nagyc Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hali!Olyan kérdésem lenne,hogy ha a kilométerórámat akarom kicseréltetni azt ki kell-e "nullázni" vagy sem.És venni szeretnék bele másikat annak is ki lennie "nullázva" köszi. A sajátodat csak akkor ha el akarod adni, mert nem lehet másképpen felprogramozni más kocsira. Ez igaz arra a km-órára is amit be akarsz tenni a sajátodba, ha nem tanították le a régiről a tiedben nem akar majd működni. Nem írtad miért cseréled, de arra figyelj, hogy nem mindegyik jelez ki mindent, sőt az első ködlámpát sem kezeli mind. Én anno utólag beszerelt gyári ködlámpa miatt kényszerültem cserére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wuszter Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 A sajátodat csak akkor ha el akarod adni, mert nem lehet másképpen felprogramozni más kocsira. Ez igaz arra a km-órára is amit be akarsz tenni a sajátodba, ha nem tanították le a régiről a tiedben nem akar majd működni. Nem írtad miért cseréled, de arra figyelj, hogy nem mindegyik jelez ki mindent, sőt az első ködlámpát sem kezeli mind. Én anno utólag beszerelt gyári ködlámpa miatt kényszerültem cserére. Köszi a választ,konkrét oka nincs csak amit kinéztem az krómkarikás enyém meg sima és utólagos tempomatot nem jelzi vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 A tempomatot csak azért nem jelzi vissza, mert nincsen benne Led, ez fillérekért könnyen pótolható, a krómkarikáról meg le lehet mondani, vagy elég csak a keretet cserélni:)! Köszi a választ,konkrét oka nincs csak amit kinéztem az krómkarikás enyém meg sima és utólagos tempomatot nem jelzi vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Tempomatvisszajelző led egyikben sincs, amiben nincs tempomat? Csak mert én is be szeretném köttetni a tempomatot, csak nem tudom, hogy fog-e visszajelezni. A tempomatot csak azért nem jelzi vissza, mert nincsen benne Led, ez fillérekért könnyen pótolható, a krómkarikáról meg le lehet mondani, vagy elég csak a keretet cserélni:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hali Gyertyacsere van tervbe.z16xer ,62000km Ötletek?gm típushoz ragaszkodjak?1,2 többpólus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Köttesd be és majd kiderül, ha nem, akkor szétszeded a műszeregységet, az óra számlapján látni lehet fény felé fordítva, vagy egy lapra téve, hogy hol helyezkedik el a tempomat ikon, és a fehér ledes panelre odaforrasztasz egy zöld smd ledet, szerintem ennyi:) Tempomatvisszajelző led egyikben sincs, amiben nincs tempomat? Csak mert én is be szeretném köttetni a tempomatot, csak nem tudom, hogy fog-e visszajelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hali Gyertyacsere van tervbe.z16xer ,62000km Ötletek?gm típushoz ragaszkodjak?1,2 többpólus? gyáritól jobb nem kell :) valszeg gyári van még benne,olyat rakjál bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Tempomatvisszajelző led egyikben sincs, amiben nincs tempomat? Csak mert én is be szeretném köttetni a tempomatot, csak nem tudom, hogy fog-e visszajelezni. Nekem volt (Z17DTH Cosmo). Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nekem volt (Z17DTH Cosmo). Az enyémben is volt visszajelző led! Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Én is a cosmo miatt bízom benne... Nekem volt (Z17DTH Cosmo). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hajnalka Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Sziasztok.2004 opel astra H 1,7 cdti-m van.101 lovas.Segitségeteket szeretném kérni. Kb. 1 éve olyan gondom van ,h megyek az utoval és egyszer csak letilt.kigyullad a szervizlámpa.Volt már szervizbe meg több szerelönél is de senki nem tud semmit.Mindig ugyan az jön ki gázpedál jeladot ir ki hibának de nem az a hiba mert már volt benne cserélve gázpedál.A jeladok és a vezetékek jok.Egyet gondol megy amig megy aztán a semmiböl megint letilt.Szerviz üzmmodba teszi az autot,nem érzékeli a gázpedált és 1500 fordulatnál nem enged többet. Nagyon kéne a segitség!!!Elöre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Sziasztok.2004 opel astra H 1,7 cdti-m van.101 lovas.Segitségeteket szeretném kérni. Kb. 1 éve olyan gondom van ,h megyek az utoval és egyszer csak letilt.kigyullad a szervizlámpa.Volt már szervizbe meg több szerelönél is de senki nem tud semmit.Mindig ugyan az jön ki gázpedál jeladot ir ki hibának de nem az a hiba mert már volt benne cserélve gázpedál.A jeladok és a vezetékek jok.Egyet gondol megy amig megy aztán a semmiböl megint letilt.Szerviz üzmmodba teszi az autot,nem érzékeli a gázpedált és 1500 fordulatnál nem enged többet. Nagyon kéne a segitség!!!Elöre is köszönöm Mennyi ideig tart ez, es utana mi tortenik? Tempomat van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hajnalka Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Mennyi ideig tart ez, es utana mi tortenik? Tempomat van benne? Szia Nincs benne tempomat. Változo.Van,h napokig nem jo de van ,h egyik naprol a másikra jo lesz.Semmit nem csinálok vele magátol lesz jo ismét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Sziasztok.2004 opel astra H 1,7 cdti-m van.101 lovas.Segitségeteket szeretném kérni. Kb. 1 éve olyan gondom van ,h megyek az utoval és egyszer csak letilt.kigyullad a szervizlámpa.Volt már szervizbe meg több szerelönél is de senki nem tud semmit.Mindig ugyan az jön ki gázpedál jeladot ir ki hibának de nem az a hiba mert már volt benne cserélve gázpedál.A jeladok és a vezetékek jok.Egyet gondol megy amig megy aztán a semmiböl megint letilt.Szerviz üzmmodba teszi az autot,nem érzékeli a gázpedált és 1500 fordulatnál nem enged többet. Nagyon kéne a segitség!!!Elöre is köszönöm Szijja Olyankor nem füstöl jobban az autó? Hideg vagy meleg motornál jelentkezik inkább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
