opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Az van benne a szervízkönyvben, hogy kisszervíz a vásárlástól számítottan 30e km, vagy egy év, a következő szervíz azaz nagyszervíz 30ekm, vagy 2 év. Namármost arra lennék kiváncsi, hogy ka 2-3 hónap múlva, azaz kb 2-3e km-esen elviszem első szervízbe, akkor ez kisszervíz lessz? És ha a következő szervízt 1 éve korában csináltaom meg kb 12ekm-el, akkor az már nagyszervíznek veszik? nem. olajat akkor cseréltetsz benne, amikor akarsz. a többi intervallum attól maradhat eredeti is.
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Hát ja, szerintem is. A habosodás az elhasználódott olaj miatt van ezek szerint? Igen, jobban felveszi a párát az elhasználódott olaj, ezért az a habos kicsapódás. Nem tesz jót a motornak, ezért ajánlott lenne betartani a max 15-ezres olajcserét.
tomi7711 Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Igen, jobban felveszi a párát az elhasználódott olaj, ezért az a habos kicsapódás. Nem tesz jót a motornak, ezért ajánlott lenne betartani a max 15-ezres olajcserét. Eddigi autóimban 10 ezer után mindig cseréltem. Ennél sajnos nem én szabályoztam... EDDIG! :huh: Holnapután viszem cserére. Csak azt nem értem, hogy miért adnak meg 30 ezres szervízintervallumot??? A márkaszervizek nem arról híresek, hogy az ügyfelek pénztárcájára tekintettel lennélnek....
adorjant Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Az van benne a szervízkönyvben, hogy kisszervíz a vásárlástól számítottan 30e km, vagy egy év, a következő szervíz azaz nagyszervíz 30ekm, vagy 2 év. Namármost arra lennék kiváncsi, hogy ka 2-3 hónap múlva, azaz kb 2-3e km-esen elviszem első szervízbe, akkor ez kisszervíz lessz? És ha a következő szervízt 1 éve korában csináltaom meg kb 12ekm-el, akkor az már nagyszervíznek veszik? az éves szervizek fixek,amit közötte csinálsz,az kiegészítő olajcsere :huh:
imy Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 az éves szervizek fixek,amit közötte csinálsz,az kiegészítő olajcsere :lol: És feljegyzik valaková?(ha márkaszervízben csináltatom) :huh:
adorjant Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 És feljegyzik valaková?(ha márkaszervízben csináltatom) :huh: persze,van a szervízkönyvben erre külön hely. nekem is bejegyezték :lol:
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Csak azt nem értem, hogy miért adnak meg 30 ezres szervízintervallumot??? A márkaszervizek nem arról híresek, hogy az ügyfelek pénztárcájára tekintettel lennélnek.... Mert újautó eladáskor egy fontos tényező a karbantartási költségessége, és ezzel akarják lenyomni. Nekik úgyis az a fontos, hogy menjen el az autó 100000km-t, a többi nem érdekük :huh:
Zachi Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Mert újautó eladáskor egy fontos tényező a karbantartási költségessége, és ezzel akarják lenyomni. Nekik úgyis az a fontos, hogy menjen el az autó 100000km-t, a többi nem érdekük :huh: Hacsak azt nem számítjuk, hogy valószínűleg azt szeretnék, hogy a következő verdát is tőlük vidd!
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Hacsak azt nem számítjuk, hogy valószínűleg azt szeretnék, hogy a következő verdát is tőlük vidd! Aki cserélgeti mindig újra a verdát, az általában max 100000km-nél megteszi, ezért ez a szempont máris kiesett :huh: egyébként ez "nyugati" trend, amit szépen lassan itt is átvesznek. amúgy van még egy szempontja a kitolt olajcsere periódusnak, méghozzá az újabb környezetszennyezés elleni intézkedések, miszerint csökkenteni kell a fáradtolaj "termelést". Ezt az okosok egy tollvonással meg tudták oldani az íróasztal mögött :lol:
ROLÓ Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Szerintetek van -e gyakorlati haszna egy normális torony merevítőnek a verdában? Gondolok itt vmi spec. "gyárira", nem sufni tuning, meg a haver lakatos, oszt majd hegeszt nekedm egy jót -típusúakon kívűl vmi jóra. Érezhető -e vmi plussz (kanyarstabilitás, meg ilyesmi) normál hétköznapi átlagos használat során?? Hallottam olyan infót, hogy jelenthet annyit mint egy jó gátló vagy gumi választás....
Zachi Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Aki cserélgeti mindig újra a verdát, az általában max 100000km-nél megteszi, ezért ez a szempont máris kiesett :huh: egyébként ez "nyugati" trend, amit szépen lassan itt is átvesznek. De ha csak egyszer adsz egy súlyos negatívot a járgányra v. a szervízre, valszeg mész máshova. Barátom a Renaultjával járt úgy, hogy bármivel is kecsegtetik, már most 1 év 4 hónap után tudja, ha lehetősége adódna rá akkor sem fog a 4. év után újra ebbe a márkába ülni.
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Érezhető -e vmi plussz (kanyarstabilitás, meg ilyesmi) normál hétköznapi átlagos használat során?? Hallottam olyan infót, hogy jelenthet annyit mint egy jó gátló vagy gumi választás.... nem. ez járulékos alkatrésze a futóműtuningnak, ugyanis ha ültetsz és keményítesz, akkor a tornyokat jóval nagyobb erőhatások érik, amit részben átvesz a toronymerevítő. utcai autóba, utcai használatra semmi jelentősége nincs, nem hoz semmilyen változást.
