Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Reggel kis suhant előttem/mellettem/mögöttem a szentendrein? :lol:

Világosszürke 5 ajtós volt hátul klubos matricával meg lexus lámpákkal.

Elküldve

Ma reggel megtankoltam. 7,07l lett az átlagfogyasztás. De ez többnyire országút. És lassan mentem. És csak 185-ös gumi van rajta. Remélem nyáron kevesebb lesz, mert ez nem kevés.

Hm. Hát ez ilyen.

Elküldve
Ma reggel megtankoltam. 7,07l lett az átlagfogyasztás. De ez többnyire országút. És lassan mentem. És csak 185-ös gumi van rajta. Remélem nyáron kevesebb lesz, mert ez nem kevés.

Hm. Hát ez ilyen.

Szerintem meg télen ez abszolút elfogadható!(Én még nyáron is elégedett lennék vele :lol: )

Elküldve
Szerintem meg télen ez abszolút elfogadható!(Én még nyáron is elégedett lennék vele :lol: )

Igen, de 1.4-es. Az ősök 1.4-es ugyanilyen gépe 195-ös gumikkal 6,5-6,7 literrel jár. És én direkt 80-al mentem. Persze nem ez a létkérdés, csak papírra írva rosszul néz ki. De tudom nem vészes.

Elküldve
Igen, de 1.4-es. Az ősök 1.4-es ugyanilyen gépe 195-ös gumikkal 6,5-6,7 literrel jár. És én direkt 80-al mentem. Persze nem ez a létkérdés, csak papírra írva rosszul néz ki. De tudom nem vészes.

Nem a gumi méretéből adódott ekkora (0.57-0.47 L/100km) különbség.

Elküldve
Nem a gumi méretéből adódott ekkora (0.57-0.47 L/100km) különbség.

De hát pont ez az, hogy az enyém keskenyebb is ráadásul. Tehát elméletileg kevesebbet kellett volna fogyasztania. Na mindegy.

Elküldve
De hát pont ez az, hogy az enyém keskenyebb is ráadásul. Tehát elméletileg kevesebbet kellett volna fogyasztania. Na mindegy.

Ezért mondom, hogy semmi köze hozzá. Keresd az azonosságokat és különbségeket: felhasznált anyagok, cserék, karbantartás ideje, átlagos használat körülményei.

Elküldve
Vauxhall-Z163,Opel-163,vagy fordítva. :D

Tehát akkor a 163-as kód az mindenképen egy színt jelent csak?

Mert a kékesszürke Z163-as kódú astrámhoz rendeltem lackstiftet. És 163-as kód van rajta. A minta szerint meg tök szürke.

Tapasztalatod esetleg, vagy valakinek? Vagy rákenésnél kiderül majd? :lol:

Elküldve

Mert a kékesszürke Z163-as kódú astrámhoz rendeltem lackstiftet. És 163-as kód van rajta. A minta szerint meg tök szürke.

Próbáld meg,egy nem annyira feltűnő helyen,és kiderül a dolog!

Elküldve

A színkódban a Z betű jelentése "Zweischichtlackierung", azaz kétrétegű lakkozás. Ezzel asszem meg is van a válasz a kérdésedre: a szín ugyanaz, csak két réteg lakk van rajta.

Elküldve
A színkódban a Z betű jelentése "Zweischichtlackierung", azaz kétrétegű lakkozás. Ezzel asszem meg is van a válasz a kérdésedre: a szín ugyanaz, csak két réteg lakk van rajta.

Hú köszönöm szépen! Ez durva, opel szalonban nem tudták megmondani sem azt hogy mit jelent a Z és azt sem, hogy miért lett kétrétegű a fényezésem. Pedig hát rajta van a kaszni tábláján, hogy Z163.

Köszi!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.