tgabika76 Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 ...motor rögzitő tampon... Megint gyarapodott a nemzetközi autós szókincsem, köszi! (Felénk azt motortartó baknak hívják, és simán okozhatja a problémát amúgy)
corsarulez Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 A hétvégén volt alkalmam hosszabb távon vezetni az Astrát - hát, jóval gyengébb, mint a 16 szelepesem volt. 5 emberrel próbáltam előzni, elég nehezen lendült be. Érdemes ilyenkor 3-asba visszaváltani, vagy ne nyúzzam szegényt? 4-esbe szoktam csak visszaváltani. ha már eléri a 110km/h-t, onnan már szépen gyorsul (145-el mentem, tovább nem mertem, állítólag a gépkönyv szerint ott lenne a vége.
gccastrasopron Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó ablaktörlőben csak a gumit? köszi!
Zachi Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Miez, valami műhelyteke? :) A vak is látja, hogy ez egy új sportág! Munkahelyi kalapácsvetőcurling. Semmi Nike, Adidas! A Beta a nyerő! :D
Zachi Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó ablaktörlőben csak a gumit? köszi! Ezt nemrég már kérdezted és még mindig igen. Én is csak a gumit cserélem benne.
szabiika11 Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Helló! Mi a véleményetek erről? Érdemes megvenni? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/motoralkatresz_henger_hengerfej/opel_astra_g_stb_1_4_1_8_16v_vezerles_szett_gyari_1584005714.html
Zachi Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Helló! Mi a véleményetek erről? Érdemes megvenni? http://auto-motor.va...1584005714.html Őszintén szólva, ilyesmit nem szívesen vennék ismeretlen forrásból. Tudod, már a Made in China feliratot is hamisítják.
dsteel Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Mi is ráérünk :) Atyám, folyik itt a munka rendesen! Most már értem, miért kell annyit túlóráznod, Elek!
GH Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Atyám, folyik itt a munka rendesen! Most már értem, miért kell annyit túlóráznod, Elek! Pálya mellett jobbra kis wellness részleg befigyel :D :D
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 holnap délben jön a vissza vágó :) valamivel fel kellett dobni a hangulatot :)
NorbyAstraG Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 holnap délben jön a vissza vágó :) valamivel fel kellett dobni a hangulatot :) Délben??? Ez már igen csak 13h-után volt :D
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Délben??? Ez már igen csak 13h-után volt :D nemtom miről beszél :D :D ha tényleg egy után volt akkor levonom :D :D
NorbyAstraG Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 nemtom miről beszél :D :D ha tényleg egy után volt akkor levonom :D :D Én csak a videós voltam :-p
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Én csak a videós voltam :-p inkább gyere fácséra :)
szopcsi13 Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Tudtok élni, mondhatom.... Nincs nálatok felvétel? Tisztábbak is vagytok, mint én szoktam lenni, meg a meló is könnyebbnek tűnik! :D
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Tudtok élni, mondhatom.... Nincs nálatok felvétel? Tisztábbak is vagytok, mint én szoktam lenni, meg a meló is könnyebbnek tűnik! :D most nincs:) mindig rakok fel hirdetést az álláskeresősbe... annyian keresnek engem mint Téged állás ügyben :)
Zachi Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 holnap délben jön a vissza vágó :) valamivel fel kellett dobni a hangulatot :) Na, mi van? A visszavágót nem adjátok? Sokat kért a DigiSport? :D
Mc-elek Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Na, mi van? A visszavágót nem adjátok? Sokat kért a DigiSport? :D most tollasozunk :)
szopcsi13 Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 most tollasozunk :) Azt is kalapáccsal?? Az szép lesz....
balage4 Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Sziasztok! Én könyöklőt szeretnék tenni G astrámba. Utána jártam, a gyári könyöklő az üléshez van rögzítve, ami tetszik is, csak elég húzós az ára. Kérdés a következő: ki milyen könyöklőt vett, használ, mennyire vagytok vele megelégedve, ill. mennyibe került. Én 15 körül szánok rá, gondolom ennyiért nem lehet csúcsminőséget kapni. Érdekelne a véleményetek és ha tudtok eladót, vagy boltot ahol jót lehet kapni írjátok meg légyszi. Előre is köszönöm! Balage24
GH Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 ma új fogyasztási csúcsot értem el :) mennyit eszik? betétből/tárcsából csak gyárit :P
Recommended Posts