Petya_1106 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés.
Novy Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. szerintme nem add meg apontosabb adatokat, és a szakik nemsokára megmondják neked :)
epk947 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. Nem vagyok szaki, de 30000km. Közben kb 10000-ként illik megnézni, hogy megvan-e még. Aztán ha megvan még, akkor illik megtisztítani. Ennyi. G Astrákban elmegy 60 ezerig is, de nekünk nem.
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Nem vagyok szaki, de 30000km. Közben kb 10000-ként illik megnézni, hogy megvan-e még. Aztán ha megvan még, akkor illik megtisztítani. Ennyi. G Astrákban elmegy 60 ezerig is, de nekünk nem. nemtudom mennyi az előírt de 40000 ezernél én kidobom nem egy nagy összeg a gyár GM 5000FT/4db ha meg valami folytán belcsöppen mint az egyik barátoméba a gyári NGK akkor rendet tud ám tenni ott bent.. :) ő mondjuk 70.000 nél járt így :) Bár vannak itt kollégák akik sztem pontosan megtudják mondani! :)
opelastras Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 Nézegettem a "Nagy Könyvet" de nem találtam benne arra utaló dolgot, hogy gyertyát kb hány kilóméterenként érdemes cserélni? Speciel most egy 1.4-es Astráról lenne szó, de gondolom mindegyiknél ugyan annyi az ajánlott kilóméterben megadott cserélés. A Nagy Könyvben szinte minden benne van, ami szükséges, csak ott kell nézni, ahol le van írva. Érdemes felcsapni a 289. oldalon, ahol ugyanaz az adat szerepel, mint a szervízfüzetben: a gyújtógyertyák csereintervalluma 8 szelepes motoroknál 2 év / 30 ezer km, a 16 szelepes motoroknál 4 év / 60 ezer km.
Petya_1106 Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 Hát akkor éppen csereperiódus előtt áll a kocsi, csak olyan gondom van hogy nemtudom pontosan a motorkódot, mert nincs itt a közelemben a kocsi, annyit tudok hogy 2001-es évjáratú Astra Classis Sedan 1.4-es motorral. Ebből létezik többféle motorkódos vagy csak egy? Mert ha egy akkor valaki megírhatná mi a kódja és így látatlanban is megtudnám venni bele a gyertyákat. Köszi!
hening Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 Hát akkor éppen csereperiódus előtt áll a kocsi, csak olyan gondom van hogy nemtudom pontosan a motorkódot, mert nincs itt a közelemben a kocsi, annyit tudok hogy 2001-es évjáratú Astra Classis Sedan 1.4-es motorral. Ebből létezik többféle motorkódos vagy csak egy? Mert ha egy akkor valaki megírhatná mi a kódja és így látatlanban is megtudnám venni bele a gyertyákat. Köszi! Azt kéne még tudni, hogy hengerenkénti, vagy központi befecsis, vmint hogy 8, vagy 16 szelepes.
Petya_1106 Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 2001-ben gyártottak még 8 szelepest? Amúgy még azt tudom hogy ha jól emlékszem 64-65 lóerős Kw-ból átszámítva :) Azt kéne még tudni, hogy hengerenkénti, vagy központi befecsis, vmint hogy 8, vagy 16 szelepes.
opelastras Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 Hát akkor éppen csereperiódus előtt áll a kocsi, csak olyan gondom van hogy nemtudom pontosan a motorkódot, mert nincs itt a közelemben a kocsi, annyit tudok hogy 2001-es évjáratú Astra Classis Sedan 1.4-es motorral. Ebből létezik többféle motorkódos vagy csak egy? Mert ha egy akkor valaki megírhatná mi a kódja és így látatlanban is megtudnám venni bele a gyertyákat. Köszi! Ahogy a többiek is írták: az autó minden valószínűség szerint egy 60 lóerős, 8 szelepes X14NZ. Február 6-án írtam már az Elektromos topikba: A hővédőcsővel szerelt X14NZ-be Opel Astra F Classic esetében a 1214000-es gyári számú gyertya kell. A Te autódba tehát minden valószínűség szerint a 1214000-s gyári kódszámú gyújtógyertya kell.
Szitamanó Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 Találtam egy oldalt,ahol az EGR szelep lezárása van lépésről lépésre,igaz nem magyar :) . Ezt így kell csinálni? A csövet le kell dugózni? (Mert az nem teljesen kivehető a képen). EGR lezárása
hening Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Találtam egy oldalt,ahol az EGR szelep lezárása van lépésről lépésre,igaz nem magyar :) . Ezt így kell csinálni? A csövet le kell dugózni? (Mert az nem teljesen kivehető a képen). EGR lezárása Eheza megoldáshoz azt biztosan le kell dugózni, külömben a motor fals levegőt szív.
