-vel a régit le kell tanítani és természetesen az újat fel kell programozni.Nem vagyok benne teljesen biztos,de nem árt ha megvan a Carpass.
 12. rotel

  Egyéb csevegés

  Végül is. Később aztán nagyon tud hiányozni a sok hasznos extra:tempomat,riasztó,alufelni,deréktámasz,könyöklő,tolató radar,normális kijelző,jobb minőségű fejegység,aux csatlakozó,automata klíma,egy jobb minőségű vaskosabb fogású bőrkormány.Persze ez részemről szigorúan magánvélemény.
 13. rotel

  Egyéb csevegés

  Ez a járgány egy alap fapados Essentia.
 14. rotel

  Zene

  Wav formátum kell hozzá.Ellenben annak nem sok értelmét látom,hogy a You Tube-ról szedj le tömörített zenét,amit megint konvertálgatni kell.Próbálj meg inkább flac,ape, stb.formátumokat keresni (ezek veszteségmentes formátumok).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.