Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

nektek a gáz nem hülyéskedik ilyen kurvahidegben?

az enyém kicsit rángat, kicsit furcsán ránt a gázra, kicsit beteg :)

kell neki 30-40 km mire életre kel... és ujra a régi lesz....

De igen, csak nekem nem kell 30-40km. Mire eléri az üzemit (5-10 perc ketyegtetés + 5-6 km), már ######a!

És azt jól látom, hogy gázzal hamarabb felmegy üzemire?

Megosztás:

nektek a gáz nem hülyéskedik ilyen kurvahidegben?

az enyém kicsit rángat, kicsit furcsán ránt a gázra, kicsit beteg :)

kell neki 30-40 km mire életre kel... és ujra a régi lesz....

Nálam is hibátlan.

Ha otthonról indulok, járatom 3-4 percet, majd amire kiérek a hómentes útra már gázon van.

De igen, csak nekem nem kell 30-40km. Mire eléri az üzemit (5-10 perc ketyegtetés + 5-6 km), már ######a!

És azt jól látom, hogy gázzal hamarabb felmegy üzemire?

Ha átkapcsol gázra, akkor fél perc sem kell, és elindul a mutatóm is. Lehet mert magasabb hőfokon ég, és lehet hogy nem a legjobb helyen van a reduktorom, és amire az felmelegszik, arra melegebb a motor is.

Megosztás:

Osztom Mc-elek véleményét, szinte semmi különbség az erőben.

Csak tankoláskor meglepő a fizetendő összeg. :D

Ople Astra H 1,6 szerintem erősebb lett gázzal, és csendesebb. Padlógáznál is ugrik, alacson fordulaton meg nyomatékosabb. Nagy hidegben is max 1 km és átkapcsolt, (Stag4 plusz) nekem mostanában az tünt fel hogy közvetlen tankolás után lényegsen többet eszik (10lityi) a fedélzetim szerint 20-30 km után ha kinullázom a fedélzetit 8 körülit mutat, tankolásoknál fel lityi eltérés van csak amit a fedélzetim mutat és a tényleges tanoklás közötti külömbség szóval kb a valósat mutatja, tankolás után gyorsításkor a fedélzetim szinte kiakad 30-35-40 lityis is mutat ha átkapcsolok benzinre ugyen ilyen gyorsításra nem megy 20 főlé. Ősszel 6,5 volt a fogyasztásom benzinnel 10000km átlagában most 6000km gázzal 8,2 ezt picit sokallom talán nem véletlen hogy erősebnek érzem a gépet.
Megosztás:

nagy a fogyim :( 8.5 :)

kérdem kutast mikor csökkentenek??

emelés lesz csak :(

pont jött egy G taxi 1.6twp 40ekm gázon...

szép meg jó csak mostanában sokkára kapcsol át..

Erösödik a forint, csökken az olaj világpiaci ára, és az LPG ára nő? :goofy:

Megosztás:

Köszi a gyors választ. Az a 2%, az semmi.

A felső fordulatszám tartományban, mikor igazán akarsz menni, nem gyengébb, nincs ilyen érzésed? Klíma használata nem fogja meg jobban gázüzemben, mint benzin esetén?

Azért kérdezem ennyire, mert ezeknél az 1.4 és 1.6 motoroknál azért minden lóerő "ajándék". És tartok tőle, hogy a beszerelés után lagymatag, rugalmatlan és lusta autóm legyen, mert azt nagyon bánnám.

De megnyugtató a véleményertek, hogy nincsen észrevehtő különbség.

Nállam van teljesítmény csökkenés. :angry:

De a gázkútnál elfelejtem... :icon10:

Megosztás:

és helyileg hol tankoltál?

én Edelénybe szoktam... de ott is baromi drága e pöstihez képest

Sátoraljaújhelyen.

A határátkelőn van telepítve egy tartály, és ez csak 800m-es kitérő amikor otthon járok. :)

Csak az árfolyam ne szálljon el, mert akkor drágul! A múltkorában már annyiba került, mint a pesti. Bár a sátoraljaújhelyi MOL kút még akkor is 20 ft-al drágább volt, tehát nagyon el kell romlani a forintnak hogy ne itt tankoljak amikor otthon vagyok!

(A PB palackot meg 4100-ért töltötték a múltkorában, de ez már drágának számít.)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.