Jump to content

rotel

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  141
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

rotel last won the day on Július 20

rotel had the most liked content!

Hírnév

13 Segítőkész

rotel névjegye

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  opel astra h
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.457 profile views
 1. rotel

  Egyéb csevegés

  Végül is. Később aztán nagyon tud hiányozni a sok hasznos extra:tempomat,riasztó,alufelni,deréktámasz,könyöklő,tolató radar,normális kijelző,jobb minőségű fejegység,aux csatlakozó,automata klíma,egy jobb minőségű vaskosabb fogású bőrkormány.Persze ez részemről szigorúan magánvélemény.
 2. rotel

  Egyéb csevegés

  Ez a járgány egy alap fapados Essentia.
 3. rotel

  Zene

  Wav formátum kell hozzá.Ellenben annak nem sok értelmét látom,hogy a You Tube-ról szedj le tömörített zenét,amit megint konvertálgatni kell.Próbálj meg inkább flac,ape, stb.formátumokat keresni (ezek veszteségmentes formátumok).
 4. Én mielőtt nekiesnék a kuplungnak,azért jobban szemügyre venném a váltókulissza alatt lévő motortartó bakot.Sokszor az a hunyó ilyen tüneteknél,bár többnyire csak addig,amíg a motor nem éri el az üzemi hőfokot.
 5. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Lehet cserélni,de a régit le kell tanítani az újat fel kell tanítani.Ehhez Tech2 vagy OP-com kell és nem árt,ha megvan a carpass,mert a feltanításhoz kell a kód.Hangzásban is feljebb lépsz a CD70-nel a jobb végfokok miatt,de azért csodát ne várj. Amennyiben CD70-re váltasz,akkor viszont a kijelzőt is érdemes legalább GID-re cserélni (már csak a navigáció miatt is).
 6. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Lehet.
 7. Első körben gyertya-trafó hiba esélyes.Lehet üzemanyagnyomás gond is.A "traktorozás" itt nem játszik,ilyet az okoskerekek nem szoktak produkálni.Nincs mese,találnod kéne egy hozzáértő szerelőt.Facebook-on van több H Astra csoport is.Csatlakozás után ott is remélhetsz segítséget.
 8. rotel

  Zene

  Írtam privátot!
 9. rotel

  Zene

  Somi továbbra is "praktizál" .A múlt héten voltam nála és cuccai is vannak bőven.
 10. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Milyen kábel?
 11. rotel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Természetesen igen.Arra kell csupán figyelni,hogy a régit le kell tanítani,az újat pedig fel kell tanítani a rendszerhez.
 12. Nekem 2 évvel ezelőtt ugyanez a projekt 30 ezer volt.Nagyjából reális az ár.
 13. Álló helyzetben kuplung ilyet nem nagyon csinálhat.Valamelyik gumibak lehet a hunyó.
 14. Lehet,hogy meglepő lesz,amit írok de nagyon sok esetben (csak hideg motor esetén)a rángatás oka a hátsó motortartó bak elöregedése.Érdekes módon,ahogy a motor eléri az üzemmeleg állapotot a jelenség megszűnik.Én is jártam így (igaz nem a mostani H Astrával,hanem az előző B Corsámmal).Nem elszigetelt jelenség,nagyon sokan jártunk már így.
 15. rotel

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Az "okoskereket" először ellenőrizném.Igaz,ehhez oldani kell a vezérműszíjat és ha kotyognak a kerekek,akkor sajnos cserések.A hibás szolenoid elméletileg hibakódot dob.Érdemes lenne egy pedáltesztet csinálni,hogy van-e bármilyen tárolt hiba. Az ablakmosó fuvókák itt is jók. A zárat én még bevallom,hogy sosem próbáltam....minek?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.