Jump to content

dsteel

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.565
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

dsteel last won the day on Március 20 2014

dsteel had the most liked content!

Hírnév

38 Segítőkész

dsteel névjegye

 • Felhasználói rang
  dsteel
 • Születésnap 1977-06-24

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest, Zugló

MOTE klubkártya

 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

3.110 profile views
 1. dsteel

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Hali, nekem Z13DTH van, benne Genuine GM Dexos2 5W30-as olajjal, szerintem ez minden modern Opel motorba jó. Sosem értettem ezt a mit tegyek bele kérdést (most nem rád gondolok, hanem úgy általában), az a legjobb és kb legolcsóbb, amit ehhez a motorhoz fejlesztettek ki. Asszem ez olyan megfoghatatlan dolog, hogy "én jobb olajat használok", eddig még senki sem bizonyította be, miért ne lenne jó a gyári GM Dexos2 olaj. Egyébként bármit tehetsz bele, csak teljesítse a Dexos 2-t. És szerintem 5W30-as legyen. És a megadott intervallumban cseréld mindig. Ez nálam egy év, bár csak 8000-ret megyek egy évben, azt ajánlják, évente kell. Szerintem semmi nem lenne, ha csak kétévente cseréném egyébként, de ez elhanyagolható tétel ahhoz képest, hogy még nem mertem meglépni, hogy ne cseréljem.
 2. dsteel

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Jogos, így nem tudom.
 3. dsteel

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Hali, hirtelenjében:
 4. dsteel

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Eddig még mindig igy csináltam, egyszer 6, egyszer 4 évesen vettem, ezen az egy-két éven csak mostanság gondolkodtam el....
 5. dsteel

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Dettó. Most cseréltem klímakompresszort egy 100-asért... Valahogy egy 100-as mindig elmegy rá évente, de amig nem rohad, marad nálam is szerintem. Asszem már én is csak 1-2 éves autót vennék, öregebbet nem, viszont fapadosat nem szeretnék, úgyhogy sokat kellene rá pluszban költeni. Szóval marad egyelőre, 2008-as Z13DTH Caravan, panorámatetős
 6. dsteel

  Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Tök nem olyan a stílus! Mantec csak olajban volt otthon és abban is úgy, hogy kb a netről fellelhető infókat kopizgatta be, ráadásul elég faragatlan volt a stilusa. Ettől függetlenül erthetett az olajhoz. Csaba tök sok értelmeset mond, elektronikában főleg szerintem, igaz, néha kicsit tulragoz ezt azt, de lássuk be,ez főleg akkor, ha van, akiben vitapartnerre talál.
 7. dsteel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Persze, ezt mondom én is
 8. dsteel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Szerintem sokan a FB-csoportot nézik. Bár a hozzászólások színvonala (no meg a helyesírás) amott mélyen a béka segge alatt van, az a fórum ott 1000-rel pörög (igaz, a bejegyzések fele-2/3-a vagy konkrétan szemét és nem műszaki tartalomról szól, vagy isméteégetik a kb milyen olajat töltsek bele kérdést.) De nagy előnye, hogy ha értelmesen kérdezel pár percen belül jön a válasz.
 9. dsteel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Na ezt nem tudtam, köszi.
 10. dsteel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Szerintem nincs. Legalábbis nem találtam rá. Lefele egyet töröl vagy kikapcsol az automata, felfele meg automata. Néha nekem is jó lenne szakaszos, nem mindig találja el az optimális törlést. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy mindig nem találja el a megfelelő fokozatot
 11. dsteel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Ahhoz elvileg opcom is elég, én azzal csináltam, az jóval több embernek van. Viszont pesti vagyok.
 12. Z13DTH-nál falazás után szoftverből kiírattam, különben hibát dob. Valaki úgy használja, nekem jobban tetszik hibakód nélkül
 13. dsteel

  Fék, futómű, kormánymű

  Köszi a választ, asszem beszerzek egy párat ebből. Bár most ellenőriztem, szépen benne van minden zsír és elég passzentos a kupak is így. De nem árt, ha rákészülök és akkor még 10 évig jó lesz - akkor talán már a következő tulajnak.
 14. dsteel

  Fék, futómű, kormánymű

  Ennyire feltöltötted zsírral, hogy így áll benne? Ott egy lyuk van, legalább 1/4 kiló zsír van benne? Én csak kikentem az egészet körbe, miután 3 hete cserélték a gyári tornyot meg a lengéscsillapítókat. Úgy be volt rohadva, hogy flexelniük kellett. A kupakot én szilóval nyomtam körbe, miután bezsíroztam a tornyot, csak sziló volt ittthon. Tud valaki linkelni egy ilyen új tipusú kupakot? Nekem a régi van és az Opel Müllernél azt mondták, nincs is más, csak a kemény kupak. Viszont vennék rá módosítottat, ha van és nem tudom, hogyan keressek rá, mert nem tudom, mi a neve. Köszi.
 15. dsteel

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Nekem ok akkor Ha szemre nem gyanús a rendőrnek, sztem nem kötnek bele. Én vizsgára mindig kikötöm egyébként a DRL-t és fekete szigszalaggal leragasztom. Nekem szabályszerű a bekötés, pozíció teljesen, de jobb a békesség és ez csak 1-2 mozdulat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.