Jump to content

rotel

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  143
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

rotel last won the day on Július 20

rotel had the most liked content!

Hírnév

14 Segítőkész

rotel névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  opel astra h
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.492 profile views
 1. rotel

  Zene

  Igen megoldható,csak a megfelelő embert kell megtalálni hozzá.Jelen esetben itt a topicban keresd Somi-t!Ő megoldja a problémádat.
 2. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Természetesen lehetséges.Viszont én azt javasolnám,hogy ugord át a BID-et és inkább legalább GID-re válts.Nem nagy anyagi differencia és azért többet tud jóval. A csere menete,hogy OpCom-mal vagy Tech2-vel a régit le kell tanítani és természetesen az újat fel kell programozni.Nem vagyok benne teljesen biztos,de nem árt ha megvan a Carpass.
 3. rotel

  Egyéb csevegés

  Végül is. Később aztán nagyon tud hiányozni a sok hasznos extra:tempomat,riasztó,alufelni,deréktámasz,könyöklő,tolató radar,normális kijelző,jobb minőségű fejegység,aux csatlakozó,automata klíma,egy jobb minőségű vaskosabb fogású bőrkormány.Persze ez részemről szigorúan magánvélemény.
 4. rotel

  Egyéb csevegés

  Ez a járgány egy alap fapados Essentia.
 5. rotel

  Zene

  Wav formátum kell hozzá.Ellenben annak nem sok értelmét látom,hogy a You Tube-ról szedj le tömörített zenét,amit megint konvertálgatni kell.Próbálj meg inkább flac,ape, stb.formátumokat keresni (ezek veszteségmentes formátumok).
 6. Én mielőtt nekiesnék a kuplungnak,azért jobban szemügyre venném a váltókulissza alatt lévő motortartó bakot.Sokszor az a hunyó ilyen tüneteknél,bár többnyire csak addig,amíg a motor nem éri el az üzemi hőfokot.
 7. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Lehet cserélni,de a régit le kell tanítani az újat fel kell tanítani.Ehhez Tech2 vagy OP-com kell és nem árt,ha megvan a carpass,mert a feltanításhoz kell a kód.Hangzásban is feljebb lépsz a CD70-nel a jobb végfokok miatt,de azért csodát ne várj. Amennyiben CD70-re váltasz,akkor viszont a kijelzőt is érdemes legalább GID-re cserélni (már csak a navigáció miatt is).
 8. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Lehet.
 9. Első körben gyertya-trafó hiba esélyes.Lehet üzemanyagnyomás gond is.A "traktorozás" itt nem játszik,ilyet az okoskerekek nem szoktak produkálni.Nincs mese,találnod kéne egy hozzáértő szerelőt.Facebook-on van több H Astra csoport is.Csatlakozás után ott is remélhetsz segítséget.
 10. rotel

  Zene

  Írtam privátot!
 11. rotel

  Zene

  Somi továbbra is "praktizál" .A múlt héten voltam nála és cuccai is vannak bőven.
 12. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Milyen kábel?
 13. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Természetesen igen.Arra kell csupán figyelni,hogy a régit le kell tanítani,az újat pedig fel kell tanítani a rendszerhez.
 14. Nekem 2 évvel ezelőtt ugyanez a projekt 30 ezer volt.Nagyjából reális az ár.
 15. Álló helyzetben kuplung ilyet nem nagyon csinálhat.Valamelyik gumibak lehet a hunyó.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.