rolland Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Sziasztok lenne 1 kérdésem nem csinált még senkise olyant hogy ilyenkor is izzítson az autó? X20dtl! De igen en ,szoft modositasal .X20dtl -ek es Y20dth-nak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jerik92 Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 De igen en ,szoft modositasal .X20dtl -ek es Y20dth-nak is. helló és azt megtudod mondani hogy ki foglalkozik ilyennel illetve árban ez milyen nagyságrendű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jerik92 Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 De igen en ,szoft modositasal .X20dtl -ek es Y20dth-nak is. helló és azt megtudod mondani hogy ki foglalkozik ilyennel illetve árban ez milyen nagyságrendű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
morpheus77 Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Sziasztok! 2.0 dti y20dth menetközben kis sárga autó gyakran kivillan ilyenkor a járgány megtorpan alig húz,majd kialszik és ha mi sem történt volna minden rendben.Hibakód kiolvasva egr szelep hiba,szerelő ma szedszette meg is volt ragadva kipucolta majd összerakta.Hozom el a járgányt és mit ad a jóisten megint kezdi elöről az egészet!!! mi tévő legyek? szerelő szerint egr szelep csere lesz a megoldás,és ha nem? Nincs kedvem több tízezer forintott kidobni a szemétbe!Mit javasoltok mi a teendő ilyenkor? válaszotokat előre is köszönöm üdv mindenkinek! Ma lelett dúgozva az egr szelep állitólag így nem szívja a kipúfogó gázt és kilehet szűrni hogy az egr rosz e vagy sem,de alig jöttem el a szerelőtől megint kis autó felvillan autó megtorpan utánna megint mintha mi sem történt volna.Járt már így más is vagy csak engem szivat ennyire?amúgy a légtömegmérő szerintetek becsaphatja az elektronikát?és lehet az szarakodik? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Akkor ez is olyan mint a Z18XE. :icon1: A hozzá való tömítést nem lehet külön megvenni, az a termosztátház része, így együtt (termosztát+termosztátház+tömítés) pedig az ára a tizensokezres kategória, holott ha elég lenne csak a termosztátot megvenni, akkor jó bele az Ascona C20NE 2000Ft-os alkatrésze is (és ez is gyári). Csak ilyenkor vigyázni kell a szétszedésnél hogy a tömítés ne sérüljön, és akkor vissza lehet rakni a régit. szerzel egy darab 0.5mm.klingerit lemezt és kivágod a megfelelö formát belöle aztán szilikon zsirral összerakod többször is cserélhetsz termosztátot a töm .sokáig jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 t. uraim. az y17dt adagolóján van egy szelep alul ami ludas abban hogy a gázoil felszivárog a motor tetején lévö elektronikába. nálam még nem csinálja de már alul minden üzemanyagos. mi ennek a szelepnek a neve mert cseréltetni szeretném és nincs -e valakinek egy ilyen szerkezet elérhetö áron . nehéz kicserélni?kösz. egy fotonak örülnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paine Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 t. uraim. az y17dt adagolóján van egy szelep alul ami ludas abban hogy a gázoil felszivárog a motor tetején lévö elektronikába. nálam még nem csinálja de már alul minden üzemanyagos. mi ennek a szelepnek a neve mert cseréltetni szeretném és nincs -e valakinek egy ilyen szerkezet elérhetö áron . nehéz kicserélni?kösz. egy fotonak örülnék. Nem értek hozzá, de az y20dth-ban elég a tömítést cserélni, az sokkal olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 (edited) 5700-as hozzászólást nézd meg. Bocsi ezt astrának irtam, a 285. oldalon van. Nem elég tömitést cserélni, komplett szelepet kell, de azért biztosnak kéne lenni hogy az folyik. Az alsóból szokott felszivárogni a gázolaj, előtöltés szabályzó szelep a neve. Módosítva Május15, 2014 : mirra1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 y17dt inditási problémára tud valaki valamit? Izztókör rendben, üzemmelegen is csinálja. Leállitás után fél perc múlva már kétszer, háromszor inditózni kell hogy beinduljon. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 Már volt benne cserélve, még gyári GM-es termót is raktam. A baj nem azzal volt, hanem az összeszerelésnél valami tömítés nincs a készlethez. Mert hiába rakták össze, a nyomás elnyomta a termosztátot, és mellette ment a víz tovább. Lassan melegedett, és valóban ha bemelegedett és fűtöttem esett vissza. Most valami pasztával kitömítették, így frankó. Idő kell mire melegszik, de addig se forgatom a halálba. :) Az olajszűrőt nem figyelgetem, de nekem is idő mire kialszik a lámpicsku. Nekem valaki azzal magyaráztam hogy magasan van a gomba. Addig semmit nem szoktam csinálni amíg az ki nem alszik. 3-4 mp maximum. Egyébként OBD élő adatokat nézve az Olajnyomás LOW, na ezt nem értettem, hiába forgattam a motort akkor is. A CALORSTAT márkához papírforma szerint jár tömítés :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 t. uraim. az y17dt adagolóján van egy szelep alul ami ludas abban hogy a gázoil felszivárog a motor tetején lévö elektronikába. nálam még nem csinálja de már alul minden üzemanyagos. mi ennek a szelepnek a neve mert cseréltetni szeretném és nincs -e valakinek egy ilyen szerkezet elérhetö áron . nehéz kicserélni?kösz. egy fotonak örülnék. Olvasd el még a 113. oldalon a 2244-es hozzászólást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 (edited) Úgy látom hogy nemigazán aktiv már ez a fórum,legalábbis én nemnagyon kaptam válasszt a kérdéseimre, azt azért még megkérdezném hogy az y17dt denso adagolóján természetes a hungary felirat? köszönöm. Módosítva Május15, 2014 : mirra1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolland Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 Ma lelett dúgozva az egr szelep állitólag így nem szívja a kipúfogó gázt és kilehet szűrni hogy az egr rosz e vagy sem,de alig jöttem el a szerelőtől megint kis autó felvillan autó megtorpan utánna megint mintha mi sem történt volna.Járt már így más is vagy csak engem szivat ennyire?amúgy a légtömegmérő szerintetek becsaphatja az elektronikát?