Jump to content

Mantonio

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  65
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Mantonio névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1968-03-25

Elérhetőség

 • MSN
  mantonio@freemail.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Omega MV6 ,B Manta ,G Astra
 • Város
  Törökszentmiklós

Legutóbbi látogatók

2.066 profile views
 1. Mantonio

  AUTÓHIFI

  Halihó! Háát,a koakx hangszóró választásokat nem nagyon értem,mindenesetre nem ezek lesznek azok,amikkel boldog leszel hidd el. Egyik sem komponens szett.Neked kb. ez kellene, http://www.loero.hu/index.php?op=hir_reszl...ss=&archiv= ezt legalább tudom hogy jól szól,már 1 éve a párom G Astra -jába. Ha "igényes" zenét is szeretnél hallgatni ,akkor mindenképp zárt mélyládát javasolnék a csomagtartóba és a kalaptartó szélénél található gyári hangszórókat vagy simán benne hagyod csak "dugónak",vagy ki is veheted a helyükről és akkor ott is felmegy a mélyhang,ezt viszont próbálgatni kell,melyik hangzás tetszik jobban. Remélem nem tapostam nagyon bele a lelkivilágodba.De Te kértél hozzászólást. Üdv!
 2. Mantonio

  AUTÓHIFI

  Hali! Ez igaz.Teljesen hazavágja a hangzásképet.Ennek több oka is van.De vegyük csak a legkézenfekvőbb dolgokat.Ha a kalaptartóba szánt hangszórókat a fejegységről hajtod ami akárhogy nézzük még papíron sem több 40W-nál ,és a mély ládát ugye minimum 2x ennyivel.Nna akkor milyen hangerőhöz állítod be a hangzást?Ezen kívül ami szelt kelt a mélyláda,az nyomkodja a kalaptartóba szerelt hangszóró membránját is és nagyobb hangerőnél csúnya csattogó hang keletkezik. A mélyládának csak az a dolga,hogy a legalsó frekiket tolja ,a többire ott van a komponens szett.Egy jól beállított rendszernél nem hallod hogy hátulról jön a mély!De nagyon nagyon sok minden befolyásolja a színpadképet ,és minél több elemből áll a hangrendszer,annál nehezebb beállítani.Inkább kevesebb ,de jó minőségű hangszóróra költs.
 3. Mantonio

  Hűtés, fűtés, vízhőfok.

  Üdv! Köszönöm a választ a klímás is ezt mondta .Akkor meg kell lépnem ezeket sajnos,vagy nem sajnos. Mégegyszer köszönöm !
 4. Mantonio

  Hűtés, fűtés, vízhőfok.

  Ahha,az lehet,mert nekem már az újabb fajta első fényszóró van benne és nem is igazán kapok hozzá ,pedig szükségem volna egy baloldalira. Én is néztem mert a csatik is megvannak a motorokhoz,gondoltam lehet valami agyas kivette ,de még a gyári fényezés van rajta ,és nem látszik a csavarok helyén sem a nyom hogy valaha is lett volna.Mindenesetre működött a klíma rendesen,amíg volt benne gáz.Nyáron szerettem volna feltöltetni ,de azt mondta a klímás hogy az új fajta gázhoz meg olajhoz szimeringeket kellene cserélni szerinte.Elképzelhető? Előre is kösz Mindenkinek! :D
 5. Mantonio

  Hűtés, fűtés, vízhőfok.

  Háát,nekem C20NE gyári klímás és nekem sincs + ventim.Viszont helye van 2db.-is.Akkor most hol tartunk?
 6. Mantonio

  Hűtés, fűtés, vízhőfok.

  Háát,nekem C20NE gyári klímás és nekem sincs + ventim.Viszont helye van 2db.-is.Akkor most hol tartunk?
 7. Jja,ja ,jól beszélsz! És a te Szüleid is jó fejek,nna meg a dinnyét is nagyon szerettük.
 8. Szóval tényleg minden nagyon jól sikerült!És a csapat munka is kiváló,gondoljunk csak a többek közt 63db. tojásból rittyentett tojás rántottára! Gepárd,köszönjük ezt a frankó hétvégét is!
 9. Még ha tüzifa lett volna,de azt mondták vasúti talpfa! Tényleg jó kis Társaság ez!Megint jó volt együtt lenni
 10. Mi pedig : -péntek ebéd 2 adag -szombat ebéd 2 adag Köszi!
 11. Tiszta sor! A Borcsába egy jó kis limonádéra!De most rögtön 4 literrel indítunk!
 12. Nna ugyehogyugye!Ott van az a rántott husi a Milánóiban. A péntek esti "nyársalásra" gondolsz?
 13. Akkor pénteken nyársalás !Egyébként egy jó "menza kaja" tökéletesen megfelel.Ha már pihenni megyünk ,ne legyen kötelező mosás főzés takarítás.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.