Novy Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 de van topik ott is le van irva...az egr lezárása
Szitamanó Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 de van topik ott is le van irva...az egr lezárása Igaz,bocsi! :) Most jöttem fel a parkolóból,alapjáratit akartam pucolni,meg közelebbről megnézni a szelepet,aztán rá kellett jönnöm,hogy előbb el kell látogatnom valami szerszámáruházba :D Nehezen hozzáférhető helyen vannak,kell valami racsnis-csuklós okosság,meg villáskulcs is :) A központinak elég volt egy kis WD40,meg sikerült kicserélni a hátsó ablakfűtés izzóját is :) Nekem már ez is valami. Az alapjárati csatiját,ha lehúztam,akkor gyorsan visszaejtette alapjáratra,de ha rádugtam,akkor nagyon lassan.Akkor ugye már ráfér a tisztítás? :lol:
Novy Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Igaz,bocsi! :) Most jöttem fel a parkolóból,alapjáratit akartam pucolni,meg közelebbről megnézni a szelepet,aztán rá kellett jönnöm,hogy előbb el kell látogatnom valami szerszámáruházba :D Nehezen hozzáférhető helyen vannak,kell valami racsnis-csuklós okosság,meg villáskulcs is :) A központinak elég volt egy kis WD40,meg sikerült kicserélni a hátsó ablakfűtés izzóját is :) Nekem már ez is valami. Az alapjárati csatiját,ha lehúztam,akkor gyorsan visszaejtette alapjáratra,de ha rádugtam,akkor nagyon lassan.Akkor ugye már ráfér a tisztítás? :lol: hát nekem nem csinált semmitse... ha leuztam, illetve ha fel vlt dugva, de a tisztítása nem fog ártani.
Szitamanó Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 hát nekem nem csinált semmitse... ha leuztam, illetve ha fel vlt dugva, de a tisztítása nem fog ártani. Úgy gondoltam,hogy ha ketyeg alapjáraton,lehúzom a csatit,felpörgetem mondjuk 3000-ig,akkor így előbb visszaáll alapjáratra,mintha rajta hagynám. Amúgy most végeztem vele,maga a kúp tiszta volt,csak már meg van kopva egy kicsit. A rugó meg a tengely tiszta fekete trutyi volt,azt leecseteltem acetonnal (ez volt kéznél),tisztára töröltem,majd kapott egy kis WD-t.Meg kitöröltem a házát,dzsuvás volt az is.Összerakás után tiszta para lettem,nem akart forgásban maradni a motor,beröffent,aztán le is állt :) Aztán az 5-ik újraindítás után egy darabig forgott 4-500 fordulaton,majd szép lassan beállt normálisra.Uhh,de megkönnyebbültem :)
FPepe Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 ...Összerakás után tiszta para lettem,nem akart forgásban maradni a motor,beröffent,aztán le is állt :) Aztán az 5-ik újraindítás után egy darabig forgott 4-500 fordulaton,majd szép lassan beállt normálisra.Uhh,de megkönnyebbültem :) Sztem ez természetes, bár az okát nem ismerem, nekem is ezt csinálta, meg írta más is. Nekem a tisztítás után csak gázadással volt hajlandó elindulni, utána viszont beállt szépen.
Szitamanó Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 Sztem ez természetes, bár az okát nem ismerem, nekem is ezt csinálta, meg írta más is. Nekem a tisztítás után csak gázadással volt hajlandó elindulni, utána viszont beállt szépen. Gázt azt én is nyomtam néha (nem kell rosszra gondolni :) ),de amikor épphogy nem fulladt le,és adtam egy kis gázt,akkor olyan hangja lett,mintha megcsúszna a szíj.Onnantól inkább nem erőltettem,nehogy valami baja legyen :) .
Novy Elküldve Február10, 2008 Elküldve Február10, 2008 az ok nem más, mint a megváltozott áramlási viszonyok, a kosz eltávolításából eredően, legalábbis szerintem.
Szitamanó Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Most jut eszembe,hogy a gyújtáselosztóból olyasmi hangot hallottam,mint amit a nagyfeszültségű kábelek meg transzformátorok adnak esős időben,ilyen zizegésszerűséget.Jobban nem tudom leírni.Ez lehetséges?Eddig nem hallottam.Lehet,hogy haldoklik? :)
takarp Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 Most jut eszembe,hogy a gyújtáselosztóból olyasmi hangot hallottam,mint amit a nagyfeszültségű kábelek meg transzformátorok adnak esős időben,ilyen zizegésszerűséget.Jobban nem tudom leírni.Ez lehetséges?Eddig nem hallottam.Lehet,hogy haldoklik? :) Nézd meg sötétben, valószínű áthúz valahol a szikra, akkor azt rögtön kiszúrod! Nézegesd meg a gyújtókábeleket, pipákat, lehet már nem szigetelnek! Víz nem érhette mostanában az elosztót?
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 a 3-4. gyertya menete csupa olaj ez mire utal?
FPepe Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 a 3-4. gyertya menete csupa olaj ez mire utal? Arra, hogy a kezedben tartod, ha a helyén van, nem látszik a menet :) :)
Recommended Posts