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 De ha csak egyszer adsz egy súlyos negatívot a járgányra v. a szervízre, valszeg mész máshova. Barátom a Renaultjával járt úgy, hogy bármivel is kecsegtetik, már most 1 év 4 hónap után tudja, ha lehetősége adódna rá akkor sem fog a 4. év után újra ebbe a márkába ülni. Ezért életképes a sok autógyár manapság. :huh: Ki ezt, ki azt, aztán ahogy változnak az idők, változnak az igények meg a kínálat :lol: De azon szerintem nincs mit vitázni, hogy az autógyárakat nem érdekli, mi lesz az autóddal 100000km után :) Nekik az az érdekük, ha veszel minél előbb újat. Nagyon jól mutatja ezt a trendet az is, hogy 100-120ezer km után nagyot esik az autók értéke.
ROLÓ Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 nem. ez járulékos alkatrésze a futóműtuningnak, ugyanis ha ültetsz és keményítesz, akkor a tornyokat jóval nagyobb erőhatások érik, amit részben átvesz a toronymerevítő. utcai autóba, utcai használatra semmi jelentősége nincs, nem hoz semmilyen változást. Köszi! Valahogy én is ilyesmire gondoltam, az meg hogy "jól néz ki" nem döntő érv....
ROLÓ Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Ezért életképes a sok autógyár manapság. :huh: Ki ezt, ki azt, aztán ahogy változnak az idők, változnak az igények meg a kínálat :lol: De azon szerintem nincs mit vitázni, hogy az autógyárakat nem érdekli, mi lesz az autóddal 100000km után :) Nekik az az érdekük, ha veszel minél előbb újat. Nagyon jól mutatja ezt a trendet az is, hogy 100-120ezer km után nagyot esik az autók értéke. Gondolom ezzel nem azt akarod mondani , hogy 100 ezer után már felejtsük el az autót és jöhet az új..... Megfelelően karbantartott és szervizelt autók (itt nem a márkaszervízre gondolok) azért valószínűleg mennek még "egy kicsit" többet mint 100...... Legalábbis remélem.... :)
Zachi Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Gondolom ezzel nem azt akarod mondani , hogy 100 ezer után már felejtsük el az autót és jöhet az új..... Megfelelően karbantartott és szervizelt autók (itt nem a márkaszervízre gondolok) azért valószínűleg mennek még "egy kicsit" többet mint 100...... Legalábbis remélem.... :huh: Manapság alig több a tervezett futásteljhesítményük, már nem az örökkévalóságnak építenek. Persze. A gyár is, a szervíz is hibázhat, s nemegy autó vígan futkározik 3-4-500 ekm fölött.
adorjant Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 nem. ez járulékos alkatrésze a futóműtuningnak, ugyanis ha ültetsz és keményítesz, akkor a tornyokat jóval nagyobb erőhatások érik, amit részben átvesz a toronymerevítő. utcai autóba, utcai használatra semmi jelentősége nincs, nem hoz semmilyen változást. én meg azt hallottam,hogy kanyarban érezhető a hatása :huh:
Zachi Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 én meg azt hallottam,hogy kanyarban érezhető a hatása :huh: Ja! A tudatalattidra! Jól elbízod magad, oszt jól elszállsz. Ezeket verseny célokra érdemes beépíteni sok-sok egyébb mással, nem közútra.
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 én meg azt hallottam,hogy kanyarban érezhető a hatása :huh: ez csak mentális dolog. hidd el, semmi jelentősége egy gyári futómű esetén.
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Gondolom ezzel nem azt akarod mondani , hogy 100 ezer után már felejtsük el az autót és jöhet az új..... Megfelelően karbantartott és szervizelt autók (itt nem a márkaszervízre gondolok) azért valószínűleg mennek még "egy kicsit" többet mint 100...... Legalábbis remélem.... :huh: Pontosan erről van szó. Ha nem a gyári előírásokat követed a karbantartásban, akkor 2x-3x hosszabb élettartamot is várhatsz. Gyárilag pl nem ajánlják bele a súrlódáscsökkentő olajadalékot sem (pl metabond)... :lol:
adorjant Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Ja! A tudatalattidra! Jól elbízod magad, oszt jól elszállsz. :huh: :lol: :) egy vasdarab nem váltja meg a világot,ez tény,csak kíváncsi voltam,hogy is van ez.
ROLÓ Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 ez csak mentális dolog. hidd el, semmi jelentősége egy gyári futómű esetén. Gondolom a verseny paripánál ami neked is van, nem csak design elem , hanem fontos biztonsági tényező.... :huh:
imy Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Manapság alig több a tervezett futásteljhesítményük, már nem az örökkévalóságnak építenek. Persze. A gyár is, a szervíz is hibázhat, s nemegy autó vígan futkározik 3-4-500 ekm fölött. Nah az jó, ha hibásik akkor sokáig bírja, ha mindent jól csinálnak, akkor 100e km. :huh:
opel16v Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Gondolom a verseny paripánál ami neked is van, nem csak design elem , hanem fontos biztonsági tényező.... :lol: Igen, de az teljesen más tészta. Ott kőkemény futómű van, és iszonyat igénybevétel. Vesekő esélytelen :huh: Egyébként ha nem lenne elejétől a hátuljáig becsövezve az autó, akkor már az ajtót sem lehetne kinyitni egy-egy zúzósabb ralifutam után :)
wessz Elküldve Január15, 2008 Elküldve Január15, 2008 Ide azért irok hogy legyen mit..... :lol: Akinek kell progi jelentkezzen..... csak privibe.szigoruan. segitek mindekinek akinek tudok.. feldobok egy astra-g hibát aki tudja a választ nyugodtan irjon. találos kérdés. gyorsitasz Astra-G legyen x16xel vagy Z motor. 1000-2000 között bedadog terhelésre majd utána jo hibakod nincs tech2-vel nézve. Segitség legalább egy héten 2-3-at vesznek belöle. :huh:
Recommended Posts