zotya975 Elküldve Október31, 2013 Elküldve Október31, 2013 Jövő tavasszal tervezek egy futómű felújítást. Komolyabb baja semminek sincs, csak a bal féltengely vészes, meg kezd hangja lenni az egész futóműnek. Semmit nem tudok, hogy mikor volt cserélve, ha volt egyáltalán. Tehát a kérdés: Ti mit és milyen sorrendben cserélnétek? Igazából csak azt kell cserélni ami rossz...meg kell nézni padon hol kottyan mondjuk...... 1
Laliiii Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 Az abs-es dobos fék és abs-es tárcsás fék kerékagya egyezik vagy különböző? Köszi.
wookie Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 Évjárat függő. A koraikanál szerelhető a kerékcsapágy, s a dobosnál van külön kerékagy a tárcsásnál maga a tárcsa a kerékagy, míg az újabbaknál komplett tudod venni az összepréselt csapágyat aggyal mindennel.
stirlitz Elküldve November6, 2013 Elküldve November6, 2013 Most több, mint 1 évre rá hogy cseréltem a hátsó szilenteket találtam ez: http://taylor.hu/astra/Correct_orientation_of_rear_axle_arm.png Hátha még vkinek jól jön, hogy kell belerakni
Laliiii Elküldve November6, 2013 Elküldve November6, 2013 Köszi! Nekem jól jön, Én jövő héten akarom kicserélni. Hogy cserélted ki? Mivel?
Laliiii Elküldve November6, 2013 Elküldve November6, 2013 Az agyat, ahol egyben van a kerékcsapágy, hogy tudom lehúzni, leszedni? A porvédőt, az egész lemezt akarom levenni az agyról, mert egyik csapágyam szar. :( Valami ötlet, tipp, trükk? Köszi.
stirlitz Elküldve November6, 2013 Elküldve November6, 2013 Köszi! Nekem jól jön, Én jövő héten akarom kicserélni. Hogy cserélted ki? Mivel? mivel már nyikorgott :D hát kiszedni eccerű, szétfúrod vissza macera/szívás behuzatni a helyére, min 5ös laposvas, 12 menetesszár(asszem), izom tekered, taknyolod hogy csússzon oszt belemegy nekem minden lopikula maradt a helyén egyedül a kézifék bovdent kellet kiszabadítani a vezetőjéből, hogy egy kis laufja legyen
Laliiii Elküldve November7, 2013 Elküldve November7, 2013 Köszi! Megvettem Meyle-t, s hát nem éppen kör formája van a külső műanyagnak. Szerintem leszedek esztergán 0,1-0,2 mmert.
Bundee Elküldve November7, 2013 Elküldve November7, 2013 Én Lemfördert vettem, az egész korrektnek néz ki. Köszi! Megvettem Meyle-t, s hát nem éppen kör formája van a külső műanyagnak. Szerintem leszedek esztergán 0,1-0,2 mmert.
stirlitz Elküldve November7, 2013 Elküldve November7, 2013 Köszi! Megvettem Meyle-t, s hát nem éppen kör formája van a külső műanyagnak. Szerintem leszedek esztergán 0,1-0,2 mmert. nekem is Meyle volt, mé akarod leszedni? húzasd bele a helyére
Laliiii Elküldve November7, 2013 Elküldve November7, 2013 Anno egyik haverral behúzattunk egy ilyet, nehezen ment nagyon, ezért gondoltam.
Atys Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Sziasztok! Kérdezném, hogy az első trapézgömbfej cserélyéhez kell valami spec szerszám vagy én is meg tudom otthon csinálni? http://opel.alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/autotipus__opel__astra__astra_f_classic_ferdehatu_1998_01_2002_08__15230/felfuggesztes_kormanyzas_1__trapez_gombfej_1__trapez_gombfej_1__elsotengely?gyakori=I
isi Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Sziasztok! Kérdezném, hogy az első trapézgömbfej cserélyéhez kell valami spec szerszám vagy én is meg tudom otthon csinálni? http://opel.alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/autotipus__opel__astra__astra_f_classic_ferdehatu_1998_01_2002_08__15230/felfuggesztes_kormanyzas_1__trapez_gombfej_1__trapez_gombfej_1__elsotengely?gyakori=I Ha még gyári, akkor szegecselt, ahhoz sarokcsiszoló (flex :) ) kell + feszítővas, kalapács. 1
zotya975 Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Ha még gyári, akkor szegecselt, ahhoz sarokcsiszoló (flex :) ) kell + feszítővas, kalapács. Én fúrtam is, igaz úgy nem jött le, flexelni kell, csak úgy mondom. 1
Atys Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Ha még gyári, akkor szegecselt, ahhoz sarokcsiszoló (flex :) ) kell + feszítővas, kalapács. Már nem gyári, hanem csavaros, szóval már volt cserélve.
