Kösze Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből pöpec! :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Képek: 1 2 3 4 5 6 7 8 És a végeredmény! http://kepfeltoltes.hu/080820/DSC01311_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080820/DSC01312_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Következő sztem a helyzetjelző lessz! :lol: Nagyon király lett öregem, nekem is csinálsz pízért? :lol:
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Nagyon király lett öregem, nekem is csinálsz pízért? :lol: Pézé nem., SÖRÉ ja az más! :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Pézé nem., SÖRÉ ja az más! :lol: :lol: Akkor majd "veszek" LED-t és elküldöm neked. O.K.? :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Ma elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Valami nem jól müködik az erőműben,ha ennyire ráérsz öcsém! :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Valami nem jól müködik az erőműben,ha ennyire ráérsz öcsém! :lol: Kiderült nagy gáz van ott, és gyorsan pakol és költözik, de nem meri elmondani senkinek :lol: :lol: :D
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Kiderült nagy gáz van ott, és gyorsan pakol és költözik, de nem meri elmondani senkinek :lol: :lol: :D Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol:
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol: Nem kell félni hisz tudod hogy uraljuk a helyzetet! :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol: Akkor Gőz van :lol: :lol: :D
Qpack Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Nem kell félni hisz tudod hogy uraljuk a helyzetet! :lol: :lol: Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű?
szobikari Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű? Visonta forever :lol: Már ha jól gondolom :D Azért mekkora poén lenne, ha rájönnétek, hogy egymás melletti szobából fórumozgattok :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Xray kicsit messzebb van, és nem szénnel fűti a rendszert. Még a neve is árulkodik. :lol: Mellesleg Laci! Faja a világítás. Mennyire világítja meg? Könnyen leolvasható este is? :lol:
szobikari Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Még a neve is árulkodik. :lol: Paks? :lol: Mert ha igen, akkor most szégyellem el magam... :lol:
FPepe Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Paks? :lol: Mert ha igen, akkor most szégyellem el magam... :lol: Pedig de... :lol:
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Xray kicsit messzebb van, és nem szénnel fűti a rendszert. Még a neve is árulkodik. :lol: Mellesleg Laci! Faja a világítás. Mennyire világítja meg? Könnyen leolvasható este is? :lol: Igen nagyon is látni sajna! :lol: Nem akartam hogy szóljanak ahmár ledes hogy halovány is a móka! Tényleg nagyon klassz!
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű? kollégának kolléga mert egy a cél :csak mi az uránt szelidítjük! :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 kollégának kolléga mert egy a cél :csak mi az uránt szelidítjük! :lol: :lol: Sugárzó egyéniségek lehettek! :lol:
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sugárzó egyéniségek lehettek! :lol: Az is. Ha majd egyszer találkoztok, be fogsz c@rni a röhögéstől. :lol: :lol:
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Pepe, szóljál rám, hogy betegyem az ablakemelődet a kocsiba. :lol: :lol: :lol:
FPepe Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Pepe, szóljál rám, hogy betegyem az ablakemelődet a kocsiba. :lol: :lol: :lol: Majd az enyémbe, ha leértünk. :D Vigyek szerszámokat? :D
szokola Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Köszi az infót, talán többre megyek igy, megnézem mi van ezekből. Mi a helyzet? Működik mér? Bontóban vetted amúgy? Nem volt még egy bontott ablakemelő esetleg? üdv. a.
szokola Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Köszi az infót, talán többre megyek igy, megnézem mi van ezekből. a 14.000 -ben kompletten benne voltak a 2 oldalra való kapcsolók is? A.
Thuby Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok. Középkonzollal van némi problémám. Méghozzá, hogy abszolút nem világítanak a tekerőgombok, illetve körülöttük semmi. BC világítása működik tökéletesen. Nem megy ezenkívül a világításkapcsoló háttérvilágítása (bár azt csak sejtem, hogy kellene lennie). Lehetséges, hogy valami nincs bekötve? De az is lehet, hogy előző tulajnál szépen sorban kiégtek az izzók, s hagyta, ahogy van. A levegőkeringetés gombját sikerült kivennem, illetve úgy emlékszem, a teketőket a középkonzolon, kiváve a szellőzőkapcsolót. A konzolt sem sikerült szétszednem, pedig próbálkoztam nagyon. Alsó két csavart kivettem, de felül valami roh@dtul fogja. Akinek volt már vele "élménye", szívesen venném a segítséget :lol: Köszi
aneleh Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok. Középkonzollal van némi problémám. Méghozzá, hogy abszolút nem világítanak a tekerőgombok, illetve körülöttük semmi. BC világítása működik tökéletesen. Nem megy ezenkívül a világításkapcsoló háttérvilágítása (bár azt csak sejtem, hogy kellene lennie). Lehetséges, hogy valami nincs bekötve? De az is lehet, hogy előző tulajnál szépen sorban kiégtek az izzók, s hagyta, ahogy van. A levegőkeringetés gombját sikerült kivennem, illetve úgy emlékszem, a teketőket a középkonzolon, kiváve a szellőzőkapcsolót. A konzolt sem sikerült szétszednem, pedig próbálkoztam nagyon. Alsó két csavart kivettem, de felül valami roh@dtul fogja. Akinek volt már vele "élménye", szívesen venném a segítséget :lol: Köszi Középkonzol
Recommended Posts