Jump to content

kadett17dforever

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  254
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

23 Segítőkész

kadett17dforever névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Nyirád

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra J 1.6T Sport Tourer
 • Város
  Nyirád

Legutóbbi látogatók

1.540 profile views
 1. Benzines motorral kapcsolatos problémák, kérdések

  A vizpumpa környékéről jön, olyan mintha a tengelye száraz lenne, vagyis a csapágya és az suhog. Mindenesetre a szerelőm azt mondta, hogy le kell venni a hosszbordás szijat és akkor kiderul, ha megporgetem egyenként a tarcsakat... Vizpumpat megrendeltem, meg a szijat, szíj feszítőt és kiderul...
 2. Benzines motorral kapcsolatos problémák, kérdések

  Sziasztok, Most lettem egy Astra J A16LET tulajdonosa, megjelent egy zaj a motortérben a hosszbordás szíj mentén, mire gondolnátok? Tudom, hogy ez H astra fórumtéma, de ez a része hasonló a két típusnál... Megnéztem egy szerelővel ő azt mondja a vizpumpa tengelyétől jön. A lényeg, hogy akkor lehet hallani, amikor a klíma nem működik, ütemes hang, tehát a fordulat függvényében változik. Amikor a klíma kompresszor elindul, akkor abbahagyja, gondolom ilyenkor a terhelés áthelyeződik a kompresszorra... Csináltam egy videót róla... Astra J A16LET drive belt noise Köszi a válaszokat.
 3. Egyéb csevegés

  Sziasztok, Most lettem egy Astra J A16LET tulajdonosa, megjelent egy zaj a motortérben a hosszbordás szíj mentén, mire gondolnátok? Megnéztem egy szerelővel ő azt mondja a vizpumpa tengelyétől jön. A lényeg, hogy akkor lehet hallani, amikor a klíma nem működik, ütemes hang, tehát a fordulat függvényében változik. Amikor a klíma kompresszor elindul, akkor abbahagyja, gondolom ilyenkor a terhelés áthelyeződik a kompresszorra... Csináltam egy videót róla... Astra J A16LET drive belt noise Köszi a válaszokat.
 4. Motor - benzines

  Asszem nekem máshol lesz a hiba, mégpedig a hosszbordas szíj / feszítő, mivel kipróbáltam ha bekapcsolom a klímát akkor Megszűnt a rángatás, gondolom mivel megfesziti a kompresszor tárcsája ilyenkor....
 5. Motor - benzines

  Szia, Most vettem egy A16let verzióban, tankoltam. V-power 95 öt hazafelé és utána kissé ingadozó alapjáratom van, hasonló a jelenség majdnem, de nekem ennyire nem durván remeg. Csak kissé mintha ingadozna az alapjárat. Nem tudom nekem is mi. lehet, de. egyértelműen nekem a tankolás után csinálta. Lehet nem tetszik neki a benya. Igaz fordulaton nem tapasztalok semmit. Kutas tankolta, lehet nagyon telerakta... Passz... Holnap felveszem teloval és belinkelem a YouTube rol.
 6. Általános műszaki problémák!

  Szia, Vagy kéreknel lévő ABS szenzor nem tudja venni a jelet az abs gyűrűről. Ez lehet rossz jeladó vagy koszos a gyűrű. Rosszabb esetben pedig ABS vezérlő. Egy obd diagnosztika után már behatarolhato a hibaforras a hibatarolo alapján. Üdv, P.
 7. Dízel

  Ez szerintem csak áramlás módosító, plus így lehetett megoldani a légszűrőház elhelyezését ennél a típusú motornál, nekem is ilyen B vectra van, nekem egy K&N sportfilter van, de a légszűrőházba szerelve a gyári betét helyére, nagy mértékű zaj nem keletkezik. Talán kicsivel morcosabb a hangja...
 8. Általános műszaki problémák!

  Szerintem a 100 fok körüli melegben klímával még normális lehet, de célszerű a ventilátorok, hűtő folyadék ellenőrzése.
 9. Dízel

  Szia, Nem kell légteleniteni, elég ha teletöltöd gázolajjal, visszatekered és inditasz. Üdv, Péter
 10. Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok, Adott egy Vectra A 4 elektromos ablakemelővel. A probléma az hogy most volt kasztnizva, így ki kellett szedni a belteret, csatikat szethuzni. Most osszerakas után az ablakemelő abszolút nem működik. Vezetékezes nem lett megbontva kivéve az ajtokhoz menő stekkerek. A lényeg, hogy az ablakemelő kapcsoló panelon sem világítanak a ledek, ki lett mérve az, hogy kimegy-e a vezérlő feszültség a motorra ha a kapcsolokat működtetem, de kimegy, igy érdekesebb a dolog. A bal oldali motor vezérli a többit is, ezért nem müdödhez egyik sem, mint a központizárnál? Vagy valami a kapcsolonal lehet gond? Köszi a segítséget előre is, aki találkozott hasonlóval légyszi ossza meg tapasztalatait.
 11. Corsa B - Általános -

  Szia, Tuti hogy bowden szakadt el.
 12. Általános műszaki problémák!

  Köszi a tippeket, szerintem a perselyezes, betétezes lenne a tartós megoldás. Még lenne egy másik kérdésem is ami a féltengellyel kapcsolatos. Ha jobb kanyarban hallok darabos hangot, illetve jobbra kitekert kormánynál hirtelen kuplunggal indulok akkor kattogast hallok a féltengelynel. Melyik oldallal lesz a gond? Illetve lehetséges, hogy a belső féltengely csukló a gyanús, nem is a kerékoldali? Köszi.
 13. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok, Az alábbi probléma adódott, B vectra isuzu bal alsó motortartó bakot cseréltem, és sajna a konzolt váltóhazra felfogatonal 2 csavarnal megszakadt a menet az alumínium öntvényben(váltó) a kérdésem az lenne hogyan tudnám helyre tenni, mi lenne a célszerű, lehetőleg olyan megoldás kellene, amihez nem kellene a váltót levenni, helyén megoldani? Tippeket előre is köszi.
 14. Dízel

  Hali! Nekem nemrég hasonló hibám volt, ütemesen kattogott és tudod mi volt a hiba? A generátornal valami kontakt hiba, egy felujitottnal. Mivel összeköttetésben van a vezérlő a generatorral. Tehát ott keressd a hibát. Ha izzit akkor a vezerlonek nincs gondja. Nagyon sok időm ment el mire kiderult. Én is relenel kezdtem, majd folytattam a vezérlővel a hibakeresest és kiderult a generátor a ludas, pedig gyári felujitott volt. Kelett egy másik generátor. Nekem úgy jott elő hogy meghalt a generátor és mikor kicsereltuk első próbánal jött elő. Elokeresem a rajzot neked, hogy tudjál meregetni, de korábban itt az elektromos b vectra topicban is megtalálod. sok sikert! Üdv, Péter
 15. Dízel

  Az izzítórelé a motor térben a relé táblában van, az ABS tomb mellett. Sárga színű 70A relé. Valamint a kesztyűtartó mögött van a vezérlő doboz, ami az izzítás idejét szabályozza. Azt is érdemes megnézni.
×