zotya975 Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Már nem gyári, hanem csavaros, szóval már volt cserélve. Akkor csak csavarkulcs kell és talán nincs annyira beszorulva a gólyalábba. Azért futóművet illik utána állítatni. 1
isi Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Már nem gyári, hanem csavaros, szóval már volt cserélve. Az még jobb :) mondjuk ha van egy segítő személyed úgy könnyebb. Pl. te feszítővassal feszíted, közben párat ráütsz a kalapáccsal az öntvényre oldal irányból, a segítőd, pedig rálép a lengőkarra (vagy rááll). 1
zotya975 Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Az még jobb :) mondjuk ha van egy segítő személyed úgy könnyebb. Pl. te feszítővassal feszíted, közben párat ráütsz a kalapáccsal az öntvényre oldal irányból, a segítőd, pedig rálép a lengőkarra (vagy rááll). Én egyedül csináltam, de ketten jobb úgy a másik kezét tudom elbacni a kalapáccsal nem a sajátodat. 1
Atys Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Akkor csak csavarkulcs kell és talán nincs annyira beszorulva a gólyalábba. Azért futóművet illik utána állítatni. Értem.Akkor is kell, ha tavasszal volt állítva a futómű? Az még jobb :) mondjuk ha van egy segítő személyed úgy könnyebb. Pl. te feszítővassal feszíted, közben párat ráütsz a kalapáccsal az öntvényre oldal irányból, a segítőd, pedig rálép a lengőkarra (vagy rááll). Én egyedül csináltam, de ketten jobb úgy a másik kezét tudom elbacni a kalapáccsal nem a sajátodat. Köszönöm a segítséget :icon1:
wookie Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Akkor csak csavarkulcs kell és talán nincs annyira beszorulva a gólyalábba. Azért futóművet illik utána állítatni. Olyan rendszeren minek, amin csak az összetartást lehet állítani? Ahhoz a talpasnak meg semmi köze... 1
zotya975 Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Olyan rendszeren minek, amin csak az összetartást lehet állítani? Ahhoz a talpasnak meg semmi köze... Hááát mert ha legutóbb egy kopott talpassal állították aminek lehet akár fél centi kottyanása akkor nem tuti hogy az újjal jó lesz. 1
Atys Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Olyan rendszeren minek, amin csak az összetartást lehet állítani? Ahhoz a talpasnak meg semmi köze... Akkor csak nem kell a futóműállítás, mert mint modtam tavasszal volt.
hetyke Elküldve November18, 2013 Elküldve November18, 2013 Akkor csak nem kell a futóműállítás, mert mint modtam tavasszal volt. Zotya írta jól... kell!!! Az oka egyszerű. 2 milliméterrel tér el, a 2 db talpascsapszeg, és már máshol van a függőleges tengely középpontja, és a kormányösszekötő ekkora távon már elég nagy fokba eltérhet. Matematikailag bizonyítható... Nálam érezhető volt, hogy nem úgy állt a kormány a csere után, mint előtte, pedig csak le lett bontva a kormányösszekötő, és nem lett állítgatva. A spórolás nagyobb veszteséget is okozhat az új gumik vásárlása miatt...
stirlitz Elküldve November18, 2013 Elküldve November18, 2013 Kérdezném megfele, hogy a toronycsapágy és szilent cserénél, ki kell szedni a féltengelyeket, vagy ha kinyomom a talpast, meg fent kicsavarom a csavarokat ki meg be lehet művészkedni ezeket? köszi
wookie Elküldve November18, 2013 Elküldve November18, 2013 Kérdezném megfele, hogy a toronycsapágy és szilent cserénél, ki kell szedni a féltengelyeket, vagy ha kinyomom a talpast, meg fent kicsavarom a csavarokat ki meg be lehet művészkedni ezeket? köszi Mivel a gólyalábat komplette ki kell venni, ezért szerintem sok gondolkodni való nincs. Pont a múltkor cseréltük Róóóóbinak a toronyszilentet:
Recommended Posts