J0hnny Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Milyen cinikus vagy. :) Te is tudod csak nem mered mondani. :) Komolyan kérdeztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Komolyan kérdeztem... :D Én nem gondoltam komolyan... mármint a beömlőt, de mindig tanulunk vmit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loach Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok! Most tervezek venni egy A Corsát, a kérdésem az volna, hogy hátra lehet-e fejtámlát berakni? Előre is köszi a választ! Üdv, Loach Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok! Most tervezek venni egy A Corsát, a kérdésem az volna, hogy hátra lehet-e fejtámlát berakni? Előre is köszi a választ! Üdv, Loach Ha ledöntöd az ülést még a rotációs kapát is. (tudtommal nincs A korza hátsó támlával,de még Bnél is ritka) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 A-ból is van hátsó fejtámlás, de én még csak Angol fórumokon láttam ilyen autókat, szóval elképzelhető, hogy csak a szigeti piacra szánt változatokban van, de mondjuk logikus lenne, hogy a Csatorna innenső oldalán is előfordul. Gondolom nem lehet olyan macerás átalakítani ha már gyárilag is létezik ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Milyen a csomagtérajtód ? mennyire rohadt és milyen szinű ? Zöldben mán nem is jó:)? Ajtót, alsó FK merevítő rudat mikor viszed:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Amikor mondod hogy menjek érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Szia! Júniusi FRT-n kint lesztek? Megnézném bevetésen a narancssárga gyorskocsit. Ha csak fele olyan gyors, mint amilyen jó kiállása van... :D Már 2009-ben is nézegettem a kis Corsat a kiskunlacházai Speed Kupán, de nem volt sok időm rá, mert én is versenyeztem. Gratula hozzá, szép kis autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Szia! Júniusi FRT-n kint lesztek? Megnézném bevetésen a narancssárga gyorskocsit. Ha csak fele olyan gyors, mint amilyen jó kiállása van... :D Már 2009-ben is nézegettem a kis Corsat a kiskunlacházai Speed Kupán, de nem volt sok időm rá, mert én is versenyeztem. Gratula hozzá, szép kis autó! Szia Köszi szépen Gyere mi kint leszünk keres meg és beszélünk. Milyen gyors? Nézd meg az FRT honlapján. Üdv Mütyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Szia Köszi szépen Gyere mi kint leszünk keres meg és beszélünk. Milyen gyors? Nézd meg az FRT honlapján. Üdv Mütyi Ezt a Corsát láttam Én is a mostani FRT-n, tényleg nagyon megy. 1.6 16V van egyébként benne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Ezt a Corsát láttam Én is a mostani FRT-n, tényleg nagyon megy. 1.6 16V van egyébként benne? :) Szia. Igen 1.6 16V, kb 140LE, 690 kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Szia! Gelko után beállnék a sorba. Engem mindkettő érdekelne, szintúgy, ha nem rozsdás, vagy nem annyira mint az enyém. Holnap hozom el őket, most úgy néz ki kell mindkettő. Beteg lett a corsa. Elöször ha bekapcsoltam az ablaktörlőt rögtön kivágta a biztosítékot. Eljátszotta 3x-4x, majd működött. Ma meg magától bekapcsolt a hátsó törlő, ment mint a veszedelem le sem lehetett kapcsolni majd kivágta a biztosítékot és azóta jó biztivel sem megy, Ötletek ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Át kellene nézetni az egészet, mert szeretnek ezek megpörkölődni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 holnap nem is megyek vele...tényleg te nem vállalsz szereléseket ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Holnap hozom el őket, most úgy néz ki kell mindkettő. Ok! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Mi ez a nagy pangás itt, mindenki szögeli a vasat, hogy senki nem ír, vagy mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 hétvégén ismerősömék építenek egy f astrába turbós mocit,majd csinálok képeket és ha addig nagyon unatkoznál itt ,teszek fel pár képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Fel került a csomi ajtó fényezés elött. Flokolt müszerfal is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 hétvégén ismerősömék építenek egy f astrába turbós mocit,majd csinálok képeket és ha addig nagyon unatkoznál itt ,teszek fel pár képet :) Ki az? Nem kombi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Ki az? Nem kombi? :) nem kombi, és sztem a srácot nem ismered akié lesz a kocsi,viszont Cseh Feri is segédkezni fog aki ismerős lehet számodra is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Ok! :icon13: géptetőt oda tudom adni de nem fehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Van egy '92 A Corsam és kaptam egy univerzális fordulatszám mérőt melyből 5 vezeték lóg ki, ebből egy piros-fekete a világítás. Viszont van még egy piros egy fekete és egy zöld és nem tudom hogy hova kössem őket, mert hiába kötöm a piros feketét bárhova a műszer nem megy le nullára és semmit nem csinál. Sajnos csak francia leírást kaptam semmilyen emberi nyelvűt nem...ha esetleg valaki kötött már be ilyet, akkor segítsen rajtam! A válaszokat is előre köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Stefán, légy oly kedves!Ne kelljen fenyegetőznöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Stefán, légy oly kedves!Ne kelljen fenyegetőznöm! :D :evilgrin: Majd, ha elhoztam és lesznek saját képeim róla ;) A tiédnek eldőlt a sorsa akkor? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 géptetőt oda tudom adni de nem fehér :icon1: Hol található? Megtekinthető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts