hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 takarp is nyiregyi már 3 aktiv forumozó van ebből a régióbol Takarp Lacos és jómagam. Te inkább a BAZ, Heves és Nógrád megyei régióba tartozol, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Te inkább a BAZ, Heves és Nógrád megyei régióba tartozol, nem? Lacos miskolci én bekecsi 40km re msikolctol és 40kmre Nyiregytől, és ott petig Takarp lakik ők vannak hozzám a legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Lacos miskolci én bekecsi 40km re msikolctol és 40kmre Nyiregytől, és ott petig Takarp lakik ők vannak hozzám a legközelebb. Értem. Csak azt ecseteltem, hogy a forumon ilyen régió létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Értem. Csak azt ecseteltem, hogy a forumon ilyen régió létezik. tudom tudom, de, egy megint inaktív, kettő, pedig én arra gondoltam, hogy az lehetne a klubunk, csak be kéne lépnünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Balfék! nemtok neked privit írni, mert felvettél a címlistára :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Balfék! nemtok neked privit írni, mert felvettél a címlistára :huh: Axittem ezzel jót teszek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Balfék! nemtok neked privit írni, mert felvettél a címlistára :huh: No izsé korrigálva !! :lol: :D Küldd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 felhivtam az aktiv kollégák figyelmét a klub alakításra erre eltüntek ... velem van a baj? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 felhivtam az aktiv kollégák figyelmét a klub alakításra erre eltüntek ... velem van a baj? :lol: Biztos megijedtek. ....tőled? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 felhivtam az aktiv kollégák figyelmét a klub alakításra erre eltüntek ... velem van a baj? :D Ja jjaaa !! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 kössz ahogy Gabit idézzem: "milyen jo tudni hogy ennyi barátom van" itt is :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 van valakinek tapasztalata a carstyling-on hirdető pro-lips kft.-vel? 1130-as konit vennék, ott bő 10-zel olcsób, mint a kárászy-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 van valakinek tapasztalata a carstyling-on hirdető pro-lips kft.-vel? 1130-as konit vennék, ott bő 10-zel olcsób, mint a kárászy-nál. garit ad rá? mert mintha a karaszynál 3 év lenne a koni-kra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 garit ad rá? mert mintha a karaszynál 3 év lenne a koni-kra.. igen, 3 év itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Voltam ma lemosatni az autót, meg ha már ott voltam, beugrottam egy futóműállításra is. Kiderült, hogy a kormányom egy pár foggal el van rakva, kb. egy negyed fordulat különbség van a jobb és a bal véghelyzet között. Megkeresték a középállást és ahhoz beállították a futóművet, de a kormány így most elég érdekesen áll :huh: A kérdésem az lenne, hogy hányas dugókulcs kell a kormány levételéhez? Jól tudom, hogy 24-es? Egyébként a srác, aki a beállítást csinálta egy Kadett GSi-vel nyomul, és ismer GSi Devils-es embereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Én 22esre emlékszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Én 22esre emlékszem :huh: Ott a pont, valóban 22-es :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 gsi devils es az itteni gsi s is rem azok jobfejek mint ez az inaska, azota sicns semmi reakció... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 valaki foglalkozott már üvegszálas műgyantás dolgokkal?? én szeretnék ezt azt csinálni majd a kcosira belőle, és ha valakinek vanesetleg tapasztalata azt szívesen várnám. köszi előre is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 valaki foglalkozott már üvegszálas műgyantás dolgokkal?? én szeretnék ezt azt csinálni majd a kcosira belőle, és ha valakinek vanesetleg tapasztalata azt szívesen várnám. köszi előre is :huh: aznemolyaneccerű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 valaki foglalkozott már üvegszálas műgyantás dolgokkal?? én szeretnék ezt azt csinálni majd a kcosira belőle, és ha valakinek vanesetleg tapasztalata azt szívesen várnám. köszi előre is :lol: Tulajdonképpen csak egy külön szakma... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 ASTRA 1.4 GL van. Még csak most kezdem tanulgatni és nagyon megköszönném ha képpel ilusztrált szerelési tanácsokat kapnék tőletek. Persze ha van ilyen. Vagy esetleg linkeket ahol erről bővebett megtudok. A motorháztetőre hol lehet szigetelő szövetet szerezni? Bocsesz a tudatlanságomért. :huh: DE MAJD BELETANULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 ASTRA 1.4 GL van. Még csak most kezdem tanulgatni és nagyon megköszönném ha képpel ilusztrált szerelési tanácsokat kapnék tőletek. Persze ha van ilyen. Vagy esetleg linkeket ahol erről bővebett megtudok. A motorháztetőre hol lehet szigetelő szövetet szerezni? Bocsesz a tudatlanságomért. :huh: DE MAJD BELETANULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 1,4-esre minek az? Nem olyan "zajos", mint egy dizil. Egyébként bontóban biztosan kapsz, nemtúl jó állapotút. Boltban sztem csak rendelésre, horror áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 ASTRA 1.4 GL van. Még csak most kezdem tanulgatni és nagyon megköszönném ha képpel ilusztrált szerelési tanácsokat kapnék tőletek. Persze ha van ilyen. Vagy esetleg linkeket ahol erről bővebett megtudok. A motorháztetőre hol lehet szigetelő szövetet szerezni? Bocsesz a tudatlanságomért. :huh: DE MAJD BELETANULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Az 1.4-esre hivatalosan az EPC szerint nem jár szigetelés, ettől függetlenül én is tennék bele, ha egyszer a kezembe kerülne 1. Sztem is bontóban célszerű keresni, valami újabb benzines autóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 1,4-esre minek az? Nem olyan "zajos", mint egy dizil. Egyébként bontóban biztosan kapsz, nemtúl jó állapotút. Boltban sztem csak rendelésre, horror áron. Nem zajos csak mégis jobb lenne főleg télen hogy egy kicsit szigeteltebb. Vagy nem?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts