hening Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 EPC szerint más a száma a C14NZ-hez valónak, mint a dieselesnek. Legfeljebb belepróbálja.
hening Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Oszt mi péz? :sowwy: Sztem megegyezünk. :lol:
J0hnny Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Sztem megegyezünk. :lol: Ettől féltem! :sowwy:
hening Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Ettől féltem! :sowwy: Nem kell félni. Nem fog fájni. :lol:
J0hnny Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Nem kell félni. Nem fog fájni. :sowwy: Nem kefélni? :lol:
hening Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Nem kefélni? :sowwy: Neked esetleg. Én ugyanis nős vagyok. :lol:
J0hnny Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Neked esetleg. Én ugyanis nős vagyok. :lol: :sowwy: Erre is tudnék még kontrázni,de már így is nagyon offok vagyunk. :lol:
autastra Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Sziasztok , elég barna már a folyadék a szervótartályban szerintem érdelmes lenne lecserélni ,csak nem tudom , hogy csináljam ha valaki elmagyarázná a lépéseket , megköszönném B)
hening Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Sziasztok , elég barna már a folyadék a szervótartályban szerintem érdelmes lenne lecserélni ,csak nem tudom , hogy csináljam ha valaki elmagyarázná a lépéseket , megköszönném B) Leveszed a szivattyúról a betáp csövet, ezután a kormányt teljesen kitekered jobbra, és balra. Ekkorr le fog jönni kb 1 l olaj. Visszateszed a csövet, felöntöd a friss olajat, beindítod, és 2-3 X teljesen kitekered jobbra, ballra. Ezzel kész is. :D B) Ja, mikor leengeded a régit ne járjon a motor, mert tönkre megy a szivattyú.
opel16v Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Szervópumpánál cső le, kifolyatod, aztán cső vissza, feltölt az új olajjal, majd légtelenít (motor beindít, kormány kopp-kopp kiteker párszor), majd szintet utántölt B)
opel16v Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 látom kihagytam a kifolyatásnál a kormány kitekert B)
hening Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 látom kihagytam a kifolyatásnál a kormány kitekert B) Én meg a szint utántöltést. B) :D
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Markos-Nádas rendőr kabaré: "Azért vagyunk hárman,mert ő jól lát,ő jól hall,ő meg mindig velünk van!" B)
opel16v Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Markos-Nádas rendőr kabaré: "Azért vagyunk hárman,mert ő jól lát,ő jól hall,ő meg mindig velünk van!" B) Ez nem a teremőr brigád volt? B)
FPepe Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Ez nem a teremőr brigád volt? B) De. Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó, ha jól sejtem B) :D Na, ezt is szétoffoltuk ;)
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Ez nem a teremőr brigád volt? B) Pontosabban a Markos-Nádas - Notre-Dami Teremőrök! Hallgasd csak! B) 5:52-től
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 De. Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó, ha jól sejtem B) B) Na, ezt is szétoffoltuk :D Az nem markos-nádas,hanem bajor-ihos.
Szitamanó Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 ..."Azért vagyunk hárman,mert ő jól lát,ő jól hall,ő meg mindig velünk van!" B) De így már négyen vannak! :D B)
FPepe Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Az nem markos-nádas,hanem bajor-ihos. Igazad van B) Hogy Te milyen szakértője vagy ennek a témának B)
opelkagl Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Szevasztok.elöször is azzal kezdem köszi opel16v a válto tanácsokat nyélbe ment az üzlet és már durozsol is az uj össz vissz szerkezet tárcsa válto posta 21000ft.szerintem jó kifogtam nem?de most az a kérdésem hogy leszeték a kormányt múltkor a gyagya haverjaim egy kapcsolo csere véget és azota ég a légzsák.kérdeztem a szervizt és azt mondták hogy ki kodolják 5000ért.hát sajna nekem ennyi most nem nagyon van de ti talán tudtok segiteni hogy ez nem e megy valahogy házilag?elöre is köszi.
FPepe Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Szevasztok.elöször is azzal kezdem köszi opel16v a válto tanácsokat nyélbe ment az üzlet és már durozsol is az uj össz vissz szerkezet tárcsa válto posta 21000ft.szerintem jó kifogtam nem?de most az a kérdésem hogy leszeték a kormányt múltkor a gyagya haverjaim egy kapcsolo csere véget és azota ég a légzsák.kérdeztem a szervizt és azt mondták hogy ki kodolják 5000ért.hát sajna nekem ennyi most nem nagyon van de ti talán tudtok segiteni hogy ez nem e megy valahogy házilag?elöre is köszi. Házilag nem megy, ha a légzsák átvezető nem sérült, akkor egy Tech műszerrel lehet törölni a hibajelzést. Egyébként milyen kapcsoló cseréjéhez vették le a kormányt? B)
opelkagl Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 ÉNIS EZT KÉRDEZTEM TÖLÜK MERT CSAK AZ INDEXET KELLET KICSERÉLNI,DE AZ OKOSOK MINEK SZETÉK LE MIKKOR HOZZÁ SE KELET VOLNA NYULNI A KORMÁNYHOZ,DE MOSTMÁR MINDEGY.EL BA........TÁK JÓL AKKOR.MEG MÉG EGY KÉRDÉS LESZEDTÜK A KÖZÉPSÖ DOBOT MERT SZÉT VOLT ÉGVE TELJESEN ÉS CSAK EGY CSÖ VAN HELYETE MÉG NEM JÖNN AZ UJ ÉS AZOTA ÉSREVETTEM HOGY OLTÁRI MODON BÜDÖS A FÜSTJE ÉS SZERINTEM JOBBAN FÜSTÖL MINT AHOGY KÉNNE DE VISZONT HA MEGKÜDÖM UTÁNNA NEM ANNYIRA MOTORNAK SEMI MÁS HANGJA NINCS,DE ÉN A BENZINRE SACOLOK HOGY SZA..R VAGY A KIPUFOGO MIATT,VAGY ESETLEG GYÜRÜ?NEM TUDOM DE A KONDENZ VIZ IS ÖMLIK BELÖLE
opel16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Sajna a légzsák hibajelzést csak tech-el lehet szerintem is törölni. A középdob miatt nem füstölhet jobban. Ha füstöl, akkor ott más bibi lesz. Kondenzvíz természetes, a katalizátor miatt. Főleg hidegindítás után.
Recommended Posts