Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ez nem láncos, z14xe motor van benne.

kérdem én akinek luxus kormánykereke van,az ilyen??

Ez szerintem valami utólagos (szétkopás utáni) "tuning"bőrözés.

Elküldve
a motorháztetőre gondolsz??

Szerintem nincs azzal baj.

De miért van rajta új rendszám??

nem tudom holnap beugrok megnézem itt van nem messze

Elküldve

Mert kintről behozott autó. A magyar piacon szerintem fehér holló kategória a digit klíma + napfénytető.

Csak azon csodálkozom, hogy nincs benne oldallégzsák.

Elküldve
Mert kintről behozott autó. A magyar piacon szerintem fehér holló kategória a digit klíma + napfénytető.

Tényleg jól felszerelt...

érdemes megnézni

Elküldve
arra még dobni kell egy kis aprót :excl:

Z12XE is láncos, és akkor marad zseton.

Kettéhajlott, amikor megtört, és így cserélni kellett. Na jó, nem állok be, a mindehasználtautótöröttezők sorba. Pláne úgy, hogy élőben nem is láttam.

Elküldve

Ez nem magyarázat, ugyanis nem mostanában került a csomiajtóra a H matrica. Elég kopottas. A rendszám viszont elég friss. Ettől független lehet, hogy valamikor külföldi volt. Fogalmiból kiderül.

Elküldve
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-4316831

erröl mi a véleményetek?

jobban hajlok 1.4 es felé a fogyasztás miatt mert főleg városba használnám

Nem tűnik rossznak.

De meg kell nézni. Én most vettem 2 hete!

Hallgattam Uhuhu-ra és a többiek tanácsára, 1,4 benyást vettem.

Szóval a tapasztalatom az, nagyon fontos az eredet, a normálisan vezetett szervizkönyv!

A km az relatív.

Elküldve
Autó vásárlásról van szó! :excl:

Astra G 1.2 Caravan. Ez csak vicc!

Akik nagyon takarékoskodni akarnak azok beépíthetik még a Z10XEP-et is.(1000 köbcenti-60 póniló)

Elküldve
Általában így is van, de én úgy jártam márkaszervíznél, hogy nem vettek észre egy repedt leömlőt (úgy tudom ez gyakori z16-18xe-nél)+repedt olajszűrőházat, pedig biztosan alánéztek, mert látták az olajfolyást. A fékeket is jónak nyilvánították a műszeres mérésen pedig mint kiderült nem voltak azok :excl:

Szval az se mindegy melyik márkaszervízbe viszed.

a repedt leömlőt csak hideg motornál hallani, ha már melegen is akkor vége a világnak... ( gondolom csak hidegen zakatolt, mert azt te is meghalottad volna ha melegen is szar) ezt mi se vettük volna észre...

a féknél meg a fékhatást nézték, a vastagságát nem. a fékhatás mérés parasztvakitás, semmi értelme. ( mondjuk ha felemleték suttyó dolog volt nem megnézni a vastagságot )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.