és lehet az szarakodik? Ha ledugozta az Egr-t meg vagyok gyozodve ,hogy megjellent a p0400 hibakod. Jo lenne egy diagnozist csinalni es a hibakodot kiirni. Ha a legtomegmerore gondolsz ,hogy rossz akkor az auto gyakorlatilag 2000 fordulatig nagyon lusta. Ezt le tudod ellenorzni egy Op-Com segitsegevel a mert adatoknal elso oldal . 3000 fordulatnal 750-850 mg kell merjen ,ha nem akkor mar faradt a legtomegmerod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
morpheus77 Elküldve Május17, 2014 Megoszt Elküldve Május17, 2014 Ha ledugozta az Egr-t meg vagyok gyozodve ,hogy megjellent a p0400 hibakod. Jo lenne egy diagnozist csinalni es a hibakodot kiirni. Ha a legtomegmerore gondolsz ,hogy rossz akkor az auto gyakorlatilag 2000 fordulatig nagyon lusta. Ezt le tudod ellenorzni egy Op-Com segitsegevel a mert adatoknal elso oldal . 3000 fordulatnal 750-850 mg kell merjen ,ha nem akkor mar faradt a legtomegmerod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Május18, 2014 Megoszt Elküldve Május18, 2014 Úgy látom hogy nemigazán aktiv már ez a fórum,legalábbis én nemnagyon kaptam válasszt a kérdéseimre, azt azért még megkérdezném hogy az y17dt denso adagolóján természetes a hungary felirat? köszönöm. Természetes, amit nemrég tetettem be azon is az volt. Itthon gyártják ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Természetes, amit nemrég tetettem be azon is az volt. Itthon gyártják ezeket. Köszi a választ, Te ki is tudnád nekem cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Köszi a választ, Te ki is tudnád nekem cserélni? Azért ezt szakemberre bíznám. Elég jó móka kicserélni, durván 5-6 óra ha nem több. Nekem is szerelő cserélte, sok dolgot le kell bontani, és az a legtöbb idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 5700-as hozzászólást nézd meg. Bocsi ezt astrának irtam, a 285. oldalon van. Nem elég tömitést cserélni, komplett szelepet kell, de azért biztosnak kéne lenni hogy az folyik. Az alsóból szokott felszivárogni a gázolaj, előtöltés szabályzó szelep a neve. köszi megnéztem a hozzászolást és megvettem ezt az elötöltés szsabályozo szelepet de nincs aknám meg félek nekiállni valaki esetleg tudna segiteni, mert a szerelöm nem mer nekiállni azt mondja vigyem adagolóshoz, de akárkinek nem adnám a kezébe megköszönném ha volna valaki és segitene ebben a dologban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május20, 2014 Megoszt Elküldve Május20, 2014 (edited) Azért ezt szakemberre bíznám. Elég jó móka kicserélni, durván 5-6 óra ha nem több. Nekem is szerelő cserélte, sok dolgot le kell bontani, és az a legtöbb idő. Szia. bocsi most látom hogy Te is beletetetted nem pedig beletetted. Módosítva Május20, 2014 : mirra1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május20, 2014 Megoszt Elküldve Május20, 2014 köszi megnéztem a hozzászolást és megvettem ezt az elötöltés szsabályozo szelepet de nincs aknám meg félek nekiállni valaki esetleg tudna segiteni, mert a szerelöm nem mer nekiállni azt mondja vigyem adagolóshoz, de akárkinek nem adnám a kezébe megköszönném ha volna valaki és segitene ebben a dologban. erre valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május20, 2014 Megoszt Elküldve Május20, 2014 (edited) Módosítva Május20, 2014 : astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 köszi megnéztem a hozzászolást és megvettem ezt az elötöltés szsabályozo szelepet de nincs aknám meg félek nekiállni valaki esetleg tudna segiteni, mert a szerelöm nem mer nekiállni azt mondja vigyem adagolóshoz, de akárkinek nem adnám a kezébe megköszönném ha volna valaki és segitene ebben a dologban. Keress rá a Vessz opel szervizre és beszélj vele. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee90 Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Üdv! X20DTL-es dízelem lelevegősödik.... befújás után beindul, és utána akár hányszor indítok indul, de kb 2 óra várakozás után megint nem indul! A motorba 128-ezer van, az adagolóm nagyon szép, nem folyik... mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtaxi Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Üdv! X20DTL-es dízelem lelevegősödik.... befújás után beindul, és utána akár hányszor indítok indul, de kb 2 óra várakozás után megint nem indul! A motorba 128-ezer van, az adagolóm nagyon szép, nem folyik... mi lehet a gond? Szia! Nézd meg a résolaj visszavezető csöveket. Nekem is azzal volt a baj. 1200 Ft 1 méter Gates cső, otthon cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Üdv! Régebben, Januárban még Lion márkatárs jelezte, hogy Gyulán van egy szaki, aki adagolóvezérlő elektronikát cserél, optimalizáltra, kijavítva megerősítve, 3 év garanciával. Van esetleg valakinek ilyen már beszerelve, mi a tapasztalata? Erőssen gondolkodom rajta....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts