Jump to content
OPEL FÓRUM

rele

Forummember
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About rele

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 06/06/1984

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  BP

MOTE clubcard

 • City
  Nem adom meg
 1. Hi, Tud valaki méretet mondani G astra Caravanhoz, ablaktörlő lapát tekintetében? Előre azt találtam, hogy 500mm és 450mm, nem tudom ez jó-e...? Illetve hátra mekkora kell? (sajnos nem volt időm lemérni őket...)
 2. Igen, csak ebből van olyan változat ami H7/H7, ezért kérdeztem. Egyébként a halogénnel tényleg sz.r lehet a fénye.(ezért kérdeztem, hogy mi van benne...)
 3. Hi, Milyen a foglalata? DS2 vagy H7? És mi van benne? (ha nem DS2 akkor halogén?) Csak azért kérdezem mert nézegettem én is ezt a fajta lámpát (angol nyelvterületen sharkeye-nak hívják) de én nem szeretnék bele xenont szerelni. Nem tudom milyen lehet sima H7-el a fénye... Előre is köszi a választ.
 4. Ha a világítás kapcsoló nem nagyon akarja a tompítottat kapcsolni (mintha kontakt hibás lenne) akkor azon csak a csere segít vagy van egyéb trükkje, megoldása a problémának? Hiába tekerem oda, ütögetni, kicsit mozgatni kell hogy felkapcsolja, ha egyáltalán felkapcsolja a tompítottat...
 5. Nagyságrendileg mennyiből jött ki neked a mutatvány? Ezek az alkatrészek kellenek hozzá csak? Bocs a kérdésért, de baromira utálom már a dobot hátul. Kis párától is nyikorog mint a franc, szerviz meg nem tud mit kezdeni vele.
 6. Sziasztok, Nem tud valaki Kispest környékén egy megbízható klímást? Minden bizonnyal tölteni kellene a rendszerembe. Nem feltétlenül az olcsóság a lényeg, hanem legyen megbízható és értsen hozzá. (Inkább egyszer fizetek ki kicsivel többet, mint 3* hordjam az autót mindig máshoz) Előre is köszönöm a segítséget (Astra G Caravan 1.4-es Njoy)
 7. rele

  Astra G szervízelés

  Hülye kérdés, de hátha van valami praktika rá. Valahol lyukas a kipufogó rendszere az autómnak, ez nem kérdés. Hogyan tudom meg, hogy hol? Ha befogom hátul akkor minden bizonnyal látom, hogy hol, hiszen ott jön ki a füst(mondjuk nem füstöl annyira...). Viszont Elég alacsony az astra, nehezen tudok alánézni(persze nem lehetetlen). Szóval van rá valami ötletes megoldás az aknára álláson kívül? Ha a hátsó a lyukas akkor mennyire versenyképes ár a 4+ szolgáltatás az opel-nél? Azt hiszem 32-38e huf között van. Előre is köszönöm a válaszokat. (1.4-es Astra Caravan Njoy)
 8. rele

  Fogyasztás

  Tudom, elég sok tényezőtől függ, de kb milyen fogyasztás növekedéssel lehet számolni egy átlagos gyári 15"-os vagy 16"-os felni felszerelése után? Most lemezfelnik vannak az astramon (caravan) 1,4-es így 7-7,5 körül fogyaszt vegyes használat mellett. Csak érdekesség képen érdekel, hogy van-e egyáltalán különbség, ha csak a felni változik... Előre is köszi a válaszokat,
 9. Sziasztok, Szeretném megvalósítani az astrámban ezt az un. comming home funkciót. Tehát amikor zárom az ajtókat (Reteszelés/deadlock) vagy kinyitom akkor kapcsolja fel a lámpákat x másodpercre. Elöl a ködfényszóró vagy a tompított, hátul pedig a tolatólámpát szeretném erre a célra használni. Néztem két eszközt erre a célra, az egyik egy kész dolog, csak szerintem kicsit magas az ára... http://www.totalclosure.com/ A másik pedig vilcompnál szerezhető be(unimas-2p), nem kifejezetten erre van, de szerintem jó lehet. Amit nem tudok, hogy 30V/10A elég-e a lámpáknak(a 30V az oké, a 10A-ben nem vagyok biztos) Ennek itt a leírása: Programozható, dupla időzítő modul autós és hobby célra - 0.5 és 240 másodperc közötti működési időkre programozható - a két relé egymást követő működése is kiváltható egy indítójellel - 2 db 30V / 10A terhelhetőségű, független, morze érintkezős relé - indítási módok: negatív és pozitív szintváltozás vagy impulzus - pneumatikus v. elektromos, komfort-, és totálzárak illesztése riasztóhoz - motoros tetőablak záráshoz, közvetlen zármotor vezérléshez - egyedi időzítésekhez is, kapuzárás, beléptetés stb. - egyszerű, a feladathoz igazítható programozási módszer - kis méret, csatlakozós kivitel Szerintetek lehetne az utóbbit erre használni? (Nyilván kell szerelni egy kicsit, hogy az izzók kapjanak delejt...) Előre is köszi a hozzászólásokat.
 10. Tök jó. Ahogy a többiek is írták, majd egy pár részletet írhatnál. :lol:
 11. rele

  Gumi, felni kérdések

  Igen tudom, hogy csak 5 csavaros van, azért írtam, hogy most nem mennék bele egy 5 csavaros upgrade-be csak azért, hogy fel tudjam rakni :D meg aztán tényleg drága, de legalább szép is (szerintem) :lol:
 12. rele

  Gumi, felni kérdések

  Még annyit kérdeznék, hogy ezekhez a gyári felnikhez nem kell valami spec csavar? Vagy az csak ilyen extra amelyik "lopás gátlós"? Mennyit kóstál kb egy ilyen 7 küllös gyári alufelni készlet (4db) használtan? (vaterán néztem ott 60-ért van elég használt gumikkal, de nemtudom, hogy megére annyit.)
 13. Oke, de ebben az esetben sem lehetetlen. Feltéve ha nem égett feketére... Csak egy ötlet. Ezért írtam, hogy nem ismerem. Én csak számolok velük, általában félévente egyszer látok egyet :D hol ilyet hol olyat :lol:
 14. Kicsit kibic dolog, de nem látszanak azok a régi elszált ellenállások? Ha nincsenek kiöntve akkor a szinkód alapján meg lehet mondani az értéküket... (Gonolom nem felületszerelt, mert annak kicsi a teljesítménye.) Hozzá kell tenni, nem tudom milyenek vannak ott, ez csak egy ötlet.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.