Jump to content
OPEL FÓRUM

CseGa

Forummember
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CseGa last won the day on February 27 2016

CseGa had the most liked content!

Community Reputation

12 Segítőkész

About CseGa

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G 2006 Z14XEP Benzin/LPG
 • City
  Páty

Recent Profile Visitors

1,261 profile views
 1. A habosodás a sok rövid táv. Nem tud elpárologni a víz az olajból. Ha a folytószelepház kormos volt az egr is az lehet. Az egr benne van a vízkörben, arra figyelj ha leveszed.
 2. Akkor lehet egy folytószelepház takarítás is ráférne + egy fagyi sosem árt
 3. Hibás lpg programozás. Eltanulta a gázos korrekciót. Akkusaru le, 30p után vissza. Ez csak egy ideig lesz jó, ha szegény a keverék ezek után is az lesz. Normálisan fel kellene programozni.
 4. Az állófűtés még olcsóbb is lehet, de sokkal komfortosabb... Meleg az egész utastér és a motor is előfűtött
 5. Igen, meg lehet "emelni" 1-2 cm-re az egészet kerekestől mindenestől és egy picit kotyog is. De csak felemelt/terheletlen állapotban
 6. http://ecat24.com/opel/catalog/models/1/
 7. Napi szinten 2x13km-t használom melóbajárásra, ez fix, plusz ami még elszaladgálunk vele. Szerintem csak reggel fogok kályházni. Hazafelé még nem tudom, lehet akkor is beindítom, de keringetés nélkül. Ha hetente 1x kell rásegíteni az akkunak, az szerintem belefér. Inkább mint reggelente fagyoskodni
 8. Köszönöm az infót. Most viszont tanácstalan vagyok, hogy a mostani 60Ah elég lenne-e, mert tegnap leszívta az állófűtés az akksit A mostani akksi kb 4 éves múlhatott. Gyárilag 44 Ah van benne. Az állófűtés 26-46W-ot fogyaszt terheléstől függően + a ventillátor 2-es fokozat és 30 perc a ciklusidő. Van aki otthon van ilyen téren, hogy mekkora akkut kellene venni?
 9. Jó estét. Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy a ventilátor 1-4 fokozatig hány W-ot fogyasztanak?
 10. CseGa

  Utastér,Belsőtér

  Az lehet. Nekem a sarkam koptatja valamiért. Most a rezaw hótálcán gondolkozok...
 11. Sajnos nem euro... De jó is lenne. Csináltam 3 képet, de nem volt egyszerű, nem sok látszik belőle. Viszont az akksim megérzi, reggel nem úgy indított ahogy elvárnám... Most 60-as bosch van benne. Mekkora a legnagyobb akku amit még be lehet tenni méretileg z14xep-be?
 12. CseGa

  Utastér,Belsőtér

  Nekem ilyen volt benne. Az én részem nagyon gyorsan kopott és csúnya is lett. Most hótálcát fogok belevenni, annak sokkal magasabb a pereme is és nem folyik ki a hólé.
 13. Képeket majd holnap tudok csinálni, holnap megy fel az új gyári első lökös, meg egy balos lámpa (belémtolattak). Bár nem sok minden látszik belőle, úgy besúvasztották az akku alá, de megpróbálok használható képeket csinálni. Ez egy webasto termotop c 5,2kw-os kályha. 375 volt, de ott csináltattuk a cégesekbe is az állófűtést, így még jóval ár alatt csinálták.
 14. Jó estét. Végre bekerült a kocsiba a webasto kályha. 5,2kw-os és kb 25 perc alatt 90 fokra fűti a rendszert. A beszerelőműhely nagyon korrekt, csak ajánlani tudom mindenkinek!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.