Jump to content

Adam1

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  5.042
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  7

Adam1 last won the day on Július 31 2016

Adam1 had the most liked content!

Hírnév

197 Segítőkész

1 követő

Adam1 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Város, Autók

 • Város
  Zalaegerszeg

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Legutóbbi látogatók

5.232 profile views
 1. Dízel

  Megnéztem mindhárom videódat (az esti nincs linkelve, de a youtube behozta), de én nem hallok semmiféle fura hangot. Hányadik másodpercnél, vagy milyen fordulatszámnál kellene hallani?
 2. Dízel tuning

  Chipelni kell azt!
 3. Általános műszaki problémák!

  Oldalt ne keresd, mert nem ott van. Isuzu motornál a hűtő tetején van a hőgomba a hűtő bal oldalán felül! Csaka benzineseknél van oldalt!
 4. A zégergyűrű tartja össze a két csövet. Azt kell pótolni.
 5. Futómű, gumik, felnik

  Kormánymű cseréhez nem kell kiszedni a motort. Csak a futómű keretet kell leengedni.
 6. Corsa B - Általános -

  Valaki meg tudná erősíteni, hogy a bal és a jobb oldali első lengéscsillapító B Corsán megegyezik?
 7. Dízel tuning

  1,7 TD Isuzuval lazán el lehet érni a 100 LE-t. Egy ismerősömnek van, valami brutál módon megy. Persze kormol is rendesen. Anyag van neki adva, és turbó nyomás másfél bar-ra fel van emelve. 2000-től tölt a turbó rendesen, hallani ahogy fütyül, nagyobb gázadásra 2-esben simán kapar. Szerintem veri a gyári 2.0 DTI-t is ebben a formában. Persze nem tartós igy a motor, a hajtókarcsapágyak és a hengerfej hamar letolja a gatyát.
 8. Corsa B - Általános -

  Ha nem akarsz, vagy nem mersz ilyen drasztikus módszerhez folyamodni, mint a hőlégfúvózás, van Trutle Wax nevű szer, olyasmi, mint a cipőbox, azzal átkened, és olyan lesz, mint az új. Rá kell kenni, és le kell dörzsölni róla. Én rossz zoknival szoktam csinálni.
 9. Elektronikák, elektromos kérdések

  Közben már megjavítottam mind a 4 szellőző rostélyt, és a klíma vezérlő javítása is meglesz lassacskán
 10. Dízel tuning

  Német motort szerintem ne piszkáld, nem bírja az a tuningot. Ami azon van turbó, az sokmindenre nem jó... Ha a forgalmiban 60 kW szerepel, akkor a motorszámnál mi szerepel? Lehet, hogy tudsz bele pakolni egy Isuzu motort. Azt fel lehet picit húzni, de nagyon nem, mert elfossa magát a hengerfej, és a hajtókar csapágyak.
 11. Elektronikák, elektromos kérdések

  Elég messze lakom pesttől, de köszönöm a felajánlást, ha arrafelé járok, lehet, hogy igénybe veszem! Ez a legközelebb aug 20 környékén lesz, előtte lévő pár napban! Így előre láthatólag alkalmas lehet az időpont? Mennyi időt vesz igénybe a panel javítása? Mikrokapcsolót kell rajta cserélni?
 12. Általános műszaki problémák!

  Valószínűleg megfektettétek az adagolót a 10-20 km-es húzással....
 13. Elektronikák, elektromos kérdések

  Amúgy most újítottam be egy C Vectrával Ez előző B Vectrámat többször darabokra szedtem, és összeraktam, a végén már rutinból ment minden. Ez azért egy kicsit más, azt már most látom. Amúgy hogy lehet kiszedni a vezérlőt helyéről? Annyira nem vészes még, de szerintem az a kis mikrokapcsoló kezdi megadni magát. Még egy kisebb hibája van az autónak. A légbefúvó rostélyok közül a két jobb oldalinak az alsó kis rácsa nem mozog, azaz nem lehet teljesen elzárni a befújt levegőt. Szerintem ragasztással könnyedén meg lehetne szüntetni a hibát, viszont ahhoz ki kéne imádkozni onnan valahogy. Ezeket hogy lehet kivenni?
 14. Elektronikák, elektromos kérdések

  Kétzónás klímánál a középső tekerentyű nyomógombja kicsit nehezen veszi az adást. Ezt lehet valahogy javítani? Klíma a menüből kapcsolható csak, így néha kell használni....
×