noki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Sziasztok! A visszahívással kapcsolatban szeretnék szólni. Én is használtan vettem az autóm és nem értesítettek. Felhívtam a szervizet ahova szoktam vinni és bele esik ez az autó is, bármikor bevihetem és megcsinálják. Szerintem akit nem értesítettek az is nézesse meg, szerepel-e az autója a listán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Üdvözöllek Benneteket! 2007. 07-hóban, Bochumban gyártott Astra H Kombim van (Essentia +, Z14XEP), TID kijelzővel. Az a gondom, hogy szeretnék tolatóradart beszerelni (szereltetni) az autóba. Elsősorban gyári és bontott érdekelne, ha ilyen nincs, akkor valamilyen új és nem túl drága. Mielőtt elindulnék beszerzésre kérek egy kis segítséget tőletek. 1. a gyári tolatóradar jelez-e a beépített kijelzőre képet, és ha igen, melyik típusra. (GID, BID stb.)? 2. van-e a fent megjelölt autótípusban valamilyen előkészítés, kábelezés a radar számára? 3. 4. tud-e valaki ajánlani bontott (komplett radart) és milyen áron? 4. tud-e valaki ajánlani, valamilyen nem gyári radart, ami már bizonyított az autójában? Köszönettel: benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Szia! 1. Nem jelezik! 2. Nincsen. 3. Érdeklődj közvetlen a bontóban de elég ritka! 4. Lényeg, hogy 4 szenzoros legyen, azok közül általában nem lehet mellényúlni:)! Üdvözöllek Benneteket! 2007. 07-hóban, Bochumban gyártott Astra H Kombim van (Essentia +, Z14XEP), TID kijelzővel. Az a gondom, hogy szeretnék tolatóradart beszerelni (szereltetni) az autóba. Elsősorban gyári és bontott érdekelne, ha ilyen nincs, akkor valamilyen új és nem túl drága. Mielőtt elindulnék beszerzésre kérek egy kis segítséget tőletek. 1. a gyári tolatóradar jelez-e a beépített kijelzőre képet, és ha igen, melyik típusra. (GID, BID stb.)? 2. van-e a fent megjelölt autótípusban valamilyen előkészítés, kábelezés a radar számára? 3. 4. tud-e valaki ajánlani bontott (komplett radart) és milyen áron? 4. tud-e valaki ajánlani, valamilyen nem gyári radart, ami már bizonyított az autójában? Köszönettel: benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Szia Harmlevi! Köszönöm a gyors választ. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hajnalka Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Szijja Olyankor nem füstöl jobban az autó? Hideg vagy meleg motornál jelentkezik inkább? Szia! Olyankor nagyon füstöl és fehér szinü. A második kérdésre nem tudok válaszolni,mert meleg és hideg motornál is jelentkezik a hiba.Semmi elözmény nincs egyszerüen letilt a motor.Valamiért nem érzékeli a gázpedált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Szia! Olyankor nagyon füstöl és fehér szinü. A második kérdésre nem tudok válaszolni,mert meleg és hideg motornál is jelentkezik a hiba.Semmi elözmény nincs egyszerüen letilt a motor.Valamiért nem érzékeli a gázpedált. Fehér színű füst...hmmmm. Nézzél csak bele a hűtőfolyadék kiegyenlítő tartályába, látsz olajat a felszínén? Hány km-ben van az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Fehér színű füst...hmmmm. Nézzél csak bele a hűtőfolyadék kiegyenlítő tartályába, látsz olajat a felszínén? Hány km-ben van az autó? Te is arra gondolsz,amire én,lehet,hogy hengerfejes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ha hengerfejes, mitől gyógyulna meg néha? Azt írta az illető, hogy néha jó néha nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ha hengerfejes, mitől gyógyulna meg néha? Azt írta az illető, hogy néha jó néha nem. Igazad van,de akkor mitől füstöl fehéren? (természetesen nem vitatkozni akarok veled)ez csak 1 tipp volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Te is arra gondolsz,amire én,lehet,hogy hengerfejes? Eltaláltad! Igazad van,de akkor mitől füstöl fehéren? (természetesen nem vitatkozni akarok veled)ez csak 1 tipp volt. Talán nem csak az a baja, társulhat mellé más is. A fehér füst mindenképp hengerfejes autóknál jellegzetes. Eleinte az EGR-re gondoltam de az nem tilt le, csak figyelmeztet, hogy nagy a káros anyag kibocsátás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Eltaláltad! Talán nem csak az a baja, társulhat mellé más is. A fehér füst mindenképp hengerfejes autóknál jellegzetes. Eleinte az EGR-re gondoltam de az nem tilt le, csak figyelmeztet, hogy nagy a káros anyag kibocsátás. Igazad lehet,az EGR is bejátszhat,főleg hogy azt írta,hogy le is tilt.Akkor 0400-ás hibakódot is kellene dobnia,bár ez utóbbiban nem vagyok biztos(mármint a kódszámban). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts