Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ma elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett!

Valami nem jól müködik az erőműben,ha ennyire ráérsz öcsém! :lol:

Elküldve
Kiderült nagy gáz van ott, és gyorsan pakol és költözik, de nem meri elmondani senkinek :lol: :lol: :D

Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol:

Elküldve
Hát ott gáz nem lehet,elvileg villanyt termelnek.Max Laci termel gázt a beleiben! :lol:

Nem kell félni hisz tudod hogy uraljuk a helyzetet! :lol: :lol:

Elküldve
Csak nem kolléga? (ME ZRt.) :lol: melyik erőmű?

Visonta forever :lol: Már ha jól gondolom :D

Azért mekkora poén lenne, ha rájönnétek, hogy egymás melletti szobából fórumozgattok :lol:

Elküldve

Xray kicsit messzebb van, és nem szénnel fűti a rendszert. Még a neve is árulkodik. :lol:

Mellesleg Laci! Faja a világítás. Mennyire világítja meg? Könnyen leolvasható este is? :lol:

Elküldve
Xray kicsit messzebb van, és nem szénnel fűti a rendszert. Még a neve is árulkodik. :lol:

Mellesleg Laci! Faja a világítás. Mennyire világítja meg? Könnyen leolvasható este is? :lol:

Igen nagyon is látni sajna! :lol: Nem akartam hogy szóljanak ahmár ledes hogy halovány is a móka! Tényleg nagyon klassz!

Elküldve
Köszi az infót, talán többre megyek igy, megnézem mi van ezekből.

Mi a helyzet?

Működik mér?

Bontóban vetted amúgy?

Nem volt még egy bontott ablakemelő esetleg?

üdv.

a.

Elküldve

Sziasztok.

Középkonzollal van némi problémám. Méghozzá, hogy abszolút nem világítanak a tekerőgombok, illetve körülöttük semmi. BC világítása működik tökéletesen. Nem megy ezenkívül a világításkapcsoló háttérvilágítása (bár azt csak sejtem, hogy kellene lennie). Lehetséges, hogy valami nincs bekötve? De az is lehet, hogy előző tulajnál szépen sorban kiégtek az izzók, s hagyta, ahogy van. A levegőkeringetés gombját sikerült kivennem, illetve úgy emlékszem, a teketőket a középkonzolon, kiváve a szellőzőkapcsolót. A konzolt sem sikerült szétszednem, pedig próbálkoztam nagyon. Alsó két csavart kivettem, de felül valami roh@dtul fogja. Akinek volt már vele "élménye", szívesen venném a segítséget :lol:

Köszi

Elküldve
Sziasztok.

Középkonzollal van némi problémám. Méghozzá, hogy abszolút nem világítanak a tekerőgombok, illetve körülöttük semmi. BC világítása működik tökéletesen. Nem megy ezenkívül a világításkapcsoló háttérvilágítása (bár azt csak sejtem, hogy kellene lennie). Lehetséges, hogy valami nincs bekötve? De az is lehet, hogy előző tulajnál szépen sorban kiégtek az izzók, s hagyta, ahogy van. A levegőkeringetés gombját sikerült kivennem, illetve úgy emlékszem, a teketőket a középkonzolon, kiváve a szellőzőkapcsolót. A konzolt sem sikerült szétszednem, pedig próbálkoztam nagyon. Alsó két csavart kivettem, de felül valami roh@dtul fogja. Akinek volt már vele "élménye", szívesen venném a segítséget :lol:

Köszi

Középkonzol

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.