Jump to content

oggy

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  718
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  5

oggy last won the day on Március 8

oggy had the most liked content!

Hírnév

42 Segítőkész

oggy névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1971-12-19

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Attala
 • Érdeklődés
  ótók, motrok

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Y17DT 2001 Elegance
 • Város
  Attala

Legutóbbi látogatók

1.763 profile views
 1. oggy

  Középkonzol kivétele

  Túlparázod ezt a középkonzol kivételt!A múltkor negyed óra alatt kikaptam (ebbe az időbe benne volt a rádió kiszedő tüskéinek keresése is).Ezen kívül eddig 1x szedtem szét ezt, de minden adja magát! Muszáj volt benéznem a fölső kijelző mögé, mert vhol olvastam, ha egy szál el van vágva a vezeték kötegben akkor bekapcsolt nemgyári rádiónál is mutatja a dátumot.Naszóval nem a KÉKFEHÉR szálat (k.hőm. érzékelő szála), hanem a pirosfehér szálat kell elvágni!..és igy mutassa a dátumot, meg ha a rádió bevan kapcsolva gyújtás nélkül akkor a kijelző sötét marad.
 2. A Bárdiban vettem tempomatos Magnetti Marelli indexkart.Akkor ez volt a legdrágább, de a boltban azt mondták, ne sajnáljam a jóra pénzt, mert az olcsóbbakkal csak a baj van.Mondjuk a kedvezményemre ennek az ára sem volt vészes (talán 3500Ft), eddig az elmúlt egy évben nem volt gond vele.
 3. Az Astra H első ülései belemennek a G-be faragás nélkül, de a hátsók nem.Mondjuk a gyári G ülések között is nagy különbségek vannak kényelmesség terén.Nekem plüss üléseim vannak, ezek állítólag sokkal kényelmesebbek a sima szövet ülésektől.Mondjuk a háttámla lehetne kicsit keményebb, de tényleg nem rossz ülések ezek.Viszont egyszer beruházok egy gyári sport garnitúrába!
 4. Van a Facebookon egy olyan csoport, hogy Y17Dt Isuzu Hungary.Lépj be oda, ott is van sok hozzáértő mágus, hátha ők tudnak vmi okosságot mondani a problémádra.
 5. Előző ködlámpátlan G astramon pillanatforrasztóval "vágtam" ki a ködös helyét, belülről a vonal mellett, aztán kis reszelés és tökéletes lett a végeredmény.
 6. Persze, hogy Uv álló, meg ufó álló! Nade komolyan, a gyári kihuzott 16 évet, meg ugye a nap is szítta, mert peremes, de az én szuper tömítesem kisem fog látszani a talp alól! Akkor most miről beszélünk?
 7. Ezt az antennatalp tömítés dolgot most énis körüljártam rendesen! Az itt belinkelt dolgokra is rábukkantam, de a legjobb és legolcsóbb tömítést a Wish-en találtam, 700 Ft, de az kb egy jó hónap alatt ér ide. Ráadásul hétvégén lekaptam az antennát, és most rádió nuku, terroista szalaggal a lyuk leragasztva, ideiglenesen. Aztán kínomban vettem egy noném antennát 1500ér, mert a tömítese hasonlított, de nem lett jó mert kicsi, igy visszavittem. Most viszont szereztem 2mm-es gumilemezt, s abból legyártom, aztán kész! Nem lesz gyári kinézete, de lexarom, csak ne ázzon be! Jaa a gyári töm. sz.rrá volt öregedve, totál elmálott, igy hiába szilóztam körbe akkor is beengedte a vizet!
 8. oggy

  Utastér,Belsőtér

  Jajj, már megint az antenna talp tömítés!! Picit beázik az enyém is, a "spec" külső szilózás ellenére is.. Cserélném, de spricnis a kocsi.Jó a sima tömítés, vagy csak az ablakmosós verzió? Kárpitot bontani kell? Láttam róla videót. Vagy csak kívülről ráhúzni? Meg ahogy láttam, nem olcsó a nem sima töm.
 9. Kész a kulcsom, megoldottam, elemtartó egyik lába volt törött, ahogy cobraCode fórumtárs is irta. Sima forrasztóval sikerült megforrasztanom, némi trükkel, mert kicsi a hely a láb mellett.
 10. Még az ősszel cseréltem hosszbordás szíjat, meg görgőket, ha jól emlékszem Magnetti Marelli gyártmányúak voltak a görgők, de ezeken sem középen futott a szíj. Szentségeltem is rendesen! Aztán csináltam hézagoló alátéteket és így jó lett.
 11. 100x szétszedtem már de nem látok ott semmi bibit, pedig az lehet a baj amit irsz. Megugye nincs se nagyítóm meg ilyen pirinyó forrasztó berendezésem sincs, csak a sima pill. forrasztóm van, azzal meg nem lehet megforrasztani, mégha megtalálnám a hibát akkorse. Ezért lehet élnék majd vmikor a lehetőséggel, hogy ránéznél erre a kulcsra. Irok Pü-t..
 12. Háát az én kulcsom is elég hektikusan működik, már egy jó ideje. Szinte naponta újra kell tanítani, meg sokszor hiába nyomom a gombot, a kis piros led baxik világítani!Olyankor a kezemhez ütögetem a kulcsházat, s magához tér. Vmi forrasztás lehet lötyög? kobraCode látom te kulcsban otthon vagy. Nem tudnál ebben esetleg segíteni nekem? Kaposvártól nem messze lakom.
 13. oggy

  Utastér,Belsőtér

  Tegnap hatalmasat szívtam! Történt, hogy pár napot kint állt az autóm, s közben volt eső is, és észrevettem, hogy beázik a csomagtartóm!! Óó hogyaza!! Elkezdtem nyomozni, bontani. Baloldalt, volt vizes az alsó filc, meg az elsősegély doboz ürege is vizes volt, meg felette is. Kédert levettem egy jó szakaszon, kitakarítottam a dzsuvát. Közben lebontottam baloldalt minden kárpitot is. Kannából locsoltam a kérdéses részt, de csak befolyt valahol. Több óra kinlódás után kijött a párom, és aztmondja, bakker ott folyik be a viz ahol a vezeték bemegy a kaszniba, bal fent. Oo, s tényleg igaza volt, (ezért is érdemes nőt tartani )! Az a gumi gégecső ahol bemegy az kaszniba, az lötyög az idő vasfogától, meg ugye felnyitva a hátsó ajtót oda folyik a viz is és belül végigfolyva a kaszniba a csomagtartóba landolt. Kap majd vmi nem ecetes szilót, oszt kész! Csak azért irtam le ilyen hosszan, ha másnál is vizes csomitartó bal fele, itt kezdjen el kutakodni!
 14. A Francia autó témához:Cimbimhez most vittek javításra egy egyöt décéji megányét. 2010-es autó, egygazdás, 130e km van benne. CSAK prémium gázolajjal jártak vele, hidegen nó padló, 10 ezrenként olajcsere. ÉS most főtengelycsapágyas lett a teknika
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.