uhuhu Elküldve Február8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2012 nektek a gáz nem hülyéskedik ilyen kurvahidegben? az enyém kicsit rángat, kicsit furcsán ránt a gázra, kicsit beteg :) kell neki 30-40 km mire életre kel... és ujra a régi lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 nálam nincs hiba :) hidegen tény hogy nagyon buta,de benzinen is ... meleg meg mint a repülő.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 nektek a gáz nem hülyéskedik ilyen kurvahidegben? az enyém kicsit rángat, kicsit furcsán ránt a gázra, kicsit beteg :) kell neki 30-40 km mire életre kel... és ujra a régi lesz.... De igen, csak nekem nem kell 30-40km. Mire eléri az üzemit (5-10 perc ketyegtetés + 5-6 km), már ######a! És azt jól látom, hogy gázzal hamarabb felmegy üzemire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 És azt jól látom, hogy gázzal hamarabb felmegy üzemire? szerintem igen ... 50-100 fokkal magasabb hőmérsékleten ég mint a benzin Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 nektek a gáz nem hülyéskedik ilyen kurvahidegben? az enyém kicsit rángat, kicsit furcsán ránt a gázra, kicsit beteg :) kell neki 30-40 km mire életre kel... és ujra a régi lesz.... Nálam is hibátlan. Ha otthonról indulok, járatom 3-4 percet, majd amire kiérek a hómentes útra már gázon van. De igen, csak nekem nem kell 30-40km. Mire eléri az üzemit (5-10 perc ketyegtetés + 5-6 km), már ######a! És azt jól látom, hogy gázzal hamarabb felmegy üzemire? Ha átkapcsol gázra, akkor fél perc sem kell, és elindul a mutatóm is. Lehet mert magasabb hőfokon ég, és lehet hogy nem a legjobb helyen van a reduktorom, és amire az felmelegszik, arra melegebb a motor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 nagy a fogyim :( 8.5 :) kérdem kutast mikor csökkentenek?? emelés lesz csak :( pont jött egy G taxi 1.6twp 40ekm gázon... szép meg jó csak mostanában sokkára kapcsol át.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csóri Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Osztom Mc-elek véleményét, szinte semmi különbség az erőben. Csak tankoláskor meglepő a fizetendő összeg. :D Ople Astra H 1,6 szerintem erősebb lett gázzal, és csendesebb. Padlógáznál is ugrik, alacson fordulaton meg nyomatékosabb. Nagy hidegben is max 1 km és átkapcsolt, (Stag4 plusz) nekem mostanában az tünt fel hogy közvetlen tankolás után lényegsen többet eszik (10lityi) a fedélzetim szerint 20-30 km után ha kinullázom a fedélzetit 8 körülit mutat, tankolásoknál fel lityi eltérés van csak amit a fedélzetim mutat és a tényleges tanoklás közötti külömbség szóval kb a valósat mutatja, tankolás után gyorsításkor a fedélzetim szinte kiakad 30-35-40 lityis is mutat ha átkapcsolok benzinre ugyen ilyen gyorsításra nem megy 20 főlé. Ősszel 6,5 volt a fogyasztásom benzinnel 10000km átlagában most 6000km gázzal 8,2 ezt picit sokallom talán nem véletlen hogy erősebnek érzem a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 én ma mentem H z14xep vel (harmlevi-é) meglepően gyengébbek éreztem azt benzinen mint az enyém gázon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 nagy a fogyim :( 8.5 :) kérdem kutast mikor csökkentenek?? emelés lesz csak :( pont jött egy G taxi 1.6twp 40ekm gázon... szép meg jó csak mostanában sokkára kapcsol át.. Erösödik a forint, csökken az olaj világpiaci ára, és az LPG ára nő? