Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

panda nekem mindig bevált

kicsit tényleg skat beszéltünk zekről

jégesőtől nem kicsit leehtlesz csúszkálni, inkább kicsit irányítani lehet majd a csúszást :S

jaaa és még most se az uj képemet látom :S

Elküldve
Azért a jég sokkal kiszámíthatatlanabb csúszkálásnál mint a hó...nem?

A hó alatt is jégnek kell lennie, hogy rendesen lehessen csapatni B)

Az lenne mondjuk az optimális, ha jönne rá 1-2cm hó is ;)

Elküldve
panda nekem mindig bevált

kicsit tényleg skat beszéltünk zekről

jégesőtől nem kicsit leehtlesz csúszkálni, inkább kicsit irányítani lehet majd a csúszást :S

jaaa és még most se az uj képemet látom :S

Nekem is csak ugy sikerült avatart váltani, hogy először eltávolítottam a régit, frissítettem, aztán fel az új, majd mégegy frissítés. Amúgy nem nagy eresztés, egy hikomat ördög vasvilláva, meg pelenkába. Mire neked bejön mi már meg is unjuk. B)

Elküldve

vmi a kép formátumával lehet, mert az üres avatar megy nekem is

vagyis látom...

na ez fura üres avatar után ujra felrakom a kisördögöt, azt a régi kép jön vissz a B)

na jó most adtam fel

felraktam egy másik képet, erre csak a kép mérete változik a kép ugyan az a régi :S

Elküldve
vmi a kép formátumával lehet, mert az üres avatar megy nekem is

vagyis látom...

na ez fura üres avatar után ujra felrakom a kisördögöt, azt a régi kép jön vissz a ;)

na jó most adtam fel

felraktam egy másik képet, erre csak a kép mérete változik a kép ugyan az a régi :S

Huh, inkább rakd vissza az ördögöt...... B)

Elküldve
De az enyém úgy ropog, hogy nincs is semmi baja. ;) :blush:

Én is csak a hangot hallom. Az első az biztos toronycsapágy, a hátsót meg még nem szemléltem meg. B)

Elküldve
De nekem tényleg hibátlan. B) PU szilentek viszont nem szeretnek nagyokat mozogni.

Elhiszem. Az a furi, hogy miután beraktam a hátsó stabrudat, utánna kezdett "ropogni". Pedig meghúztam a csavarokat rendesen.

Elküldve

nekem is ropog a jobb első, meg a két hátsó :S majd tavaszsal, ah lesz egy kis lóvé kap egy fullos futómő felújítást,ültetést,keményebb gázos gátlókat, meg új apróságokat amik még kellenek, mindent cserélek majd amit kellesz, nem akarok majd a kopott izék miatt esetleg árkot mászni,vagy oszloppal szemezni, meg majd a kormányműve is cserélem,16 éves autónak nemárt, főleg ha nem nyugdíjas módon akarom használni, rászánom a soklóvét majd B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.