spzoli Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Változott. Nem csereszabatosak egymással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Változott. Nem csereszabatosak egymással. Miben másak, csőátmérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Felfogatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Felfogatás. Azon lehet variálni nem? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 97es az Astra, gyári tükör le, fényre sötétedő fel, kb 10 másodperc. :D Januárban lesz majd Calihoz is ilyen, ahhoz is adnak nekem talpat, akkor lesz egy plusz talpam, azt oda tudom majd neked adni. Akkor mindenki érti öröm és bódottság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 97es az Astra, gyári tükör le, fényre sötétedő fel, kb 10 másodperc. :D Januárban lesz majd Calihoz is ilyen, ahhoz is adnak nekem talpat, akkor lesz egy plusz talpam, azt oda tudom majd neked adni. Az hogyan az üvegről is leszeded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Én szedtem már le vékony üvegkiszedő dróttal, de van aki megszokta hőlégfúvóval melegíteni egy picit és állítólag lejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Én szedtem már le vékony üvegkiszedő dróttal, de van aki megszokta hőlégfúvóval melegíteni egy picit és állítólag lejön. Ugye ha csak az én kocsimról kéne leszedni azzal nem lenne baj, max kicserélem a szélvédőt, de a sötétedős talpa másében van aki naponta használja ott gond, ha nem sikerül normálisan leszedni a másikat meg feltenni. Nem tudom hogy sötétető típusban van-e sima tükör, mert ha lenne vennék neki és feltenném arra a talpra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Szerintem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Szerintem nincs. afene..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 üdv! a sima kormány duda gombjában lévő opel embléma műanyag vagy fém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 üdv! a sima kormány duda gombjában lévő opel embléma műanyag vagy fém? Holnap megmondom...de szerintem műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve December22, 2014 Megoszt Elküldve December22, 2014 Holnap megmondom...de szerintem műanyag. faca kulcstartó lenne belölle ha fém lenne :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2014 Megoszt Elküldve December22, 2014 faca kulcstartó lenne belölle ha fém lenne :) :) Műanyag. Az átlátszó sz.r amit kívülről kapirgálhatsz, az maga az embléma. A hátuljában bele van "süllyesztve" a jel, és a süllyesztett rész valami krómhatású valamivel van kifestve, a többi meg feketével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve December22, 2014 Megoszt Elküldve December22, 2014 Műanyag. Az átlátszó sz.r amit kívülről kapirgálhatsz, az maga az embléma. A hátuljában bele van "süllyesztve" a jel, és a süllyesztett rész valami krómhatású valamivel van kifestve, a többi meg feketével. köszi! szomorú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 400Ft-ért van ebayen. Valamikor már én is rendelek majd. :D http://www.ebay.com/itm/Car-Logos-Fashion-Titanium-Key-Chain-Car-Keychain-Ring-Keyfob-Metal-Keyrings-/361149566988?pt=UK_Keyrings&var=&hash=item541631100c Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 400Ft-ért van ebayen. Valamikor már én is rendelek majd. :D http://www.ebay.com/itm/Car-Logos-Fashion-Titanium-Key-Chain-Car-Keychain-Ring-Keyfob-Metal-Keyrings-/361149566988?pt=UK_Keyrings&var=&hash=item541631100c Egyszer volt valami mizéria hogy nem lehet bárhol autó logós biszbaszokat venni....vagy valami hasonló... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Egyszer volt valami mizéria hogy nem lehet bárhol autó logós biszbaszokat venni....vagy valami hasonló... :icon1: Egy Kínában postázgató ebay-es csókát szerinted mennyire hatja meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Egy Kínában postázgató ebay-es csókát szerinted mennyire hatja meg? :lol: Hát nem tudom, meg kéne kérdezni tőle. :D Szok kici ócó opel himbilimbi, kuctatóla, cak moszt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Üdv! Ráadtam a gyújtást az autóra, a műszerfal ikonjai nem égnek, járó motornál az akksi ikonja égve marad, valamint gyújtásnál nem égnek a fűtéskapcsoló izzói, valamint a kijelző sem. Mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Fúú gyerekek, ma mekkorát szoptunk.... Ugye kitermeltük az xe-t a kadettból, és kezdtük volna összerakni az 14nv-t hozzá, nézzük kicsit rozsdás a lendkerék, meg a nyomószerkezet, na mondom akkor rakjuk bele a kuplungot ami kijött az se-ből. Azt már korábban csekkoltam hogy az 1.4 190mm-s az 1.6 meg 200mm-s kuplunggal rendelkezik, mondom semmi gond, átcsavarozzuk a lendkereket, ami még szintén abszolválható lett volna, viszont amire álmomban sem gondoltam volna, hogy nem ugyanoda esik az önindító.... egyszerűen más a blokköntvény... az önindítónál az 1.4 blokké kisebb. Rátoltuk az 1.6 f13-asát, és szépen látszott hogy az az ív ami a váltón rajta van az önindítónál, az a blokkon egyenes, és hiányzik... Mindezek mellett az önindítók meg csereszabatosak egymással.... Azt hittem hülyét rántok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Fúú gyerekek, ma mekkorát szoptunk.... Ugye kitermeltük az xe-t a kadettból, és kezdtük volna összerakni az 14nv-t hozzá, nézzük kicsit rozsdás a lendkerék, meg a nyomószerkezet, na mondom akkor rakjuk bele a kuplungot ami kijött az se-ből. Azt már korábban csekkoltam hogy az 1.4 190mm-s az 1.6 meg 200mm-s kuplunggal rendelkezik, mondom semmi gond, átcsavarozzuk a lendkereket, ami még szintén abszolválható lett volna, viszont amire álmomban sem gondoltam volna, hogy nem ugyanoda esik az önindító.... egyszerűen más a blokköntvény... az önindítónál az 1.4 blokké kisebb. Rátoltuk az 1.6 f13-asát, és szépen látszott hogy az az ív ami a váltón rajta van az önindítónál, az a blokkon egyenes, és hiányzik... Mindezek mellett az önindítók meg csereszabatosak egymással.... Azt hittem hülyét rántok. Ja, nem egyforma, hát nem tudtad? Akkor jöttem rá amikor az enyémre kerestem önindítót. :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Fúú gyerekek, ma mekkorát szoptunk.... Ugye kitermeltük az xe-t a kadettból, és kezdtük volna összerakni az 14nv-t hozzá, nézzük kicsit rozsdás a lendkerék, meg a nyomószerkezet, na mondom akkor rakjuk bele a kuplungot ami kijött az se-ből. Azt már korábban csekkoltam hogy az 1.4 190mm-s az 1.6 meg 200mm-s kuplunggal rendelkezik, mondom semmi gond, átcsavarozzuk a lendkereket, ami még szintén abszolválható lett volna, viszont amire álmomban sem gondoltam volna, hogy nem ugyanoda esik az önindító.... egyszerűen más a blokköntvény... az önindítónál az 1.4 blokké kisebb. Rátoltuk az 1.6 f13-asát, és szépen látszott hogy az az ív ami a váltón rajta van az önindítónál, az a blokkon egyenes, és hiányzik... Mindezek mellett az önindítók meg csereszabatosak egymással.... Azt hittem hülyét rántok. Ezek szerint a kadett és az astra blokk nem egyforma. :huh: Pedig az 1,4 és az 1,6 astra blokknak még a gyári cikkszáma is azonos, amit én láttam. ( c14se és x16szr ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Nézegettem sportdobot a szekérre, de azt írják, hogy '95.-ig... Más kipufogó van ezek szerint a régebbi F Astrán, mint a Classic-on? Vagy mi a különbség? Nem a tuning lenne a cél, csak egy tényleg minimális hangot szeretnék neki... (arról nem is beszélve, hogy szép hátulról) :blink: Eccer nagyon régen, még a múlt században :D , kb. 25 éve vettem "sportdobot" a 130-as faros Skodámra, mert a régi már leomlott róla. 1 hétig volt fenn és rohantam vissza vele a kereskedőhöz, hogy adjon helyette normál dobot úgy, hogy a leszerelt sportdobot negyedárban beszámítja.... Nehezen állt rá a bótra, de sikerült. Az volt a sportdobbal a baj, hogy akármennyire azt mondták, hogy nem hangos, az a morgás ami kijött belőle, napi 8 óra vezetés mellett őrjítő volt. Nem győztem szedni a pirulát a fejfájásra! Soha többet! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December23, 2014 Megoszt Elküldve December23, 2014 Fúú gyerekek, ma mekkorát szoptunk.... Ugye kitermeltük az xe-t a kadettból, és kezdtük volna összerakni az 14nv-t hozzá, nézzük kicsit rozsdás a lendkerék, meg a nyomószerkezet, na mondom akkor rakjuk bele a kuplungot ami kijött az se-ből. Azt már korábban csekkoltam hogy az 1.4 190mm-s az 1.6 meg 200mm-s kuplunggal rendelkezik, mondom semmi gond, átcsavarozzuk a lendkereket, ami még szintén abszolválható lett volna, viszont amire álmomban sem gondoltam volna, hogy nem ugyanoda esik az önindító.... egyszerűen más a blokköntvény... az önindítónál az 1.4 blokké kisebb. Rátoltuk az 1.6 f13-asát, és szépen látszott hogy az az ív ami a váltón rajta van az önindítónál, az a blokkon egyenes, és hiányzik... Mindezek mellett az önindítók meg csereszabatosak egymással.... Azt hittem hülyét rántok. én mán naon nemtom követni mit hova rakol, mint egy "Itt a piros, hol a piros".......Itt az NV, hol a XE, keverem-kavarom, ki találja ki mi hol van?..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts