FPepe Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Unix, Startauto webáruház, láng, opelalkatresz.eu, pár példa, bontók? Vatera is tele van Astra önindítókkal :)
opel16v Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Vatera is tele van Astra önindítókkal :) Testkábelről van szó :)
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Sajnos az autóm mostanság sok indítást, leállítást él meg, ezért is tippelek az önindítóra. A testkábelen pont ma gondolkodtam. Akkucserét is csináltam, a régit visszatettem, hátha az. De még rosszabbul teljesített. Akkor láttam, a testkábelem kezd szálasodni. :) Hol lehet ilyet kapni ? Testkábel...én a helyedben vennék vastag rézvezetéket és rávaló sarukat,felpréselném a végére a sarukat és le is forrasztanám. Én a gyári testkábelt cseréltem ki ilyenre:
opel16v Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Jól látom hogy sehova máshova nem megy a negatívod, csak a kasznira??? Át kéne vinni közvetlen a blokkra is, vagy a generátorhoz, vagy az önindítóhoz (azok között már megfelelő vezető van). :)
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Jól látom hogy sehova máshova nem megy a negatívod, csak a kasznira??? Át kéne vinni közvetlen a blokkra is, vagy a generátorhoz, vagy az önindítóhoz (azok között már megfelelő vezető van). :) Álljunk meg egy szóra! ®Grécsi László :) Ez a fő test kábel,ami az akksitól megy a kasztnira. Ez gyárilag elég mókamiki kábel,préselt saruval,ami azért évek alatt elég szép átmeneti ellenállás képez. A moci és a váltó is le van testelve más pontokon a kasztnihoz,a generátor is a mocihoz,mind javítva volt,átnéztem őket. Most annyi változott a baleset óta,hogy a fő test pontról levettem a müszerfaltestet,mert gyárilag ott van és emiatt égett ki a testkábelem a baleseti kasztnizás után.A müszerfaltest lekerült egy másik pontra 8-as saruval. A müszerfal kábel ki lett cserélve a kötegben és duplán van testelve a fent.
opel16v Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Na akkor kösd össze közvetlen testkábellel a blokkot (ahol mondtam), meg az akkut :) Meg fogsz lepődni, mennyivel virgoncabb lesz az önindító, és mérhetsz is pár tizeddel több töltőfeszt az akkun :) A kaszni nem jó vezető, nekem pl az elejétől a végéig több mint 100ohm volt az ellenállása :) (hátsó lámpákhoz ezért külön testkábel kellett, ami a gyári kötegben is megvan egyébként)
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Na akkor kösd össze közvetlen testkábellel a blokkot (ahol mondtam), meg az akkut :) Meg fogsz lepődni, mennyivel virgoncabb lesz az önindító, és mérhetsz is pár tizeddel több töltőfeszt az akkun :D Van itthon még bőven ebből a hegesztőkábelből! :) Majd ha lesz időm megcsinálom. :)
Novy Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 a réznek is van ellenállása, nemhogy az acélnak....
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 a réznek is van ellenállása, nemhogy az acélnak.... Azért jóval kevesebb,ha jó a kontaktus!
Novy Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 jaja gondolom gabi is ezért szorgalmazza azt hogy a testet add meg közvetlenül a bloknak is
egyhapsi Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Köszi a sok ötletet :) Holnap nézek tetkábelt, meg cserélem is :) És a változatosség kedvéért tolatólámpa kapcsoló csere is lesz. Nem sokat bírt. Kb. 1 éve cseréltem.
egyhapsi Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Testkábelről van szó :) Ha testkábel, hát legyen.:-) Beszereztem éppen az új testkábelt, és ami alul van átvezető kábelt a kaszniról a blokkra. Aztán csak úgy barátilag mesélem a szitut egy barátnak, és ő is rávágta "Testkábel".. Majdnem sokkot kaptam. Futó kartárs, tud valamit :) Szóval, holnap de. testkábel cserék :) :D :lol:
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Mennyire normális, ha az akksi előtti kasztni testpont és a blokk között 17 Ohm van?
Novy Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 ha azt vesszük, hogy gabinak 100 ohm volt a seggéig... akkor reális. a multinak az ellenállásával együtt?? nekem oylan 7 ohm szokott maga az lenni
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 ha azt vesszük, hogy gabinak 100 ohm volt a seggéig... akkor reális. a multinak az ellenállásával együtt?? nekem oylan 7 ohm szokott maga az lenni Én is erre gondoltam, de miután lementem megint nem tudtam újra megmérni. (Előtte többször is kihoztam a 17-et.) :) Most 0,5-0,6-okat mutat. Ennyi akkor is, ha a mérőke két végét összeteszem. Egyébként ha kihúzom a 24-es biztit (lehet nem jó a szám, de ezen van a belsővilágítás meg a riasztó), ami majdnem a teljes terhelést adja, akkor elvan 5-6 napig úgy, hogy tartja a 11,9x-et. Leállítás után nem mértem, de tegnapelőtt mozdult és most is ennyi van benne. Tehát ezután elvileg nemigazán csökken.
Novy Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 nekem nincs riasztóm, de nekem elvan két hétig is és simán indul....
epk947 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Én is erre gondoltam, de miután lementem megint nem tudtam újra megmérni. (Előtte többször is kihoztam a 17-et.) :) Most 0,5-0,6-okat mutat. Ennyi akkor is, ha a mérőke két végét összeteszem. Egyébként ha kihúzom a 24-es biztit (lehet nem jó a szám, de ezen van a belsővilágítás meg a riasztó), ami majdnem a teljes terhelést adja, akkor elvan 5-6 napig úgy, hogy tartja a 11,9x-et. Leállítás után nem mértem, de tegnapelőtt mozdult és most is ennyi van benne. Tehát ezután elvileg nemigazán csökken. Milyen mértékegységre gondoltál a 11,9x esetén?
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Milyen mértékegységre gondoltál a 11,9x esetén? Annyi volt a volt. :)
totya-23 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 a két gombot egyszerre kell nyomni és eccer elkezdi lökni a számokat, akkor már el lehet engedni :) Ahogy már írtam nekem is csak a KMH-t irja de csak +53 ig ez normális????? :)
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Ahogy már írtam nekem is csak a KMH-t irja de csak +53 ig ez normális????? :) Igen.
epk947 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Annyi volt a volt. :) Sejtettem. Nem kevés az egy kicsit? Én már 12,4 nyugalmi feszültségnél rátöltök. Így aztán az akku eltart 6-7 évig is!
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Sejtettem. Nem kevés az egy kicsit? Én már 12,4 nyugalmi feszültségnél rátöltök. Így aztán az akku eltart 6-7 évig is! De sajnos igen. Viszont 11,2-ig pöccre indít. :) Akkucsere lesz belőle, csak húzom amíg lehet. :)
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Ha nyugalmi állapotban 12V alatt van,az lassan kuka.
Novy Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 mostoha nagyfateromnak a 3 kerekű mocijához, egy olyan aksi volt amit 0 voltot mutatott, két éven keresztül állt semmi töltés nélkül azota fel lett töltve, és semmi baja.. ennyit a könyvekről. vagy csoda történt volna :)
opel16v Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 mostoha nagyfateromnak a 3 kerekű mocijához, egy olyan aksi volt amit 0 voltot mutatott, két éven keresztül állt semmi töltés nélkül azota fel lett töltve, és semmi baja.. ennyit a könyvekről. vagy csoda történt volna :) Néha bejön, néha nem. Nekem is most a robogómba lemerült teljesen, ma bebikáztam, járattam egy órát, és tökéletes az akku. Főnököm két motorjában viszont ugyanennyi állás után kuka volt a két akku :)
Recommended Posts