Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2033-08-11 - 16:52 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz.

Kb. olyan, mintha egy letöltendő börtönbüntetés lenne:), de a vicces az az, hogy a Firefoxxal, nem tudtam belépni a fórumra utána a rendes felhasználóval, (mert a csírából nem enged kilépni... :) ), mind1 innentől kezdve explorerezek...

akkor mindkettőtök kérését teljesitettem..

jujjderendesvagyok :D

Elküldve
Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2033-08-11 - 16:52 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz.

Kb. olyan, mintha egy letöltendő börtönbüntetés lenne:), de a vicces az az, hogy a Firefoxxal, nem tudtam belépni a fórumra utána a rendes felhasználóval, (mert a csírából nem enged kilépni... :) ), mind1 innentől kezdve explorerezek...

Töröld a beállításokból,a mentet jelszavakat,cookikat,utána fog engedni! :D

Elküldve
Nemsemmi, ez egy jó poén és még kaszál is vele, már minimum 2700-at fizetnek neki egy darab bontott tégláért:D

ez a minimum amit megtehetek érted :)

Elküldve
Szeva Ogre.Neeeem. enyém kék,oceán kék :D vagy milyen :D

kék a gyerek, arca csupa derű...

( amugy a dieselbe nagyon nehezen van fütés, ugyhogy sokszor 30 percet jár reggelente...)

occsó a benzin, izé a gázolaj is. :D

Gondoltam beregizem újra Mr. Csírát, de ezek szerint nem fog menni. :D

Elküldve
Így jártunk,ez van,de el lehet vele lenni :)

Bocs, félreértetted. Nem azért vagyok cukorbeteg, mert nem bírom. Én (is) gyártom. Idén kb. 105e tonnát.

Elküldve
Bocs, félreértetted. Nem azért vagyok cukorbeteg, mert nem bírom. Én (is) gyártom. Idén kb. 105e tonnát.

Jajj te,a cukrot nem gyártják,hanem kinyerik a cukorrépából vagy cukornádból!

Nem bor az,hogy műtrágyából gyártsák!

Elküldve
Na Uraim!

Ha már annyiszor megnéztük ezt a világörökség részéhez tartozó remekművet, elárulná nekem valaki, hogy a fűtéskezelő fölött, a rádió gyári helyén mi a tö*öm az a két izé, az R betű két oldalán?

Műszerek.

Fekete üveges LED-es valami, aminek a számlapja csak gyújtás ráadása után látszik.

Ilyen mint pl. ez ni:

http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/M...%C5%B1szer.html

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.