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Erösödik a forint, csökken az olaj világpiaci ára, és az LPG ára nő? :goofy: pont ezért kérdeztem rá... aszongya hogy most emeltek 10eft rajta hogy min azt nem mondta szerintem köbméteren Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 én ma mentem H z14xep vel (harmlevi-é) meglepően gyengébbek éreztem azt benzinen mint az enyém gázon.. Figyelek ám, Teee:D! Nekem úgy tűnt, hogy a G közvetlenebbül reagál a gázra, meg ugye a tömeg... De legközelebb valami nagyobb kört megyünk:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Figyelek ám, Teee:D! Nekem úgy tűnt, hogy a G közvetlenebbül reagál a gázra, meg ugye a tömeg... De legközelebb valami nagyobb kört megyünk:)! :D :D most így volt vagy így volt?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Köszi a gyors választ. Az a 2%, az semmi. A felső fordulatszám tartományban, mikor igazán akarsz menni, nem gyengébb, nincs ilyen érzésed? Klíma használata nem fogja meg jobban gázüzemben, mint benzin esetén? Azért kérdezem ennyire, mert ezeknél az 1.4 és 1.6 motoroknál azért minden lóerő "ajándék". És tartok tőle, hogy a beszerelés után lagymatag, rugalmatlan és lusta autóm legyen, mert azt nagyon bánnám. De megnyugtató a véleményertek, hogy nincsen észrevehtő különbség. Nállam van teljesítmény csökkenés. :angry: De a gázkútnál elfelejtem... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Ha mindenkinek rángat csak nekem nem, már azt fogom hinni hogy valami baj van az enyémmel :) Ja lehet a "ZAVOLI" a baj a gyengülésnek. (de legalább nem rángat :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Nállam van teljesítmény csökkenés. :angry: De a gázkútnál elfelejtem... :icon10: Ez jópofa, valahogy én is így vagyok vele. holtankoljak.hu pedig totál megbízhatatlan. BP III Bojtár szerinte 218, valójában 228. Pf... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ez jópofa, valahogy én is így vagyok vele. holtankoljak.hu pedig totál megbízhatatlan. BP III Bojtár szerinte 218, valójában 228. Pf... Írtam neki, kijavítják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2012 kaposvár oda-vissza 8.8 as fogyasztással :P cserébe ott 252 a gáz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Szlovák gáztesók :) mennyi most a gáz nálatok ? Sturovo-ban van e kút? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Szlovák gáztesók :) mennyi most a gáz nálatok ? Sturovo-ban van e kút? Én két hete jártam otthon Borsodban, és akkor 206 -ért tudtam Szlovákban tankolni. 0,69 Euro volt, és akkor 298-ért váltották a forintot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Én két hete jártam otthon Borsodban, és akkor 206 -ért tudtam Szlovákban tankolni. 0,69 Euro volt, és akkor 298-ért váltották a forintot. és helyileg hol tankoltál? én Edelénybe szoktam... de ott is baromi drága e pöstihez képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 és helyileg hol tankoltál? én Edelénybe szoktam... de ott is baromi drága e pöstihez képest Miért, mennyiért tankolsz BP-en? Én ma 240-ért tankoltam. :( 25-én megyek BP-re akkor tankolok 228-as BP-it. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Miért, mennyiért tankolsz BP-en? 220 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 220 228 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 és helyileg hol tankoltál? én Edelénybe szoktam... de ott is baromi drága e pöstihez képest Sátoraljaújhelyen. A határátkelőn van telepítve egy tartály, és ez csak 800m-es kitérő amikor otthon járok. :) Csak az árfolyam ne szálljon el, mert akkor drágul! A múltkorában már annyiba került, mint a pesti. Bár a sátoraljaújhelyi MOL kút még akkor is 20 ft-al drágább volt, tehát nagyon el kell romlani a forintnak hogy ne itt tankoljak amikor otthon vagyok! (A PB palackot meg 4100-ért töltötték a múltkorában, de ez már drágának számít.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 ma tankoltam egy pont 8 literest 450km/35.88l hétvégén megyek egy telitankos vidéket, kíváncsi leszek hogy sikerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts