kmário Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Elöbb azért megnézném a jeladót, hogy rajta vannak-e még a kábelek. Szétbombázni még utána is lehet. ;) és hol keressem a jeladót??? :rolleyes: :D :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 motor alatt/mögött, a vezérlés mellett az olajpumpába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 motor alatt/mögött, a vezérlés mellett az olajpumpába. ;) ;) ;) ;) ;) :( esetleg valami közelebbi támpontot tudtok én sik hülye vok ehez..... má bocsi :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 pedig tök szépen leirtam. ennél közelebbit nem tudok mondani sajnos. tényleg a motor mögött , alul, a vezérlés mellett az olajpumpába betekerve található a jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 pedig tök szépen leirtam. ennél közelebbit nem tudok mondani sajnos. tényleg a motor mögött , alul, a vezérlés mellett az olajpumpába betekerve található a jeladó. okés ....köszi a segitséget kartárs.... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 nem tudja valaki hogy mitől akadhatott kia olajnyomásmérőm??? Hát ettől. KIA olajnyomásmérő sosem fog jól működni Opelban sztem. :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hát ettől. KIA olajnyomásmérő sosem fog jól működni Opelban sztem. :D ;) ;) nevetnem kellene???? :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Meglett a jeladó? Ha nem, akkor küldhetek képet egy kiszedett olajnyomás- jeladóról. Akkor legalább látnád mit kell keresni.Ez mondjuk C20XE-röl van, de szerintem az 1.6-os GSI-ben is olyan lehet. Ha kell kép, akkor küldd el az e-mail címed P.Ü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 [ amúgy én olyan suliba járok, ahol hülyítenek, nem okítanak :blink: ez mindenhol ígyen van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Na ezt nézzétek meg! Azért vannak még beteg emberek! :rolleyes: http://www.mobile.de/SIDmGO6vl.DEqLHTQffm9...11111196769080& Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na ezt nézzétek meg! Azért vannak még beteg emberek! :rolleyes: http://www.mobile.de/SIDmGO6vl.DEqLHTQffm9...11111196769080& A Smart utódja! Főleg fogyasztásban. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 ;) na megtaláltam a jeladót..hiányzott róla a vezeték...vagyis el volt szakadva... na most megcsináltam vagyis.. mikor nincs rajta gyujtás...a mutató ki van akadva...(végállásba miko elforditom a kulcsot a mutató visszaugrik az alapállásba.. beinditom akkor megint kiakad a végállásba... :D :rolleyes: na most akko még mi a fax csináljak vele??? :blink: ;) ebbig jól müködött..de egyszercsak megkergült... ez már régen volt de csak most volt lelkierőm nekiindulni..de itt már elakadtam... ;) ;) ötlet esetleg????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 ;) na megtaláltam a jeladót..hiányzott róla a vezeték...vagyis el volt szakadva... na most megcsináltam vagyis.. mikor nincs rajta gyujtás...a mutató ki van akadva...(végállásba miko elforditom a kulcsot a mutató visszaugrik az alapállásba.. beinditom akkor megint kiakad a végállásba... :D :rolleyes: na most akko még mi a fax csináljak vele??? :blink: ;) ebbig jól müködött..de egyszercsak megkergült... ez már régen volt de csak most volt lelkierőm nekiindulni..de itt már elakadtam... ;) ;) ötlet esetleg????? Nem lehet, hogy a kábel valahol testhez ér? Vagy, hogy fel van cserélve a két kábel? Vagyis ha egyáltalán kettö van belöle. Ezt nem tudom, mert Corsáét még nem láttam. De, ha már réren müködött normálisan, akkor akár már a jeladód is tönkremehetett közben. Más ötletem most így látatlanban nincs, de ha eszembe jutna valami, megosztom veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 A Calibráé akkor csinált ilyet, amikor fel lett cserélve a két kábel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 QUOTE(hemi @ 2004 Mar 18, 11:24 AM) kicsit régi dologra válaszoltál... amugy utána irta is, hogy felment, csak a bontóba rossz tartóvasat adtak a nyereghez, ezért nem ment fel.. O.K.! Már rájöttem uj vagyok itt! Bocsi! Szintén zenész! :rolleyes: Egyébként merre honolsz te helyileg? Jah, meg ha jól gondolom, akkor Bazs is szintén zenész lesz!Hamarosan! :blink: Pesten lakozom! Corsaclub Hungary-t erösitem. Most találtam rátok kb. féléve van Corsám a Cool a verdás Laca Corzájába beleszerelmesedtem és vettem egyet magamnak! Azota épitem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Most hol tartasz az építéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Most hol tartasz az építéssel? Kilakatoltam, elsöfék GSI Astra,fékszervo Kadett GSI tulajdonképpen várom a jó idöt mert eddig zima volt és rühelek fázni! De vettem motort, váltot, gólyalábat. De az elsö az volt hogy kirugtam belöle az üléseket és tettem bele Recarót+4pontos övet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Kilakatoltam, elsöfék GSI Astra,fékszervo Kadett GSI tulajdonképpen várom a jó idöt mert eddig zima volt és rühelek fázni! De vettem motort, váltot, gólyalábat. De az elsö az volt hogy kirugtam belöle az üléseket és tettem bele Recarót+4pontos övet. Én a vettem bele motort, és váltót résznél tartok, a többit majd úgy szépen lassan. Laca gépe tényleg nagyon állat.Minden téren. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Jár valaki innen a Corsaclub Hungary találkozoira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Jár valaki innen a Corsaclub Hungary találkozoira? Külön cég vagyunk ,de a Corsás talira szép számmal képviseltette magát mind2 klub tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Külön cég vagyunk ,de a Corsás talira szép számmal képviseltette magát mind2 klub tavaly. Ti hol vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 én a szobámba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 én a szobámba :rolleyes: Te kis humor Herold! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Gabi! Emlékszel a Cors A Caravan-ra? ilyen lett: mondjuk nekem nem jönnek be ezek a sárvédőívek, főleg hátul nagyon gagyi, a kerek jobb volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Olyan szerencsétlenül hosszú a kerék utáni rész is! Nekem nem tetszik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts