kojakarettenetes Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Egy-két friss életkép: http://kep.psharing.com/400496.jpg http://kep.psharing.com/400497.jpg Ha ezért ki akarna herélni, akkor töröljétek plízzz: http://kep.psharing.com/400495.jpg :D Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :D Semmi baj. Majd rád gyújtok legközelebb... :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Én is csak elismerően szólhatok: Egy élmény volt! :D Köszönöm! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sikeresen haza vontatott Opelosfater. Max sebesség 152 km/h digit km órán. :D :wacko: Suzukis nem értette, hogy miért követjük még mindig. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Káááááááár. Voltunk lenn szombaton... Szombaton negyed kettőkor már a reptéren vártam a gépemre... Sajnálom... Tomi, a "repianyag" megvár szeptemberig?... Esküvő után kicsit "nyugisabb" lesz az életem, de legalábbis nem kell rohangálni intézkedni miegymás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Mi is jól éreztük magunkat, köszönjük mindenkinek, aki megteremtette a lehetőséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Köszönöm hogy ott lehettem , ismét iszonyatosan jól éreztem magam , és remélem más is az esti órákban! Köszönöm a MOTE vezetésnek a szervezést és a Manta Klubnak hogy létre jöhetett egy ilyen találkozó.... Köszönet a srácoknak , lányoknak akik hálás közönség voltak a bulin... Egy mondattal köszönet mindenkinek... :D Jajj és nagyon jó volt megdajkálni a a kis manta manócskát is, IMÁDNI való kiskölyök! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Én jól éreztem magam a találkozón, jó volt régi arcokkal újra találkozni és megismerni újakat :D Köszönöm mindenkinek ki szervezett,rendezett segített vagy csak közreműködött :wacko: Kabrió aranyos volt, gond nélkül megjártuk vele az utat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100801/P8010813_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100801/P8010815_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100801/P8010819_www...ltoltes.hu_.jpg jövőre egész hajtás hozzál, egy +váltó nem oszt nem szoroz :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Mi is köszönjük a szervezőknek, közreműködőknek, hogy ismét odatették magukat. Nagyon jól éreztük magunkat az időjárás ellenére is. Legalább nem melegedtek meg a piák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
b_omi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok, Nagyon jól éreztük magunkat! Holnap teszek fel képeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 köszönök mindent ! jó volt fiuk ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hát gyerekek ez nagyon brutál volt, :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 jövőre egész hajtás hozzál, egy +váltó nem oszt nem szoroz :D :wacko: :wacko: Utánfutón viszek egy komplett elejét. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 köszönök mindent ! jó volt fiuk ! :wacko: köszi zsolti még1x! segített a víz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Mi is köszönjük a szervezőknek, közreműködőknek, hogy ismét odatették magukat. Nagyon jól éreztük magunkat az időjárás ellenére is. Legalább nem melegedtek meg a piák. igen ennek is volt előnye látod ! a vodkás narancs nem élte túl ennek ellenére ! :D nem volt annyira trééé az idő,,, csak volt aki kevesebbet ivott ! :wacko: ezért ittunk picikét,, többet olykor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 igen ennek is volt előnye látod ! a vodkás narancs nem élte túl ennek ellenére ! :wacko: nem volt annyira trééé az idő,,, csak volt aki kevesebbet ivott ! :wacko: ezért ittunk picikét,, többet olykor :wacko: Azért a sátrat pikk-pakk öszecsomagoltuk Bundás hathatós közreműködésével, nem!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Tegnap mi is szerencsésen hazaértünk. csak egyszer álltunk meg táplálkozni a babával :wacko: , amúgy végigaludta az utat, akárcsak az esti bulikat a kempigben. elképesztő alvókája van. A tali a bulik nélkül is nagyon jó volt. sok gyönyörű mantát és egyebet láttunk. Örültem a sok ismerősnek és az új embereknek is akikkel összehozott minket a tali. Azért kicsit tényleg más volt mint egy Blitz. Ennnnnyi mantát életemben nem láttam!!!! :D csináltam én is képeket. amint a baba és a net engedi, közzé is teszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Jó volt a tali, köszi mindenkinek mindent! Képek linkjét megtaláljátok majd a megfelelő topicban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Sziasztok! nagyon jól éreztük magunkat, az esőt észre sem vettük.... :D ... Lehettünk volna kicsit többen is. de a Szombat tényleg vitte a Pálmát... A Veterán Opelesek is szép számban megjelentek. Remélem Már Holnap feltudom nyomni a képeket!! Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én is nagyon jól éreztem magam a csattanás ellenére, de megmondom őszintén azt hittem jóval több F-astrás lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 ... A Veterán Opelesek is szép számban megjelentek. Remélem Már Holnap feltudom nyomni a képeket!! Sziasztok. Hajjajj... Azok a vasak... :D Képeket meg várjuk :wacko: Tényleg, az a kép megvan valahol, amikor a kis RC Kadett C-t egy igazi C-nek a gépháztetején lefényképeztetek még a pályanapon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Gondolkodtam,hogy milyen Opel tipust nem láttam a találkozón Szombaton.. Nem volt például: Tigra A Rekord D-E Corsa C-D Ascona A :wacko: A Corsa TR-nek viszont örültem mert ritka darab. (van a családban is egy) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 ... A Corsa TR-nek viszont örültem mert ritka darab. (van a családban is egy) :D Izgalmas is volt abban ülni az M7-esen :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Rekord E volt, egy 2.3 TD :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts