Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Valamint a képen szereplő készüléket próbáld meg bedugni egy földelt magyar konnektorba :lol: ha sikerül, a spórolás már garantált :)

De ez licit, nem 3e lesz a vége...

:lol:

kb egy ezresből házhoz jön

Visit My Website

nagy üzlet :D na jó, ez épp nem szállít _Magyarisztánba :D

Elküldve
:lol:

kb egy ezresből házhoz jön

Visit My Website

nagy üzlet :D na jó, ez épp nem szállít _Magyarisztánba :)

ez mennyire komoly már :lol:

egy csomóan biztos megveszik, mer csak egy ezres, az előállítása meg mondjuk 50 Ft... elég jó üzlet...

Elküldve
ez mennyire komoly már :lol:

egy csomóan biztos megveszik, mer csak egy ezres, az előállítása meg mondjuk 50 Ft... elég jó üzlet...

jaj olyanok vagytok.... :lol: :)

Elküldve
Fenyőfaállításban mérnökember ismerősöm az ász: szerinte egyetlen módja a fenyőfa függőlegesre állításának a függesztés. Értsd:a plafonban lévő kampóra lógatja fel a fát. Gyönyörű megoldás, de egyben igaza van: a fa mindig függőleges és sosem dől fel :lol:

A fregolin meg nem száradt rendesen a teregetett ruha, ezért kiszámította, hogyha egy törülközőt forgatva a levegőben szelet csinál a fürdőszobában, pontosan hova álljon. Ezen már csak röhögni tudtam.

Múltkor csatornaépítés miatt átmentem egy udvaron, ilyen fémipari emberkék lehettek ott, a lényeg, hogy csináltak hulladék vasból terminátort, qwa jól nézett ki, legközelebb lefényképezem.

Elküldve
Múltkor csatornaépítés miatt átmentem egy udvaron, ilyen fémipari emberkék lehettek ott, a lényeg, hogy csináltak hulladék vasból terminátort, qwa jól nézett ki, legközelebb lefényképezem.

Az jó, majd publikáld, imádom az ilyen buhera-dolgokat :lol:

Elküldve
Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :lol: ................ :D .......... :lol:

idén meg is sütöm :D ,már bele próbáltam a citromot a szájába :)

Elküldve
Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :D ................ :lol: .......... :lol:

:lol: :) :D :D Ezen kifeküdtem!! :D :D Megkönnyeztem a hozzászólásod corsIKa :lol:

Ez sem rossz :lol:

Elküldve
az ex opelos OGGY-nak szülinapot vagy százat. :lol:

Köszönöm, köszönöm!

Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is!

Elküldve
szegénykém :lol: ....nem tudtam végignézni..

Én sem tartom viccesnek csak azt mikor beleereszti a karmait a fickó lábába. Én is szeretem a macskákat. Anyámnak is van két cirmosa :lol:

Elküldve
szivi...

ennyire nem jött be a ford??

Nemmondom, hogy rossz autó (pláne így, hogy lassan összeáll, ezt ajánlom is neki me széjjevágom), de egyszerűen nem tudom megszokni!

Elküldve
Nemmondom, hogy rossz autó (pláne így, hogy lassan összeáll, ezt ajánlom is neki me széjjevágom), de egyszerűen nem tudom megszokni!

szerk.:Eccerűen, teljesen hidegen hagy!

Eddig az összes Opelomat (volt jópár), rajongásig imádtam!

Főleg a géasztrát!

Elküldve
Én meg amit eladtam,azt meg is bántam!!

Hhúú énis nagyon megbántam, hogy eladtam!

Jobban tettem volna ha a + lóvén amit beletettem ebbe, inkább vettem volna valami jó kis motort!

Az az autó még jó ideig szolgált volna nálam, mindengond nélkül!

Na mindegy, így alakultak a dolgok mostmár, azember meg mindig ilyenkor "okos"!

Elküldve
Hhúú énis nagyon megbántam, hogy eladtam!

Jobban tettem volna ha a + lóvén amit beletettem ebbe, inkább vettem volna valami jó kis motort!

Az az autó még jó ideig szolgált volna nálam, mindengond nélkül!

Na mindegy, így alakultak a dolgok mostmár, azember meg mindig ilyenkor "okos"!

ezért jó a fórum.....

pl ha nem fórumoznék akkor valszeg én is bele szaladtam volna egy vezérműtengely törésbe :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.