Jump to content

KMilán

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  259
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  6

KMilán last won the day on Augusztus 19 2017

KMilán had the most liked content!

Hírnév

54 Segítőkész

KMilán névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1991-02-13

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Város
  Bakonyoszlop

Legutóbbi látogatók

728 profile views
 1. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  A hétvégén majdnem bejelentkeztem a karosszéria lakatoshoz....... közel volt.... Videó
 2. Astra gyári "HIFI"

  Valamilyen elektromos eszköz zavarhatja. Vagy sérült az antenna kábeled. Próbáld meg, hogy a közvetlen közelében más rádiókat is zavar-e a gyújtás. Az a kérdés rádiós szempontból, hogy az éteren keresztül, vagy a tápláláson keresztül érkezik a zavar.
 3. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Emberek! Lehet már volt itt téma, de tudjuk, hogy az Opel márka gazdát cserél. Szerintetek hogyan fog ez kihatni egy G astrára? Gondolok itt arra, hogy a jövőben várható az, hogy az alkatrészek drágulnak esetleg? Nem tudom hol készülnek a gyári alkatrészek, de ezekre lesz valamilyen hatása az átszervezésnek? Ha a gyári alkatrész drágul, valószínűleg az utángyártott is. Ha drágulni fognak az alkatrészek, az szerintem nem túl jó a szempontunkból. Esetleg alkatrészhiány is felléphet? Mert akkor aztán tuti elszállnak az árak.
 4. Karosszériaápolás

  Másodszor mosom az autót magasnyomású mosóval, erre a mai eredmény: https://1drv.ms/i/s!AhHWgHvPmgX6gZBzNwyj28F5IAuM8w Hát nem repdesek az örömtől. Azért ennyire tisztára nem kellett volna mosnia. Ráadásul egy gyenge kis mosóról van szó. (Bosch AQT 33-11 car wash set) Ezt gondolom már házilag elég nehéz lenne javítani. Egyébként az első lökhárító van a képen, a kerékjárati ív illesztésnél.
 5. Gumi, felni kérdések

  Az van nekem is Bár szerintem zajosabb, mint a nyári gumijaim (pirelli). Ilyen 10-15 fokban tud zajoskodni, mínuszokban mintha halkabb lenne. Amúgy most, hogy lent vannak a nyáriak, elgondolkodtam azon, hogy cseréljem-e őket. 5-6 mm-es a profilmélységük. Megérné ezt így eladni és venni másik szettet? Egy évet még biztosan kibírna, de kettőt nem hiszem.
 6. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  A tank és a hűtő között óriási a különbség. :D Utóbbiban megromlik a kaja egy idő után... szóval rossz befektetés. Igazából a teletankot vagy megengedheted magadnak, vagy nem. Szüleim most már tele tankolják, mert 40l nem nagy költség, na de ezelőtt egyterű volt, amibe dupla ennyi belefért. :D Sose volt benne teli tank....
 7. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Akkor már tegyétek a sorba az új Ladákat is.
 8. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Hát, ez attól függ milyen autó..... ezen az áron, ilyen idős autó úgy gondolom magasabb kategóriát képvisel az astránál. Valamilyen városi crossover, SUV lenne a kiszemelt? Esetleg Insignia, vagy hasonló méretű luxus autó? Külföldi esetén teljesen mindegy a szervizkönyv, meg a leinformálhatóság. Úgy gondolom az egyenlő a lehetetlennel. (Hacsak nem te magad teszed meg még külföldön). Márkakereskedő használtan se hajlandó alkudni, nekem az a tapasztalatom.
 9. Általános műszaki problémák!

  Nem, twinport szelepek csak a twinport motorokban vannak. Ezek a karocskák a mozgatásukra szolgálnak. Viszont, egész biztosan Z14XEP a motorkódod? De amúgy könnyen meg tudod nézni, ugyan ott lesz, ahol a videóban látod.
 10. Általános műszaki problémák!

  Van twinport szeleped, ha arra gondolsz. Itt van róla egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=FuhJCag9ePQ Ebben meg az, hogyan tesztelheted le: https://www.youtube.com/watch?v=kCZ1oLATemY
 11. Általános műszaki problémák!

  Na kérem, az önindító hibát megoldotta egy szerelő. Igaz 50-e körül lett a vége. Mivel elszállt a fűtéscső vissza irányú ága (lett rajta egy kis repedés, ami spriccelt) azt is cserélni kellett. De amúgy behúzótekercs, szénkefe és gyújtáskapcsoló elektromos része lett cserélve. Lekopogom, rendben van az autó.
 12. Általános műszaki problémák!

  4 litert? :O Az igen nagy mennyiség, azt biztosan látnád, ha csöpög/spriccel. Meg érezni is lehet a szagát elvileg. Álló helyzetben is fogy? Nem jelenik meg alatt foltokban? Az autó nem füstöl? Nem jön ki vastagon fehér kipufogógáz?
 13. Általános műszaki problémák!

  Üdv a csapatban. :D Nekem melegen nem indul, csak kattan. Aztán, ha kihűl, 50x is indíthatod, de beindul. Jelenleg a szerelőnél.
 14. Általános műszaki problémák!

  Miután visszatöltöttem, pár buborékon kívül nem nagyon jött, így gondolom, hogy csak annyi hiányzott. Továbbá, ha jól nézem ez a fűtéscső, annak is a visszafelé vezető ága. A spriccelésnek meg az lehet az oka, hogy igen közel van a vízpumpához. Járattam utána a motort, nem csökkent benne a szint, de közbe csöpögött a repedésen. Fűtés nem volt rákapcsolva, de egyébként volt. Leállítás előtt feltekertem maxig, hogy picit hűljön. Bár (lehet hülyeség) tettem ezt azért, hogy hamarabb kihűljön a motor. Az önindító nem húz be melegen sajnos. Jövő héten megy a szervizbe.
×